Bella the beat



Ska på jakt efter ett större minneskort till kameran, arrivederci sweets.

Colorful ice cream



Glass med sweetest Johanna.

It takes more then a wink, more then a drink

Har snoozat sen klockan 9.. Simon och jag tänkte vara sådär duktiga och gå upp tidigt för att sedan bege oss till gymet, men det blir ju aldrig som man tänkt sig. 

SHIT ÄGGEN! Damnit, de hade redan börjat koka, aja 2 minuter till kanske, hoppas jag. Ska väcka Simon nu och äta frullebulle! Arrivederci.

Eric is the sexy bitch





Jag kan ju inte påstå att jag vart särskilt sexig på någon av bilderna, men jäklar, jag skulle vara med på alla verkligen. Blyg och osäker my ass, spex is the new black. Vi firade sweetest Johanna hos Ebba igårkväll, det lät nog som om vi var säkert 20 pers, vi var 9 stycken, underbart.
Grannen kom faktist upp och "klagade" dock på det mesigaste sättet jag någonsin hört någon klaga. Han sa "Jag ska jobba imorgon" Bella svarar "Det ska jag med" "Jag skulle vilja att ni sänker volymen" så svarade jag med ett flin "Då gör vi det, gonatt" och stängde dörren. MOUHA, så var det över. Pussy.


Ska lägga mig i soffan och bita Simon i örat, arrivederci!

Birthdaybaby Johanna!

Kom precis ut ur duschen, sov hos Johanna inatt, som fyller 17 idag! HURRA! Vi ska dra till stan om en stund, shoppa lite till.. Man kan ju aldrig få nog av just shopping. Senare ikväll blir det kalas för födelsedagsbarnet, först tårta med släktingar, sen partaj med alla andra, huhu.





Min mobil fungerar inte, om ni frågar mig så tror jag det beror på att jag har Telenor som opperatör, skit abbonemang. Men ska fixelifixa mig nu, arrivderci!

You got your milliondollar contract



Hydrafresh

L´orèal's gel cream som jag använder varje kväll, varje morgon efter jag har sköljt eller använt ansiktmask. Det står att den är för Normal and combination skin. Jag har väldigt lätt för att få fet hy, men med den här så känns hyn jättefräsch. Den luktar fräscht, har också en svalkande effekt tycker jag. Den kostar ca 90 kr, det håller i minst fem månader, för mig iallfall. Så värt, So bag!




I'm so naive

Ringer Johanna...biip, biip.. Om 2 timmar ska vi göra stockholmstad osäker och shoppa till vi droppar. Eller något.

Ska komma hem med en ny bikini, sminkborttagning, nagelfixkit. Även om jag inte tror att jag kommer hem med något av det där så kan man ju alltid hoppas. Men att få ont i fötterna är en sak som är självklar idag. 


Har badat, busat och tryck i mig flera ton godis den här helgen. Inga fester dock, men jag klarar mig. Men imorgon så fyller sweetest Johanna år, och på Onsdag så fyller Lisa Nyberg år. Så den här veckan kan jag tänka mig några fester endå haha. Men nu ska jag fixa lite islatte, vart så sugen, arrivederci!

Pardon me if I don't show it

Springer runt i lägenheten och har fortfarande inte någon aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Ska igentligen inte göra något speciellt, men klädångest är inget som bara kommer ibland, jag har det iallfall varje dag. Gottar mig med en islatte som jag pulvrat i vanlig mjölk, tyvärr så fanns inga isbitar här. Det är väl typ strandard om man har frys? Men det smakar lika gott för det. Det finns ingen godare sommardryck än islatte, mmmmm.



Mina sweets Issa och Becci, ska kila nu då. Arrivederci!

Not just another idiot

Jubelidioter. Derast dumma idotitänkande blir ju bara mer skrattretande för varje dag som går. OK, till dig som ska eller brukar köpa jordgubbar ifrån ett jordgubbsstånd. 
1. Kladda inte på alla jordgubbar, flytta inte runt dom sådär som du vill. Det finns andra som faktist kommer att köpa de där.
2. Visst får du tycka att det är dyrt, men tror ni seriöst att det är vi som står och säljer skiten har någon talan alls om hur priset ska se ut? Människor...


Aja, ska ner och möta Rebecca och Issa om en stund. Arrivederci sweets.

Freakum

Jag ska sova ensam inatt, alldeles själv i en helvit lägenhet, fasiken.

Oh for god sake

Sov en natt hos Simon baby, det var bestämt grillning vid stranden så började det regna.. Jäkla tur man har ibland alltså, ironicly speaking. Istället myste vi hemma och följde Batman marathon på kanal 6, yeah. 


Var ute och sprang idag, bokstavligen sprang, i Rudan skogen. Skönast att springa i skogen, då orkar jag mer känns det som. Feel's good.


Ikväll blir det andra bullar, ska på bio med sweetest Johanna. Vi ska se The Proposal, inte en biofilm kanske, men den är säkert något att skratta åt. Yeye, ska väl äta något nu, arrivederci!

Doggy style




Summer is wet




Hello goodlooking


Somebody call nine one one

Göteborg bjöd på sol, regn, krabbor och en jäkla massa skratt. Men jag måste erkänna att jag är lite trött på att umgås med föräldrar just för tillfället. Det har vart mycket båt med föräldrar, mycket resor med föräldrar.. mycket fritid med föräldrar. Nu vill jag spendera mina sista dagar i det här sommarlovet som den 17 åring jag är, inte som en förtidspensionerad charteresegumma. Nej nu ska jag göra storstaden osäker.

Arrivederci!

Hangover

Sett baksmällan med snuttisjohanna och Simon inatt, rullar till göteborg imorgon. Pussochgonatt.

Better on the other side


Don't you black or white me

Visste ni att jag faktist var uppe när första, absolut första rubriken kom upp om att Michael Jackson var död? Det var tjejmiddag hos Josefin, partej, så ba kommer den rubriken upp på internet. Jag trodde seriöst att det först var ett skämt, vissa människor är för stora för att dö helt enkelt.

rest in peace

Lyssnar lite på hans låtar, hans texter är genialiska, han var verkligen en naturbegåvning, han var fan mer en så. We've lost a king. Rest in peace.

Home sweet home

Nu vet jag vart du som vill fly från livet ska åka till, landet heter Estland och ön Hiumaa. Ingen kommer att hitta dig där, inte ens Interpol.


Vilken resa alltså, jag har nog vart på världens ände. Nu har jag träffat min stora feta släkt, några ifrån Estland och några ifrån Canada. De flesta kom ifrån Estland, så den mesta tiden man spenderade där förstog man inte ett skvatt av vad de sa. I en hel dag åkte vi bara runt hela ön, badade i 10 min, gick upp i en fyr(?), kollade på ödelaggda hus etc etc. De flesta husen där var verkligen knarkarkvartar, mja. Tråkigt var det iallafall. Känns lite taskigt att säga så eftersom jag träffade min släkt, men det var verkligen boooring.


I'm shittired, gotta drink my tea and go to sleep. Arrivederci sweets.


RSS 2.0