I'm not that good at math..

Det är söndag och helgen har inte vart så helvild som man hoppats på men jag ska inte klaga. Har myst och gosat med pojkvännen, träffat gamla klasskompisar och chillerillat.

Jag har lagt upp matteboken och har gjort några tal, men hälften var ju fel sjävklart. Jag vill lära mig den här skiten men fan jag kommer ju ingen vart alls, JAG REKOMENDERAR INTE NATURVETENSKAP. Fan vad jag inte gillar matematik alltså. Det värsta är att vi har mattetest imorgon, osm jag kommer klara av (?) NOT. Hjälp mig, jag vill inte plugga.

Jag inser nu hur mycket jag hatar söndagar, det är den dagen man vet att dagen efter så går man i skolan en hel vecka till.. SAME SHIT, DIFFERENT DAY. Jag måste skaffa mig en sån tröja.

Hoppas ni inte behöver plugga lika mycket som jag, ciao bellos.

Här kommer hösten..

Klackskor eller.. något annat?

Det regnar ute och det är ISKALLT! Hur ska jag kunna ta mig till skolan utan att frysaihjäl? Hjälp vad kallt det är, aja tänkt positivt, det är fredag.

ciao bellos.

Att viska är fult, ALLA JENSARE.

Trött, sliten, borde vara hungrig men efter några latte så försvinner aptiten. Mina ben märkte av mina dåliga matvanor efter en sprint för att komma ikapp bussen i förregår, du vet när du inte druckit på jättelänge och dina ben blir alldeles skakiga och svajiga? Ja, efter 100meters running så kändes det så, fuck koffein. Men nu när jag går i skolan så känner jag att jag inte har tid att äta så mycket som förut, mest plugg sen hemfärd eller ditfärd, efter det plugg.

Idag vart det bara 2 tim engelska, biologi-läraren skulle på möte så fick sluta mycket tidigare.

Skulle ha fikat med Nathalie idag, men hon är krasslig så var väl för trött för att gå ut, så det vart ju inte av det. Lika mycket vart det av med matten som jag skulle pluggat på idag, men ska börja snart, hoppas jag, för min egen skull.

Nahtalie, sunshine.


Vad händer i helgen alla brats, något bus på g? Ciao bellos.

Finns ingen logik i matematik.

Skolan idag gick ju som den gick, fick huvudvärk som igår så kunde inte vara så social som jag ville vara. Efter det åkte jag till mamis jobb och åkte med henne hem, trängdes med alldeles för mycket folk på tunnelbanan. En trampade på mina tår och en annan gubbjävel skulle ha minst ha en kvadratmeter för sig själv ( medans tre andra fick dela på en halv..) Plus att jag som hamnade i mitten med en latte och bulle i ena handen fick sträcka sig efter stången i taket, thank god för jag hade klackskor, jag som 1,64 kort brat når inte upp utan dom!

Nej ska plugga nu, har hamnat efter i matematiken.. "Jag finner ingen logik i matematik, det kan ju vara vilka siffror som helst."  Så tänkte jag igår på mattelektionen.

CIAO BELLOS. ( HEJDÅ SNYGGINGAR, inte på ren Italienska eftersom jag förstår att bellos inte är ett ord. )

Första dagen i gymnsiet!

Vaknade sisådär halv sex för att hinna fixa mig och dricka lite te, ramlade iväg med Stephanie till bussen senare, vi var i skolan halv 8, så tidigt så att inte ens alla lärare har börjat än (!) Jag fick träffa min lärare, fick lite saker och fick också reda på att jag var 6 timmar för tidig, jag fattar fortfarande inte varför jag stannade kvar i alla dessa timmar, antagligen kände jag att jag inte orkade trängas i trafiken hem och tillbaka som tar runt två timmar ( tur och retur ) samt svettas med 50 andra runt sig.. na stannar nog kvar och väntar på att Peff slutar så att vi kan äta lunch tillsammans.
Min första lektion började halv ett, Italienska, coolt, bortsett från att lärarinnan var tvungen att prata om sig själv i ca 25 min ( hon var ju så intressant ) Senare var det matematik, då fick jag träffa hela klassen. Jag var så himla nyfiken på hur de skulle vara, bete sig och arbeta, om de var brats, fulingar eller wannabes var frågan. Svaret var inte det jag väntat mig, de var hur chilliga som helst! De flesta hälsade och var trevliga som tusan, en tös hälsade glatt och satte sig brevid mig vilket verkligen räddade min dag. Jag kan inte ens ana själv hur glad jag blev när hon var så trevlig, vi hade chill med varann och pratade som om vi hade känt varandra längre än under de två timmar vi träffats. Galet överaskande! Så sjukt uppmuntrande också.

Fem olika block ( favoritblocken de blommiga ) 12 olika nörd sudd, 10 pennor.. Back in bis'
REDO FÖR PLUGG!

En B bild, men jag är så sjukt glad att jag ler nästan hela tiden!
En B bild, men jag är så sjukt glad!

Ciao bellos.

super high





Kass kvalité, jag är ingen fotograf nej så det blir inte alltid så bra resultat. Byxorna, som jag köpte i Spaninen är verkligen super high, sköna, mörka och billiga. Ciao bellos.

Home sweet home.. Spanien sweet Spanien!

Ah, har precis kommit hem från Spanien! Det har vart så galet mysigt, badat varje dag, solat varje dag, druckit cocacola varje dag, det ända man har gnällt på är när det blir sådär för varmt i bilen eller något. Gosh, det är lite kallare här i Sverige kan man säga, sisådär 20 grader kallare.

Ikväll blir det chill med Eric och Kevin, Simon min sötaste sötnos ville inte sova kvar, 10 dagar med varann räckte tyckte han, haha.

Har shoppat i Spanien, billigt billigt och galet snyggt.

Fottisar!

trädisar

Sötaste sötnosen

Simon och Gaston

ingång till huset

Blommor brevis huset

Ciao bellos.

Hejhejhej

Sitter hos Eric just nu ,vi har vart i stan och letat, i timmar,efter en present åt han flickvän som har födelsedag på fredag. Eric tyckte jag hade "lik" kroppsbyggnad som hans tjejelitjej så jag fick vara modell för ett och annat. Just nu sitter jag och laddar hem lite musik ( lagligt såklart! ) och Eric spelar på sin gitarr och som vanligt är det asnajs att lyssna, han är grym! Eric är min käre vän som rappar med Boukas ( finns en låt lite längre ner på bloggen fär de framför låten Lågbudget, No cash. ) Den är grym den med hehe.

Själv är jag jättetrött och seg efter en hel dags "modellering" så ska nog sova tidigt idag, vaknade tidigt imorse och började med att titta på filmen 27 Dresses, vilket visade sig vara en asbra film ju! Sen städade jag hela mitt rum som såg ut som resterna av tvillingtornens kollaps, plus att jag såg en spindel igårkväll så kände mig skyldig till att putsa lite på golv och hyllor. Ciao bellos.

Jensen Västra NV, någon?

Tränat ett tag nu på dan, jätteskönt faktist. Känner mig piggare. Bara en liten promenad kan få en söndag att kännas fräsch.

Om någon vecka börjar man gymnasiumet, men det känns som om det är flera månader kvar. Undra om jag kommer klara det, undra vilket folk som kommer börja där..
NÅGON SOM SKA GÅ I JENSEN VÄSTRA NV PÅ KUNGSHOLMEN?

Oho, rullar iväg till Spaninen på Onsdag med famlijen och sötnosen, det kommer vara så underbart! Hoppas jag inte är flygrädd bara, har flugit 2 gånger men jag var så liten så jag kommer knappt ihåg det. Men det är 0.0000625% risk att jag kraschar med ett flygplan enligt, det var från en tidning bara.. Men det är ju inte så stor chans att jag gör det, eller hur?

Ska träffa Eric senare, hitta på något bus kanske. Ciao bellos.

Sämsta humöret..

Ska åka till Stephanie snart! En fredagskväll och jag har inget planerat, känns galet tråkigt. Men det blir säkert skoj hos Peffie. Simon skulle ringt vid frukost, jag ringde honom vid halvsju på kvällen och han skulle på 080808, say what? Ursh jag är inte på humör idag. Vad/vem räddar min helg då, jo Stephanie ( <3 ).

Har beställt en satin jacka och ett par mysiga stövlar till hösten från haléns, bara för att.. Ska försöka få tag i Nathalie som har lite pengar och ett par skor som jag har glömt hos henne, hoppas hon svarar den här gången. Ska dra alldeles strax så lämnar datorn nu. Ciao bellos.

Alla snubbar vill ju vara katt.

Trött och sliten, inte gjort något speciellt alls är bara allmänt sömnig. Kanske vädret har något att göra med det? Det regnar, det slutar inte regna, det kommer att regna hela dagen..

Har inga cash, ( det lilla jag har ska spenderas i Spanien ) har ingen energi, fantasi eller lust att göra något alls och på det lite ångest över att sommarlovet snart är över, eller igentligen inte. Mest ångest över att jag ska börja gymnasiet, hur det ska gå, vilka som börjar, om det blir kul, om det blir stressigt, kommer jag hinna med någonting annat än plugg? Shit är ordet som studsar runt i huvudet, tiden går för snabbt för att jag ska hinna med.

Alla snubbar vill va' katt för katter har stil, en katt blir klappad när en katt vill bli klappad CAPISH (?) Skillnaden mellan hundar gemfört med katter, hundar bor hos matte, medans matte bor hos katten.

Ciao bellos.

pömsig

Gick upp halv åtta, sussade hos pojkvännen och gick upp med honom eftersom han jobbar. Jag stannar hos honom ett tag, ska se Step up 2 och Made of honor alldeles strax. Dricker kallt te och äter "Jag älskar dig" kakor, mumsi.

Vilken storm vi har här ute! Vaknade flera gånger inatt av att det blåste och forsade ner regn, galet. Regnar sommarn bort nu eller? Ciao bellos.


Grattis på födelsedagen baby!

Idag fyller min baby 17 år! Imorse så fick han nybakade våfflor och kall oboy ( kall ska den vara ) och massa pussar. Han fick också en jacka och en t-shirt av moi, tur att dom passade. Jacka är svårt att köpa till killar, den ska ju sitta perfekt, men jackan jag köpte satt faktist bra på min snygging.
Så man kan säga att jag är rätt pank nu, tänkte spara till spanien, runt 4000 eller nått. Hehe, jag har inte så mycket pengar nu nej. Varför är det så svårt att hålla i pengar och låta dom ligga där?

I fredags så var det kalas så det bara rykte om det, lördagen var ju chill med några kompisar och Simon. Såg filmen Jiddra inte med Zohan, den var säkert jätte rolig, bara det att det var ingen text och Adam Sandler har en dialekt så man hörde ju inte vad han sa hela tiden, men förövrigt så var den tokig.

Grattis på födesedagen baby! Älskar dig galet mycket.
Love you sweet

Ciao bellos.

don't worry, about a thing.

Jag har kanske sovit två timmar inatt.. Det vart en jädrans kväll igår, kul vare kan jag lova.

Ohnej nu gick min nagel av, bajs vad trött jag är. Ja vad händer idag då? Inget planerat inför kvällen, jag bangar inte på att hyra typ båda bad boys filmerna och svulla chips och cola med någon annan kis, någon som är på? Jag ska nog inte sitta framför datan mer, är så pömsig.

Ciao.

inlägget som inte ville publiseras igårkväll.

Stranden, städat, solat, smuttat på sommarvädret har vart mitt tidsfördriv den här veckan, jag ska inte klaga, blink*


Har precis smällt i mig varma päron med smält mintchoklad över och lite glass på det, mumsi! Vart en liten lyx dessert idag för allt hårt "arbete" i värmen, lite oförtjänat sådär.


Min baby fyller 17 på måndag, vad ska jag ge honom? Vad vill ni killar ha bortsett från bärs, sex, ett par rena kallingar och hårvax?  Nej men seriöst nu, vad skulle en pojkvän uppskatta i födelsedagspresent, någon som har ett (s)vettigt svar? Eller det kanske inte finns ett bra svar på den frågan, OK många kanske tycker att jag borde veta helt själv vad jag ska ge honom i present eftersom jag vart tillsamans med killen nu i 10 månader, kanske. Men har jag också berättat att jag har beslutsångest, den är inte lika farligt nu som det vart en gång i tiden, men är det ingen som håller med att det är svårt att köpa något som "passar" till någon man verkligen tycker om, och man vill att den som får presenten blir jätteglad av presenten så mycket att det bara blir virrigt att köpa något alls.. Är det någon som har förslag/tips om vad min söta pojkvän som fyller 17 skulle vilja uppskatta i födelsedagspresent? ( hjälp mig )


Ciao


RSS 2.0