This is flight 19610 bella

Har suttit i solen och sålt jordgubbar hela dagen, gått väldigt segt och hade ingen sololja så där gick en hel solbränna åt skogen. Jaja, en hel lördagsnatt med kalas var ju inte helt fel. Startade kl 19. dog kl 04, solen var uppe när de sista gick hem. Wunderbart är ordet som passar perfekt för den lördagen. Hoppas de kommer fler sånna nätter.










Det här är en fågel

Damn vad lördagen var bäst, har galet med träningsvärk i vaderna och nacken för allt rockande! Tack till alla som kom, mer bilder och roliga ord kommer senare! Arrivederci.

En liten låt om min dricka i lördags huhu.


Bongidengidigigi

Sitter hemma och övar in danssteg tills imorgon.. ha! Musiken laddas ned och högtalare är påväg hit för tillfället. Jag hoppas verkligen det blir askul imorgon, alla brats ska ha en riktigt trevlig natt på lördag!




Nu jävlar ska jag vara uppe så att jag inte somnar för tidigt imorgon. Nej, mer musik måste laddas ned, arrivederci.

Arton

Jag har gått runt och frusit men mitt ansikte överhettar, ohja jag har jobbat utomhus med barn barn barn. Sjukt kul och sjukt. Man sliter på både kropp och psyke med det här jobbet, varje dag tröttar man ut sig själv samtidigt som jag får starkare tålamod, awesome.


Men igår fyllde jag 18, ojojoj, rosa champagne och andra trevligheter. Men självaste kalaset är ju på lördag, då kommer alla brats hem till mig och dansar hela natten lång. Känner mig lite för trött för att skriva så mycket mer men en promenad skulle inte sitta fel. Arrivederci.





Blink

Jag fyller 18 idag, hoho. Molto molto.

Lite bilder från igår, fikelika med Rebecca i city.







Iväg till jobbet  nu då Bella. Ciao brats.

Spinn that record babe


No speak americano

Har jobbat 2 dagar nu på sommarlägret, helt underbart, eller hur ebbs? Jag trivs att jobba som ledare, men när det spö regnar och man får gå runt i blöta skor hela dagen kan livet se lite bättre ut, jag vet inte. Men det är fredag och jag sitter här med smultron bubbel i ett vackert vinglas (bubbelvatten) och njuter av synen av mina nya skor som jag belönat mig själv med. Varför jag förtjänar dem? Varför äter du choklad? Precis.

Lookie at them sluths.











Lovelovelovelovelovelovelovelove


Prom

Senare ikväll är det bal för lillebror min, ska bli fin fina foton!

Summer today

Oj vad dålig jag är på att skriva i bloggisen, (ursh vad töntigt det där kändes) men det blir nog bättre i sommar. Jag har haft så himla mycket panik plugg nu innan lovet. Men nu är det bara en biologi uppsats kvar, ska finslipa lite sen skickas den in.


Efter idag behöver jag aldrig mer gå in till Jensen gymnasium nåmer! Jag ska nu officiellt börja i Stockholms Idrottsgymmnaium, och som ni alla vet är jag ett prov på både pingis och speciellt balett, or not. Nej det ska bli så skönt att börja i den skolan, de jag vet som går där är så sköna, det kommer bli en rolig 3:a för bella! Haha, det roliga är att de har inte min linje på den skolan men de ska fixa in lärare så att jag får undervisning i de ämnen som behövs för att uppfylla min linje, så jag är typ en egen klass! Ha! Eget klassrum, egen idrott och eget studentflak! Det kan inte bli bättre! OK, jag hoppas att ni förstår att jag skämtar, nej jag ska gå i ebbsis klass, wunderbart värre, BIGSMILE*


Så från och med nu är det sommarlov, jobb, fester, roadtrip och massa andra härliga saker. Times like this, I love my life.

RSS 2.0