Espresso

Ursh, låg vaken hur länge som helst innan jag skulle upp imorse med världens huvudvärk. Trodde den skulle gå över då jag gått upp och vaknat till, men icke. Har aldrig haft sån huvudvärk i hela mitt liv tror jag, så var tvungen att avboka idrottsdagen och ... gymmet idag... BAJSA på huvudvärk. Det känns som att huvudet ska gå i två bitar typ, nej fyfan för huvudvärk.


Sitter och kollar musiken för iXumban på torsdag, it's gonna rock! Och imorgon blir det dubbelt så hårt pass än vanligt, eftersom jag missar idag. Dubbelt så hårt pass är det inget fel på, det är fel att missa dagens pass. Så nu är min älskling iväg och pumpar rygg och biceps, och ska suktas med träningsvärken imorgon, that bitch. No he's not a bitch, he's my bitch.

Arrivederci.


Hard work work

Har letat jobb hela dagen, även om det är väldigt chill att bara vara hemma med hunden och älsklingen hela dagarna, gymma hur länge man vill och bara njuta. Men det tjänar jag inga pengar på, nono, gotta get some money. Inte bara det, det är faktiskt kul att ha det lite jobbigt, åka långt till jobbet, eller hem, eller bara klaga på något som jobbet, inte för att jag saknar det sådär supermycket. Vill mer ha något nytt att göra, en utmaning, ny personal, nya lokaler, sånt skit som ingen tänker på som redan har jobb. Ha, det låter som att jag inte har något att göra. Well I do actually, jag tvättar och diskar som en jävla tok här hemma, ut med hunden kör vi lång prommis en gång om dagen, sen är det ju alla små prommisar men de räknas inte tycker jag. Vilket skit inlägg, det tog typ två minuter att skriva allt, så mycket skit på så lite tid, ha.


IKEA igår då, skönt att Ebba var med, hon kan vägen ut och vart allt ligger, jag och chris har varit där 2 ggr tror jag, hittade knappt ut någon av gångerna.. Vart 3 speglar, 2 stora mysiga vanilj ljus, en supermysig lampa och senare vart det ett skönt Axlar och cardio pass. Ebba har äntligen köpt gymkort på Tyresö Gym för att gymma med mig och Christoffer! So wonderful, hon kämpade på ordentligt igår, skönt att se en till tjej ta i till man faktiskt blir trött, än de här andra tjejerna som suger lite på vattenflaskan eller sitter på cykeln och säger "Fortare? men då svettas jag ju, ursh" .............. Jag tycker det är mer äckligt att inte svettas på gymmet, det känns som att svetten är som något smutts som vill ut ur kroppen, så skönt att få svettas ut allt. Men det är ju från min synvinkel, tycker att tjejer kan ta just a little bit moore at the gym, just a tad. Annars får jag iallafall inget ut av min träning, tycker jag.


Arrivederci.


My hips don't lie

Måste göra klart iXumba passet, letar fortfarande musik och moves, det blir alltid bäst när passet väl är igång, men innan allt är finito känns det alltid som att det ska gå åt fanders. Första passet för terminen blir på fredag, härligt.


Idag ska jag, Chris och Ebbz fara mot IKEA för att spendera pengar på speglar, ska monteras upp lite grejjer i min Mini-bar Lounge. Soffan är redan klaro, hyllor för flaskor uppe, sen ska bardisken och hyllor för glas upp. Barstolar och "pallar" är också klaro, underbart. Vi har måtten för bordet, men inget bord, hoppas på att få klippa och klistra ihop ett eget men vet inte hur enkelt det är, har nämligen ingen utbildning för att just spika ihop ett bord, men slog ihop fågelholkar när jag var 6 år för att samla in pengar till klasskassan. Sålde som smör, men vet inte riktigt om jag vill ha ett fågelbo i minibaren, vill mer bara ha ett bord, med mina exakta uträknade mått, tack snälla.




Arrivederci
.


Det borde finnas gym för nyårslöften

Så mycket träning nu att jag känner mig helt stört överlycklig. Tråkigt dock att människor tycker att minsta lilla smärta man har att träningen är något att skylla på. Som att träningen är något dåligt, att 2 tim om dagen är mycket. Vi sover typ 8 tim, är inte det nog med vila till nästa träning? Eller de resterande 14 tim som vi spenderar på annat, räcker inte dom som vilotimmar? Jag förstår mig inte på människor som tycker att träning 7 dagar i veckan är FÖR mycket. På en vecka tränar vi ungefär 14 tim, på en vecka "vilar" vi då alltså 154 tim på en vecka.. Eller hur, ja mamma det var du som påpekade det, man kan börja gnälla när någon dricker sockerfri energidricka, men tjoar och klappar när man köpt massor av cider eller champagne som innehåller alkohol och mycket mer skitsocker än det som finns i energidrickan? Jag ville bara skriva det.
Träning ska inte vara lätt, punkt.



Arrivederci.


My prince and I


Carry my angel home, bums.


Ripped all of the flowers in the garden

Vart en tripp till After på Gamla stan igår med bratsen, var najs, oh so nice. Men efter 3 st 4,5% cider fick jag någon konstig kramp i hela bröstkorgen och solarplexus, började kallsvettas och få huvudvärk så jag och älsklingen åkte hem tidigare. Sjukt konstigt anfall bara sådär, anywho, I survived. Ska ringa och kolla vad det kan ha varit, tror att det kan ha varit all kolsyra, men jag tvivlar på det. Jag trodde att jag skulle få en hjärtinfarkt, så ville dra därifrån, är inte känslig i vanliga fall om jag har ont, men det gjorde så jävla ont, ha.



Imorgon ska jag, ebbz och älsklingen hämta soffan som ska pryda The M.Lounge bar, It's gonna be awesome. Hyllorna är uppsatta, oh snart blir det barbänken likaså. I like. Längtar tills det blir klart där ute, men nu längtar jag mest efter min prins som är påväg hit hem.
Arrivederci guidos.


RSS 2.0