För längre än föralltid disney

Kän nostalgin mina brats, jag vill nästan grina för att tiden går så fort. Jag vill ju vara liten och inte veta bättre än att alla disneys filmer var gjorda på svenska från första början!


Ma petite souer






A hole in your head



It's worth waiting for.

Bugger off

Morsan och farsan kom precis hem, först ryter dom till om att "det räcker" när jag helt vanligt pratar med min lillasyster, jag frågad t.o.m henne om vi tjaffsade, hon svarade sjävklart nej eftersom det inte var det vi gjorde.
Sen hjälper jag till att lägga in nyköpta saker i kylskåpet, så börjar dom prata om att det är så mycket skit just i kylskåpet. Då tänkte jag "hum, jag kanske kan städa det?" så tar jag ut 2 lådor och frågar, "men som de här sakerna?" Så börjar dom ryta till igen om att "Det där är mina saker skit i dom, bla bla bla, rör inte mina grejjer jag har hand om det, det är så mycket skit överallt". Så la jag tillbaka sakerna och sket i att hjälpa till, så får man skit för det också. Det är kul att vara hjälpsam i mitt hus.


Delicious

Entré à domicile et couchait avec moi ma chérie!



Etes-vous en parlant de vous, maintenant?



Déprimé, malheureux et destructeur. Trois mots qui vous convient parfaitement mon ami.
Profitez du temps avant qu'il ne vous prend.

Je suis fatigué de votre comportement

Imorgon är det isvak brats!

Snackar me min baby i telefonen, kom hit bitch. På fredag, imorgon är det lov, är det inte underbart?

Maria

Var och tränade iXumba för ett tag sen, 20 till 21 varje tisdag. Underbart säger jag bara, ett helsvettigt pass där jag får dansa av mig, bara släppa loss och vara helt crazy för en hel timme. Idag var Ebba och min lillasyster med också!
Det är verkligen härligt att vara ledare i det här, det roliga är att jag hade inte planerat in alls att jag skulle bli det. Jag fick ett mail om en anmälning till att bli instruktör i iXumba och jag svarade ja innan jag ens läst vad det faktist var jag gav mig in på. Sen så sitter jag här, och har redan haft 3 pass och har inga planer på att lägga av. Skönt hur man kan överaska sig själv ibland.

Lite äckligt, men jag tror inte att jag för det första orkar hoppa in i duschen eller för det andra hoppa i säng alldeles dyngsur och försöka somna i kylan?.. Jo det blir nog en snabbdusch kanske. Buena Notte.

SL trafik, stop complaining

Alla verkar klaga på SL, ja det tog en jävla tid att ta sig till skolan, och hem, allt var panik och det var mer än för mycket minusgrader. Men jag hade inte ork att klaga idag, ja det är kallt, ja SL är inte bäst och ja skolan är aldrig rolig. Men ska jag verkligen behöva klaga ner på hela min dag bara för att bussarna inte går som de ska och att det är kaos i trafiken? Tänk om allt bara flöt på hela tiden, du fick allt du ville, du behövde inte göra något gång för att få något gjort, du behövde inte ens gå ett ända steg för att komma fram och du behövde inte ens känna något, verken frysa eller svettas, för att allt är bekvämt 24/7.
Jag säger bara en sak, livet är mer än så mina brats.


Mambo number 5 ha

Hela dagen igår och lite in på förregår var det snöstorm, igårkväll när ebba gick hem var det liksom tveksamt om hon inte skulle blåa bort för att det var så ruskigt! Så vaknar man upp idag (själv..) med strålande sol? KAN DET INTE BLI BÄTTRE? Jag frågade tillochmed Ebba innan hon gick om vi skulle ta en promenad om det faktist vart fint väder, så ba VOILA. Wunderbart vad modernatur kan överaska en!








Headline

Ligger i sängen och pratar med min baby Simon i telefon, bajs på dig som inte kommer hit och myser me mig! Ebba gick precis hem, hoppas du kommer hem i stormen! Smsa när du är frammme.

Darin gick vidare, istället för min älsklingar alcazar,, hur gick detta till? En dyster tråkig ballad framför en underbar oslagbar schlager? Wtf, aja jag vet sommarplågan iallafall, och det är fan inte Darin.


Fatigueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Melodifestivalen 2010

Tittar på melodifestivalen med Ebbsi, Erik Linder sjunger för tillfället.. DET SUGER. Hela jävla köret med Måns och Christine som programledare, att de ens försöker vara roliga. Det här att varje artist ska säga något pinsamt innan de ska sjunga, hur desperat är inte det för att hitta på något roligt, de som har hand om schlagern i år har inte lyckats. Något man kan lita på är iallafall att Alcazar rockar! Arrivederci.

Take a bite




Bellarazzi

Lördag eftermiddag och jag sitter här ensam i soffan med en kopp pepparmitste. Lagom trött efter igårkväll. Hojojoj vilken natt, vi firade dear Davids 18årsdag. Han fick ett bälte som hade hållare för öl, och en navelluddsborste (för den som redan har allt), charmigt värre.

Köpte 2par ballerina och ett par kilklackskor från Belle shoes idag, rea rea rea. Sitter fint till Gran Canaria i april. Jag vet inte om jag kommer fota dom, vi får se.

Idag blir det melodifestivalen, jino (frukter och ljuschoklad i ugn med glass!) och ett trevligt sällskap. Jag vill fotografera idag, bellarazzi.

Repa skivan

Lallar på mamsen jobb, dricker latte och bara chillar. Förra veckan vart det faktist inget matte prov! Det är idag istället.. Det kommer inte gå särskilt bra kan jag tänka mig, måste hitta någon som har tålamod nog att lära ut einstein.

På torsdag ska jag till frissan! Amanda ska få slinga mitt hår, yey! Lagom till fredag, blink* Arrivederci.


Valentin

Alla hjärtans dag! Ska mysa med Simon, champis med hallon och choklad. Jag älskar kärleken. Den smakar så jävla gott! Tråkigt att det just är på en söndag bara, tänkte fira det igår med Simon men så blidde det icke. Det blir idag istället, myhys.

Jag ville bara lägga upp lite sommarmusik, jag saknar sommaren!



Jamais de ma vie

So you can take your class, shake your ass, and drown in that martini.

Jag vill spendera pengar på kläder, det är tråkigt att sitta i skolan ju.

Je sais que vous savez mieux


Vad trött jag blev haha, Anna försvann iväg. Cuz there ain't no sceen in the V.i.p for me.


I'll follow you 'till you love me

Sitter här i skolan och lyssnar på min framtida fru, candy girl eller bara husdjur, Miss Gaga. Anna kommer snart för att göra sällskap med mig och min lunch som består av, HA! Nu trodde ni att jag skulle skriva nd vad jag ska äta men det tycker jag bara är fånigt, så det delar jag inte med mig av.

I trean ska jag välja bort Ma E, eftersom jag hatar matematik och för att det finns ingen sämre på just det ämnet än jag. Om man söker på google "sämst i matte" eller "jag förstår inte matten" så kommer det upp en bild på mig, det kunde ha gjort det iallafall. Eller det kanske borde? Yeye, ska kanske välja till att jag kan gå franska steg 3 i ett år? Hälsapedagogik, eller företagsekonomi, eller Italienska steg 2? Help me.

Nu kom Anna så jag ska vara lite social. Arrivederci.

Thank you very much

Nu vill jag seriöst, helt jävla seriöst bara gå hem.

Att ryta till är inte fel ibland

Mamma berättade om den här artikeln, den är ju absurt! Hur kan vi i Sverige tillåta detta dysfunkitonella händelser? Jag kan bli helt tokig på sånt här.
En kort historia snabbt.
"I går måndag fälldes Arbetsförmedlingen av tingsrätten. Diskrimineringsombudsmannen (DO) drev ett ärende där en 28-årig muslimsk man vägrat skaka hand med en kvinnlig företags-vd. Efter detta fick mannen ingen praktikplats eller ekonomisk ersättning." Kopierat av aftonbladet.se
Det mest irriterande är att den här killen stämde dom och fick 60.000. Vem är det som bestämmer dehär sakerna?!
Men det är väl klart som fan att han inte får något jobb? I SVERIGE ÄR DET SÅ ATT KVINNOR FAKTIST ÄR FRAMGÅNGSRIKA OCH MAN ÄR MINST LIKA VÄRDEFULL OM MAN HAR KUK ELLER INTE. Om man inte kan skaka hand med kvinnor för att man tycker att de inte förtjänar det så tycker jag, JAG TYCKER BOKSTAVLIGEN, att den kan dra åt helvete. Är det ingen som håller med mig här?

Länk till artikeln.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6575659.ab


Latte

Sitter på mamis jobb just nu, har precis gjort latte, MUMS! Älskar den fina färgen som latte får, lätt ljubrun och vitt längst upp. Me like. Mamsen är ute och röker på balkongen så snodde hennes dator i några sekunder.

Idag är det matte D prov, det kommer gå åt pipsvängen men vad gör man. Okej, man pluggar, men vad gör bella kanske man ska säga. Hon dricker latte bara. Ikväll ska jag jobba, Club Korpen yeah! Hinner inte träna så det suger, men får ta igen det på torsdag. Jag älskar verkligen att vara på gymet, så skänt att få springa av sig och svettas gärnet. Härligt, nu kommer mamsen tillbaks. Arrivederci (med amerikansk accent)

Tragedy

 

Jag vet att det här en ledsen, sorgsen lite smått deprimerande låt men jag älskar soundet. Skön att lyssna på när man sitter på bussen eller när man är ute och går, lite regn är ju inte helt fel. Själva handlingen är ju dyster, men  tonerna får mig att tänka på att kämpa, ta i ordenligt och fortsätta frammåt. Även om texten handlar om att man faller i bitar så lyssnar jag åt ett helt annat håll. Filosofi är vackert. Musik är väckert.


Oh romeo, where do you have your Juliet?



Fuglyugly

Damn your so..

Ska till gymet ikväll med mami och papi, fan vad skönt. Har saknat stället i 4 dagar nu, skämtosido.

Sitter här i skolan, lite längre framför sitter 2 peeps som jag var på fest hos i vintras, det sög. Johanna och Ebba var med, korvfesten you remeber? Lite kul, okej inte särskilt men lite kul att de tjattrade som höns när vi var där sen så om man ses i skolan så har man helt plötsligt glömt bort att man träffats, och jag lovar they weren't that drunk as the thougt they were, ha! Kul vad alkohol kan bidra till, du kan låtsas vara någon helt annan en hel kväll, sen kommer du tillbaka till ditt "vanliga" jag när du är nykter. Alkohol kan vara som en slags täckmantel alltså, hehe kul att filofisera lite med mitt blonda hår. Ibland känns de som att mina hårrötter sitter lite för långt in. Påtal om ingenting. Jag ska sluta babbla nu, arrivederci.


Feel the rythm of the symphony

Tisdag, woho!
Jag älskar att lyssna på musik, speciellt med bra hörlurar eller högtalare, ljudet gör känslan lika mycket som takten och soundet. Men jag har märkt att jag inte blir lika glad längre av musiken, så filofiserade jag lite kring det. Jo, nu är det ju såhär. Dansa är som massage för min själ, när jag lyssnar på musik vill jag bara dansa. Men det kan man ju inte göra när man står i busskön? Eller hur? Det bara kittlas i hela kroppen när jag lyssnar på en bra låt, jag vill bara slita mig loss från den här paralyserade zombieliknande världen, and dance!


Babyface Bella

Jag vet att jag har ett babyface och att jag är 1,64 kort. Jag brukar ofta, eller när man väl kommer fram till att gissa vilken ålder jag, isabella, är i blir den alltid yngre än vad jag vill att folk ska säga. Tro att jag är 18 eller 20 när jag bara är 17 vore ju inte helt fel, se äldre ut är ju roligt!
Nu i julas när jag var på lussefika på min 10 åriga lillasysters skola så kom det fram en mamma till mig och sa "Storasyster okej, jamen vilken klass går du i då? 8an eller 9an?" så svarade jag med en suck att jag går i 2an i gymnasiet.. Jag har fler historier om mitt babyface, men idag fick jag ett mail som fick mig att tänka på det här.




Ni som inte ser vad det står, de söker alltså folk som vill se yngre ut. Men de kanske vill ha folk som inte vill se yngre ut fast gör det endå? Vad sägs?

Fatigué

Det har bara snurrat i huvudet hela dagen, är så trött på att vara trött! Jag ska börja köpa piller som piggar upp. Det är inget fel med humöret, men är bara allmänt trött, sömnig. Känns som att jag går i sömnen ibland i skolan för att ögonen inte gör som jag vill, allt som jag ser känns som att det är uttaget av en dröm. Inte för att jag går runt och drömmer om skolan, mer att jag är så trött på den att jag kanske just sover under tiden jag är där. Je ne sais pas.

Åt lunch på latte house idag med Elin, Issa (finally!) och 2 av hennes klasskompisar, Linnea och Sara var det nog. Då snackade jag och Elin om att gå bartenderkurs utomlands efter gymnasiet, vore inte det perfekt? Kostar 15000 och uppåt, några är t.o.m garaterad med jobb efter och lägenheter och grejjer! Jag vet att det är populärt och att det är svårt att hitta platser, men ändå? Någon som är på? Italien? Frankrike? Miami? Kanske bara gotland?


Jaja, vad är en bal på slottet. Arrivderci.

Atjoo!




Ordinary

Hela förra veckan var helt fullspäckad med jobb, träning och skola..
Igårkväll ledde jag ett pass i iXumba, det var skitkul! Jag dansade tills hela ansiktet rann av svett, hojojoj hoppas det blir mer av sånt!

I lördags var det melodifestivalskväll hos Ebba, Julia och David var också med och myste. Sämsta var nog det där rockbandet, som inte ens var ett band, typ. Ett helt band med trummis, elgitarr bas och hela köret, så är det bara sångaren som får uppträda? Vilken jävla typ, "Hej bandet, tänkte göra en låt, där jag bara sjunger, alltså ni får ju stå med på scen och så men.. jag sjunger bara" Kul kille. Ola's låt var bra, men my lord he is not pretty.

Nu är det måndag igen iallfall, börjar 12.30, segt. Tränar imorgon istället, är helt slut från igår. Ska snyta mig, arrivederci.

RSS 2.0