chapter 11 såg dubbelt

japp  nu ere lördag och solen steker och jag och jennifer glassar och chillerillar i hennes pool.

igårkväll kan jag inte berätta så mkt om eftersom jag inte kan komma ihåg mkt av de..
en sak kan jag säga er att köp aldrig typ bagdad sprit i keffa flaskor från en kort ful blatte i granängsringen vid tyresö centrum, han är seg, man här nästan inte vad han säger och hans sprit är säkert hembränt. livsfarlig.
jag ska aldrig mer dricka vodka, jag kör på alkoläsk ist det är crazy och fett kefft me vodka..
jag kan komma ihåg att jag såg dubbelt iallafall, och små saker men dom är bara onödiga.
jag ramlade av johans moppe, vi körde väldigt sakta hem, jag ringde upp en grabb och sa att jag älskade honom, ..hmm.. ne sen kommer jag inte ihåg mer, jo att vi hade det lite kul iaf, jag hade!

och idag vaknade jag upp hos jennifer bredvid henne , mike o sean låg på golvet maha!
jag började med ett kallt uppiggande dopp i den 21 gradiga pooooooooooolen. yeah
vi stack till 29an och klunka cola och åt sallad.

ooooh det är så sorligt! mitt ex kommenterar min blogg, han tror att han kan lära upp mej hur jag ska uppföra mej..lol?
jadu stefan ska jag skriva ngn siffra om dej jag med?
1. strula inte med andra än din flickvän
2. ljug aldrig för flickvännen om sugmärken
3. om du är lack över ngt som inte flickvännen gjort utan det är faktist ngn helt annan somgjort dig pist, låt inte ilskan gå ut över henne och om det nu har hänt. be om ursäkt.
 kolla jag vet att du inte kommer uppföra dej fint efter siffrorna, eftersom liksom när har du börjat lyssna på andra än dej själv? precis.
skriv en bok stefan.

idag så ska jag faktist bara ha en hederlig filmkväll hemma hos mej och bara mysa med vänner och lillebror! yeah
ciao

chapter 10 survivor

japp en dag utan att ha en pojkvän, jag har inte gråtit en sekund, inte tänkt tillbaka och sett ledsen ut.
men varfrör ens skriver jag det här, jag har inget att vara ledsen över? jag är inte intresserad av hnm längre, och jag känner ingen empathi alls för hans ställe. han har gjort sitt, han har bettet sej illa, dissat mej ett flertal ggr, och tusen saker till. jag är fri från stefan, stefan är fri från mej. det var så det skulle bli tillslut av den här månaden kände jag på mej.
den här gången är det ingen idé att han kommer tillbaka med bengaler på en strand och överaskar mej med sånger. för att jag kommer svara nej. för det finns inte han och jag längre.
visst jag är inte lycklig inte idag, inte nu men kan bli, men inte idag och jag är lååångt ifrån olycklig.
tack för 9 månader nu ska jag dra ut
ciao

chapter 9 det räcker

DEL 1
idag börjar man skolan då.. det är ju inte lika kul

mm min så kallade pojkvän använder sin kalla sida den här veckan ..
okej jag vet att man inte ska tro på föralltid men han har nästan alltid sagt att han ska finnas där, fast han är ju nästan aldrig där?
vill han ljuga för mej, tycker han om att använda falska meningar som kan betyda mer än mkt om det vart sant?
och nu med det dissandet han har för sej betyder det att jag också ska undvika honom med?
jag vill ju igentligen inte dissa hnm som han gör med mej tack för att jag vill inte bli behanldad som han beter sej just nu. jag vill bli behandlad som jag behandlar andra.. eller nej där ljög jag jag är rätt taskig ibland, aja skit i mej det handlar inte om det jag menar att om han fortsätter såhär kan det sluta med att han får tillbaka samma sak från mej, what goes around comes around.. eller antagligen för jag pallar snart inte mer med hans sett att visa att han är det han tänker på. jag är bara trött på det, det räcker.
jag tror inte att han fattar att han förlorar mej på det här settet, men det kanske är dt han vill med allt det.
jag vet ju faktist inte, han vägrar ju snacka med mej. jag saknar dej stefan franzén, det gör jag, fine om inte du saknar mej men jag vill inget mer än somna i din famn just nu och bara le för att jag är din..för det kunde jag göra förut och jag vet att jag vet hur det känns men för tillfället kan jag inte komma ihåg känslan.

jaja jag ska till skolan puss på er alla
ciao


DEL 2
okej nu har jag bestämt mej, stefan det är slut nu jag orkar inte vara tsm med dej längre.
du är för kall för att jag ska kunna ha viljan att tycka om dej.
jag älskade dej förut för den du var och grejjer, men  nu är du ju fan en helt annan person,
den personen tycker jag itne om alls.
ciao


DEL 3
så då var det avklarat.. eller avklarat.. gjort helt enkelt, han tog det som ingenting. men vad ville jag skulle hända?
jovisst vill man se lite ånger och ödmjukhet osv, men han tog det som om jag skulle säga "jaa du jag kan inte hitta min sko du råkar inte ha den i bakfickan?" .. eller nått
han blev nog lättat och känner nog sej ganska fri, jag vill skriva "bara han är glad" men så är det inte.. det är så att bara jag är lycklig. jag är inte lycklig. inte nu. kan bli ofc. men inte nu.
ciao

chapter 8 vanlig dag

igår så vaknade jag upp hemma hos min kära väninna stephanie alldelels själv faktist, peffie har börjat gynmasiet och hennes pappa jobbade så det var bara jag i den otaperade lägenheten.
så jag satte mej framför tv och pressade playahead mellanåt.
när peffie kommit hem så berättar hon om sin dag på gymnasiet men jag måste snabbt kila iväg för att träffa en homie i stan.

jag vet inte vad det är med mej men jag var nervös som tusan innan jag träffade hnm men men tillslut kom han fram och jag hoppade till för att jag var så överaskad, även fast jag redan visste att han skulle komma och jag väntade på hnm.

vi åkte och fikade på café 60´s  som är ett riktigt mysigt ställe, bortsett från att jag inte fick min islatte som jag beställt så vare nästan perfekt, vi satt på övervåningen vid fönstret och pratade om allt möjligt, allmänna grejjer.
efter vi fikat klart så ville han hem men jag ville sätta mej på stureplans fylle bänk men ingen av oss fick som vi ville så vi gick runt på östermalm istället.

senare på kvällen så ringer grabbarna från tyresö och undrar om jag vill grilla me dom vilket man aldrig tackar nej till om man inte är på date med johnny depp förstås.
så jag åkte till tyresö och sa ajdö till min kära vän som jag spenderat nästan hela dagen med. vi hade det riktigt trevlig, charmig kille.

jag har nått gullmars och det är femtio minuter kvar tills min buss går till tyresökyrka, men jag tar istälelt en buss som går mot Tcentrum och får sjuts av sean på moppen.
istället att komma själv med moppen så kommer alla grabbar me mopparna så åker vi till statoil, kirrar godis och tankar. Påvägen hem så ere race till trampo (raksta) där vi har resten av folket.

när vi är framme så halvnakenbadar det tre stycken 18åriga finnarsom åkt till sverige för att tälta, och typ fyra 14 åriga tjejer som man "känner" genom skolan.
jag halsar min tre cube, fast första kan man inte säga att jag halsade..det var mer fördricka typ.
efter jag tryckt i mej 5.6 vol cube så mår jag skit, jag vet inte var det var men jag hade inte käkat på hela dagen och jag har ju inte suttit still en sekund på hela dagen heller. jag går iväg en stund och är för mej själv.
ngra frågar hur det är med mej och jag ber dom känna på min puls som går i 180 och jag har jätteont i "Lungpartiet"
btw sebastian som var där med han tyckte jag hade väldigt roliga ordval när jag var dragen. 
jaja det slutar med att jag spyr och mår mkt bättre och därmed börjar min socialitet med badgrabbarna och snackar allmänt.

vi hade det kalas. fast tiden gick och jag måste ha sjuts hem, och oturen tog min mobil påväg hem på moppen..
jag kom på det när jag kom hem men orkade inte gå ut igen var så jävla trött så ringde det enda nummre tjag kan komma ihåg i huvudet, erik jonsson wigger och han får ringa sean och säga att jag tappat min kära mobil
jag hoppas han gjorde det nu också.. jaja bara så ni vet så längtar jag efter julen
ciao

chapter 6

jora igår så började man dagen med laserdome (nörd jag är)  med några homies, jag var sämst as usual och sebb var bäst även fast han var minst och dessutom full maha.
sen åkte alla tillbaka till tyresö again.
2 av mina kära väninnor wilma gyllner och lisa jonsson kom på besök vid sex sju och skulle senare på kvällen vara med på kalas på kära notis (notholmen)
sen ramlar det in lite mer vänner och vi ska börja dra oss ner till torget, jenifer ska köpa cola jag köpte chips och ngn köpte choklad och sen stog vi på busshållplatsen i väntan på 175an som skulle komma om 30min..men sjävklart så lyckas vi ragga upp en "ej i trafik" och liftar till tyresökyrka yeah!

vi kommer fram till notis och klockan är nu tio elva och jag och ngra till går till cafét där det finns toalett och sean kommer fram till mej när jagsitter på en bänk vid duschen (duschen är inte på!) och han ger mej min mobil och säger att det har ringt, ngn anton hade ringt.
jag ringde upp och pratade med han ett litet tag har inte träffat den kisen på ett tag nu, han är verkligen världens gulligaste han är så trevlig så.
en annan lisa ropar på mej och ber mej komma till henne men jag ville inte så satt kvar, men sen säger ngn att nathalie har ramlat i vattnet och jag la på direkt och sprang till igenom en liten "skog" jag snubblade som fan eftersom det var massa rötter som tog tag i mina fötter så jag ramlade, men kravlade mej snabbt upp igen för att komma fram till lilen som låg på en filt på berget med tre stycken runt henne som kramade henne och jag sliter bort ngn som hålle rom henne och lägger mej bredvid henne och kramar om henne hårt.
jag börjar gråta och håller hårt och sa att jag trodde hon skulle drunkna jag var as rädd för att hon hade gjort det, jag vet inte om det är lätt att simma när man är full, har aldrig försökt tänker inte göra det heller hoppas jag. dessutom var det ju inte så himla varmt i vattnet så kanske inte så mysigt dåra..
men natta får hjälp av alla homies och hon får nya kläder, jag sliter av mej minn tjock tröja och sätter den på henne.

olyckligt nog har natta spytt på hela mitt vänster be och jag vill inte gå runt och stinka spya så jag tar av mej yeansen och går runt utanbrallor. erik och kevin åker me moppe och hämtar mjukisar åt mej tack så mkt!
haha medans jag gick runt med en sjal runt midlan så hade jag gått och sagt "things go wrong when you party naked" maha jag var ju inte helt naken, och det var tur att det var så mörkt där så inte behövde se mina feta ben!
jag får nya byxor, nathalie får sjuts till en busshållplats där som väntar på mej.
jag tokigt nog bestämme rmej för att kubba hela vägen till busshållplatsen i mörkret..jag såg ingenting, jag sprang ner i diken hela tiden kommer jag ihåg det var ca 1km till busshållplatsen och då en dragen 15årig tjej med alldeles förstora mjukisar och ett linne springande i mörkret alldeles sjävl igenom hela slottsparken..det var jätte läskigt men jag ville bara komma fram till natta så hon kunde få komma hem.
när alla är samlade vid busskuren så har jennifer tappat sitt batteri till sin mobil och jag pratar i tele med min farsa som är på kräftskiva..

min och nathalies sjuts hem kommer och däri sitter hennes mamma och två andra och en hund.
vi kommer hem och jag fixar vatten och en macka åt nathalie kommer snabbt in i rummet där hon och hennes mamma ligger och pratar, nahtalie är invirad i sitt täcke och gråter.
sen snackar jag och hennes mamma lite grann om vad som hänt och så sen somnar jag och nathalie.

och nu sitter jag här hemma och skriver dethär, natta bli inte sur för att jag skrev upp det här men det är inte så många som läser min blogg, men jag vill bara skriva att jag älskar dej nathalie, du är världens finaste nathalie
ciao

chapter 4

jadu fest i Tanto (bajenland) vi skulle fira en tjej som hette sara hon fyllde typ 16 eller 17
jag och nathalie hade klätt upp oss cashcash (jag som trodde vi skulle på en fin fest, tills natta säger att vi ska vara i tanto parken.. )  väntar på allihopa utanför tuben, när alla kommer ska förstos alla hälsa (skaka hand och säga namn)
som en artighets gest. säg att det kom tio grabbar o brudar och jag kan bara komma ihåg ngn jossan och ofc sara födelsedagsbarnet.
vi kommer ner til parken alla sitter ner nu är vi typ tjugo-tjugofem pers som har alla möjliga spritsorter och alla röker, jag jsälv har bestämt att jag itne ska dricka ngt och jag röker inte så vrf börja med det då för. anledningen för att jag skulle hålla mej nykter hela kvällen var för att jag hade blivit kallad alkoholist av ngn jag tycker om väldigt mkt och det kändes inte så jävla kul så håller mej mer nykter nu..
en tjej som sitter mittemot mej blir spritförgiftad och får åka ambulans hem.
det ramlar in folk i massan och det försvinner lite här och var, jaja det börjar bli kväll nathalie min raring blir ledsen över ngt, spriten sa väl ngt taskigt till henne vet inte, jag försöke rtrösta henne men hon nästan vägrar lyssna på vad jag har att säga. igentligen vill man bara hålla om henne tills hon slutar gråta men hon vill inte. sen ville hon gå iväg vilket hon fick men sedan satt hon tio meter bort och grät, sen tröstade ngn tomas och en annan tjej och jag henne så hon kunde gå ordentligen iaf, sen drogs jag bort med en klunga och jag snackar med lukas jävla skön kille, vi börjar dra oss mot tuben, denise och sara skulle hem.
när vi har nått centralen och knallar upp mot grönalinjen så har rulltrappan pajat OFC så vi får gå, och jag typ blöder om mina småtår (lilltår) och det är inte bekvämt ngnstans.
klungan av folk som ska hem är längst ner i trappan när jag kommer upp, nathalie is right behind me
men en tjej denise är redan på perongen. precis när jag kommer upp som reflex kollar man på tåget
som kommer emot oss jag ser hur denise som full snart nykter tänker hoppa framför tåget jag skriker det högsta och kommer fram till henne på mindre än en sekund och sliter henne från att hoppaner i spåret och hållerom henne det hårdaste och nästan gråter och min puls är i tusen ggr högr än den varit ngn annan gång
nathalie står bakom denise och gråter och kramar henne med
jag säger til denise "du skrämmer skiten ur oss vafan håller du på med? du får inte göra sådär!" om och om igen denise är knäpptyst i mina armar men efter femton sekunder börjar hon gråta och säga förlåt.
jag har aldrig vart med om ngt sånt i hela mitt liv, jag skakade inuti på hela hemvägen med nathalie.
jag ryser av att berätta det, men det värsta och typiska som vi tjejer, tänker väldigt mkt och långt,
se det såhär jag ska sova, tänker fortf på centralhändelsen..tänk om jag och nathalie inte hade hunnit stoppa henne?
vafan hade man  gjort då? jag mår så jävla illa av att tänka så, hon hade jävla tur att jag var nykter och att nathalie var bramindre full än innan.
jag vet att denise var full men steget från nyktra till, hon kommer ihåg det och om hon nekar vill hon itne erkänna, eller kommer ihåg att det hänt, men vem vill komma ihåg så man vill ju såklart glömma men det är svårt att glömma saker som får en att känna ngt som man aldrig upplevt förut.
ohshit. jaja ni ska inte tro att denise är sjämordsbenägen hon är en jävla trevlig tjej även fast jag kännt henne i ngn timme så ser man glädjen i hennes ögon faktist, himla fin tjej

dagen efter så sover nathalie längre än mej ovanligt nog, jag ligger vaken i en timme och vet inte vad jag ska hitta pååå.. jag går och gör frukost på sängen åt min lilla ängel! hon vaknar och vi sticker ni till stan me sebb och träffar anton och käkar sen går vi på laser dome, och jävlar vad det var kul det var bara i tjugo minuter men det kändes mer. sebb o nathalie var på lag och jag och anton. i slutpoängen så var jag sämst, sen nathalie sen anton och sebb först sjäklvart haha.
sen drog vi och fikade träffa shmed,jasmin och pierre på E.H fint sällskap
alla ska dra sej hemmåt och i slutet av kvällen så slutar det med att jag sitter p ånotholmen med ngratjejer och mina små homeboys. jag kommer hem ochj får äntligen soooooooooova

idag ska vi på laser dome igen, fast nu ska vi vara fler! ska sticka ciao

RSS 2.0