I know what your about, why don't you close your mouth?

Jag tänkte ringa dig nu, men jag tänker inte göra det. Jag tänker gå och lägga mig nu, men jag tänker inte somna, för jag vägrar att drömma. Jag skulle vilja få ett hårt slag i huvudet som tar bort mitt minne från en tid tillbaka. Sen vill jag att det ska vara fredag och att jag går ut och dansar bort verkligheten.
Ge mig, ge dig, skärp dig, märk mig, glöm mig, dröm ej, låt oss hata, sluta tjata, somna kort, domna bort.

Love goes cold, blood tears and gold won't make things better

Sing it for the deaf. Show it for the blind.


All I know is I would have to face it, even though it was driving me crazy, and I hate it

Jag är helt slut, det är helt slut. Jobb imorgon också, men ingen träning, vill äga ett gym, no sleep only workouts. 


Var inne på Oasis idag, gosh I love to spend money on material thingies. Men känner att jag är mer kär i att spendera mina pengar i Paris, Stockholm är petit, och är för mig ganska smutsigt, dock så är jag smygkär i Gamla Stan, älskar att gå runt där, kan gå runt i flera timmar, hade någon att dela med mig förut men jag är inte lika rolig längre helt enkelt. Paris är stort i så mångas tankar, i mina tankar är det mitt andra liv, jag ska leva där ett tag innan jag dör. Frankrike och Italien, men Italy blir det när man vill ha ett lite större hus. Wow, just för de där sekunderna tänkte jag inte på dig. Jag behöver komma härifrån efter skolan, jag har så mycket jag vill ge och skaffa mig, men hittar inget intressant plugg här, språket är detsamma, kulturen är tillbakadragen och störd ibland. Visst France är drygt och ett land som vägrar prata engelska av någon dryg anledning, Italien är blondkåta och äter i flera timmar, men allt har sin charm. Jag vill hitta min charm, och jag tror inte jag kommer hitta den i Sverige. Av någon dryg och blondkåt anledning.

Arrivederci mon cheries.

Pierre Dukan

10 timmar vart det inatt, hatade varenda sekund. Jag vill också inte komma ihåg mina drömmar som många andra gör, bara glömma bort dom som att jag aldrig drömt dom överhuvudtaget. Shit the same, jag har hittat någon Dukan-diet som har 4 olika faser, någon fransk snubbe som heter Dukan i efternamn som skapde den, bara proteiner första veckan, andra fasen varannan dag grönisar+protein och varannan dag only protein. 3 fasen ska pågå pågå i beroende på vad du gått ned, 1 kilo, en vecka. Fasen innehåller, proteiner+grönisar+kolhydrater. 4 fasen är livet ut, äta 6 dagar i veckan vad man vill, (och då får man ju se för vad det är man vill äta också) och 1 dag i veckan bara proteiner. Värt ett försök tycker jag, so why not.



Jag är inte den som kollar på vågen utan på styrka, uthållighet och faktiskt hur jag ser ut. Min familj har aldrig haft en våg hemma och tänker fan inte skaffa en heller, men jag kände bara why not. Let's give it a try, jag förlorar nog ingenting på det iaf, haha eller det är väl det man ska göra. Har redan förlorat och hoppas inte på någonting alls längre. Det blir som det blir helt enkelt.

Arrivederci.

Tell them how happy I was, tell them how much you still mean to me, tell them what I was hoping for is impossible

Nytt spotify account med massor av ny musik, nytt läppsmörj, ny tekokare, men samma känslor. Äntligen är jag trött och får snart gå och lägga mig, måste hänga en tvätt, hurray. Stannade hemma hela dagen idag, en prommis för att rensa lite och köra repeat på en nyfunnen tänkarlåt, men samma gamla tankar. Shit vilken intressant text, jag borde nästan skriva en bok.

Sound of the moment
Shontelle - Impossible

Sing it for the world, sing it out right for the world so the truth won't sing it out louder.

I want a cold gun against my head and hear a loud shot right now.



sound of the day
My Chemical Romance - SING




Don't try to be something you already are please

HORA. Jag är fett trött, jag har sovit i tre timmar och varit uppe i tre nu, borde sova, men är för trött för att somna.



Åka till skolan eller sova? Jag är ju fortfarande snurrig från igår, är hungrig men inte sugen på något. Visst hade alla andra kul igår medans jag bara svamlade och ramlade runt som en chokladboll. Jag vet inte vad jag skriver, jag bryr mig inte om vad jag skriver. Pute.

Arrevederci.

I want to feel the base, the base should be inside of me, you should be inside of me.

Jag låtsades att det var vår idag, satt inne i klassrummet och försökte njuta av ljuset som solen speglade in. Men nu så är det mörkt, men jag sitter här glatt i värmen med ett nytt gott jävla te och ger ett stort mittenfinger åt kylan där ute som vill få mig att frysa, vilket den glatt lyckas med varje jävla dag.







Nu vill jag dansa med ett par snygga bunnys.

Ibland önskar jag att jag inte kunde, men jag hatar att jag faktiskt inte kan



High above the ground


Je suis très dèsolè mon chèrie



Men jag är en tänkare, ibland önskar jag att jag inte kunde men hatar att jag faktiskt inte kan.

Wouldn't say you were mine



Because I didn't know if you wanted to be it

All this time I've felt this way but I could never find the words so say, they where lost, like me

Jag gifter mig med ett gym, sen så måste gymmet vara öppet för kärlek när jag inte går i skolan eller jobbar. Ett mycket klokt val tycker jag. Jag inser idag hur mycker plugg jag har, såhär går det när man byter linje det sista man gör innan man går ut, good girl. Solen var ju framme idag också, och sen kom den vackraste fullmånen i sällskap med en stjärnhimmel, jag vill bara ut med båten och ligga på berget och stirra upp bland en stjärnhimmel just nu. Det är livet, säg fan inte att det här är livet, för det är det inte.

Arrevederci

Je ne comprends pas comment vous ne pouvez pas comprendre

Jag blir galen, jag är så matt, men det är meningen helt enkelt, det svider men nu får man faktiskt säga aldrig.



Can't you see I'm a fool in so many ways?



If we ever meet again.

This reality kills my hope, for good

Jobb, skola, jobb skola, träna, gosh, jag är van vid att få träna sex dagar i veckan nu är det verkligen bara öppet på gymet när jag har tid 3 dagar i veckan.. I miss my workouts.


Lady lovely Gaga från konserten i globen i våras, my picture!

Jag vill ha vår nu, en skinnjacka, boots och ett par trasiga jeans, jag är trött på halkan och vinterjackor.
Arrivederci brats.

Love and other drugs

I did my heart open just to feel.

Mourir

"Att hälla bensin på något och sen tända eld på det, det gör nog mindre ont att brinna upp än hur jag känner nu. Jag räcker helt enkelt inte till. Det är ju bara det."

Jag har nog sovit en timme inatt, ville inte sova, visste att det var sista gången och kunde inte somna. Är så otroligt matt men kan inte somna för att jag vågar inte drömma längre. Jag vill inte drömma längre.

Det var bara du


More

If you really wany more, scream it out louder honey.


Cuz baby your a firework



Do you ever feel, feel so paper thin, like a house of cards, one blow from caving in?




There's no getting over your tiny hiny


Had some gorgeous girls over last night, vart Hamburgare á Michelle och hon stog även för desserten som bestod av en brownielängd direkt från 7eleven, chickt. Jag skapade med mina bartender kunskaper (som jag inte har) en Kir royal drink och en egen created shot med Absolut vodka Raspberri, Raspberry smak och grädde på toppen, posh. Vart efter många om och men Entourage som fick mig att dansa i några timmar, samma DJ som på Nype, han var bättre igår än de gångerna han spelat på Nype (de två HELA ggrna jag vart där haha) I liked it. Men det fattades ju en brat, men måndagar är fina.









Hoppas det blir fler gånger chicas!

Queen's street

Har fikat with a delicious girl today at muffin bakery at the queen's street. Love you Jessle, London i maj med dig förhoppningsvis.



Har gjort en drink, hoppas den är god. Jobbade till 22. idag, vid midnatt kommer Seaniboy över som en överaskning, love suprises, haha. Nu kan det väl bli måndag iallafall? Ska byta låt nu, arrivederci.

Barbra Streisand



Är helt slut, strechar som en tok. Split och spagat here I come, undrar hur långt jag kommer efter 2 månader? Det är bara att strecha, strech it up a little! Är helt slut efter allt jobb, men mest slut efter de dåliga tider som är på mitt gym. Jag vill att gymet ska minst ha öppet till 23.00 på kvällarna, men icke, stänga halv tio är ju fint, b.u. Imorgon ska det drickas latte med en sjukt snygg brud, sweetepie Jessle, har inte träffat henne på vadå, mer än ett halvår? Man bör inte vara borta ifrån varandra så länge om man har så trevligt tillsammans, WORD. Sedan blir det jobb till 22, och därför borde gymmet vara öppet till midnatt iaf? Jag kanske ska köpa ett gym istället, slipper man stämma in alla jävla tider.




Men nu kan det väl bara bli måndag? Nu är jag för trött för att vara vaken. Arrivederci.

I'm lovin it, BARAPAPAPA

Har jobbat hela dagen, jobbade igår också, och imorgon, och på torsdag, och tyvärr tjejor, på fredag också. Cash is king var det någon som sa? Blink.
Mitt nyår kunde inte varit bättre, loved it. Min nyårsafton var the best, fuck the rest.
Väntar på tekokaren, done in a minute, then bedtime. Är hemma hos morfar i han och hans bruds underbara hus i stan, love it.

Kan det inte vara måndag bara? Feelin' me? Didn't think so either.

RSS 2.0