Ingen vill veta vart du köpt din tröja

Vart i Barkaby med Simon och Ebba idag, har hittat en sjukt snygg skjorta och ett par svarta chinos till min elvis. J*vlar vad stilig han är i skjorta, det tråkiga är att han inte tycker att det är lika snyggt eller bekvämt.. Men fan, vi tjejer kan ligga ned en hel söndag för att vi partajat en hel lördag i 14 centimetare. Om man vill vara fin får man lida pin, eller hur? Men att ha på sig en skjorta kan väl inte vara så obekvämt? Eller jo, jag avskyr själv att ha skjorta på mig, stelt och svettigt. Nej nu får jag sluta, hoppas inte simon läser det här, ha!


Jag hittade en tröja med lite accessoarer på axlarna och ett par nya gladiator sandaler, jättesöta! Skönt att man äntligen kan ha på sig det utan att frysa, älskar gladiator sandaler. Ska köpa 2 par till. Ett par högre, om jag hittar ska de sitta upp till knäna, och ett par med heltäckande på smalbenet, sjukt coolt!

Lite glada bilder från förra veckan, jag och ebba välkommnar solen med en promanad i humlan med en coffee cooler i handen, huhu.





Strawberries

Nu vill jag bara ha sommarlov, sitta i solen och sälja jordgubbar med natta. Köpa sommarskor, bada, äta glass och inga bekymmer. Ohoho, lite småtips som jag läste i Cosmo från förra månaden.
- Alltså, lite tips om du ska till stranden och se så snygg ut som bara du kan vara!

- Ät isglass istället för choklad eller något liknande, på så sätt slipper du laktosen som kan göra dig svullen.
- Gå som en lejoninna som äger savannen över stranden (inte på alla fyra dåra..) det som pågår i ditt huvud kan ingen annan veta! Play with your mind.
- Gå runt hemma i underkläder, vi tjejer tycker om vårt ansikte för att vi ser det så ofta. Om vi går runt i underkläder oftare känner vi oss tryggare och snyggare!

Haha, tryggare och snyggare, det har jag inte hört förut, det stod faktiskt inte i Cosmopolitan. Det ska jag sikta mot, tryggare och snyggare. Jag är väl inte den som är särskilt besatt av att vara trådsmal, jag är inte i närheten att vara det och skulle aldrig klara av att äta så lite som de tjejerna gör, förmodligen, ha! Men isglass är faktiskt det godaste så ingen svullen mage här va, eller inte pågrund av laktos iallafall, ha!




Don't want your money

Det är för mycket plugg för att ha roligt de här sista veckorna i Jensen. Fytusan. Hade nationella i Ma D idag, hoppas så otroligt mycket på ett G, ni anar inte! Har fler prov framöver och hemprov och redovisningar, jag älskar att lärare sparar det bästa till sist..


På lördag fyller min moster 35 år ung, hon är den släktingen som liknar mig mest, samma längd, kropp, och hår, hon är bara mycket mer galnare än vad jag är. Man får ont i magen när man är med henne, man garvar tills man ligger ned ibland, ha! Hon är också den släktingen som älskar alla kläder, alla smycken och alla skor jag äger. En classic är när min moster säger "Give me your shoes bitch!" Och jag har så mycket kläder och väskor hemma hos henne som jag glömt, eller bara gett bort. Ett par skor som jag köpte, ett par högklackade gladiatorskor som jag hade längtat efter så länge på att få köpa. Så när jag köpt dom så märker jag att mina hälar glider ur efter jag typ tagit tre steg, så ger jag dom till min moster haha. Gissa om hon blev glad? Det kommer nog inte bli så svårt att köpa pressie till henne på lördag, bara lite shopping så är det klart!


White rose

Sitter på mamis jobb nu, ska om drygt en timme bege mig till en skola och pröva att gå i en annan klass, har bestämt mig för att byta gymnasium. Jag är trött på att alltid behöva gnälla, och det man gnäller på är inte lite när man går i min skola. Så jävla trist, och jag är rädd för att det ska följa med mig vart jag än går, gnällandet alltså. Många säger, "men det är ju bara ett år kvar" Aa det är fan bara ett år kvar och det året tänker jag gå i en annan skola sådeså.

Här är lite bilder från i fredagskväll, tror jag(?) på ebbs. Med vanlig blixt och ingen photoshop, mitt i natten hihi.








Miley Cyrus

I can't be tamed, well hello beautiful 1992.




Jag vill fotografera dig Miley, du är ju förfasiken överdrivet stilig.

Look at me, what are you looking at?


Why the face?

Var och trallade runt i staden idag med Ebba, shoppade pyssel som vi har lekt klart med nu förövrigt. Vart lite smycken, vart en päls "halsduk" som jag sätter fast runt ena axeln (ohyeah) sen har jag köpt ett par nya solbrillor! De är hur coola som helst, I love them. Lägger upp bilder imorgon, är alldeles för trött för att orka ta upp kameran och lägga in i datorn, ne nu kan väl Simon komma hem till mig och kramas?


Elvis

Well hello, inte bara race eller en one of a lifetime monster ball, vi har adopterat en katt! Mammas väninnas kompis har haft den här katten i ca 2 år, hon hittade honom övergiven i ett träd, katten hade suttit i trädet i flera timmar på en obebodd ö, så han fick följa med hem. Nu kan inte den här tanten ta hand om katten längre och vi får adoptera honom! Oh vad härligt, han ligger för tillfället på soffans kant vid mamma och pappa, kollar på Avatar, det gör han säkert också haha.




Hihi han är så söt för att hans tassar är inte som vanliga katter har, han har typ "tummar" längre upp på benet, så det ser ut som att han har jätteklumpiga tassar. Sen är hans öron så stora att han ser ut som en mus i ansiktet, ha! Vilken förolämpning till en katt. Missekatt! Nej, gotta feeling I gotta sleep. Arrivederci.

Maoe maoe

Som skrivet. Lady Gaga rock'n'roll gårkväll med Simon, och direkt när vi vaknade imorse ska vi bege oss till Uppsala för att kolla på race. Mycket trevligt, så vart det så att jag och simon skulle få åka med de här racerförarna, det var risiga bilar inget formel 1 iallafall. Simon får åka först, han hinner väl 3 varv sen händer det här...



gissa vem som sitter i passagerarsätet i bilen som har voltat ett helt varv och landat på sidan? Jo min lilla Simon, haha första gången han får åka med och köra lite "rally" så voltar han efter 3 varv? Haha underbart vilken helg vi haft. Är hur sömnig som helst. Arrivederci.

Mäktigare än choklad

Lady fucking Gaga. Jag kan bara säga omg, vilken show. När jag såg henne bakom det gigantiska skynket hon hade framför scenen, hela jag bara rös! Jag trodde jag skulle börja grina eller något, helt otroligt. Och efter allt hoppande i höga klackar så vart det inget kalas hos Amanda efter, och slitheten sitter kvar idag. Har vart seg hela dagen, men allt var värt den där konserten. Bara att få höra henne sjunga live var kärlek!






Vola con me






Flug fula fluga någonannanstans

Kom till skolan tidigt idag, tänkte att jag kunde leta efter lite skolor och boka tid på synsam och kanske hitta lite nya låtar. Men icke, träffar Anna i trappan så frågar jag varför hon är så tidig? Så svarar hon att det är labb.. Gaah. Yeye, det gick snabbt, men man fick inte särskilt mycket hjälpk av läraren kan man väl säga.


Sono stanco del vostro animale domestico.


Efter vart det paddling med korpen gruppen, jättemysigt! Sen vart det jogging i skogen, så härligt. Men är det bara jag som är trött på alla flugor eller vad det nu är som är i skogen som man får i näsan eller i halsen när man andas så tungt? En fluga krashade in i min ena näsborre idag faktist, men han hann ut efter bara 0,0003 sekunder. Lotto unge, hade tänkt att snorta upp honom. Eller?



Här är en väldigt vacker bild på vackra jag när matematiken och jag har en konversation.

Superlative

Fikade med den här kisen förra veckan, i 3 timmar! Hojojoj, så jävla mysigt! Kanske en till den här veckan? blink*




Struck

Vart ute och sprungit i 45 min nu, skööönt. Ska bara dricka upp teet sen blir det sovdags. Men vad himlen är fin ikväll, alldeles lugn med moln som härliga lodräta penseldrag, tänk att det är sommar snart och då kan man titta på den hela natten. Wunderbart.



Haha en bild på moi från sommaren 09, tjejmiddag hos söta Josefin, det var faktist den natten då Michael Jackson dog. På tal om den natten också, ni som läst lite längre ned att jag somnar så tidigt. Den här natten hos Jossan gick jag ock la mig först av alla också! Men dock så kommer jag ihåg hur skönt det var att gå och lägga sig, plus att jag skulle jobba dagen efter (förvånandsvärt?). Haha, ibland har man sina stunder. Som den gamla Mcdonalds reklamen, som jag kollade på igår på Youtube.com, "Livet har sina goda stunder". HA, jag ska nog sova nu. Arrivederci brats.

Ne nu jävlar

Mamma sa att hon skulle gå ut och jogga med mig kl åtta, nu är den banne mig 22 över. Nu går jag ut själv!

Psykodynamic

Visste ni att Sigmund Freud var den första som skrev ned Psykologin? Han är alltså psykologins skapare, hans teorier samlade han ihop och kallade det "Det Psykodynamiska perspektivet". Det jag mest lägger märke till i hans teorier är att allt handlar om sex, och att din barndom gör den till den du är idag.

Shipping

Söndag igen, jag känner mig inte särskilt duktig, men! Jag har skrivit en idrottsuppsats på 4 datorskrivna sidor, tvättat kläder och vikt, fixat lite disk, sedan tidigare idag har jag och Simon trallat runt i Farsta Centrum, och jag hittade en jacka direkt som passade honom perfekt! (Fast vad passar inte på den pojken?) Applåder för mig, eller något.


Dock var jag inte lika rolig igår, jobbade och tränade var ju skönt, men jag skulle åka till stan för att träffa Rebecca, men icke, sömnen tog över. Men för det första hade jag dubbelbokat, det är aldrig en hit. Glömde att jag tackat ja till en grillning.. men det vart ingen av alternativen (det där lät illa). Som skrivet, sömnen tog över, en tripp till min Elvis sedan somnade jag i hans säng, han hade kompisar över och jag låg och snarkade?! Det är någonting som är fel, är jag seriöst en pensionär? HJÄLP MIG NÅGON.


Daccord


Rödrutiga kjolar på män

Hojojoj, inlägget innan är bara att glömma som en fjortisfest med för mycket alkohol. Allt var ett stort missförstånd och jag skäms över det. Ibland kanske jag borde läsa lite ordentligare, fy på dig bella!


Yeye, det är lördag och jag har jobbat och tränat idag. Igårkväll spenderade jag med gänget i tyresö, vilket pack. Hittade den här underbara låten, jag vill bara åka till irland när jag hör det här.




Ebba ska ringa upp snart igen, om hon inte somnar i soffan as usual. Jag har verkligen inte det där i mig, att somna i soffan eller bara gå och lägga mig mitt på dagen, ne jag vill vara vaken så mycket som jag bara kan. Det är ju helt underbart att vara vaken, i love it! Nej I'm shipping up to boston. Arrivederci.

RSS 2.0