bored & ignored.

Valborg idag, slutade halv elva och därefter gick jag runt på stan med Julia, Josefin, Sean, Wigger och Amanda. Köpte ett par svarta jeans från bikbok ( För bara 99:- värsta kapet! ) och ett långt linne från H&M Devided. Asnajs att bara tralla runt på stan med det fina vädret, OK nu regnar det but you can't always have it all. Ikväll troddde jag Simon skulle komma hem till mig istället ska han vara med sina polare. Det är najs, jag ska vara hemma, med famlijen, inte med mina kompisar, med familjen. Valborg sucks aight? 


Aja hoppas ni har det betydligt mycket roligare än vad jag kommer ha ikväll, Ciao Bellos.

 

Imorn är det valborg, folks!

En lång dag med bara skoooooola och skrubb.. När jag kom hem så stekte solen som mest så jag skrubbade hälften av det sista jag har på verandan, och nu har jag blåsor!? Ajajaaj. Träffade inte honey idag nej, tråkigt nog. Men hoppas på att jag får träffa honom imorn i stan, eftersom jag slutar vid 13.0 ( YES ) Ska försök hitta något fint linne till kvällen *gladgubbe.


Ska fixa te nu och gnälla över mina mini blåsor som biter på mina händer.. Ciao bella.

the sun is shining

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA solen är framme!! Hoppas alla molnen försvinner med dagen också, yey. Det blev ingen prommis idag för att jag har jätte ont i knäet. Jag överansträngde det på säkert prommisen igår, + idrotten i skolan ( no muscels ) Men har tagit någon läskig snörja på så att det ska gå över, det har inte hjälp så mycket men får väl ge det tid..

Idag ska jag antingen skura klart biten jag har på verandan, eller träffa Simon. Vill så gärna hellre träffa honom ( oh really? ) men skurandet måste bli klart innan helgen, för jag pallar verkligen inte göra det när jag är ledig!

Johanna Johansson ligger i Simons soffa ute på verandan, maah
image123

Simon ute i solen! yey
image124

Oh no, not monday again..

Har precis gått min promenad, men idag tog det faktist bara 35 min?! Jag måste nog börja ta en annan väg som är längre. Igår så skurade jag verandan, har en liten bit kvar som jag ska göra klart idag. Så hade jätte ont i händer och armar på kvällen, btw så var jag jätte trött vid typ 20.0 så jag somnade till typ 21.0 eller nått. Skumt.

Ikväll ska jag på någon slags Jensen tema dag, jag och mami ska dit och få se hur de arbetar typ. Jensen Västra dåra, någon annan som ska dit?

Ska dricka upp mitt te nu och byta kläder, Ciao.

Här trampar Mike och Sean trampbåt, från i fredags.
image121

Här drar Wigger upp Mike, yey
image122

bokrecension

Ursh skrev precis klart min bokrecension som ska in snart, här kommer den!


Bokrecension

Bokomslag "Stålar"

Stålar är titeln på en komedi som är skriven av Kate Cann, den handlar om killen Rich och hans tonårsliv. Hans namn passar inte så bra in på hans sjävlaste livsbudget, tjejen han drömmer om är inte det minsta intresserad av honom, skolan går inget vidare, och att han är luspank, varje dag. Rich letar desperat efter ett jobb så han kan få ihop det han har minst av, pengar. Han skickar lite bilder han ritat ( eftersom det är enda han är bra på ) till några företag och hoppas på att någon är intresserad. Efter några dagar får han ett besked från en reklambyrå som vill ha hans bilder, och efter ett tag han börjar faktist få flyt på livet, pengar rullar in, glamourösa fester, tjejen får syn på honom och han får  tillochmed en egen liten lya. Men är det inte så att man kan få för mycket av de roliga? Den utspelar sig på 2000-talet och i en förort i Amerika, det är mycket beskrivningar som får mig att se en innestad men endå lite mer åt förort hållet. Det är en mycket rolig bok, med ett ungdomsspråk och samtidigt ett seriöst skrivande. Författaren har ett väldigt bra flyt och det fick mig att vilja läsa den mer. Jag rekomenderar den här boken för dig som inte igentligen tycker om att läsa, för här visar författaren att man faktist ha roligt när man läser.




Isabella Weski


Haha skulle ni vilja läsa boken? Någon som har läst den föressten?

in the middle of the night

OK, det är mitten av natten och jag kom precis hem från grannen. Familjen var på middag hos granne med grönt hus, studsade lite stuttsmatta emellanåt. Det började bli tråkigt efter ett rätt långt tag, så stack hem till granne med gult hus och kollade på film med några kisar, yey. Hmm Simon sötnos sov hos mig inatt, myspys <3 Btw så sov jag hos honom i torsdags tills fredagen och kom då en hel timme försent till slöjden, wow vad intressant.

Varför jag inte bloggat på, tre fyra dagar? är för att solen har vart framme och jag har tagit vara på den väl med att vara ute ganska mycket, but i'm back! ( och det är ju verkligen folk som saknat mitt skrivande.. ne ) Jaja imorn ska jag ut och springa, men nu ska jag springa till köket i mörkret och fixa te. Gonatt allihopa, ciao.

påklädd och klar

Först morgon prommis, och nu färdigspacklad för att kunna åka till stan. Idag är det balmöte i Dalskolan, hoppas det går snabbt för jag åker till stan efter det och träffar sötnosen Simon efteråt! Det ska bli varmaste dagen idag, har vi inte haft en underbar vecka allihopa? Ciao

kan finnas spår av ironi i detta inlägg, men det mesta är sanning

I hate Donken. Mc'donalds, de gör vidrig mat som är fullproppad med äckligheter. De är otrevliga emot sina kunder, plus att dom ta världens tid på sig när man ska beställa. Jag har slutat vistas där p.g.a ett lureri som jag gick igenom där, nu ska ni få höra. Jag gick in för att köpa en meny som kostade 57 sek, fast jag är inte så förtjust i de gigantiska colorna som dom har där så jag beställde en liten. Därför fick jag istället betala 67 sek, OK det är tio kronor. Men varför ska jag få betala mer för maten även om jag vill beställa mindre? Jerks, jaja sen med tiden har jag börjat se deras sett att lura Sveriges folk på pengar och deras vansinniga taktik att sno andra människors hälsa på deras osunda käk. Blä på Mc'donalds, någon som är med mig? ..

image120
OK en riktigt dålig bild, men jag kan inte säga att logan är finare.


( Måste göra ett bekännande innan jag publicerar detta inlägg, jag kan faktist köpa deras Mcflurry, visst jag skäms men 10 spänn för lite mjukisglassis är väl endå lite fyndigt? Dessutom har jag lite funderingar på att dom faktist inte lyckas mixtra något med mjukglass, som att lägga in extra kalorier eller något. )

Enchanted på dvd!

FOLKS! På onsdag så kommer Enchated filmen ut på DVD i butikerna! Har inte sett filmen, men jag älskar disney och enligt många är den bra och jag har sett trailern och grejjer, KÖPA KÖPA KÖPA!

image119

Någon annan som sett den? Ciao

citat by isabella weski

"Om du är den personen som tycker det är fult utan smink, då är du den sorten som inte kan ha kul på en fest utan sprit"


Hehe ett citat jag kom på efter lunchen i skolan idag, MAH vad tycker ni? Har jag rätt eller är jag ute och cyklar? Ciao

rest in peace

Yepp, idag tog Robert ett större steg upp till himlen. Lisas pappa dog idag, 12.50 på sjukhusbädden. Lisa tar det bäst av alla, hon är samma glada tjej men hon är medveten om att hennes pappa är borta. När jag fick reda på det fick man ju lite klump i halsen, först av att veta att han är borta, sen sympathin för Lisas läge. Men eftersom barn inte tänker lika mycket som vi lite äldre gör så sörger nog inte Lisa lika mycket. Jag menar självklart inte att hon inte bryr sig, men hon deppar nog inte så mycket som om hon vore 16. Ursh ryser av att tänka på det, men Vila I Frid Robert.  Ciao.

morgon prommis

Har precis smällt i mig en kaffelatte och en macka, innan har jag gått min morgon promenad på 60 min. Det var sjukt najs idag, eftersom jag börjar 09.10 idag så var jag ute klockan 07.0 och då var ju solen redan uppe och sken som tusan, yey. Ska dricka upp nu och sen tralla till skolan, ciao brats.

kram, kramis, kram

Sov hos Söta Simon inatt med Johanna, vi skrattade åt hem till midgård hela natten, och såg en parodi på Dawn of the dead. Idag har det ju vart toppenväder! Johanna and I satt ute i säkert fyra timmar på Simons veranda och softade i det fina vädret, jätte skönt. Hoppas vi får sånt här väder i sommar, fast ltie varmare då förstos! Hmm, ska kolla andras bloggar nu känner inte för att skriva så mycket, CIAO.


när man

är uttråkad så går man till kylskåpet och kanske/oftast äter något. Varför? Jag har verkligen inget att göra denna lördags eftermiddag och så knallar jag mig till kylskået och gör min brunyouhurtsmums ( brunahavregryn, bruna flingor och youghurt ) och trycker i mig den liksom. Jag är inte hungrig någonstans, inte sugen på det heller men jag har inget att göra, är det någon annan som lider av samma utrtåkighetshunger?

grilla

Igår så var det rock-konsert på Fryshuset, var där med Johanna, Wigger, Roberto och Älsklingen. Det var najs faktist, iallafall det bandet vi gick dit för att kolla på, men bandet innan skrattade jag bara åt. Killen som sjöng han var riktigt dålig på det han gjorde, han la sig ner på scenen ( som btw inte var så stor ) och "sjöng"/gnällde/ylade, i början när han headbangade så ramlar han framför trummisen, men vi hade ju kul iallafall. Gick i ett par klackar som inte kanske var så passade för att gå långt, det kändes som att skorna gnagde av mina lilltår. Har jätteont nu och feta skavsåren. Ajajaj..

Men fick vakna upp med Simon brevid mig iallafall och inget kan förstöra dom minutrarna jag har med honom då. Idag ska familjen grilla och spendera tid med våran nya familjemedlem söta Lisa, just nu putsar vi fasaden på huset och gör rent grillen. Yey..?

Någon som vill hitta på något ikväll?


mellanmål

Kom precis hem från skolan, yeah vad det är skönt att sluta 12. på fredagar. Solen steker så jag ska ut på verandan och suuuuuula, ja solen tar faktist mest nu när det är vår. Så passa på nu brudar! Äter youghurt med bruna flingor och i blandade jag bruna havregryn! Mumsi, nej nu ska jag gå ut och läsa en bok, ciao!




Kommentatorn Jessica, Tack så mycket, då vet jag. Det blev Jensen Västra på kungsholmen, är du också sökande? Vilken skola kom du in på isånnafall? :)

prelumenär sökning

Shiet vad nevöst, nu ska jag kolla vart jag kommer in prelumenärt ( eller hur fan det stavas ) ....



Men, va ska det stå såhär? Det ser ut som vanligt, fast det står "Alla intagna" och din poäng, intagningspoäng och stuff. Har jag kollat rätt nu eller är jag helt ute och cyklar?.. Aja om det är såhär det ska se ut så har jag kommit in på det gymnasiet jag har velat komma in på hela tiden. Men jag vågar inte ta glädjen i förskott, och sen förstöra den med ett misstag, BIG NONO. Någon som vet hur det ska se ut?

Det är galna mig

C'EST FOLLE MOI.

1. Hur lång är du?
I mina drömmar är jag 1,75 men jag är inte längre än 1,63

2. Vad vill du bli när du bli stor? Jag vill inte bli stor, men vuxna blir vi alla ( någon dag )

3. Vad pluggar du? Just nu? Inget alls, jag är slö idag

4. Har du långt hår? Japaa

5. Vilken hårfärg har du? Blondt, naturligt ickefärgat 

6. Sminkar du dig?
Inte så mycket på vardagar, skola bara och där behöver man inte vara fin för någon

7. Har du haft sex senaste månaden? Känns som länge sen, sist var i lördags med min käre pojkvän

9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Vitt med lite svart typ

10. Har du kysst någon idag? Nej, vill däremot åka och pussa på min pojkvän

it is burning, my mouth

Precis ätit en halvtonyttig middag, spaghetti med köttfärs och någon otroligt stark krydda till, känner hur det bara hettar i munnen just nu. Men damn it was goooood! Lyssnar på Imogen Heap när hon sjunger Hallelujah, den är så härlig den låten. Den förekommer ju också i the O.C ( där andra av hennes låtar är med som Goodnight and go ) när Ryan bär Marissa i sina armar efter hon dött, jag ryser av tanken. Har inte sett själva avsnittet ( missade reprisen igår, argh! ) Jag känner verkligen att jag vill ha alla O.Cs säsonger på dvd, innan gillade jag inte den serien alls. Men efter jag har sett alla repriser som kommer mellan alla andra B program vid fyra-fem-sex tiden, så har jag börjat tycka om det så det bara skriker om det! Någon annan som är ett fan av the O.C?

Jag har inget plugg idag, och inget att göra. Någon som vet något som kan underhålla en seg tonåring?

upp och hoppa, ut och gå!

Kom precis hem från att ha gått i en timme nu, gick alltså upp klockan sex! Det är faktist riktigt skönt att gå timmes promenad på morgonen, när solen precis gått upp och nästan inte en käft på gatan. Jag ska fortsätta med det känner jag. Äter nu youghurt med lite blåbär och bruna flingor, yey! Ursh jag har inte tränat nog på No:n som är tills idag, ska nog ta och göra det nu innan skolan börjar. Ciao gullegrisar!

engelska, svenska nationella? CHECK

Yes finally klar med alla Engelska och Svenska nationella prov! Engelska provet idag var ganska chill, fick lite panik för att vi fick så lite tid och att vi dessutom inte fick lyssna på musik med mobilen? Var det någon annan skola som inte fick det, eller fick? Jag som inte klarar av att koncentrera mig när det kraffsas i godispåsar eller när det låter från andra pennor eller andras suckar, jag vet inte vad det är för fel på mig men jag kan bara inte fokusera på något om någon annan pysslar med andra saker haha! Någon annan som lider av samma syndrom kanske?  I min uppsats på provet skrev jag om att vi skulle få ett adoptiv barn ( som vi btw redan kände innan, ingen främling ) på fredag, henne har jag faktist inte nämt i bloggen! Lisa heter hon, min familj är vänner till hennes pappa som sorgligt nog lider av levercancer och har nästan 2 veckor kvar i livet, Lisas mamma har redan gått bort i en annan cancer. Det var inte så länge sen hon försvann heller, så det är faktist jätte sorligt, men hon ska flytta hit iallafall på fredag. Hon är helt underbar, 7 år och superhärlig. 

Allt snack om att nian är jätteslapp och super chill är ju bara skitsnack, och det där med att nationella var BUSENKLA är ju också bara bollux ( eller bolux? ) OK nationella var inte jätte svåra, men fan heller att dom var "busenkla". Så jag säger bara till er som inte börjat nian än, ni har ett helvete framför er. Är det någon som håller med? Någon?



& Anonym som kommenterade ett jättefint tips om mitt pluggproblem, tack, jag ska pröva det där. Jag tror seriöst att det kommer funka suveränt, jag har funderat på det tidigare men jag trodde jag var knäpp och kanske var ensam om ideén, men det var jag inte som tur var. Thanks hun'!


Jo

OK jag försöker faktist plugga, men det går inte. Varför? Är jag verkligen så dålig att jag inte ens kan plugga? Någon annan som har problem med pluggkoncentration, eller någon annan som har tips på hur jag blir mer koncentrerad? Shiet.

Oh har precis fixat några Leona Lewis låtar och självklart Maroon 5, M 5 är ju klockrena. Deras texter är verkligen det osm passar perfekt i alla lägen, YEY.


ciao

sum 08

Studsar upp och pekar förfullt med hela armen och skriker ut  HAAAAAAARIIIIIII!

Någon som kommer ihåg?

image117


en och en annan

bild från stöten från förra veckan, fan jag vill bara tillbaka dit!

image114
Simon och brorsan bygger ett hopp i snön

image115
Här är stöten backen, yey.

image116
Simon gör något med min halsduk på vägen hem?

igårkväll

var det derby mellan Aik och Hammarby och det slutade oavgjort, Aik behövde den där poängen för att kunna komma lite frammåt och tack och lov tog dom en iallafall. Yey. 

Ursh har precis vaknat och äter en risifrutti, med smaken skogsbär! Den är ju bara godast, jaja ska klä på mig måste kila till skolan snart. Hoppas vi får lika fint väder som igår, ciao!


 

yeeeeeeeey

JAAAAA HÅÅVEEEEEEEEE!  5-1 till pojkarna, that's great guys!

image113


tävling jag är med i

image111


Jag är med och tävlar om en snygg mysdress hos Lily, i samarbete med modeakuten.se

HÄR kan ni se vilka färger man kan välja mellan.

Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också



Nu har jag tändt FYRA ljus för Engla för att det var mycket finare, har du tändt ett ljus för henne?

kolla här!

Den här tjejen har en tävling om ett par ursöta örhängen som jag är deeply inlove with, klicka på länken så kommer ni till hennes blogg, gullegrisar!

http://lisaholmqvist.blogg.se/


Nu ska jag kolla på HV 71 mot Linköping, heja håve!

Plastic fantastic?

image109

OH ISN'T SHE A BEAUTY? Nej snarare the beast. Kollade på msn nöje alldeles nyss och fick skåda denna varelse ( vet inte om jag kan kalla det människa ) Jag kommer ihåg den här tjejen från tidigare från någon internjuv jag sett på mtv eller något sånt, hon sa att hon ville se ut som en katt. En katt? Som är hårig, har svans och slickar rent sig i rumpan med sin tunga? OK.. Nej ska inte hacka så mycket på plastikoperationer, en kändis jag vet är förbannat snygg nu än vad hon var förut är ju bara Sharon Osbourne. Hon var inte den vackraste innan hon opererade sig, hon såg ut som 50 + faktist..

image110

Hade ingen gammal bild på henne, men här är hennes resultat för plastik operation, ingen dum doktor som mixade ihop den här blomman aight?


goodmorgning

Det är sol ute yey! Vaknade precis, gick till kylskåpet och hämtade en risifrutti, mums. Vill igentligen bara sova mera men mycket mycket bättre att gå upp och vara pigg till skolan så jag hinner ta igen allt jag missat. Trotts allt så är det ju inte mer än en halv månad kvar tills vi går ut grundis, BIG YEY! Så måste kämpa på för lite extra poäng ( det behöver jag ) och självklart för Beach 08 ( kommer jag inte klara troligen men..ja..kämpa )

Ne nu ska jag kolla om det går att lägga upp bilder, det gick nämligen inte igår att göra det så gör ett nytt försök!

image108

YEY det funkade ju! Ja här är min otroligt söta pojkvän, vi har antingen kommit hem från att ha åkt snowboard eller väntar på att få åka I don't know, spelar guitarhero gör han iallafall. Jaja ska kila nu från datan, ciao.

HONEY

I'M HOME!
Borta bra men hemma bäst?
Borta, inge plugg, sova länge, äta godis, chillerilla hela dagarna
Hemma, plugg, träna, upp tidigt, stressaaaaa. Nej jag överdriver, det är skönt att vara hemma. Inte en meter snö överallt som i Stöten så pretty pleased. Synd bara att jag inte får vakna upp brevid Simon varje dag som jag gjort hela veckan som gått, yeye. Men vad kul det var att åka snowboard och bara vara, hur skönt som helst ju. Det snöade minst 5 decimeter varje dag och vi fick nästan ingen sol alls men man ska inte klaga, det var mysigt. Stugan vi hade kan inte jag kalla stuga, det var fan modernare och nyare där än det är hemma, sjykt najs. Undra om någon har saknat mig här i Tyresö, inte någon förvåning om någon ens har märkt att jag vart borta men saksamma.

ciao

Imorn dra jag till stöten folks, en HEL vecka är jag borta och kommer därmed nte skriva något i bloggen tror jag. Om jag inte hittar någon laptop förstos. Kanske skriver något imorn på morgonen men det är tveksamt, ha de gött!

image107
griiiiiiiiiiiiiiiiis

Rest In Peace

image105

OMG, trodde aldrig det men det blir faktist inget mer för bajskorven, får höra nu av pappa att han kommer avlivas. Shit, jag har alltid tyckt att det inte skulle vart nått farligt med det men nu känner jag det verkligen. Lilla bajskorven ska till himmlen. anledningen är att, eftersom han gjort illa tassen så extremt så måste han opereras och det kommer kosta runt 8 000, och han kommer aldrig bli åter ställd efter det heller, sedan efter om han gör illa sig igen kanske man måte amputera hela benet. Det har redan kostat oss 7 000 spänn för den här operationen, och nu 500 för insovnings spruta.. shit shit shit vad det bränner i huvuvdet, vila i frid Bagera.

image102
Foto med min gamla kamera, hade knäppa funktioner..


image103
Bajskorv för ett år sedan någon jul med lillasyster..

image104



snyft*.. behöver tröst.

Bagera var seriöst inte en katt, han var något knäppt. Han ville alltid bli kliad på magen och gnällde som en flick katt, han älskade alla och speciellt sig själv. Damnit bajsis..

AKUUUUUUUUUUUUUUUUUT!

TRASIG BAJSKORV! Han kom in med en köttad baktass, mjauade som tusan min lille baajs.

image101

Hehe jaa min katt heter bajskorv, eller igentligen Bagera men han lyssnar bara på bajskorven, han är en bajskorv så han fick heta så liksom. Här har vi försökt att göra ett fint bandage runt hans tass som har blivit skadad på något konstigt sett. Biten av en katt eller räv, fasnat i något? I don't know, men här får han mat iallafall och han gluffsar i sig som den gris han är. LOVE YOU BAJSKORVEN.

hejjj

TJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Idag har jag haft halvdag eftersom jag och wigger skulle på balkomitté möte om musiken och så fick jag sluta efter lunch. Direkt efter det drog jag mig till stan och fick tag på kära Stephanie som fick gå runt med mig någon timme och kolla allt möjligt, vi hittade allt från indianskor till låtsas kompisar ( som var små kuddar, lika stora som tummen ungefär ) Jag tror faktist att jag skulle behöva en sån där "låtsaskompis" pågrund av min socialfobi som jag och Stephanie driver om i varje samtalsämne som kommer upp. Jag gick också själv i stan i en timme eftersom hon var tvungen att lämna mig alldeles ENSAM i stan för att hon skulle dansa.

image100
oj lite stor bild kanske...


Imorn är det nationella prov i engelska, hör&läs förståelse, jag tycker om engelska så jag hoppas att det går bra för mig imorn. Wish me luck brats.

Nytt med björnis.


OOOOOOOONT

Kom hem från skolan för ett litet tag sen, har sjukligt dunkande i huvudet, ursh vad ont det gör! Jag måste plugga det vet jag, för imorn ska jag förklara hur en reaktor fungerar.. And I don't know how to do it. Fast imorn blir det halvdag för mig eftersom jag ska med Wigger på balkomitté möte i Nyboda, yey. NEj fyfan vad ont det gör i skallen aaaaaaaaaaaaajj!

dagens bild

image99

Jag tyckte den var ur söt iallafall

godmorgon, äckligmorgon

Ursh det är redan morgon och man ska snart pallra ner sitt arsle till skolan, gäsp* Fast om 10 veckor, exakt!, så slutar jag skolan wiee. Det kommer bli så skönt att få gå ut grundskolan skojja inte, sen efter det blir det gymnasiet. Konstigt det låter att längta till mer skola, men jag gör faktist det, gymnasiet alltså. Helt nytt, blir minst igen,  as nervöst kommer det att bli! Mah vad kul. Yeye ska kolla in andra bloggs nu, ciao bella.

jag

HAR HITTAT MIN BALKLÄNNING!! Den är babyrosa och så lång som ner till fossingarna, det ser ut som en prinsesssa kunnat bära den. Oh den är så sjukt fin, hoppas bara jag är lika fin i den som modellen som har på sig den. ( nu menar inte jag att jag vill se ut som modellen, jag menar att jag vill att själva klänningen ska sitta bra på mig ) Skräddarsydd balklänning in my ass den här ska jag ha! Tänker däremot inte lägga upp bild på den än, det blir någon gång i Juni den kommer, typ samma dag som jag ska ha på mig den. Ja alltså den 10 Juni. MAHA 

finally the blogg is back.

Ursh vad länge bloggen vart borta känns det som! Har velat skriva och skriva och skriva men under två dygn har det inte fungerat, finally it is working.

Yeye kom precis hem ifrån älsklingen, myste lite och fick faktist sjuts till bussen på hans cross moped som han btw ska sälja men det var kul endå. Juste, vilket fint väder vi har tycker ni inte det? Idag när jag åkte buss påväg till älsklingen så var det så varmt att jag tog av mig jackan och svettades, värsta bastun! Schetet fint väder vi har nu i sverige, global uppvärmning, I love it.

Oho nästa vecka åker jag, me family, moster och hennes göteborgare och me boyfriend till Stöten och glider på snön i bara t-shirt. OK inte t-shirt men en tjocktröja bara, wiee.

RSS 2.0