Je ne devrais pas manger des bonbons pendant que je mange


Weird, how teachers can believe that this is human

Jag mår så sjukt skumt, det känns som att huvudet mår illa och att halsen har huvudvärk.. uuurh.. Och just den här veckan får jag absolut inte vara hemma och bry mig om mig själv, jag har så mycket annat vettigt att tänka på.

Måndag (today) - Plugga kemi, psykologi. Kemi inlämning idag.
Tisdag - Psykologiprov, engelska inlämning. Plugga kemi och Matte c.
Onsdag - Kemiprov, plugga Matte c.
Torsdag - Förmodligen stå på gymnasiemässan. Eng och Kemi redovisning. Plugga Ma c.
Fredag - Förmodligen stå på gymnasiemässan. Mentalträning inlämning. Mata katter i bredänd. Jobb.
Lördag - Jobb, gym, mata katter i bredäng. Plugga Matte c.
Söndag - Plugg, plugg, pluuuuuuugg.....

GIVE ME A BREAK, jag kommer inte hinna med att träna, äta eller sova. Jag förstår inte ens hur jag har mage att sätta mig framför datorn för att blogga om min urtrista vecka? Oh det här kommer att jag få ångest för om några minuter. OK, innan jag spenderar mer tid här i onödan och försöker hitta saker jag bara måste kolla in innan jag loggar ut så måste jag sluta dirr. Arrivederci life.

Pink champagne






Fredagen den trettonde

Spenderar min dyrbara tid med de två mest brillianta babesen för tillfället. Ska glo bio senare med mami,papi,moster och hennes boytoy och baby Simon. Ska se 2012, hoppas det inte strular med något idag, det är ju trottsallt den trettonde, på en fredag. Arrivederci.

Oh won't you merry me beautiful


So Gaga

Oh touch me, touch me baby, but don't mess up my hair.


Mamasita

Jag skulle ge höga summor till den som tar bort smärtan ifrån min armhåla..  Oh vill bara hyvla av den.

En hel vecka har redan gått och jag känner att jag inte kommit med något vettigt alls, skulle börja gyma igen nu efter förkylningen, självklart så får man äckeleksem i armhålan så att man knappt kan lägga ner armen normalt. H*rbajs säger jag bara. Men ikväll blir det god mat och mys hos Ebbsi. Ehm, arrivederci sweets.

En månad att inte sakna

Ursh, November liksom? Ett mellanting som är ett slags onödigt tidsfördriv känns det som. Det blåser, det är bara plugg, det är alltid mörkt, det är alltid kallt, ingenting speciellt händer. Det är November helt enkelt.

Kom precis in från det kalla vädret, vart på prommis med lillesyrran Patricia, chill.

Hela den här månaden kommer att innehålla plugg och träning, ooh varför kan man inte bara få gå i ide som alla bjärnar och sova bort vintern? Nej, ska gå i mini-ide nu och gå o lägga mig, arrivederci babes.

Hello Halloween

Well yes I was a mumie, for five minutes.. then Simon came, DUUWN DUUWN DUUWN (högt läskigt ljud)






RSS 2.0