Russian roulette is not the same without a gun

Köpt ny hostmedicin och den är så obeskrivligt äcklig.. Och ursh nu hör att jag Tila Tequila är på tv, hon är också äcklig.

pussen

Nej jag ska inte tjura, det är fredag och imorn får man sova hur länge man vill. Det ska jag göra iaf. Bortsett från att min pojkvän har lovat att vi skulle ha julklappsshopping idag men (antagligen) glömt att ringa, varför jag skriver ner det här är ju för att vi igentligen skulle gjort det förra helgen men det blev inte heller av. Men jag ska inte gnälla, det är ju trottsallt fredag och.. inge mer för tillfället.

jaha

Längtar tills jag kan börja träna igen, kan ju inte fortsätta så länge jag hostar. Riskerar inte att bli sjukare för att jag vill träna. Damn vad jag vill träna.

mjhahaaaa

Ska nog se till att sysselsätta mig med något innan jag smular bort av tråkhet, någon som har något förslag? Vad ska ni göra ikväll? Ska rulla, ciao bellos.

Min lillasyster Lisa fyller 9 år idag!

Trallade runt med Ronja igår, det var jättemysigt, skönt att få träffa henne igen, det var så länge sen. Jag köpte en liten söt rosa kjol från H&M, barnavdelningen haha! Ronja köpte ett par skor, ville också ha skor men icke! Måste ju spara till julklappsshoppingen som jag ska ha på fredag med Simon, det vart ju aldrig någon förra helgen. Det blir dyra julklappar iår kan jag lova.
Fick också min hostmedicin igår men sjävklart så blir man ju inte botat utan man får ju bara de där biverkningarna som står på baksidan.. Hjärtklappning och illamående (sjävklart så spydde jag ju också, 3 ggr..) SHITFUN.


Så det vart ingen skola idag, men imorn är jag tillbaka på benen igen! Hoppas jag iallafall, hostan kommer däremot stanna kvar ett tag till som en parasit, tar min energi och lust att göra någonting alls.


Min nya halsduk som Ronja gav till moi :D


huh?

På torsdag blir det crazy night i Tyresö C med Ronji, brorsan och söta Simon. Hittade en gullig tröja där igårkväll, hoppas bara att det blir rabatt på den eftersom den går på 700 spänn.. Mitt kort känns så värdelöst då om jag ska slösa bort alla cash på en tröja. Jaja nu blir det te och fisk, hoppas jag mår bättre snart för att just nu är det inte så kul att vara vaken. Ciao bellos.

SNÖÖööö

Ursha vad kallt det är här i huset, inte najs. SItter här med tjocktröja och filt runt mig men fingarna och fötterna fryser endå..


Har chillat i skolan idag, hoppade över italienskan, jag var verkligen jättetrött och hostig, plus min bombande huvudvärk. Sjukhuset var ju nästa, fick recept på medicin emot min oändliga hosta som jag haft i 2 veckor nu.


Jag ska nog börja ta lite mer bilder och lägga in i bloggen, när jag kollar igenom den är det ju inga bilder alls nästan! Skärpning på mig.


Imorn slutar jgag 10.0, 2tim med Nationella provet sen hemgång, BIG yey. Kanske ska hämta lite mer te.. joooo.

byee

Fabulous Friday!

Sitter här med min julmust och njuter av att det är fredag, ursh vad skönt. Ska rulla vidare till Johanna senare och glo film och bara myspysa!

Oh, jag har en sak som ni måste pröva, om ni inte redan ätit det må säga. Filmjölk och pepparkakor? Det låter som en liten konstig kombination men det är faktist riktigt smaskigt. Häll upp filmjölk i en skål och smula peparkakorna till små smulor, inte alldeles för små man ska kunna bita i dom, och häll ner dom i skålen med filmjölken och ät med sked. Mums! Värt ett smakprov?




Oh, Miley Cyrus är så otroligt söt och har en sån otrolig röst. Tråkigt nog har hon fått en barnslig-stämpel för att ha blivit känd igenom Disney Channel med serien Hannah Montana. Men jag tycker hon är grym! (jag brukar faktist kolla på Hannah Montana med mina små systrar ibland men det behöver ju inte nämnas) Men nu ska jag dricka upp min julmust och tacka för mig, ciao bellos.

Juste! Jag har en pytteliten matteläxa i statistik, så jag vill bara fråga er en fråga Så var så supersöta och svara gärna! Riktig julgran eller plast?


JULKLAPPAAAAR

Vaknade precis upp hos sötsnosen som redan har rullat iväg till skolan, själv börjar jag 12.3.


Damn vad det snöade igår! Jag vart ju superglad, och lite av det ligger kvar idag faktist. Så jag och Simon badade i jacuzzin bland all snö, myspys kväll hela natten.


Det är bara Torsdag idag, helt otroligt hur veckorna går långsamt, bortsett från helgerna som rinner iväg som vatten.


Planerna inför helgen blir väl julklappsshopping med sötnosen. Vet redan vad jag ska köpa till hälften av familjen iaf, great. Däremot så har jag ingen aning om vad Simon vill ha, men jag kan ju inte fixa det om jag ska köpa julklappar med honom, damn. Men han kanske råkar säga något han gillar så kanske jag ger det till honom? Arsh, jag hittar väl något. Det är inte någon annan som har börjat julshoppa?
Ska klä på mig och göra en kopp te, ciao bellos.

Julsukt!

Vaknade precis, sitter här och mumsar i mig min havregrynsgröt och lyssnar på Amy Macdonald. Börjar sent idag så har god tid på mig att slöa mig den här morgonen.


Såg ni att det snöade i söndags eller? Jag var hemma hos sötnosen när det började, jag sprang till fönstret så fort jag fick höra det och stog där som ett litet barn med glitter i ögonen and a BIGSMILE. Oh, det fick mig att längta till julen verkligen, pyssel och adventsmys! I love it, men det bästa som finns med julen det tycker jag är att köpa julklappar till folk, andra tycker mest om att få dom, visst det är ju kul det med men att ge bort julklappar är ju askul. Man sitter där och är spänd på hur personen ska reagera, "Öppna min nu! öppna min nu!" så brukar det låta när jag sitter vid granen, hehe.

Dagens fråga blev då:  Vad önskar ni er i julklapp sötnosar?

yeah!


Sweet Sexy Saturday

Var i skolan igår! Det var skönt att få komma dit igen, längtade ju så. På nationella provet så skulle man skriva om 2 filmer, gissa vilka 2 jag skrev om, inga mer än Shrek och Ice Age.. hehe mitt barnsliga jag visar sig vid de bästa tillfällerna, verkligen.


När jag och Isabella (klasskompis, eller så låter det som att jag är sqcizo) väntar i regnet på att bussen, slappnar av och njuter av att matteläxan är klar och att det är fredag, så kommer jag på att mitt banktkort och mitt lunchkort ligger kvar på matbrickan i resturangen.. Så vi får ju självklart gå tillbaka och leta rätt på de j*vla korten och vänta med att få komma hem.. om det finns en gud så tycker han inte om mig iaf.

Isabella sa då en mycket vis sak, Gud hade tråkigt, skapade en människa för att kunna reta av sig på det, och att den personen var jag. Sanna ord.

Såg Pineapple Express igårkväll med Joooooohanna och sötnosen, den var tokigt rolig! Yeye, ska dricka upp min nyponsoppa nu, ciao bellos.

Pathetic

Helt otroligt att jag fortfarande faktist är lika sjuk som jag var förra helgen, jag har alltså vart sjuk i mer än en hel vecka, wich sucks, pretty bad. Jag har alltså inte vart i skolan den här veckan, jag saknar att vara i skolan, har tillochmed drömt om att få vara i skolan, twice!


Har insett att jag inte ska äta godis ihuvudtaget tills julafton kommer, nu undrar ni säkert varför jag går med på det här ofantligt fjantiga valet med mig själv, och ja det skulle jag också göra om jag var ni men jag tänker endå inte berätta varför jag inte tänker äta godsaker.


Imorn är det fredag, och jag vill gå till skolan, trött på att sitta hemma, kolla på dåliga filmer och trycka i mig inget annat än nyponsoppa och te. Har Nationella imorn så kanske bra att gå, för lärarnas skull eftersom det är de som testas mest. Jag behöver komma härifrån ett tag, alltså ta en promenad utanför huset nästan. Ska dricka lite mer te kanske, ciao bellos.

Grönt te med honung is my drug right now, NANA

Sitter här i lägenheten som jag lånar av min moster och snorar medans Simon och hans gäng glor på Jackass och skriker, mysigt.

Igårkväll var det bara chill med Simon och hans kompisar, satt uppe till fyra fem och snackade skit, yey. Men idag blir det andra bullar, men vad för bullar vet jag inte vad det blir, hehe. Vill kolla runt efter julklappar eller klänningar som man kanske kan ha på sig på nyår eller julafton, japp här är man ute i god tid. Blir väl bio ikväll eller bågot, några ville se Saw 5 men eftersom jag är sådan fegis så erbjöd jag mig att jag kunde sitta ensam och kolla på High School Musical och sen träffas efteråt, inte? Vad löjlig jag är. 

Någon som vet något fint man kan köpa till farsdag kanske? Ska dricka lite mer te nu, ciao bellos.

Att vara sjuk är liksom inte min grej riktigt.

Jag har så ont i halsen att jag knappt kan prata, det gör ont att andas och vet ni vad det betyder, jag kan inte dricka mer te.. Ursh jag ska nog gå och lägga mig och bli frisk tycker jag.



Jag vill var frisk som på den här bilden, glad och pigg.. nu känner jag mig bara rutten och risig.. Goodie night fellos.

En mycket förkyld rubrik

Drömde först att jag var i Spaninen igen, sen efter det så drömde jag att det var snö ute! Jag vart jätteglad, hoppas det komme snö till jul och nyår. Sverige bara för några år sen var ju täckt av snötäcken, nyår 2006-2007 så snöade det som tusan klockan 04.0, gick hem då från kalejset som alla vart på.


Vaknar idag igen halsont och hosta, ska nog dricka lite mer te..

Igår på idrottsdagen så gick det ju som det gick, våran klass var ju bäst på att dansa? Inte? Ne inte så charmigt att mer än hälften av klassen sitter ner och tycker att de är alldeles för coola för att försöka ha kul och vinna en lätt snabb dans tävling, nej det är ju astöntigt att försöka vara aktiv.

Ska nog klä på mig och försöka se frisk ut genom att täcka blekheten med sminket. Ciao bellos.


Trött och sliten, nederbiten..

Följ min blogg med bloggkoll

Jaa det var väl bara det jag hade att säga just nu..

hoppsan!
Oj så kom det en snusk bild på min porriga pojkvän!

Suck* är genom förkyld..

Sitter hemma hos Simon, har myst med honom hela natten, yeah. Love it.


Är genomförkyld, hostar och har en ändlös smärta som irriterar i halsen, vilket betyder att jag inte kan vara med på idrottsdagen idag. Den som jag sett framemot! Våran klass skulle klä ut sig till tomtar, jag hade värsta outfiten! Mina tjocka tights och en gigantisk lång röd tröja med en tomte på, och nu får jag inte visa upp den, buhu. Jag får väl skutta runt som en cheerleader och heja på.. yey.


Amerika är en sånt land som är anurlunda, har en egen åsikt om allt och har de mest sjukaste människorna i hela världen samlats på en världsdel. Har ni sett the Strangers filmen? Sjuk  film, verklighets baserad, ifrån Amerika. Jigsaw? Verklighetsbaserad (vissa händelser), ifrån Amerika. Jag skulle kunna rabbla upp massor. Jag tycker inget illa om landet men kolla alla brott och händelser som försigår där, de har galna männikor, phsykade människor, deprimerande människor, farliga människor och tillslut patetiska människor. De patetiska människorna det är de som är med i Jerry Springer's show, Deprimerade människor är de som filmas av Cops, farligt galet phykade människor är ju i en grupp fast på olika nivåer kan jag tycka, det är de människor som gör de där läskiga brotten som de har med i the Strangers eller Jigsaw. Det är nog så att Sverige har nog lika vulgära människor också, men vi skyltar inte med det lika mycket. Varför är det  så för kan man ju fråga, är det en fråga om att tjäna pengar eller är Sverige så bra på att gömma våra brottslingar? .. Haha det känns som om jag knappt vet vad jag ska dra för slutsats men jag tror inte att jag har någon, fick bara en tanke på just Amerika. Det här är min åsikt om Amerika, inte bara att de har knäppa människor, alla människor där är inte såhär de har ju framgångsrika och otroliga personer som Obama (nye presidenten) Tyra Banks (egen favorit) och en massa andra, så de flesta framgångsrika människorna är också samlade på en världsdel.


Ursh jag hoppas jag blir frisk till imorn, jag har inte lust alls att vara sjuk till i helgen iallafall, punkt slut. Ciao bellos.

Om du läser mamma, det här önskar jag mig i julklapp!

Hej vill du komma hem till mig inslagen i fint glittrigt julklappspapper kanske?

Ögongodis..


Är det någon som vet om Asos levererar paket till Sverige? Jag skull jätte gärna vilja köpa (få?) den här, men pallar inte med företag som bara skickar till typ, spanien? Ska göra te nu, för att dämpa sukten av den här (MIN) otroligt glamourösa nyårs klänningen. Ciao bellos.

Vart har alla busungar tagit vägen?

Så var lovet slut och jag ska fiffla med en labbraport som ska vara klar tills på tisdag, yey.

Igårkväll var jag hos Nathalie som satt ensam hemma, skräckfilm och myspys till mitt i natten. Simon kom över senare, vi skulle ta bussen vid 02.0 kom hem vid 03.30.. Ursh vad kallt det var ute inatt, säkert -10, vinterkyla!

Jaja, vi hade köpt en massa halloween godis till alla läskiga barn som skulle komma, allt från skumspöken till segaråttor, sånt där äckligt godis som man bara köper för att det är halloween. Så kommer det bara ett gäng med 3 små ungar som raffar åt sig nävar med godis, inte för att nävarna var så stora eller för att vi hade något emot att dom tog så mycket godis, fick dom mer än gärna göra. Men bara 1 gäng? Vart har alla busiga barn tagit vägen. När jag var liten så älskade jag bus eller godis, få klä ut sig och skrämma folk (även om man ibland faktist inte lyckades så bra) osv. Har föräldrarna i dagens samhälle läxat upp sina barn redan att de inte ska fråga efter godis från främlingar eller skrämma folk, hörni det är ju halloween? Låt barn vara barn och busa lite. Kom det några ungar hem till er? Ska dricka te nu, ciao bellos.

RSS 2.0