Lalala ohwell. Lalala it doesn't matter.

Japp det räckte med nästan 10 peppisar och en liten bit chklad och jag är helt utslagen av magont. Var tvungen att åka hem från jobbet 2 timmar tidigare för att jag knappt kunde stå p.g.a magonten, god I hate my stomach. Ibland vill jag bara skjuta mig själv i magen för att jag tror att det ska göra mindre ont, vilket i själva verket skulle garanterat göra betydligt mycket ondare. Ohwell.



Om bara några dagar sticker jag och mami till Istanbul för lite shopping, it's gonna be so nize. I so love. Det jag kommer sakna är självklart my dream man och gymmet. But it's gonna be so nize.

Har superont i magen nu men kan inte sluta tänka på gymmet. Vill bara dit. Nu. Yeah.


Arrivederci.

Dirty south let's go.

Vart helt D.Ö.D efter träningen idag, blev cardio, mer än underbart. Körde crosstrainer i 30 min, var fjärde minut körde jag allt jag pallade, så galet vad det tar mer på energin än att köra samma tempo hela tiden. Var väldigt skeptiskt till det först, men jag vart verkligen mycker tröttare än jag någonsin blivit på den där jävla maskinen. Sen kör en kandida-diet för tillfället, har ont i magen hela jävla tiden, alltså har haft det enda sen jag var liten, eller jag skriver såhär istället. Jag har inte haft ont i magen på 6 dagar nu, för att jag har gått på kandida-dieten, jag kan inte komma ihåg någon gång i hela mitt liv jag inte haft ont i magen på såhär länge. Jag själv blir fan sur på mig själv att jag inte tagit tag i det innan nu, jaja nu vet jag vad jag ska göra iaf. Jag utesluter socker, helt. Det enda sockret jag äter är det jag dricker under träning, Celsius, so good. Jag suklle kunna äta såhär hela livet, men just nu är det bara viktigt att jag äter såhär i 10 dagar, så att jag får bort magonten helt. SÅ, slutpratat om min mage. TACK.




Igår skulle det bli en dansig och nykter utgång då vi parkerade bilen nära kungsgatan för att vi skulle knata till Ambassadeur, men icke. Efter 45 min väntan på Rebeccahoney Britz så vart det hemmafest i tyresö istället. Orkar inte kommentera hemmafesten heller haha. Fick se en pussmuns-tattuering på min bästaväns rumpa, so nize. Men vill ut ikväll också, men det blir ju nyktert också. Ingen alkohol förens jul, S to the önt. Fokus på träning, like. Så någon som vill följa med på en utgång på julafton eller juldagen? Måste ju öva inför min favoritdag, den absolut mest magiska dagen på året, den sista dagen, Nyårsafton.




Skönt att få skriva lite, nu ska jag kolla om min älskling har somnat i soffan, verkar lite som det. Här sitter jag och kollar på klänningar och lyssnar på remixade Lady Gaga låtar, och det är helt tyst framför teeven, hör inget snark dock? Jo nu bytte spotify låt, han sover, haha! Arrivederci.

Papa was a rolling stone

Oh vilken tur att jobbet ringde och väckte mig precis. Vill ju ha chill tid att vakna till, innan gymet. Gick upp med älsklingen imorse, han skulle till skolan han huhu. En hel vecka faktiskt, han ska bli PT, so cool. So avis! Vill också gå i skolan jag.. Men var så trött imorse och kudden doftade så galet gott efter Christoffer så ville inte slitas därifrån. Men gud vilka hemska drömmar jag drömt, ursh ursh och ursh. De var både realistiska och verkliga, alla handlade om att Christoffer kom hem tidigare och alla gånger på olika sätt, crazy.


Aja, den här veckan är det jobb och träning, hinner inte med så mycket annat. På söndag blir det ett galet pass, 11:30 till 22:00... Det blir big cash till nyår iallafall. So love it. Men nu tänkte jag packa ihop, arrivederci.

RSS 2.0