Ebba och Johanna is the.







Ehm, vi är 3 blondiner som tycker om godis.

Doing my own thing

DETOX DAY 1.
Startar dagen med en fet smoothie med mango, hallon, jordgubbar och iblandat spirulina pulver. Pepparmintte med mycket honung (är förkyld så det är perfekta läkemedlet!) Fika med dearest Johanna, därmed mynta te. Lunch, melon, sallad och mycket fetaost. (Får äta mozzarella ost och feta, i'm saved.) Alldeles nyss, 2 ägg och pepparmintte.
Visst har jag haft huvudvärk hela dagen, vart ganska hängig, men för övrigt så mår jag som vanligt. Väldigt glad alltså! Hoppas att jag klarar alla 5 dagar. Är ett väldigt stort fan av just, kött och caffe så får se hur det går. HEJA MIG!


Måndag igen, hur går detta till? Jag tycker att vi inför sängmåndagen. Alltså att på de måndagar som man känner sig shit-tired, så ligger alla i sängen hela dagen och bara myser, (alltså alla måndagar?) vad säger ni? Ska dricka upp teet och kanske plugga lite, arrivederci (med amerikansk accent).

Mama do.

Sussade hos Josefin igårkväll. Hann se en film, sen slocknade vi. Börjar man kanske bli gammal? Att somna vid tolvslaget på en lördagkväll är ju inte så mycket att skryta med.. Eller så kan man skylla på att jag har haft den första hela skolveckan? Kanske.


Bakat två jättestora, förhoppningsvis jättegoda formar med "mosters brownies" En plåt la jag ner små marshmellows i, dock så såg det inte ut som det när jag tog ut den. Såg mer ut som om jag lagt ut nachos på kakan.. Yeye, hope it doesn't taste like nachos. Ska värma lite vatten nu, Jossan kommer om fem min, arrivederci.


Baby.

Lördag. Har inget att göra. Ska äta god mat iallafall. Arrivederci.

I'll bet you know what I mean



Eh, ja sånna här tjejer skulle kunna göra mig homosexuell. Inte bara att låten äger, hon äger hela musikvideon. Perfekt fest musik. Ge mig din kropp Ciara.


Skönt att det är fredag. Stampade runt med Becci på västermalms gallerian ett tag. Hittade en alldeles för stor tröja som är perfekt för dagar som jag bara kommer att känner mig tjock och trött. Men nu kan jag bara skylla på att tröjan är för stor, underbart. Gonna meet up Ebba and Johanna later to eat some good food, later on just enjoy the friday by chill on a sofa' with some good chocolate. Men nu måste jag dricka lite mer te, och ta och sluta nysa! Arrivederci (med amerikansk brytning)

But your so not.

Hade första lektionen i Psykologi idag! Så cool, skönt att hela kursen är baserat på teorier, huhu. Går tidig vecka den här veckan, najs att få sluta tidigt varje dag. Har hunnit med att sola i 2 tim. (Måste ju passa på nu när solen fortfarande är framme) En slapp lunch med Issa på gräset. Ute och joggat. And thats about it I belive. Men det är ganska mycket eller hur? Dock så har jag verken pluggat matematik eller dammsugat rummet så ligger lite efter i shemat..


Vi läser en bok i engelskan som heter Rape - A love story. Min coach är helt övertygad om att den här boken är bra för oss att läsa. B to the ITCH, den är hur vidrig som helst. Kom till sida 31, och är helt övertygad om att jag inte ska läsa en sida till.


Ain't no stressing sweets, arrivederci (med en amerikansk brytning)

You don't know what I did last saturday.











Lägger ni noga märke till dubbelhakan på sista bilden eller? Haha det första jag såg. Pretty girls and boys. Arrivederci.

I'm I high, perhaps.





I look stupid, I know. I'm not stupid, you know.

Specially? No.






Talk sexy.

Ooooooooh gula lackshorts... I want. And  with that, a bo(ot)dy like a dancer. Merci.


En hel måndag i skolan har gått. Det gick ganska snabbt faktist, 08.0 till 12.05 är ju inte så hemskt jobbigt. Satt på Pizza Hut med Rebecca och Issa i typ 2 timmar, and yes I am a fat person. Pizza till lunch händer bara en gång om året, och den gången var idag.


När jag satt på bussen påväg hem alldeles nyss, så kom det en 50 åring kvinna som tittade på mig och sa "Sitta där" Jag hade lagt min gigantiska kofta, blytunga väska och glasögon på sätet brevid mig. Men man säger väl endå "Ursäkta kan du flytta på dina saker" eller "Skulle jag kunna få sitta där" Inte fan, "sitta där" som en jävla efterbliven. Nej, svenska folket får ta och bli lite trevligare tycker jag. Det är inte jobbigt. Ska kolla läget med lillasyster som mår dåligt, arrivederci.


Bye bye summer

Att det är sista dagen på sommarlovet känns, sjukt tråkigt! Hela sommarlovet bara susade förbi på 2 månader.. SUG. Ser inte fram emot alls att få börja skolan igen, matte matte matte. Ursh, men kämpa är väl rätta ordet till den här terminen. Ska nog ligga i lite mer än den förra, som vart fail förresten.


Sweetest Johanna är påväg hitåt, vi ska väl baka något gott! Arrivdereci sommar.

Hold on to your kind

En sak är säker, jag åker aldrig iväg utan att jag får veta hur långt det är att gå ifrån bussen. Inte heller åker jag iväg innan jag vet vilka människor som befinner sig där. Låt mig berätta varför.
Igårkväll 21.00 Amanda, Pontus, Simon och jag sitter på buss 805 emot tyresö brevik. Går av promenerar, ofrivilligt, i regnet till någon fjortisfest. Kommer fram, och et visar sig vara min kära lillebrors klasskompisar som har rajtantajtan i någon jävla tajkon stuga mitt i ingenstans. 20 min efter besöket, kl 23. 30 börjar vi gå mot bussen igen, framme 00.20, bussen hem gick 00.45.. Never spontant "dra iväg och hoppas på det bästa" trip again. Never.


Det var min kväll det, men nu är det söndag och andra bullar. Eller faktist inga bullar alls, ska dricka lite islatte. Arrivederci.


Tonight's gonna be a good good night

Youghurt med knäckebröd, smaskens. Snart en islatte som piggar upp. Sen bär det iväg mot norrtälje där det blir livad kräftskiva. Hoppas ni kan ha det lika kalas som jag kommer ha ikväll! Hittat en perfekt låt till ikväll, arrivederci sweets.


Like a girl changes clothes

Sleeeeeeeeeeep, så uttråkad och trött. Dock så vill jag inte sova ensam ikväll, hoppas simon kommer hit istället för att gosa med sina pojkvänner. Ska nog hämta lite islatte, så överdrivet underskattat, I love it with ice.









Down at the rockshow

Jag har nog världens ballaste lillasyster.


The flavour

Bara städat och fotat idag, känner mig hur trött som helst. Trodde att jag skulle få tjäna lite pengar idag, men icke. Jobbet vart visst inställt. Fotat min lillasyster Patricia idag, so cute! Ska nog ta lite islatte så jag piggnar till lite.. Arrivederci.

 



Fergie citerar


love that you can't hide

Nattbad igårkväll med Jossan då! Kalaskallt.  

Tisdag eftermiddag, babysitter tills på torsdag. FEST! Not, ska nog mest ta det lugnt. På torsdagmorgon åker jag till en kompis landställe och kräftskivar lite med några hom's. Spännande.
Mot lördagen så blir det en liten suprise för Simon baby som fyllt 18. Men det kan jag inte avslöja nu, nej. Och det var min vecka kortfattad på några rader. Ska dricka lite pepparmintste kanske, arrivederci sweets.



Dream me near

Ursh vilken jobbig dag.. VIF kissekatten. Hoppas det blir lite roligare när Johanna kommer iallafall. Arrivederci.

Look inside, i'll be there

Om 2h och 40min så hämtas jag av Stephanie för hennes färd emot Amerika. Jag har städat mitt rum, grinat, packat inför västkusten, grinat och lyssnat på musik.
Det roliga är att jag inte förstår varför jag gråter, för jag tycker inte att det är tråkigt att hon åker. Självklart kommer jag att sakna henne. Men jag tror att hon kommer ha så jäkla kul, och jag ser det som en as cool resa. Som är lite längre bara. Stephanie kommer lätt rocka U.S.A, damn.



Long time ago!

Oh granny

Fan idag lämnar vi lägenheten som jag fått lånat i 2 weeks and 1 day today. Vart så skönt att slippa föräldrar, allt tjat med syskon och bara fått vaknat upp av sig själv. Men slut på det roliga, nu ska jag städa, packa och sen bege mig hemåt.. Arrivederci.

I couldn't care less

Är det bara jag som inte bryr mig ett skit om att Blondinbella har färgat sitt hår brunt?

Not saying nothing


Knock you down

Fest hos Lisa, snodda cigg, snodda drickor, rasslig musik, 15 åringar etc etc. Annars var det väl trevligt, eller? Kläder har hon mycket av iallafall, jag som har lite svårt med det där att välja, hade klädångest. Eftersom mina jeans var trasiga var ju det ett big nono to wear. Full som hon var, kastade hon bokstavligen massor av kläder på mig och sa att jag kunde välja vad jag ville. Vilket kanske inte gjorde saken bättre men ett sött linne som är Lisas har jag på mig nu iallafall. Huhu.




Mr blue sky. 
Arrivederci sweets.

RSS 2.0