Mery fucking Christmas


Christian Audigier


Minter Winter

Fyfan för jobb i 9 timmar, hela dagen borta.. gymmet gick bra. Vart axlar, skönt, men vart lite brottom till Gudmor för det skall bakas peppisar. Måste ju göra något för att få fram julkänslan, jag har inte ens fixat fram alla julklappar än.. Wtf, dagen innan jul-shopping iår igen. Så typiskt! Men men, det är den dagen jag börjar min första dag som arbetslös. SKÖNT. Sa upp mig för över en månad sedan, nu blir det jullov. Sen i Januari, jajamensan. Säkert 50 Cv:n om dage, vill ju verkligen ha ett jobb, men inte i en matbutik.. Mycket träning blir det, jävlar vad jag vill bo på gymmet.





Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Arrivederci.

Mini bar lounge

What a weekend. Så underbar. Träningsvärk i benen som f*n efter fredagens bendödarpass. Skönt. Har skaffat hund bannemej, en liten Am staff på 8 veckor, lille Texas. En riktig liten brat hund, klumpig och knäpp, men oh så mysig! Han är verkligen the cutest, men längtar endå tills han vuxit och blivit stor till sommaren så man kan springya med honom i skogen tills han storknar. Ohyeah!


Snart ska de strechas, orkar inte strecha på veckodagarna så lägger all strechning på söndagen. Skönt. Det blir dryga timmen strech, man ska ju egentligen svettas som fan när man strechar ordentligt, ska ungefär utföras som ett yoga pass, men eftersom edt oftast blir halvdant så blir det inte så svettigt.. Önskar att man kunde lite mer övningar, oh juste, ska kolla om det finns någon Bikram Yoga att pröva på någonstans. Yoga pass i tropisk värme, I like.


Imorgon blir det bröst, OH EM GEE. Underbart. Innan blir det en kort lektion i Ixumba för några grabbar i Korpen, de behövde lite hjälp med att fylla ut lite tid så hoppade in lite snabbt. Juste, måste ju komma på lite steg! Eller det är väl svårare att hitta lämplig musik, någon bra nog att kunna få smågrabbar att dansa lite..


Sen blir det lite jobb på vår Mini bar loungen imorgon, sätta upp gyllor och barbänk. Har hittat barstolar som införskaffas vid jul, redan köpt pallar, sen är det bara bord och soffa. Det som ska vara mest skräddarsytt typ, alltså det som är det svåraste att hitta.. Men sen är det bara att flytta in lampor och sprit, sen är det bara att börja förfesta! I like. Nu vart det mycket snack, inga bläddra igenom bilder. Fasiken. Lägger ju nästan aldrig upp några bilder som jag tar längre. Yeye, glad och mysig Tredje Advent brats.

Arrivederci.

Candice

Fixa och dona hemma, gymma och jobba. I like.
Skönt att det bara är 2 veckor kvar tills sista dagen på jobbet. I like.
Nu kommer min älskling, I love.




Jack3d.

Det står en mycket stilig och mycket naken man i min dusch för tillfället. I'm so in love. Christoffer älskling.


Sen ville jag bara skriva ned att jag fullkomligt avskyr och spyr galla på Attention Whores, jag hatar dom så mycket att jag nästan får magrutor av allt hongarv när jag ser deras överdrivna och överuppdaterade facebook. Ta åt dig om du känner dig träffad. That's all. Arrivederci.

What's in your head zombie?

I just love my days with you darling. Vaknade upp med en ängel bredvid mig imorse. Underbart. Det vart en tripp till IKEA för shopping av "soff-kudd-pallar" till min mini-bar-lounge. Ska bli så galet chill där inne, ett rum där jag kan hänga med bratsen och dekorera med mina dyrbara flaskor på väggarna, lovely.


Tredje dagen med Jack3d
, ett stört bra pulver som trycks i innan träningen. Första dagen var då jag kom hem från Istanbul, hade vart uppe fett länge och inte ätit något alls än 2 ägg, en knäckemacka och druckit Cappouchino, så det kändes bokstavligen som att det växte brännässlor under min hud. Inte så najs nej, men man ska dricka det ungefär 45-30 mi innan, jag drack det 10 min innan, så följde väl inte helt och hållet bruksanvisningen, whatever. Nu fungerar det galet bra, fokus fokus fokus. Jag tror mycket är psykiskt, eftersom det bara har gått 3 dgr, och man ska väl inte känna av någon större skillnad förens några veckor gått, whatever. I like it. Jack3d.

That's all for now. Arrivederci.


Istanbul - Lub Natsi

Frukosten är klar! Japp det är den, igårkväll vart det inte som planerat, nämligen dans på Rose. Natten slutade på Herby James, ehm, mina öron, ajaj. Men det blev en härlig middag tidigare på Tgif med Ebbs, Sean, Putte och Christoffer iaf. Älskar inredningen, hela idén och hela resturangen, så mysig musik också. Tgif håller liksom standard, som Hard Rock ungefär, även om de har olika stilar. Ohwell.

Min dröm-man ligger fortfarande avklädd i min säng och snoozar, isn't that wonderful? Bigsmile*

Ohwell. Nu är äggen klara. Varje frukost är det, 2 ägg, fibergröt med kanel på, and a cup of White raspberry tea. Inte så färgglatt men, I gotta eat. Whatever. Idag åker jag till Istanbul! OHYEAH BUDDY, ska bli shopping och god mat med the worlds greatest mami! It's gonna be awesome! That's that for now, arrivederci.

RSS 2.0