sommarlovsdag

Yeah det var chilligt najs i göteborg med Simon. Liseberg, bad, sightseen, mycket mycket mat, otroligt vad mycket mat de käkar. Massa fika iaf, skönt att vila magen lite nu när man kommit hem huhu.

I helgen fyllde min lillasyster Patricia 11 år, yey. Sen drog hela familjen ut på sjön, det var ju alldeles för varmt för att stanna hemma! Så skaffade mig en redig bränna under två dagar med sol och bad.

SItter här i min Kina-morgonrock som jag fått av min farfar när han kom  hem från Kina, den är rosa i silke och har fina blommor och blad på, mysigare än ett par pyjamas byxor maha. Det blir bad idag med mina små apor, ska nog ligga på stranden hela dagen faktist.

fötterna ..


Göteborg

Är hemma hos sötnosen just nu. I helgen var vi på Onrö där vi sov i en söt liten stuga och trallade med hans famlij. Vädret har ju vart sådär, har inte velat bada någonting alls, är så nojjig om det blåser ute. En riktig badkruka har jag blivit, när jag var mindre kallades jag för en knubbsäl för att jag badade så mycket ( och för att jag var the fat kid in the block jao, huhu ) men nu vill man bara ha sol och ligga och steka plus att det ska vara minst 25 grader i vattnet annars badar man inte. Varför då? Jag kan komma ihåg när jag var liten och tyckte mamma var så tråkig när hon bara solade hela tiden, hon ville aldrig bada, bara doppa sig EN gång, nu har man blivit likadan.. Har jag blivit tråkig när det gäller badandet? Kanske kan det bero på att man nojjar sig på komplexen, eller är det bara kallare i vattnet? Tankenöt.
Någon annan som känner igen sig?

Det kommer inte bli mycket skrivandes den här veckan ( för jag uppdaterar ju ofta ) eftersom jag rullar till baksidan av Sverige, GÖTEBORG, med Simon och hans familj. Ska leta efter något som lillasyster Patricia vill ha i födelsedagspresent, hon fyller ju hela 12 år på fredag. Ska tvätta bort sminket och sen krypa ner i sängen med sötnosen snart. Ciao bellos.



Speciell

Jag känner verkligen att jag bor på landet, har bott i stan nu i några dagar och den luften som virrar runt där är ju bara avgaser kan jag tycka. När jag åkte hem idag och gått av bussen vid strand och andades in riktig luft, otroligt vilken skillnad det är på bara en halvtimmes avstånd.

(Byter samtalsämne och humör)
Det är helt OK när man kan råka möta någons blick, men i ca en tiondelsbråkdel av 1 sekund. Men om man har råkat möte främlingens blick, så kollar man inte igen. Nu menar jag alla människor på tunnelbanorna, fan vad jag hatar folk på tunnelbanor. Dom STIRRAR dom "råkar inte möta en annans blick" , de glor. Vilket kan få mig att vilja råglo tillbaka, men det gör man ju inte bara. Varför stirra för, det är så jävla fult.. *sur bella.

Det var sista natten inatt i stan med Simon, jag hade ju som tidigare sagt att vi skulle på bio, resturang, "party" sen mysa i lägenheten.. Men ändrade planer! Jag och Simon ska ut i skärrgårn med hans famlij, yey.

Nya topplåten, Toppen & Estet som döpt låten till speciell. Jag mår bra av den här låten, känner igen mig med vissa drag.. Ciao bellos.



Titta någa på ordet speciell, det låter som en bacill, sen om man säger det många gånger så låter det askonstigt sen när man ska säga det igen.


Du är smutsig.

Helgen har ju vart chill, bortsett från att man fått lite ångest eftersom jag bränt nästan 500 spänn på käk och inte bara åt mig själv, Eric och min pojkvän ska ju ha mat dom med.. mah. 

Imorse vaknade jag upp i stan med min baby, vi är "kattvakt" åt min käre moster som är i Cypern den här veckan så jag får chilla i deras lägenhet på Stureplan ( måste skriva stureplan lol ) Har inte jobbat idag, skönt. Bara fått sova ut och myst.

På fredag så ska jag se Hancock, måste se den! Reklamerna är ju ursköna, hoppas hela filmen är urskön. Jag och Simon har vart tillsammans i tio månader då så ska ut och äta, tidig bio så man kan ut och röja sen, fetnajs.
Ciao bellos, en låt från Ismen och B-funk nedan, ganska galet skön kan jag tycka.





Min m8 och hans m8..

Enjoy bellos





flippar ur av tråkighet

Bored and Ignored, fungerar rätt bra på mig just nu.. Jag känner mig som en no-lifer, sorgligt.

Flippar ur

boooooooooooored

tjockis..

Den där är ju inte rolig det där ser ju bara läskigt ut..

Skönt att man kan skratta åt sig själv ibland, lite sorgligt samtidigt. Ciao bellos.

en grå dag idag.

Har precis tvättat bort "ansiktsmasken" från fötterna.. Fast det var en "mask" man skulle ha på fötterna, men fotmask låter så äckligt, så det får bli fotcreme? Ah, frächa fötter har jag nu iallafall, luktar blomma om dom.

Funderar på att gå en långpromenad idag, gjorde det några dagar förra veckan, 6 km varje morgon, skönt. Ska gå lite idag med, känner mig så lat av att inte göra något här hemma. Det finns verkligen ingenting alls att hitta på när vädret ser ut som det gör nu dom här dagarna, vad gör ni andra när det regnar utomhus? Jag får ingen lust att göra något alls när det är alldeles grått utanför fönstret när man vaknar.

Sliter med gipsskivor och plyfaskivor som ska upp på övervåningen till mitt nya rum ( ! ) Dom är hur tunga som helst, har  bärt upp 7 st hittills med min käre brors hjälp. Så nu är det bara 35 gipsskivor kvar och runt 15 plyfa.. uhuu. Men vill ha klart rummet så fort som möjligt, får balkong och grejjer. Färger jag ska ha i rummet är vitt, svart och silver. Vitt ska det vara på väggarna men en liten bit ska vara svart, men det ska vara tapet. Men jag har ingen aning om vart man kan hitta tapeter? Någon? Jag vill ha svart tapet med något vitt på, något mönster, symbol eller grej på bara, någon som har någon susning om vart jag kan hitta sånt?

Ska dra och köpa lunch till mina små töser som jag vaktar här hemma nu, Ciao bellos.

äter frysta jordgubbar

OK, känns som om det var flera månader sen jag var inne på datorn. Känns som om jag faktist haft ett liv för en gång skull, maha.

Är jättetrött, även om jag sover bra så är jag jättehängig, kan börja fnittra när som helst för att jag känner mig så seg. Blä på segighet.

I helgen var jag kattvakt i stan åt min käre moster. Var i lägenheten hela helgen med min Baby och bara chillade, åt glass, glodde på jackass och handlade lite kläder då och då eftersom allt var så nära, wonderful. Ska få hänga där hela nästa vecka också, fetnajs.

Kollade på den nyaste Rambo igår ( som inte är så ny längre ) och den var ju grym! Han har ju så rätt med att det där gänget inte kommer ändra på något, för det gör dom ju inte. Det går inte att ändra på krig, det kommer alltid att vara krig tror jag iallafall. "If you don't have any guns, you will not change anything" Vilket är väldigt sant. När jag låg och kollade på filmen så sa jag hela tiden. Varför tar man bara inte alla soldater, alla diktaturer, och skjuter dom? Bara sådär rakt av, inget tjaffs, bara skjut dom. Fast då är ju vi "the bad guys" om vi tar till oss den tanken och gör det.. Eller om bara alla företag (?) som producerar vapen, bomber etc. till krig slutar göra dom? Det ska väl inte vara så svårt, då kan ju inga soldater sjuta mer! Hurra! .. Nee det kommer aldrig sluta vara krig det är bara så helt enkelt.

Ciao bellos.

RSS 2.0