Lost in my own bed.

Jag är trött. Jag vill gå och lägga mig, jag orkar inte tänka på det. För då längtar jag bara mer till sängen. Jag vet hur mjuk den är, hur lugnande den är, men jag får inte gå upp än. Jag vill inte gå upp än. Shit vad trött jag är.


You seem to move on easy, believe you passion was to leave me

Dryga veckan kvar i skolan. Helt underbart skönt. Dock så har jag mått skit idag, åkte och gymade innan jobbet, skyndade mig til jobbet, efter 30 min så var jag tvungen att skynda mig in till toan för att kräkas. Fifan, åkte hem, sov ett tag och har ätit lite gröt nu. Pallar inte att vara sjuk, that sucks.


Amanda snutt tar studenten på fredag, på lördag är det summerburst, thats going to rock. AMAGAD vad jag längtar.

Melonas, melonas.

Är klar med allt förutom en flummig filosofiinlämning, jag älskar att få skriva flummiga filosofi saker. Det är lite svårt att koppla av efter allt. Har varit och gymat, gled in till stan med lillebror och Johan i jakt på inget särskilt. Köpte en orangegul fotboll, har sparkat lite på den idag. Bratigt.



När är sen, när är då, när är nu och vart är du?

Nu var det ett jävla tag sen. Från allt till inget.


Shit vad jag pluggar, helt jävla otroligt. I fucking love it, skulle aldrig klara av att bara jobbat hela tiden. Plugg ger något mer än pengar. Kunskap, kunskap är fan kul. Grah, nu ska Ebba hem, hon kollar på skor. Oh skooor.... gräggel...
Arrivederci.

Oh millenium två, oh du är så på.

Sitter hemma hos Ebbz och ska plugga massor. Just nu är Markoolio på, oh du är så på! Oh vad ska häääääääääända dåååååååååååååååååååå! .. Ja, plugg, vi äter jordgubbar, dom är så delicious!



Jag är uppklädd och fin, full som ett svin, dagen efter jag vaknar upp på mitt golv, fan jag somnade innan klockan slog tolv!

erik ska volentärarbeta i afrika, jag känner ingen vitare människa än han. detta ska bli spännande

Nu är Erik här hemma hos Ebba med mig och Johan. Bratigt.


I want to kill everybody in the world mjzaaouuwwwww

Sitter hemma och ska fotas med studentmössan på nere i notholmen av fotografen Henrik Bengtsson, wunderbart. Ikväll bär det av till Tgif för att fira snygga Michelle, sedan blir det utgång I guess. Skulle ha pluggat hela dagen men massor av annat onödigt som är mycket roligare än plugget kom ivägen, what a girl to do.

Arrivederci.

Summerburst 2011

FylleJohan kissar just nu och vi har precis kommit hem från en stört rolig kväll ute på Laroy. I love Laroy, alltid lika kul där. Var ute i mina nya klackar, firade att världens snuttaste Nathalie fyllt 18, fast fick inte se så mycket av henne men får kidnappa henne någon gång så jag kan sjunga ja må hon leva för henne. Jag är nykter iallafall, jag är fett sugen på mjölk. Blir nog lite mjölk. Arrivederci.

RSS 2.0