love

10 veckor idag! <3 DU ÄR BÄST

image33

chillerill helgisch

I fredags så skulle jag på fest men det blev ofc inte av, jag var i stan ett tag innan ifs. träffade filippa och hennes pojkvän, jag var där med erik och roberto vi kollade i ngn affär, roberto tog hål i sitt andra öra (han hade redan i högra)  vid sex-sju stack vi hem och fixa oss till fest, som senare inte blev av pga halsfluss.
simon sov hos mej myspys!
på lördagen så hade simons familj middag med ngra gäster och vi kollade på filmen man of the year och Bilar. den där bilar filmen var lätt rolig, as skön faktist.
jag sov hos simon myspys!
& idag vare bandymatch emot de mest-tagande-poäng laget, fast lätt så vann simons lag *stolt.
nu sitter jag och funtar på att pluggisch men det kommer vekrligen inte bli av eftersom jag är ett sådant slappo

image31

GODNIGHT STOCKHOLM

work it

börjar morgonen med matteprov, efter det hardcore basket senare på dagen vare fika med fönster shopping runt i cirklar i centrum efter det vare friskis&svettis jävlar askul! imorn it's friday, awsome! då ska man ut me wigger o chillerilla på ngn fest, träffar simon efteråt wohow (;


ciao

love

9 veckor idag! <3

image30

seg söndag

imorse vaknade man upp med simon brevid sej, alltid lika härligt <3
nu har jag försökt att plugga, matteboken ligger öppen framför mej nu men jag kan inte ett skit, jag är verkligen värdelös på det här kapitlet.. känns inte så jävla toppen eftersom vi ska ha prov på det på onsdag.
fan, letat efter ngn dans som intresserar mej hittade än nu ere bara för mej själv att ta mej an och börja på den och gå ut hela terminen. jag är den sorts person som startar upp ngnting men sen efter ett tag lägger av för att jag är seg och de känns som om jag inte är nå bra alls, hänt så me de flesta sporter ; fotboll, hockey, bandy o streetdance.. jag hoppas att jag tycker om den här dansen som jag tänkt att börja på nu, föfan!

yeah


ciao

önskelista shopping

idag vare tråkig skola men efter så taggade jag och wigger till stan eftersom min mamma ville at jag skulle göra en önskelista på saker som jag vet vart,vilken stolek och hur den ser ut, typ.. så han och jag lallade runt och kollade kläder överallt, asnajs. sen fick jag på hnm en mouli tröja och ett par lite mindre tajta byxor, det var as fräscht på hnm, men han har valt wiggerstyle så.. men det är asnajs det med!
jag skrev inte upp mkt.. typ svart mouli tröja S, fred perry svart med guldkedja, och ngt konstigt från H&M ..
jag letade efter, ngra asfräscha klännigar, skinnhanskar, mössa, söta fluffiga tofflor och typ ngn fin väska men hittade inget som jag fastnade för direkt.. får leta mer imorn! :D YEAH! får se om jag får åka själv eller om ngn kis vill följa med, jaja nu ska jag sova, klockan är bara 22.07 men tjockt skönt att sussa länge.. GODNATT STOCKHOLM!









ciao

status

STATUS FÖR TILLFÄLLET

KLÄDER:
jeans,gråttlinne o tröja + det fina halsbandet jag fick av simon igår
HUMÖR: sliten men glad som vanligt
SUGEN PÅ: bangar inte på sommar..
VÄDER: nu har det snöat
EKONOMI: fattig på pengar, rik på kärlek
SJÄLVKÄNSLA: känner mej som en slö säl
DAGENS HÖJDPUNKT: när erik visade hur bodybuilders spänner sej
SYSSELSÄTTNING: hjälper bror med ett våffel recept
URSÄKT: för att vi inte hade så mkt att välja på till frukost, till simon
TACK: för att jag fick vakna upp mej simon imorse

chapter 43 tisdagar med simon

tisdagen med simon var askul :) han kom hem till mej först så fick jag en present, ett halsband med ett hjärta jätte fint verkligen! så sjukt gulligt jag har aldrig fått ett halsband av en kille, eller jo men jag fyllde elva år och det var av min barndomsvän .. fast jag har aldrig använt det, menmen.. det räknas inte, simon räknas.
vi åkte in till stan och såg "The heartbreak kid" den var as skön! (SE DEN!) han bjöd.. men nästa gång ska jag få göra det!  och eftersom det var så många platser lediga och jag och han kom in först i biosallongen så kunde vi välja själva vart vi ville sitta, det blev en skön plats tillslut. 
sen åkte vi hem till mej och gjorde våfflor, på hem vägen var det lite snöbollskrig, iskallt! 
jag har stockholms finaste pojkvän, världens finaste pojkvän. <3

ciao
  

chapter 42 love

2 månader idag! <3


image28

chapter 41

idag skola igen.. buhu

efter det så trallade jag och amanda till tyresö centrum och chillerillade med fika och lite touch shopping och smink provning, oh shit imorn är det 2 månader med simon..och vi hade bestämt igårkväll att vi skulle komma på ngt under idag och sedan säga på kvällen till varann i telefon vad vi hittat på som vi kunde spendera tisdagen åt med varandra..och verken simon eller jag hade hittat på ngt galet.. eftersom vi gått på bio tre ggr och resturant ngra ggr, visst ere alltid lika kul men man vill ju ända göra ngt annat, fast jag bangar inte på bio igen med resturant! bara jag är med honom så är det perfect.

fast vad jag ska ha på mej är ett större problem..jag kommer ju byta kläder typ fem ggr innan han kommer..undra om jag ens blir nöjd med det jag har på mej när han kommer.. shiet
aja jag får hoppas på det bästa, fast som innan bara han är med så är det perfect.

WISH ME LUCK!



bilden är på ngra änglar som står i mitt rum som gudar..
image27


ciao


chapter 40

jao sitter här och chillerillar ska plugga snart.. jag har fått reda på att jag har kapacitet för att nå VG i mattematik (skryt på pajas) så bangar inte på att plugga lite till och skaffa ett! så nu får fan tönten i mej visa sej lite och se till att plugga fan!

helgen har spenderats på josefin på fredagen, lördagen var jag med simon som sov hos mej. på kvällen stack han och jag till peffie där vi kollade på sjätte sinnet, det är skön den filmen den har en handling inte som asläskiga the grudge typ sånt suger. och så säger jag bara för att det är så läskigt så jag ser inte så mycket i fimlen eftersom mina händer täcker för hela ansiktet!
förut, typ 2 år sen så vare jag som aldrig  var rädd för märkret liksom, fan ska man vara rädd för det för det är ju bara fånigt tyckte jag, och skräckfilmer var bara roliga. men nu fan ursh det är hemskt att gå hem från busshållplatsen för att det är mörkt och ensamt och att somna på natten när man sover själv är asjobbigt alldeles tyst och ensamt, och skräckfilmer är det läskigaste jag dör när jag ser spöken monster aliens i filmer! som tur är alltid simon med så jag kan gömma mej i hans famn varje gång ngt läskigt kommer :)

och fan kom vintern ifrån? helt plötsligt är det snö kvar på marken och det är svinigt kallt ute!

bilden är från förra årets snöfall men det är säkert lika kallt som det är ute nu! ...
image26


ciao


chapter 39

det känns som om skallen är uppstoppat med isolernings kuddar.. det snurrar och huvudet är tungt som ett bowlingklot.. jag har druckit tre-fem koppar varmt vatten med honung och ingefära ffs jag borde vara pigg. förut var det lite gott med det där teet, nu är det fett avtändande. hungrig är jag inte och har ingen lust att äta, är inte sugen på ngt nu.
får ångest av att stanna hemma eftersom man missar minst tusen saker som händer i skolan blaä.. och det betyder att jag kommer ligga mer efter än vad jag redan gör nu buhu, jag vill inte sova heller det är skit tråkigt.. men guva jobbigt det är att vara inte-frisk, jag är inte sjuk men är påväg att bli, men jag ska stoppa sjukan att komma!

jättegammal bild men jag känner mej lika risig som jag var på bilden..
image24


chapter 38 love

7 veckor idag! <3




bilden är ifrån när vi skulle jobba men det blev bara flumm av allt haha!..

image22





chapter 37

efter en hel dag koncetration och styrka (50 min) så vare tok chill med josefin och amanda.
vi åkte till centrum och softade gärnet, började med att kollarunt litegrann i lite affärer, WOW..
och jag gjorde ett fynd! eller tre faktist, jag köpte två par örhängen och ett halsband med ett hjärta som man kunde öppna, ni vet så man kan lägga två bilder i? som jag ska ge till min lillasyster i julklapp btw. as sött alltihop och det kostade bara FREAKY FICKING 47.50 kr! i vanligafall skulle det kosta ca 180spänn okej det var inte överdrivet mycket det heller men jag fick allt under 50lappen då blev jag glad :)

nu efter långshopping (ironi) så väntar jag på att simon ska ringa upp "kalas!"

ursh men jag har blivit hostig och snuvig, måste ha mer kläder på mej så jag inte blir sjuk.
det är det hemskaste, att vara sjuk håller mej helst borta från det.


en bild från första fredagen igen inte i nyktert tillstånd tyvärr som ni kanske ser..
image21

ciao


chapter 36

hela höstlovet var asmysig! och jag tog moppekort igår, det var inte jätte svårt men inte jättelätt heller.. skakis eftersom jag är nästan rädd för allt som handlar om prov.
jaja man fick ha 7 fel av 35 frågor och fan jag måste väl bli godkänd så svårt var det inte maha.

på kursen fanns en tjej som vart hemma hos mej för ett tag sen kom hem till mej mitt i natten av ngn unik anledning, en annan tjej visste alla jag visste var osv. astrevliga, och skönt att ha ngn att kunna snacka med under 7 timmars astråkig mopedkurs!

resten av lovet har ju bara vart gos med simon helt ubermysigt! <3


här är en keff bild från första fredagen på höstlovet..

image20


ursh skola imorn..hata


ciao

RSS 2.0