julhelg

Julafton tillbringade jag hemma på dag och kväll men senare åkte familjen hem till Stephanie och firade med vänner. Vi körde julklapsleken. Alla 15 och uppåt skulle köpa en julklapp för 100 spänn och lägga på ett bord och sen hade vi en korg med julkulor med varsin siffra på, det var 14 julklappar så julkulorna var märkta med varsin siffra upp till 14. Så nu börjar leken.. Alla är samlade i ett rum med glögg, pepparkakor whatever och den som fick nummer 1 på sin kula får ta första paketet. Min mamma fick nummer ett. Hon fick en vinflaska. Nummer två får öppna nästa paket och hon får välja om hon vill byta vinflaskan med mamma eller behålla sitt paket. Man kan bara byta en gång pch det är den gången man får sitt paket, man kan också bara byta med dom som fått sitt paket innan dig. Bli inte arg om du inte får vad du ville ha, alla får ta ditt paket som vill byta med dig. Den här leken tycker jag själv är jätte rolig plus destu mer sällskap detsu roligare blir det. Jag hade himla tur att få nummer 13 som var näst sista talet, och jag fick vinslaskan haha! Jag var dessutom den yngsta som var med i leken. Mouha!

I julklapp fick jag massa roliga saker, av min Baby fick jag två par Aik-trosor och en jättesöt tröja från H&M som var vit som min favorit färg!

Efter Jul har jag myst med Simon och igårkväll var jag på fekke med Filippa sötnosen festen var sådär, inte mycket till fest med chill krök. Jag drack inget hade ingen lust alls att göra det. Men min kära väninna hade lust haha, ne det var inte mycket. Idag har jag inget planerat hoppas på något knasigt ikväll, jao nu ska jag äta frukost hej!

julgranen färdigpyntat och glittrar som tusan..
image49

här är en av alla fina julklappar jag fick ..
image50


doppardan

                                              JULAFTON 2007
                 image48

dan före doppardan!

Simon sov hos mig inatt sjukt myspys vi hade! Vi har köpt en julgran! Den är fyra meter lång, biffig som tusan! Vi har inte klätt klart den än, det är ingen belysning i den och inget glitter! Men mami och papi är ute på vift efter både glitter, lampor och en massa andra julklappar i sista minuten liksom. "Sista rundan" Min julklapp till Simon är lite anurlunda skulle jag tro, men jag tänker inte skriva här vad det är eftersom han kanske ser då vad han ska få. mouha! Undra vad jag får av honom, det är två stycken paket men jag har faktist ingen aning om vad det är i dom! Spännande. Jaja imorn är det Julafton, wow tjockt chill.

   den röda är simons julklapp!                            JULGRANEN! (inte klar än)
image45       image47

mhm

Jag och mina apor har städat hela huset till julafton, om det håller sig lika rent som nu vill säga.. Igår var jag med Lisa, Jossan och Sebbe i stan och shoppade julklappar. Jag köpte bara ett par örhängen till mig själv och en liten present till min baby, jag köper själva "huvudpresenten" idag. Jag har fixat julklappar till mamma, bryr, syster men inte till pappa. Vad köper man till pappor? En slips är ju klassikern men min pappa använder slips en gång om året, känns lite onödigt och tråkigt att ge det till honom då.
Det är fredag och jag vet inte vad jag ska hitta på, jag skulle träffa Nathalie idag som jag saknar så mycket men hon blev sjuk imorse :( fandå.. någon rädda min helg?
puss

love

13 veckor med den bästa! <3 I Tisdags så träffade jag Simon med hans käre vän José. Vi shoppade julklappar och kollade lite i affärer. Sen åt jag och min baby på en asnajs resturant. Efter vi vart på julshopping var det dags att åka hem och sjäklvart så spiller klantiga bella ut sin caffe latte på pressbyrån över skor, byxor, vita jacka inte nog med att den landade på väskan liksom.. fast dom var så trevliga där så jag fick en ny och jag behövde inte torka upp efter mig. Tack så hemskt mycket! (Inte för att latten på pressbyrån är min favorit men det duger i krig.)

image44

wannabe julhelg

Helgen började med att jag var hemma och sov till klockan var 12. Jag vandrade hem till wigger efteråt och glodde på film med Roberto och kollade lite youtube. På kvällen åker jag hem till Stephanie, lallar lite. 
Senare kommer min baby dit och vi sover där. Asmysigt, på lördagen så kollar vi julkappar i farsta centrum, min famlij och Simon.
På lördags kvällen är det "grogg kväll" hos Stephanie och sällskapet bestog av kräkandes småbarn som bygger pepparkakshus till fulla vuxna som sjunger singstar för fullt.  
När papi,mami,lillasyster,moster+mosters sambo,simon och jag har kommit hem vid 02. så däckar simon i min säng (vid ca 05. somnade han och jag)
Söndagen var bara chill jag stack hem till Peffie på kvällen, sov över där och åkte till skolan idag, hade teater om Andra VÄrldskriget.. yeah?  Jag saknar min Nathalie det var ett tag sen jag var med henne, ne fan inte 1 tag, många tag sen.
Okej snart är det Julafton och jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa till min baby? jag är fullt seriös jag behöver back up här! vad köper man till sin pojkvän?


Här är en bild på Lady, Stephanies mördar hund som ska lura barnen genom att klä ut sig till tomten..
image42
för att sen kunna mala allihopa och baka pepparkaskhus av dom.. AHHH!

same same not different

några ord, samma mening.

krama, om famna, hålla om, kyssa, generös, tillfredsställa, hålla hand, artighet, snällhet, muntra upp, le emot, stryka handen igenom håret, smeka, klämma, nosa, rysa, ge, ringa upp, gulliga sms, värma, hjälpa, pussa, slicka, bita, naffsa, göra-frukost-på-sängen, busa, berömma, bjuda, överaska, slinga fingrarna emellan dina, omtänksam, smickra, sova med, drömma, tänka, prata om, skriva om, smörja in, bädda-om, ta hand om, leka, gulla, stödja, pyssla om, kittla, hetta upp, plåstra om, trösta, vakna upp med, somna med, gå bredvid,

SIMON JAG ÄLSKAR DIG

my baby

japp fredag igen yes! jag är frisk och kry, men endå träffar jag inte min baby? jag får inte träffa hnm för han kanske blir sjuk för att jag var "sjuk" (jag var aldrig sjuk, jag är inte sjuk) .. buhu i miss my babe. liksom fredagar brukar jag träffa hnm, om jag inte gör det vad ska jag göra då? festa? nej är inte sugen på det.. chilla hemma? nej då kommer jag bara få ångest av att jag slösat bort en fredag av att stirra in i väggen.. vafanculo ska jag göra då?
jag vill vara med min baby. bara vara med min baby! damnit. nej jag målar naglarna ett tag för att fokusera vilket får mej att tänka på annat.
Men imorn ska jag baka pepparkakor! jävlar det ska bli kul, ska baka med peffie och hennes familj inklusive min stora feta .. feta familj mihi, innan det ska jag åka och kolla julklappar, hoppas på att jag hittar ngt jag kan ge till min baby. wish me luck!

posetivt vs. negativt

wow tre månader med simon så himla underbart. igår så var jag hos simon och vi lagade mat , var hemma själva och myste jätte mycket! och vi fick en "present" av simon mamma, pappa och lillasyster. det var askul när vi tog upp den ut silverpåsen, en vin flaska. vitt vin med bubbel från 1966 från systemet. astufft ju! (alkoholfritt ofc!) jätte gulligt av dom faktist, tack! sen så tittade vi på "Andra sidan häcken" jätte rolig film, animerad barnfilm! :D det är så soft att bara ligga ner i soffan och kolla på film med simon, så vänder man sig om och får en puss så blir man helt varm i hela kroppen känns så himla underbart, är så himla glad att han finns alltså! <3

idag var sista arbetsskoldagen, sen slutar vi på onsdag och får jullov. ASNAJS! fast en sak som suger kuk är att imorn så ska vi ha den traditionella innebandymatchen, Niorna vs.Lärarna, uppdelat i killlärare mot killelever och tjejlärare mot tjejelever.. och jag kan inte vara med! jag har sett fram emot den där dumma matchen enda sen jag gick i tvåan.. och nu kan jag inte vara med? jävla hor hals, bara för att den gör ont så får man inte vara med, eller jo jag får vara med men jag riskerar att förvärra den påbörjade halsflussen och smitta andra och jag kan endå bara springa i tjugo sekunder sen spricker min hals .. det känns som det iaf. 

nej nu ska jag ta och bli frisk ciao!

love

3 månader idag!  DU ÄR SÅ SÖT <3


bilden är från hemma hos mig när han flummar med kameran och strikar lite fjortizposer haha...
image41

,

                                "den dagen du ska dö är en dag att leva för"
                                  image39

my chillerill weekend

i fredags var jag och simon hos sean och chillerillade med tjugo andra grabbar asnajs, fast bara två av grabbarna hade dricka så dom blev ju fulla medansvi andra fick garva åt vad de gjorde. helskön kväll. slutade lite tråkigt med att sean började må dåligt och alla fick dra, men fan han var ju sjuk innan så förstog det.
löradag så bakade simon och jag ett pepparkaksslott/borg och efter vi var nästam klara med det badade vi jacuzzi utomhus, sjukt mysigt! den helgen var det något speciellt med jag vet inte men jag kände mig överdrivet glad när jag var med simon, och söndagkvällen skulle jag sova hemma själv då saknade jag honom som tusan!
söndagen var meningen att jag skulle plugga hela dagen men det blev inte av så jag får pluggish idag istället, fyfan. betygen skrifs på onsdag och jag har två prov och ett läxförhör och lite att tenta inann det.. hur fan ska jag hinna?

SNART ÄR DET JULAFTON

finaly friday

yes slutat skolan för veckan och byter om till helgen. lätt najs. vi hade et Historiaprov idag, jävlar vad glad jag blev när jag klarade, visst det var bara G delen men om jag inte klarat den hade jag inte fått göra VG MVG delen på tisdag uhh! jag satsar på VG jag vet att jag inte kan få MVG så det är bara släppa men ett VG är inte helt fel det heller.
nu i helgen tänker jag inte sitta hemma och glo film (även om det är as mysigt det med) jag vill ut, umgås, flippa festa bli galen! känns som om det var tusen år sen jag festade typ, jaja det ska det bli  ändring på jag måste ut!
snart ere julafton, vadf*n ska jag köpa till min babe? hallå?! exempel snälla help me!
och vart är snön? den hälsade på vid oktober men sen stack den lika fort, ge mej snö!

LOVE

11 veckor! <3 DU ÄR DET BÄSTASTE SOM FINNS


image38








uäh

jag har inte åstakommit mycket den här helgen nej.. fredagen var jag hemma och städade huset (ASKUL!) lördagen var jag med simon vi var hemma hela dagen, bakade pepparkakshus som blev ett slott istället yeah! sen så ritade vi med kristyr på hjärt-pepparkakor astuffa! det var as mysigt sen kollade vi på film hela kvällen.


här är tre av hjärt-pepparkakorna som blev klottrade med kristyr i top 3.
image34



här är pepparkaksslottet mamma och pappa byggde upp!
image35


GOODNIGHT STOCKHOLM

RSS 2.0