Heytell app for iPhone, rocks

Fredagfredagfredag, vill mysa med en viss pretty gorgeous man. Hoppas han också vill det huhu. Nu blir det Heytell med Emilio huhu. Alla borde ha Heytell appen på Iphone. Jobbar 6 dar i rad till nu, har redawn jobbat 2 så blir åtta dagar i rad... oh I need something new.

Abused for life, because of human race

Jag kan verkligen inte läsa eller titta på djurmisshandel, min moster har en tidning här hemma som jag tog upp och läste i kanske två minuter, började böla direkt, sen kanske Beyonces ballader inte var till största hjälpen att hålla sig direkt. Det finns så mycket man vill göra, något som man verkligen borde göra är något som betyder. Alltså att läsa om djuren och kanske se en blid gjorde verkligen inte mycket, det var att sätta sig in i situationen. Att se en björn med nedslipade tänder, utdragna klor och fastbunden kort runt halsen, helt försvarslös, bli attackerad av två arga hundar, tränade att döda och sikta mot björnens känsliga nos i ett jävla nöjessammanhang är absurt och hemskt. Jag vill seriöst bara ha ihjäl de människor som gör så mot djur.

Easy is sleezy, Hard is retard

Because the right time is every minute of the lonely hour, I don't think i can offer more then the rest of me thats left of me. Isabella Weski

Save me from myself

Igårkväll var najs, vart lite för mycket av det goda dock, jag har världens tur och vart räddad av underbara Christoffer som fick vara the bigger man och visa mig vägen hem, your the best honey. Jobb idag, vart väckt av att jobbet ringde och sa att jag började om 5 min.. jippie. Aja, ibland måste man straffas, ibland lite mer än andra gånger.
Sitter ensam i lägenheten i stan och längtar efter ledighet och en viss perfekt man, min blåbärssoppa som jag värmt har blivit kall eftersom jag letat och lyssnat på så mycket musik. Musik är mitt liv. Jag har inget vettigt att skriva, even though I've got that royal flush. Arrivederci.

Valentina

Helgen var helt magiskt underbar, vart Visby med fina Christoffer. Började med spöregn med fyrverkeriblixtrar över hela himmlen, fortsatte med drinkar, about a hundred of them, fest, dans, bilar och mys. I so loved it.


huhu paint.


Pratar med Nattuslini i telefonen, mycket trevligare än bloggen, ciao

Ryser till
Heiress of Valentina - Alesso remix

It's so nice.


Killahsister

Kära syster, min lillasyster.
90 procent av tiden är du en bitch. Jag kommer alltid vara the Queen bitch, men du är nära inpå att synca mig ibland to be honest. När jag skäller på dig är det för att jag vill att du ska få lika mycket skäll som jag fick när jag var liten, och för ditt egna bästa. Sen också för att det behövs, att claima mina dyrabar ägodelar som mina smycken och kläder är inte alltid ok. Men jag kommer alltid att älska dig, ibland för att jag är din syster och då måste man göra det, men oftast för att jag ser en liten mig i dig, och jag älskar ju mig själv, eller? I mina ögon kommer du alltid att vara min lilla skit, och du är den mest underbara skiten jag vet. Jag älskar min lillasyster.

Ah ma Gaudi.

Ah ma ghandi, old pic.
Jobb, jobb, jobb! Cash is the queen bitch. Pratar med Ebbz i telen, kondomer pratar hon om nu, what? Nu fick hon en puss, oh. Vill ha mina pengar nu. Vill ha en mycket vacker Christoffer bredvid mig, nu, oh. Jag vill ha ett gymkort nu. Det är lite ensamt i lägenheten, tur att Ebba är pratglad! Huhu. Vill ha något varmt att dricka, lite te vore inte helt fel. Mer mycket rätt faktiskt. Arrivederci.

Jobb till 22. då ser man ut såhär i kassan.


But I new once we start

Tgif's igår med bratsen Nattuslini, Emilio och Puttethekungen, vart lite färgglada drinkar, bartendern var ett irritationemoment dock men vad ska man begära från en, aa fjant. Livet går vidare. Jaja, vart en skön tidig hemgång iallafall. Vaknade upp i världens lyx, bredvid dig sötnos. Oh vad underbart.

Ja här skulle det varit en till bild men åt helvete med telia trådlöst internet.
Idag blir det flatenbadet, oh solen är framme igen!

I got that poison on my mind.

Oh, vaknade upp bredvid en ängel imorse, frukost i stan med mami, träna, duscha och nu gröt. Och dagen har bara börjat? I like it, no, I Love it.
Någonting jag inte tycker om särskilt mycket just nu. Det är det här förbannade trådlösa internet som min käre far köpt, jag kan inte ladda upp bilder och hastigheten är sämst. Även om det säger att signalen är "utmärkt" och att hastighetshoran är på fullt.. Buhu.
Här skule det varit en bild egentligen men horhelvete.
We are going to Tgif' tonight, I so love it. Got the two of the best brats with me, (the last in Irrrish) the rest hasn't been any nice and haven't answered me blouououdy text Uyet. Whatever, I got a date with the best.

Awake in the same dream

Oh vilken mysig onsdag! Checkade seglning på Slussen med lillasyster, mycket trevligt, jordgubbar och glass med sol på söder. Och kvällen, ah vad härligt. Satt på T.g.i.f vid kungsträdgården med världens finaste kille, tog massor av färglada drinkar och fortsatte kvällen vid Odenplan med tre andra brats. Oh vill ha fler nätter med dig hjärtat!

Arrivederci brats

Om du säger lovar jag att åka frittfall

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. varför fungerar inte youtube för? Jag ville ju kolla shuffle, bratigt!

Blessed blessed blessed blessed blessed

Blessed in the morning, blessed in the evening.

Oh snap, min helg har varit underbar! I fredags vaknade jag upp hos Rebeccahoney ute på Munsö, mycket trevligt ställe, man blir helt fylld må-bra-känslor när man har varit med Rebecca på hennes gård huhu. Fredagkväll spenderades med the worlds most beautiful thing ever alive, bio på Heron City, TRANSFORMERS 3, ah ma gad. Nördvarning jag vet, men jag är helt såld på robotarna som blir till snygga bilar, oh.


Lördagen vart fylld med vin och mys, det kan väl inte bli bättre? Natten avslutades med den gosigaste sötnosen, oh så glad jag är för att jag träffat dig! Galet.

Nu ska jag dricka upp teet här så man kan dansa lite, Ciao!

RSS 2.0