tävling brats.

Vinn ett halsband på bloggen nedanför, där du kan få skriva in något sött till någon söt! ( Endast 7 bokstäver )
http://unikasmycken.blogg.se/2008/june/tavling.html?_tmp=5140d0f93e6e055dd66ee38be3ff47537a5f0b6a

tråkigt inlägg, pratar med sötnosen i tele såå.. ciao bellos.

bored and ignored.

Går ju på min jätteroliga diet, det går finfint. Har tränat, ätit enligt recepten och tjänat pengar samtidigt. Det låter toppen eller hur? Men det känns som om det sociala inte kommer med någonstans, OK jag har vart barnisvakt i 2 dagar, men det här är ju ett sommarlov? Jag hinner inte vara med mina homies, wich sucks? Eller så är det så att jag borde sluta gnälla för trottsallt så får jag pengar och det är en tisdag.. det känns som om det jag skrev precis ger ingen mening alls, har jag rätt?

Lyssnar på Om vi inte med Rastegar ft. Patrizia, påminner mig om när jag satt och väntade på bussen sent på vinterkvällarna i Handenterminalen, hade precis vart och gosat med min älskling. Mah, vill gosa med honom nu med! Oho, I love you Simon.

Det känns inte som att den där detox grejjen tar på mig, 2 dagar ( jag kanske tror att det ska gå fortare än vad det igentligen gör? ) och jag känner mig inte anurlunda alls? Bratigt, jag är så otroligt uttråkad, mina smilband dras ned med tyngdkraften. Ciao bellos.

Min mage skriker efter mat

Helt underbar helg med pojkvännen och hans familj ute på Långbäling. Vädret har vart lite som en berg-o-dalbana, ena timmen så skiner solen och man njuter till hundra, andra timmen ösregnar det och blåser jätte mycket så att man skulle kunna tro att stugan skulle blåsa bort! Men förövrigt har det vart super härligt, Simon och hans familj är så mysiga och glada. Och jag badade för första gången på det här året! Igår faktist, med söta Simon precis innan vi skulle åka hem, iskallt var det men nu har jag äntligen badat, yey.

Idag har jag sovit ut riktigt ordentligt, tränade en liten stund efter frukost här hemma, har ju massa träningsgrejjer så. Just nu sitter jag och väntar på mitt råris som ska sjuda klart, det är 20 min kvar.. Går på en detox-diet och jag ser att vi har inte så mycket saker här hemma som håller med recepten till detox. Vill gå ner några extra kilon som jag tycker inte är så poppis, hoppas att den funkar på mig bara. Ååååååh maaaaat. Är det någon som prövat den tidigare?

Är barnvakt idag åt Lisa och Patricia ( mina små syskon ) Vilket jag kommer vara tills augusti, *pengakåt. Ciao bellos.

Gosh! 8 kronor för en klänning!

Det är tokrea på Stylebystars.com, antagligen eftersom jag köpte den här klänningen för bara 8 spänn! Dom måste ha skrivit fel, men jo jag fick den för 8 kronor. Fetnajs.

8 spänn! Alldeles galet billigt!!

Har precis packat klart inför midsommar myset, nu fattas bara en gosig filt.. Ska snart dra mig till Johanna, vi ska skrika på Sverige och svära åt Ryssland i 90 min. Någon annan som är fotbollsintresserad?

Funderar på att byta header, vet inte än men kanske kanske..

Header

Jag behåller min lilla text, för den passar in så mycket på just mig tycker jag, moho. So what do you think?

Ciao bellos.

Midsommar med min baby.

Vaknade tidigt idag, gjorde te men innan jag skulle dricka det så gick jag och la mig med huvudvärk och lät teet stå kvar, underligt varför tog jag inte med det i rummet liksom? Yeye, idag skulle jag tränat som en galning men eftersom jag vaknade med illamående som jag gjorde hela dagen igår också så kanske jag ska vila jag vet inte. 

Jag har fått min bergsprängare nu! Den är ju grym, den nyaste där jag kan koppla in mobil, ipod, mikrofon ( vet inte varför jag ska ha en mikrofon i den men ) Ljudet är ju värst, sjukt fet bas och den kan spela jätte högt. Oho så glad för att jag fick den!

På midsommar ska jag vara med söta Simon och hans famlij ute på någon ö med annat folk, ska bli så mysigt! Istället för att åka till Grönskär som jag gjort varje midsommar hela mitt liv så blir det något nytt, woho

Imorn blir det shopping med Johanna och hennes väninna Frida, det får bli vid lunch eftersom jag måste hem till Simon ganska tidigt. Jag ska försöka hitta en midsommar klänning, eller om man ens kan ha klänning i det här kalla vädret? Någon som har några bra förslag på affär som har fina klännngar?

Ciao bellos.

Josefin Westberg fyller 16 år idag, grattis brat.

Ja nu är man sextonåring då, känns lite större men jag är fortfaranade en liten plutt! Helgen har vart soft och helskön med fotboll och mys.

Igårkväll var jag, söta Simon och hans polare på bio, vi såg Hulk. Den var hur grym som helst, och ytterligare en riktig biofilm, du behöver ljudet effekterna och bilden för att förstå hur mäktig filmen är! Fast en miss hade dom gjort, eller ett snesteg kan jag säga. I slutet när Hulken och det andra monstret slåss så ska Hulk hindra de 2a monstret från att ha död på generalen och hans dotter, då kastar Hulken upp sina stora muskulösa gröna armar och skriker "Hulk...(han kastar ner armarna i marken)..SMASH!" Det gröna monstret skriker alltså ut, "hulk smash" som om han vore en pokemon och döper ett slag till ett fånigt utrop, kan tänka mig att det var någon tönt som tvingade producenterna att ha med den delen.. Förövrigt så var den ascool! Då säger jag ascool som en tönt och menar det.

Sitter i min morgonrock som jag fick i födelsedagspresent av farmor och hennes gubbe, ska snart åka till simhallen och träna sen basta, yey.

Shitfun. Ciao bellos.

Sean wrafter fyller 16 år idag, grattis m8.

Imorgon fyller jag sexton barre hörni!

Har städat huset ( inte klar än ) och ska snart baka tårta och muffins med mami min, det ska bli världens största tårta! En cheesecake med blåbär på toppen plus ett mumsigt innehåll hoho. Får bara hoppas på fint väder imorn då, blir inte kul födelsedag om det regnar nej.

Igårkväll var chill, var ute med några homies vi grillade och mös hela kvällen. När det var dags att gå hem så följde söta Simon med mig, mys pys.

Ska snart få matas, pappsen grillar förfullt och magen min skriker efter maaat. Glöm inte att gratta mig imorn brats, skulle uppskatta en liten vink. Ciao bellos.


pics!

Det blååååååser

yoooooo

SMIIIIIIIILE



Det var ganska värt pengarna när det gäller limousinen endå..

Och vad ska jag göra nu då?

Det är helt otroligt, jag vaknar idag och jag går inte i grundskolan längre? Det käns tomt på något sett, inte ledsamt men lite läskigt endå, kommer jag träffa mina grundisklasskompisar nå mer? Eller kommer allt bara blåsas bort med tiden, skolavslutning som man längtat till från man började i skolan är avslutad, balen som man suktat efter i några år är avslutad, "efterfest" med klassen efter balen har vart..vad kommer härnäst? Hjälp..

OK det var fetnajs igår, Hummer Limousinen ( måst lägga in hummer ) var galet kul, åkte ett varv till sergels rondellen och tillbaks till balen. Och vilken entré vi gjorde, mest högljudda och största entrén haha yey. Sen balen var chill, men jag kan säga att jag inte behövt lägga ner så mycket pengar på den som jag gjort. För så mycket pengar var inte balen värd kan jag tycka. Men drottningen var ju helt fel drottning, visst hon var fin men det var inte hon som skulle blivit det tycker jag, det skulle ha blivit tjejen med en jättefin jättestor säkert jättedyr silver klänning, vem det var har jag ingen aning om men jag vet att jag vart helt stum när hon gick förbi. HON SKA BLI DROTTNING sa jag men hade fel, vem fan var det som bestämde det där med drottning?
EFTERLYSER DEN FINA, STORA SILVERKLÄNNINGEN FRÅN TYRESÖ CENTRUMS BAL 10 JUNI!

The afterparty var på Strandbadet, men det var bara soft det med. Inte så mycket drag eller dunk. Jag trallade hem tidigt efter allt trallande och skuttande i skorna som mina fötter hade fått ta stryk av och somnade med te och en torr macka. YEY


Ciao bellos.

Skolavslutning i nian!

ÄNTLIGEN KAN JAG SKRIVA IGEN! Har inte kunnat komma in för att min blogg skulle flyttas, haha min var riktigt sent ute!
I helgen var det myspys med hela familjen och söta Simon ute på sjön med båten, fetnajs.

Det är skolavslutning idag, jag slutar nian idag och det är helt otroligt vad overkligt det känns. Det regnade hela morgonen så det känns inte precis som en avslutning eftersom det brukar oftast vara stålande sol då, men det fina vädret kommer tillbaks det hoppas jag på. Shit, det här är slutet på slutet i en skola jag har spenderat mer än mitt halva liv i, 10 år i Strandskolan och nu bara goodbye, wow. Det bara kittlas i hela kroppen, är det verkligen verklighet? Ska jag om 50 min gå in i gymnastiksalen och sitta där och ta emot avskedsrosen av sexåringarna, JA DET SKA JAG WOHO!


Sen ikväll är det bal, men ska sluta nu. Ciao bellos.


SISTA GLASSEN - MANGE, Nattus?

Jag tycker om att vakna varje morgon och se att solen schteka på schtockholm och inte ett moln i sikte. Det har ju vart fint väder hela veckan! Kan det inte vara såhär hela sommaren?

Ska vara i alby hela dagen med hela skolan och ha stafett, lätt att vi vinner. Sen blir det fotboll mot lärarna, lätt ( not ) att vi vinner. Hmm sen är det ju "helg", det är ju trottsallt Sveriegs nationaldag imorgon vilket betyder att vi är lediga, vad ska man hitta på ikväll då?

Snart är skolan slut, snart är det sommarlov, snart fyller jag år, wonderful. Alla bruds säger att de kommer grina på skolavslutningen, varför då för? Det är väl bara kul att gå ut grundskolan, eller? Jag kan börja gråta när jag ser någon annan gråta, undra hur det kommer gå på tisdag då när alla grinar för att man ska få gå ut skolan. Ciao bellos.

sista veckan i grundis

Helgen har vart fylld med mys och schtek i den här tidiga sommarsolen. Trotts all värme så har jag inte badat! Men det är galet vad sugen man är på att göra det varje dag alltså. Har tagit vara på solen och värmen iallafall genom att köpa nya sommarskor och legat i gräset i någon park vid kajen på Normalmstorg.
Visst är det galet att alldeles nyss var det maj månad med en augusti värme?

Det är sista veckan i grundskolan, jag slutar om EXAKT en vecka idag..shit. Vad underbart det kommer bli att äntligen få sommarlov, har gått i 10 år i den skolan jag går i nu och alldeles strax ska det få sitt slut, yey. Sen blir det Gymnasiet, fetnajs.

Ska dricka upp mitt honungste ( utan mjök ), strecha och föna håååret. Ciao bellos.

RSS 2.0