varför

har jag så sjukt tråkigt på en lördagkväll? Jag har inte sminkat mig, inte duschat ( borde göra det du luktar apa! ) plus att jag äter ljusbrun choklad.. URSH! Det är bara B filmer ikväll har jag märkt, men tv visste väl säkert att jag skulle slöa hemma i soffan..

hjälp mig?
image98
leker med mobilen.. yey!

Så var

Las Vegas säsong starten slut, två avsnitt i rad *flirt. Är det bara jag som längtar efter att få se nästa program av "So You THink You Can Dance" i Köpenhamn? Jag vet att reklamer visar bara det bäst i program/filmer men jag tror nog det kommer bli jävligt festligt att kolla på.

Ursh jag är hemma själv ikväll, en lördag kväll alldeles ensam? Varför? Jo alla andra är ju ute och festar, min pojkvän har gäster hemma hos han själv.. Jaja jag har ju halvgo choklad, den är ljus, jag föredrar den mörka 70 procentaren. En gnällande katt och kassa högtalare eftersom jag glömde mina älsklingar hos mormor, som jag spenderat hela veckan hos med min käre pojkvän. Fixade hem Teddybear Stockholm med Hey boy, och Madonna med Justin Timberlake som sjunger four minutes.


gräset är grönare på andra sidan?

OK gräset är kanske grönare på andra sidan i vissa stunder, men är det någon som är nöjd med vad den har? Snälla människor, glädj er mer åt de ni har än att fantisera om de andra, för vem vet en dag kanske du inte har det du faktist har idag.

image97


VSFS

Mina favoriter i VSFS är ju sjäklvart de två töserna..

image96

Sötaste Heidi Klum                      &             Vackraste Gisele Bundchen ( kan tyvärr inte göra ett tyskt u )

Jag har alltid tyckt mestom de blonda, även om Gisele har ett väldigt mörkt blondt hår så kallar jag det endå blondt. Btw Giseles hår, vem vill inte ha hennes vågiga naturliga lena hår?..Ohh det är så fint!

ny header!

What do you think about my new header?

Jag tycker att den är skitnajs, yeah! Idag kom my baby hem, yey! Ska få träffa sötnosen imorgon, ska sova kvar hos gullungen Stephanie som jag gjort hela helgen och imorn så ska jag hem och duscha och grejjer, men skanog snabbt tillbaka till Peff igen maha. Idag har jag bara suttit och segat framför laptopen mitemot Peff som gjort precis samma sak. Men vi har faktist gott hela vägen till ICA också ( ca 100 meter ) så bara data har det ju inte vart, men vad hinner man på en dag när man vaknar upp klockan halv två? Kanske lite mer än vad vi har åstakommit men fan det är söndag..

Pinsamt med anonyma kritiserare..

Ni människor som langar in kommentarer som är negativt för läsaren och utspelar sig som Anonyma? Det är ett av de mest pinsamma händelser som jag kan tänka på ju nu. Läste precis Stina-Lees blogg och hittade anonyma som skrev kritik, seriöst för det första står du inte för vad du säger? För det andra, om du inte har något vettigt att påpeka så kan du lika gärna knipa käft. SKÄMS på er anonyma kritiserare.

tröööööööööööött

Sitter här med bubbligt vatten och godis hos Stephanie the gangstah. Myser Simons tjocktröja som jag fick låna onsdags morgon för att det hade snöat, han hade på sig den här tröjan första gången jag såg honom och jävlar vad snygg han är i den, flirt* Oh vad jag vill mysa med hela Simon och inte bara hans tröja, damnit darling.

no rubrik

I'm at the bloggmasters house. Ja precis hos Stephanie, ska fira påsk med henne yey! Hon ska hjälpa mig med en ny header senare, big yey!

Idag var jag med Simon i stan och käkade på resturang med hans familj och släkt eftersom hans kusin fyllde 21, eller ne han fyller det imorn. Ursh Simon ska var borta hela helgen, kommer inte kunna träffa han enda tills på måndag igen..


Det blev ingen träning idag heller! Fan undrar igentligen om jag kommer hinna börja innan terminen är slut? Ja självklart det blir träning igen på onsdag, hoppas jag..

Ehm ja schetet inlägg..

Alien

Sitter här och äter på min marmelad macka och smaskens vad gott det är!  På Discovery Channel är det några killar som försöker få tag i liv utanför våran atmosfär, dom sa precis "Yeah but maby we can reach the real E.T" och då skrattade jag lite faktist, sjävklart tror jag inte att vi är dom enda levande varelserna i här, universum är alldeles för STOORT för det. Men tyvärr så kan jag inte tro att Gröna Sneögda så vi kallas "Aliens" flyger omkring i rymden, faktist.

image95

ett halvår med my baby

Oh igår så firade jag och Simon ett halvår tillsammans, vi åkte på bio och såg 10,000 B.C, den var grymt bra! Det är en sån film man ska se på bio, man behöver effekterna, utrymmet och bilden för att se hur mäktig den verkligen är. Innan så åt vi på en resturang lite snabbt i Söderhallarna, efter allt så åkte vi hem till his place och mös hela natten lång! Med tända ljus och många kramar. <3


image94

note

Ursh det blev ingen träning idag heller, ingen imorn heller för den delen. Lisa smsade och sa att både söndag och måndags träningen blev inställd. WTF? Jag som trodde jag skulle få gå i fredags med det blev inte av men det var av ett vettigare skäl ( Lisa var sjuk ) Så vart det söndag istället, nehepp ingen träning samma med månad. Nu måste jag längta tills på fredag, jag ska bara titta på första träningen. Jag har inte börjat på sjävla sporten än, ska kolla en gång sen får jag se om det intresserar mig, antagligen så gör det de, men måste ta mig ett snack med tränarna också..

Ska försöka hitta en ny header, vill byta igen.. yeye ciao!

Drew Barrymore

Hon hon hon är så otroligt vacker, jag älskar hela henne. Utseendet ser så vänligt och naturligt ut, hon är classic wich i löööve.. Hon har ett uttryck som syns, märks och är unikt, så unikt att man vill titta på henne ett tag och bara njuta av skönheten. You are beautiful Barrymore

image93


Hon är inte sådär skelettsmal som de flesta artister är, som lever på fyra russin om dagen liksom. Hon ser ut som en livsnjutare, hon har en slags utstrålning om ingen annan har!

små saker kan smärta mycket

Okej jag har läst alla bloggar som ligger på mest-aktiva-listan ( vilket jag gör nästan varje dag ) men jag hittar inget som är kul att läsa om? Jag säger inte att min blogg är kul, min är faktist rätt tråkig om jag skulle döma den. Men idag var en dag som inga bloggare kunde få mig att vilja läsa det dom skrivit. Happ..

Jag skulle inte banga på lite reklam om någons blogg i mina kommentarer, jag kan ju inte hitta alla bloggare genom att slumpa? Helst bara folk som är seriösa med sina bloggar, sånna bloggar som är intresanta.

Ajajaj det svider i fingret, jag skulle skära upp kladdkaka och den var hård så jag fick trycka. Så självklart så har jag kniven åt fel håll så jag trykcer med fingret på den vassa sidan! Och jag åt precis nötter ( glupske fanskap ) så nu har jag salt i det pyttelilla såret.. Så små saker kan faktist smärta mycket ibland.

Bengtzing comeback 3 gånger? Med samma bidrag

Haha Linda Linda.. Hon som försökt tre gånger och tyvärr inte kommit längre än Finalen i Sverige. Javisst är det bra det med men om hon vill komma längre med hennes låtar måste hon börjar sjunga på engelska, det funkar inte annars. Hennes låtar, hon sjunger alltid om sig själv, om hennes starka sjävlförtroende och om hur bäst bäst bäst hon är. Pff ge oss något nytt Linda.

Jag ljuger så braaa, Alla flickor utan jaaaa, Hur svårt kan det vaaaa? Linda..

image92


melodifestival

När det kommer till melodifestivalen så snackar alla om att "den här låten kommer vinna i eurovision" eller "den har bra chans i eurovision" ja vi tar alltid för givet att vi ska vinna eurovision. Visst vore det kul om Perelli vinner där jaja, men har inte vi redan vunnit fyra gånger? Det finns länder som aldrig vunnit i E.V, varför kan vi låta dom andra vinna lite också. Ja som Finland dom hade aldrig vunnit innan Lordi kom, innan så visste det väl att de var så dåliga så då kunde det väl skicka ner Hard Rock Hallelujah, så vann dom med den låten som jag själv tyckte var galet bra. Eftersom vi inte vunnit så många gånger efter tjockis Carola eller Abba så kan vi väl bara hoppas på att vi kommer på en bra plats. Det finns så många andra länder som röstar på sina grannländer, och vilka har vi? Finland och Norge. Så mycket som jag tittar på schlager så har jag märkt att våra grannländer skiter fullständigt i våra bidrag och röstar på vad de tycker är bra, vilket jag tycker låter mer rättvist men vem bryr sig om rättvisa i tävlingar? Det handlar ju bara om att vinna, eller hur? .. suck*

Men Charlotte var en av de som jag tyckte om mest, You Go Girl!

image91


JAAAAAAAAAAA

JAAAAAAAA CHALOTTE!!!!! SCHLAGERDROTTNINGEN!

snoris

Fortfarande tjurig över det kidnappade dokumentet som skulle in idag, fortfarande förkyld btw.

Ingen träning idag, det blir på söndag istället.

Var runt i stan hela dagen idag, jag lovar jag prövade minst 20 stycken olika skitsnygga jeans, men jag tyckte inte om ett enda par när dom satt på mina korta buckliga bleka ben.. Var med Amanda och hon fick med sig hem massa linnen och tröjor men jag hittar inget som jag tycker om? Vad är det för fel på mig idag, är jag kräsen eller vill inga kläder ha mig längre? Wtf.

BTW! Äntligen så får jag något positivt för min oehört osexiga längd! Min käre mor sa att min längd passade perfekt för den sporten jag ska börja på. Yesyesyesyes finally something.

Jag lyssnar fortfarande på Björnis Rosenströmis, men idag får mina pyttesmå öron skava med en remix på låten Het. Men låten Gunilla är ju bara så sjukt rolig att lyssna på, den fastnar lätt jag lovar! Det är en sån låt man ska lyssna på när man är tjurig för då garvar man istället åt de fula texterna, skojja inte.

Gunilla är ganska ful och saknar takt och ton.
Hon har allt man önskar att man aldrig fick.
Men det värsta utav allt, det är att hon är kär i mig.
När hon gör sina attacker så får man passa sig.
Jag klär av mig naken och spelar träd när hon går förbi.
Men min list känns trist när hon på min kvist börjar klättra

en arg bella

Helvetes j*vla bajs.. Äntligen var jag klar med So uppsatsen, lite VG grejjer, layouts, massor av texter och allt var fucking perfect. Och nu när jag tröck på "skriva ut" så åt den där helvetes maskinen (skrivaren) upp mitt arbete. Den bara glufsade i sig hela mitt arbete på 17 sidor.. Jag vill bara gråta för att jag är så brutalt frustrerad. Givetvis ska den vara inlämnad imorgon, strålande.

typ såhär såg jag ut när min uppsats försvann..
image90
nästan precis..


Inlägg? som vissa har i bh:n?

Ursh hade matteprov imorse, visst det gick som smort. Men det är ju tack vare Julia lite eller ahjo ganska mycket faktist. Två eller tre tal med a,b,c fick jag kolla på henne fast hon fick lite hjälp av mig på första sida iallfall. Nu fixar jag med min So uppsats som ska vara klar imorn, jag är inte nöjd alls med den, eftersom jag började med den i söndags så har jag inte lagt ner så mycket tid på den som jag hade hoppats att jag hade gjort. Engelska uppsatsen ska vara klar idag men jag gick hem efter provet imorse eftersom jag är snuvis, inte sjuk men snuvis så jag kan jobba klart med So.n plus engelskan hemma istället för att försöka göra det på rasterna, det har jag aldrgi försökt, det var ett riktigt dåligt exempel.
Oh på fredag ska jag åka med Lisus på träning, undra om jag ens får börja jag vet inte ens om laget vill ta in mer tjejer. Men träningsplatserna är perfekta, i Torvalla liksom jag kan gå därifrån till Simon, Yey! Ah får se om jag ens börjar, jag vill men vet inte om laget vill att jag ska göra det.

Måste fortsätta med det äckliga pluggandet, ska trycka i mig lite mer kaffe också så jag blir lite piggare, kände bara för att blogga lite, det är en aning skönare än att skriva dum fakta om en dum kommun..

inte regn, sommar!

Nu sitter dom på plats, OK det har dom gjort i två dagar nu. Mina lösnaglar, det är bara toppar men dom är jätte bekväma och yey dom har inte trillat av än! Har dom för att jag ska sluta bita på naglarna ( dåligt vana aja baja! ) Jag ska måla dom alldeles strax och göra mig lite finare än hur jag ser ut nu, de är rufsigt blött hår lite slickat emot huvudet och alldeles förstora mjukisbyxor, jo Simon kommer strax eller ne om några timmar men ahh, men han ska sova här iaf. Försöker skriva klart en engelska uppsats, inte så svår ska bara hitta på vad jag ska göra med mitt liv om 30 år, alltså när jag är 45. Uhu jag vill ha sommar, inte regn och dimma.. bratigt.


image89
NEJHE SOMMAR!

uuuuäääääääh

Sitter hemma och pluggar, eller försöker men det är väl bra det med? Uppgiften jag håller på med ska vara klar nu på torsdag så det är bara för mig att lägga på ett kol. Yeye nog med skola, så jag lyssnar lite på Björn Rosenström och Magnus Uggla och längtar till sommaren. När man sitter runt en brasa på kvällen och bara är. Oh my god I want summer.

Björn Rosenström med Muffins. Sjukt Skön! Dagens sound.
Igår gick jag in på ett café och ville ha en muffins, utan russin utan choklad en vanlig jävla muffins
Hade dom det nej? Dom hade bara mackor med pastej och en liten skvättig fralla med fisk och remolad..


ruuutten morgon

Ursh vad ont jag har i halsen känns inte najs alls. Helgen har vart chillig, lite allt möjligt har pågått. Sov hos pojkvän i fredags, lördagen var fullspäckad med överasknings kalas och idag har jag mest sovit. Ursh jag är så trött på söndagar att jag går fan och lägger mig igen..ciao brats

"I wish i was a little bit taller"

Så jävla irriterad, igårkväll när jag var på "överasknings kalas" för min fasters man så satt det en främmande kvinna framför mig när vi hade slagit oss till bords, hon frågade hur gammal jag var och tvingar sig själv att gissa innan jag hinner säga min ålder. Satkärringen säger "Ja 94,a 93,a nått där emellan?" WTF?!?!? Jag svarar. "Haha nej jag är 92,a" "Oh jag ber om ursäkt har en dotter som är lika lång som dig" Aokej det första som gick igenom mitt huvud var ju att fråga desamma och typ säga "50, 60?"  (fast hon säkert var 30) Men nej jag sitter hellre och tjurar över min längd. Du jag känner både vuxet och urgammalt folk som är kortare än mig? Jaja en sak är säker, JAG TAR ALDRIG AV MIG MINA KLACKSKOR NÅMER.

BYE!!

fredag

Om en minut ska jag sprigna till skolan, slutar tolv idag! Yey och så är det ju fredag förstos, det är ju det som är dagens höjdare. Ojoj klockan tickar iväg sticker nu ciao kaka!

VIll ha!

Oh jag som längtar till sommaren så galet mycket! Var ju bara tvungen att kolla in några bikinis som skulle få mig sakna enu mer, den här är mina 2 favoriter hitills dom är stilrena ;)

              image87image88

Den till vänster kostar 998.- & den till höger 499:-  men visst var dom inte superfina? De är från Nelly.com båda två

PAJASLA

pajasla

puss

Jag vill bara pussa på min baby nu men han är inte här?

image84

Vart är han någonstans igentligen.
OK jag vet att han är hemma men jag vill bara ha honom här nu.
pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss.

Pajalas Turistbyrå

haha idag så ringde jag Pajalas Turistbyrå, vi har ett slags arbete om olika kommuner och jag valde sjävklart Pajala.. Jaja jag fick prata med en halvfinsk kärring som inte kunde svenska sådär värst super bra maha.
Men såhär lät det ju lite,

Moi: Och sen skickar du alla brochyrer till tyresö
HalvFinsk: VA?
M: Ja Tyresö (ganska tydligt)
H.F: OK, T U Y R..
M: Nejnej! T Yyy
H.F: OK T Y R E S I U Ö
M: neej (fnitter)
H.F: Jamen du bryter ju lite grann faktist.

Jag har aldrig i hela mitt liv hört att jag bryter, eftersom jag är helsvenskt förutom att min käre farfar kommer ifrån Estland men han kan knappt det språket själv skulle jag kunna tro. Jag har inga vänner eller bågot som har någon slags dialekt eller brytning heller, OK om jag hade skämtat men det gjorde jsag ju inte där haha. Det är inte något man får höra varje dag! Någon som vet något om kommunen Pajala? För jag kommer seriöst ingenvart i det där arbetet så skulle uppskatta lite information!

kramen


-

Dricker jordgubbs te i väntan på att jag ska få lust att plugga, det är ingen idé att vänta den kommer inte på besök idag iallafall. Jag tänkte på världs svälten igår faktist, att människor än idag svälter till döds. Sverige slänger nästan lika mycket kött som är så stort som ett berg varje månad. Fatta då hur mycket annan mat vi slänger som t.ex grönsaker eller pasta och sånna grejjer, jag kan inte förstå att folk har tillgång till att åka ner med massa käk till de som svälter fast inte gör det? I vissa länder finns de diktaturer som vill ha folk som svälter i sitt land, så om du nu fösöker komma in dit och ge mat till människor som inte har blir du förmodligen skjuten. Det borde finnas en lag om vilka som får styra och ställa här i världen, vilken dum jävel vill att sina medborgare ska svälta ihjäl? Jo det finns faktist sånna typer tyvärr, man har vekrligen lust att sticka ner dit och säga. Nej vi ska inte ge dig döds straff för det är ingen värd, du ska plågas tills du tröttnat på livet och ber oss döda dig. Kanske lite hemskt, men om man verkligen fick se hur de behandlar barn/folket så skulle man nog vilja säga så. Men visst jag tror jättemånga vill att världsvälten ska få sitt slut, men jag endå inte många vill lägga ner sin tid på att som Björnis Gustafssonis sa ;Jag vill bra åka ner till Afrika & ..jobba med barn.

kramis 

ingen rubrikis

image83

tisdag, ingen mysdag idag

Jag suuuuuuuuuger på att plugga, OK franska provet idag gick väl bra men kunde inte hur man kunde översetta :Det är allt! någon som kan säga det på franska? Nej tänkte väl inte det heller.. Jag vill ha mer yoghurt med blåbär i, asgött. Det är tisdag och inget myspys, Simon ska på konsert, bastard! Haha ke. (KE=skojja. Inte på något speciellt språk det är bara ke.) Det som mina öron fått in hela dagen är väl massa skämt om Björnis Gustafssonis och massa Mcfly. Det bandet fick min fantastiska bästös Stephanie mig att lyssna på, dom är ju bara grymmast! Just nu lyssnar jag på låten Broccoli! She said to me she wasn't coming around for tee..

image82

love

24 veckor idag med världens finaste Simon! <3 Jag älskar dig

hallå allihopa gör det här!

Jag tycker att alla ska skriva en lapp nu innan de fyllt .. 30 säger vi. Det är en bra ålder säkert, du ska skriva en lapp där det står vad du idag tror du gör/är/har & allt det där du önskar när du är ca 30 barre. Senare, långt senare den dagen du fyller trettio så öppnar du lådan du lagt lappen i och tittar om du uppfyllt dina önskningar som tonåring.

Jag har en egen designad villa på ett av de finaste ställerna (vet inte vart någonstans) och jag ska ha en hund, en svart mops...osv
Kan inte fortsätta mer nu eftersom jag har prov imorn i fikusfranska faktist.

PÖSS

Även en trasig klocka går rätt 2 gånger om dagen brats.



 


det som är lite mindre roligt

Så var det måndag igen? Det kommer alltid no matter what bli måndag tillslut, måndag. Måste, ska och kommer att skaffa en tröja där det står I HATE MONDAYS på, jag skaffa mig en sån. Ursh jag har 2 prov den här veckan och jag kan verken det ena eller det andra.. Franska och NO Fysik, inte dom ämnerna som jag satsar mest på så alltså de ämnerna som jag kan minst i. Ett prov ska jag ha imorn och jag ska igentligen plugga men jag vill verkligen inte plugga, men när vill man det liksom? suuuck! Påtal om saker som är lite mindre roliga så måste jag bara skriva ner att jag har förlorat min kamera. Helvetes j*vla bajs, om jag bara vill ha tillbaka kameran så kommer det kosta nästan dubbelt så mycket som jag betalade för den som ny, om jag vill ha den lagad kommer den ju kosta två gånger så mycket som jag fick den för i början. OK den var inte bäst i test men det är 2000 i sjön, ursh mina pengar bara flyger iväg från mig. Haha igen, pengar, jag ville kolla hur mycket jag hade kvar på kortet. Från den 20:nde hade jag tusen spänn, nu har jag 47,30 .. vad gör jag med allt? Det roliga är ju att jag har faktist ingen aning om vart de tar vägen. Pengar kom tillbaka!

!

Det är lördag och snart är det Melodifestivalen! Sista delen, idag är Fronda med hoppas han kommer med en bra låt. Och om han gör det så lovar jag att rösta på honom. Saknar Simon jättemycket, har pratat om honom hela dagen med Jossan känns det som haha. Jag och Jossan var och fikade idag chillierilligt ställe på söder, Wayne's hette det. Oj nu börjar det! HEJDÅ

RSS 2.0