Eating Keso and flakes with coco and strawberries outta' Starbuckscup

Var i skolan och gjorde lite french, kunde gått mycket bättre om jag faktiskt pluggat men kände inte för det igårkväll. Men fredag betyder fest och det kommer dansas hela natten lång hos Julia inatt. Baby I like it!


Sound of the moment
- Aligator - Gi' Det Til Dig

Och så kom franskan fram igen.

Skola, jobba, men vart är gymtiderna? Ska bli gymet imorgon, har inte varit där på en vecka säkert. Vill ju bara kräkas för att det var så länge sen. Men det är ju dåligt för tänderna har jag hört.



I'm on a motherfucking boat







Bella gör goda varma hallonshots, sådeså.


Sound of the moment - Alexander brown & Morten Hampenberg - Istanbul

I made it obvious that I want you to


Backdoor cracked, we don't need keys

Härligt med molnigt väder, det perfekta fotovädret. Stannar hemma från skolan idag, (har bara 1,5 tim lektion på morgonen, känner att jag behöver sova ut efter förra veckans bravader) är hur genomfökyld om helst. Har tryckt i mig blåbärsoppa och ätit ingerfära, först i teet sen äter man upp det. Damn vad det är starkt alltså, trodde halsen skulle få skavsår menmen, just för tillfället kan jag andas med båda borrarna, tack vare ingefäran. Wonderroot. Sen dricka massor av vatten, sen citron i teet, känner mig som en liten häxa, jag har mina häxbrygder och knep för att bli frisk och pigg.




So you don't forget, I wan't to be Mr. Gaga one day.


Lyssnar på dansmusik tills på fredag, då är det partayayaya at Julia, ska dansa sönder golvet, taket och väggarna, crazy tagg. Går ut och fotar snart I believe.



Sound of the moment - Eddie Wata - I like the way

Tomatosoup in a teacup

Har pluggat rumpan av mig, har jobbat bort helgen och nu är jag förkyld.. helt slutkörd. Om jag inte hade fått sommtigt rosévin i fredags och inte fått bratat runt med Johan hade jag nog förlorat kriget mot det vuxna livet. Har hittat massor av ny tyrkisk mjusik också, love it. Tror bestämt att jag pallrar min lilla rumpa till Turkiet i sommar om jag ska vara ärlig.



Men nu sitter jag med en tekopp med tomatsoppa i, har ätit kokt vitlök och försöker besegra min snuviga näsa.. Imorgon stannar jag i stugan, sounds like a good idea to me. Arrivederci.

Rebecca Brat, oh no Britz that's it



Du i USA, jag i Sverige.. Jag saknar dig crazy much och måste ha tillbaka dig till sommaren, E.H, fanta och rosé med jordgubbar och en jävla massa brats.

Ops

Exuse me I don't mean to be rude, but tonight I'm fucking you.

B to the r to the a to the motherfucking t


Ready STUDY Go

Prövning i Historia A idag, har bytt linje så får jobba upp lite kurser. Eller lite, närmare 10 stycken, life is tough so you got to be rough. Or something like that. Hoppas det gick bra, ville ha mer frågor eftersom jag kunde mer, men det är väl alltid så, de tar frågorna man pluggat minst på..




Har fått gymat idag och dansat afrikansk dans idag iaf så är så otroligt nöjd och fylld med lyckokänslor. Wunderbart bratigt. Jäklar vad tekokarn låter, mmm... teeeeee.... Arrivederci.

b to the itch



chocolat

Snapadeli, the last six hours, only a break to be a little bit of a brat with another brat, har jag bara pluggat. Nu är det bara en uppsats som ska skrivas. Alltså det är prövning imorgon, jag skulle ha pluggat hela lovet. Men jag bratade mig med Johan hela tiden, var gladiator till och med! Men nu ska det sovas, ville bara skriva arrivederci.

RSS 2.0