compliquée si compliqué

J'ai des douleurs dans mon âme. Men jag kan inte göra något åt det. För det här är inte mitt val. J'ai une douleur incroyable dans mon âme. Att veta att jag inte räcker till är jobbigt. J'ai beaucoup de douleur dans l'âme, je ne peux pas faire quelque chose, vous seul pouvez.
Igårnatt såg jag en liten glimt av en stjärna på himlen från mitt fönster när jag skulle sova, il m'a fait pleurer. J'ai des douleurs dans mon âme.

Part deux

Tell me how ugly I am, but that you'll always love me.

Mourir lentement

On the first page of this story.







No way I'm letting this go

Ain't nothing without this love.

Greyson Chance

omg, I love you. Det här är over the top, way over the top of the best.

lost all control

Den här lördagskvällen är bara full av falska förhoppningar. Varför tror jag så stort på sagor? Dumma fantasi. Välkommen till verkligheten Isabella, du är ingenting.

If you ask

Jag ringde igår, inget blir aldrig som man tänkt sig, inte tänkt alls, inte saknat alls, ingenting alls. Jag är ingenting.

This trois

Ibland får det mig att vilja gråta, ringa, skrika, försvinna, falla, stänga av allt, dö, spola fram tiden, spola tillbaka tiden, döda tiden, stanna tiden, kyssas, kramas, älska, hata, men framförallt försvinna. Att bara sjunka under jorden, suddas ut, ramla ned, känns som det enda rätta vissa sekunder, minuter, timmar, men framförallt nu.

Tell me what I want to hear

Vaknar idag igen, drömmer hemskt inatt igen, saknar igår idag igen.

Inatt sov underbara Fanny över, vi satt uppe till halv sex på morgonen, grubblade och snackade om känslorna. Thanks Fanny for the talk and stuff.
Var jobbigt att somna, jobbigt att vakna, jobbigare att veta att jag måste gå upp. Aptiten är försvunnen som mycket annat är. Så det lilla hälsofreaket i mig är lite sur på mig just nu. Igår vart det, minibreakfast, 3 latte, 2 te under dagen och 9 köttbullar vid midnatt.



Dites-moi que tu m'aimes

Jag skiner inte

Solen skiner idag. Ebba sover fortfarande, är i min mosters lägenhet i stan. Fan jag som trodde att jag skulle skriva hur mycket som helst igår, eller idag. Men jag får inte fram någonting alls. Jag är tom, i magen, i huvudet, je me sens inutile. Det är bara massor av bilder i huvudet som spelas om och om igen. This sucks, I suck.
ehm ja.

Help.

I don't want to see you cry, but I don't want to be the one to tell you a lie.
Den här dagen har varit lång, och den har inte tagit slut än. En macka, en kopp te och en latte. Hungrig? No. Jag har nog inte haft ett leende på läpparna en endaste sekund idag.

RSS 2.0