chapter 17 jag är trött

passa dej för mej för att jag har långa naglar och kan rivas..dissa är jag väldigt flitig på måste jag säga...jag kan också skrika väldigt högt..bitas kan jag göra också  fråga wigger! sen stampa med klacken på din fot är inte heller så svårt..jag är 1.63 men låt inte bara längden skrämma dej jag kan ge mördarblickar som får dej att rysa "ABOU!", sen har jag världens starkaste morfar och han är tattare och har brytit en annans killes arm åt andra hållet ( han var vakt åt ngn fest han fick göra så... ) världens största playahead presser är jag också så passarej om du inte vill bli hakad.. får inte glömma att jag är aikare också, aikare ska man passa sej för dom är farliga från födseln, fett tungt.
fast om du bara kramar mej och är min vän så ska du nog få se att jag kramar dej tillbaks.




ciao

chapter 16 love

en vecka idag <3




älskling

chapter 15 (special)

jaa det var länge sen jag satt mej ner i datastolen och skrev här på bloggen, känns skönt att få skriva faktist :)

du det har hänt massa den här tiden jag inte skrivit, min brorsa torskade för att ha druckit, jag var på nightgibb me favorit grabbarna yeah! och jag har träffat världens sötaste sötnos!

nightgibbet pallar jag inte med och brorsans torsk på krök är kanske lite pinsamt för hnm så jag skippar det med!

men jag vill skriva om sötnosen, jag har träffat honom tidigare på en aik match, där jag tyckte han var så otroligt söt, sen hade vi snackat på playahead och så. så när jag var på nightgibbet me grabbarna  så snackade jag med hnm på Pa dåra så bestämde vi att vi skulle träffas, och det gjorde vi.
när jag gick med han hem till hnm så trodde jag att jag skulle få diss, han var alldeles för söt för att ens lägga tid på en sån som mej.. men när vi låg och kollade på film hos hnm, hehe vi kollade på alla skräckfilmer som fanns typ men då såg vi 28 veckor senare, den som inte gått på bio än yeah!  (se den!)
men när han la sin hand på sitt eget lår så tänkte jag på en kär väns notis "det man ångrar mest är det man aldrig gjorde"  då ett två tre! la jag min hand på hans, jag var säkert jätte spänd men hallå? han är ju jätte söt! jag trodde han skulle langa diss och släppa min hand, men istället så la han fingrarna mellan mina, du vet när man knyter handen, jag hade ju bara lagt min hand på hnms som ett handslag nästan haha! men wow vad det ryste i kroppen när han gjorde så.
två dagar därpå träffades vi igen och vi kollade på enu mer skräckfilmer, sen blev det fredag och vi skulle träffas igen.
vi skulle på bio fast det blev faktist aldrig av, men det slutade enu bättre, jag sov över hos honom wää!
varje gång jag vaknade till av att han flyttade på sin arm kan jag komma ihåg att jag pussade honom på kinden, jag kunde vakna av att han gjorde samma sak. han är så söt när han sover.
på morgonen hade jag gymnastik sen stack han och jag hem till hnm och jag snaggade hnm (han är så sexig i snaggat) 
sen åkte vi in till stan och skulle se på bio. efter vi köpt biljetter så gick vi till ngn av hans släktingar, feta lägenheten! mannen i huset Stefan han var kock, vi skulle gå till hans resturant och äta fast det blev inte av så efter det så gick vi till en resturant, den var italiensk skulle jag tro, tända ljus med fina bord och orangebruna väggar så det fick en mysig stämming. jätte fint var det!
jag och simon satt vid fönstret med ett bort för två och ett långt ljus. jag beställde lasange och han en calzone.
mitt emot resturangen så fanns det en handväske affär, hehe när det blev tyst så spanade jag in om det fanns ngn fin man kunde köpa (a)
vi pratade lite om allt möjligt så frågade han
"Bella? jag vet inte ens vad du heter i efternamn?"
jag bara log och sa "Du är så söt, Isabella Weski"
han log tebax och svarade "Vad fint"
töntigt nog tyckte jag det var gulligt när han sa så, för han har så härlig röst!
efteråt gick vi till bion, filmen var jätte rolig   RUSH HOUR III  såg vi, missa inte den den var klockren!
filmen slutade 23.10 och då åkte vi til tyresö centrum där vi väntade på 824 handenterminalen där simon bor.
när vi satt på bänkarna i busskuren så tänkte jag hela tiden "jag älskar dej" men ville itne säga det rakt ut kanske skulle låta lite konstigt..
när hans buss kom så pussade han mej och sa "Jag älskar dej." 
jag ba "och jag älskar dej me!" så sprang han till bussen, omg vad jag är kär.
seiöst i mina tankar och i mina ögon och på riktigt så är han perfect.
den helgen slår ingen annan helg i hela mitt tonårsliv. WOW

nu ska jag åka och fika med nattus och jennifer,
ciao

chapter 14 keff

jag var i skolan idag är mindre sjuk än vad jag var igår. och dessutom slutar vi 12 så tänkte att jag iaf skulle kunna orka gå tre lektioner, vilket jag gjorde.
så nu är jag hemma och ska städa köket sen ska papi komma hem så vi ska hämta min kamera som vart på lagning, sen ikväll blire packa.
min helg är förstörd, jag vill inte åka till helsingland.

livet leker och jag saknar nattus, jag har inte träffat henne på as länge nu typ min lilla raring! <3

i skolan så stickar vi, så himla trist.. man känner sej fett gammal.
så tänkte jag såhär att när vi är typ 80 bast och sitter i gungstolen fett sliten med en blommigklänning och typ luddtofflor, kommer vi säkert se tillbaka på den där gången man satt i skolan och gjorde samma sak fast vi var tvugna, när man är vid 80 snåret så är man säkert bara kababel till att just sticka..
så att sticka i skolan kanske är en förtanke om framtiden när du tänker på förretiden.. eller nått :S nej nu slutar jag prata om det där det var bara konstigt

jag känner saknad av att tycka om ngn, jo jag tycker om mina homies dom är mina favoriter men att tycka om ngn.. "tycka om ngn" .. säga till ngn "jag tycker om dej riktigt mkt bara så du vet"  men jag tycker inte om ngn, jag måste inte tycka om ngn men jag vill, det är så toppen att just vara kär, men har inte vart det på ett tag nu, fast det kanske är bra att vara singel? eller ska man vara tsm med ngn? .. oh jag känner mej så oerfaren på singelliv, det låter fett diva som om jag hade killar hela tiden, NONONO! det är bara det att jag har långa förhållanden och hittar ny pojkvän på ngn vecka. efter min förredettapojkvän så känns det somom jag inte vågar chansa på ngn eller ngt.
verken förhållande eller strularunt.. och har faktist inte hittat ngn jag verklign tycker om. jag tror inte att anledningen är för att jag fortfarande tycker om mittex, jag tror att jag vet det iallafall

shit vad jag tänker måste sluta upp med det, fast det är fett kul att kasta runt med olika tankar men oftast är det inte så bra för det kommer ut med idiotiska saker oftast.. shiet
ciao

chapter 12 bre

mm jag har inget att skriva men skriver endå..
kom precis hem från gympan i två timmar, nu tror ni säkert att jag gympar men nej du min lillasyster gör, och jag följer henne bara dit och hjälper till med redskap och grejjer.. jippie

igårkväll var vi ute allihopa, den enda som var full var micke, vi satt vid typ ett dagis och eldade och lite skit, träffae ngra nya och gammla vänner
och en annan kis om var med philip, måns hette han tror jag nog,först man träffar hnm hemma hos mej och han pratar konstant han andas inte, skrattar hela tiden. och måste bara lägga till att han vände mej uppochner (?!) när vi satt vid 29an .. varför? flippare sant, trevlig kille

OJ haha torkade precis upp te som jag spillt över tangentbordet, tur att det fortf funkar :D

nej men nu ska jag nog till nathalie flipparen och glo film bre!
ciao

RSS 2.0