There's only wiggers at this party







Och här har vi självaste födelsedagsbarnet brats. The wiggers wigger.






OMG OMG OMG OMG OMG JULIA, DU HAR OCKSÅ EN BILD MED MIN POSE, I LIKE IT!











Resten av fotona får jag nästan fråga om tillåtelse av david att lägga upp haha. Grattis på födelsedagen, (i efterskott nu då) du är bäst Eric!
Wiggerparty ägde stort, the gangs birthdayparties is probably the best parties in the world.
Arrivederci.

Charmant

Jävlar vad jag är bra. Samtidigt lite dålig. Jag har haft 2 veckor på mig att skriva en uppsats men börjat 2 och en halv timme innan uppsatsen ska in. Japp, jag började kl 09.30 och är helt finito. Tack med hjälp av min mor också, värsta dream teamet!
Sitter i min mosters lägenhet och äter gröt, mums vad gott med lunch. Drar till skolan med ebz sen blir det Cv skrivande, ska ge ett till en butik idag, får se vad som händer. Det skulle vara jättekul att få det jobbet, men det är jag nog inte ensam om tyvärr. Jaja, värt ett försök. Ska försöka dra med mig ebbs också så att man får lite mysigt sällskap. Alltid trevligt. Au revoir!



Superman

Shit, jag skulle ju plugga. Jag har suttit 2 tim vid PS, inte ok.

Ebs

Här har vi någon som gör mig glad varje dag. Hönsmamman.

There's a stranger in my bed

I feel something, like christmas, or no, more like butterflies in my belly.

Imma be Katy Perry with her purple hair and candy clothes.

When you turn

Tell me yours I'll tell you mine.

Say goodbye too hollywood

Eating macaronies in a cup.

When a volcano meets a tornado

When it's going good it's going great. So bloody normal.
Det regnar, jag älskar det. Det här gråa vädret som alla säger att de får huvudvärk av tycker jag är so bloody cosy. Det här vädret som alla tycker är så deprimerande tycker jag är so bloody beautiful. Älskar att gå i regnet med luva över huvudet och musik i öronen, man får dagdrömma. Det är som att drömma fast man är vaken. Sen är ju kylan helt underbar, man får använda tjocktröja och skinnjacka, so bloody right.

Tänk om man kunde möta varandra i drömmarna? Som att jag skulle kunna säga, gonatt då, syns snart. Man skulle kunna träffas i sömnen, fast man sover någonannanstans. Egentligen så är vi ju vakna hela tiden om vi är vakna i drömmarna? Eller få bestämma vad man ska drömma om, eller nej det är ju inge roligt, jag tror att drömmar är något som vi aldrig kommer kunna kontrollera. Jag hoppas inte det iaf. So bloody.

Skriver mer sen kanske



Billions of years




Söndag. Taking back sunday. Ska ha iXumbapass snart, underbart. Älskar att dansa loss till musiken med alla som är med, speciellt när man är hela dyngsur av svett efteråt. Äckligt? Ne, man ska svettas när man tränar, det tillhör liksom. Nej nu ska jag dricka lite mer äppelte som mamma och pappa köpt med sig från turkiet. Härligt att de är hemma igen, smile*
Arrivederci.

Living outside on the street


Mon cherie

 

Baby we could dance in the dark


Je veux pour vous consoler. Confort moi

All the things we talk about, you know they stay on my mind.




Mina sms känns på riktigt, est votre réalité.

Three years



Kiss me,

Glitter all over the room



Älskar texten, älskar Katy Perry.

Fast hon är tsm med Russell motherfucking Brand, yeye hon är för gammal för mig endå.


Från och med du

Andra veckan i min nya skola och jag kan inte sluta le. Visst så har jag knappt hälsat på alla men jag är så jävla nöjd att jag bytte skola till en sån intressant som Idrottsgymnasiet, och de jag umgås med är enligt mig de gulligaste jag kunnat umgås med i klassen. Bloody love it.


Jag vet att jag har en jävla massor plugg men jag vet inte vad som tar sån tid för mig att sätta mig ned och göra dom? Fortfarande nöjd.


Kör detox med Ebba den här veckan, rensar kroppen från slaggprodukten så att det blir lättare för kroppen att formas som man vill, typ. Vi slarvar lite med att gå runt mätta hela tiden, vi går snarare runt hungriga och törstiga, nej fan nu får jag ta och hitta en vattenflaska.





Jag och Ebs i fredags då hon tog piercing i naveln och kastade runt massor av cv:n på söder, blink*


RSS 2.0