Puss puss

Om 2 dagar är jag påväg till Kanarieöarna with my boyfriend! Om inte värmen kommer hit, så kommer jag till den helt enkelt.

Min helg rockade med jobb och myskväll med tjejerna, men skriver mer ikväll tror jag. Ska till skolan snart, alliopa, le för busschaffören, eller han som du köper latten av, det kan göra någon glad. Arrivederci.

A fool for no one

Sitter i skolan, ska egentligen plugga Fysik, har prov idag, men det är inte roligt och varför slösa min dyrbara tid på saker som är tråkiga, undrar jag. Har iallafall börjat hosta nu, inte kul, kan inte springa längre.. promenerade på bandet igår på gymet i 10 min, kände redan då i halsen hur det började retas.


Våffeldagen idag iallafall! Ska bli mumsigt med våfflor, mer som ska göras idag är pysselshopping, yey! Har aktivitetsdag, Påskbus heter det, med korpen på lördag, och jag och Ebs står för det mesta eftersom vi är "grundare" så det blir hon och jag som tar över det ansvaret.
Har faktist en fullspäckad vecka, igår t.ex var det 107 sidor i en bok som jag läste ut innan lunch för att ha ett muntligt seminare om den efter lunchen, ha! Sen skynda till jobbet, sen gymet, sen marchera till Öfvre för att vara kattvakt (för det är verkligen svårt att hålla reda på hela 2 katter i en 2:a) Nej det är det inte, gosade mest med min elvis.


Ska göra en ny header snart, ska fota lite först, blink*


Dancing for dollars

Min helg skulle rocka, men den sög.. Killen flyr till stöten för skidresa, blir sjuk på en lördag, EN LÖRDAG?! Magsjuk dessutom, kräktes i ca 4 tim i sträck, jag la upp 2 veckors frukost, lunch och middag på några timmar. Fuck detox, det här gick ju som smort. Eller inte, jag kommer aldrig att bli bulimiker det är en sak som är säker iallafall.


Tisdag idag, trodde det var måndag, eller visste egentligen inte vad det var för dag överhuvudtaget. Om några dagar sitter jag på ett flygplan med min baby till Gran Canaria liksom, wunderbart. Men innan det är det massor av prov och jobb.. Skolan, seriöst? Vilket mer värdelöst tidsfördriv finns inte? Jag vill ju bara ta det lugnt ett tag va! Ingen annan?


Men måndagen, eller långsöndagen med Ebs var najs, OK var sjuk men jag behövde en långsöndag kände jag. Nu måste jag läsa ut en bok som är sämst, 100 sidor kvar. Arrivederci.

Fighting for the

Lunchfikade idag med coolingarna Josefin och Julia på Latte House idag, supermys. Vi snackade om sommaren och helgen, I love my friends. Och jag hittade min nya lattefavorit, Irish Cream, dash n' darn delicious.

Startade ett sparkonto på min bank idag, lägger in pengar där lite då och då. Kanske till sommaren? Men framförallt till efter gymnaiet. Jag vill åka utomlands och gå en bartender kurs, börja jobba som bartender och plugga på sidan om. Jag vill inte lägga av med pluggandet, men jag tar gärna ett litet avstånd ifrån det. I am feling preeeetty tired of school, men jag kommer att få fortsätta plugga för att faktist bli något så vill inte lägga det helt på hyllan. Men detta är väldigt mycket önsketänkande, det kanske inte ens händer. Men man kan väl få drömma?

Vad drömmer ni om efter skolan?

Ska nog sussa nu. Arrivederci.

Please pretty miss

Har slappat hela helgen, jobb och mys, pretty nice actually. Tränade idag, kondition i 1 tim och 20 min, sen gick jag hela vägen hem, tog ungefär 40 min. Jag hann inte äta något innan jag gick hem, var hur snurrig som helst när jag kom hem sen ha, lite te och annat mums piggar upp.

Kilar vidare till Gran Canaria om 2 och en halv vecka med min elvis, wonderful! Ska bara sola och fota, hoppas det blir några egna kvällar, utan familjen, bara simon och jag, kanske en resturang, kanske mysa lite på stranden , i don't know. Det ska bli skönt iallafall!


Hoppas Julia ringer snart, vill göra något! Egentligen är jag för trött, men det är tråkigt att ha tråkigt. Arrivederci.


Himalaya

Sitter i skolan och äter min fetaost sallad med Rihan, mumsi. Fredag idag, underbart. Solen skiner och jag slutar snart för dagen! Sen blir det jobb, men det är chill att vara simlärare. Aah, just det.. JAG SKA SE LADY GAGA DEN 8 MAJ BRATS! SÅ DE SÅ!

Arrivederci.

Tommy-gun

Sitter i skolan med Sarah, kändisen från skidbacken. Jag är helt slut i benen, skönt. Men nu vill jag bara ha sommar, visst så är det skönt att det är svalt men all den här j*vla isen. Give me summer, or spring atleast.


Ohooo, jag längtar tills imorgon, då investerar jag 700 svenska kronor.

Detox

Känner i ansiktet att jag fått sol hela dagen lång, underbart! Känns som när man var liten, ute hela dagen och bara chillat och sprungit runt, love it. Även om jag har haft mensvärk till hundra så har det vart en skön dag utomhus hehe.


Inne på min tredje dag med Detox, känner mig ganska hungrig ofta, men förövrigt så går det finemang! Vill rena kroppen från slaggprodukter, som allt kött som vi äter, det är inte dåligt men för mycket av något är aldrig riktigt bra. Allt godis, hello konserveringmedel/ämnen som vi aldrig kommer bli av med, jag kan göra av med lite av det lättare med detox. Slaggprodukter av alla slag är något som vi kan rensa med just detox, jag ska köra 10 dagar, alltså nästa onsdag är sista dagen, en hel veckan kvar. Men jag ska inte klaga, jag är ju inte besatt av verken godis eller kött. Eller kanske haha!
Detox får man heller inte kör mer än 4 ggr per år, som jag skrev innan, det är inte dåligt men att missbruka någonting är inte alltid det bästa för kroppen. Whatever, lite information om detox. Jag ljuger om jag inte säger att jag längtar efter spaghetti med köttfärs, eller en latte, eller en fet biff bara. Naaaaaaaaaaaajs, aja jag lider inte av det.

Arrivderci.

Sweet like candy







Flottsbro idag, har massor av bilder, alla vart inte superbra, jag har det lite svårt med alla j*kla inställningar med ljus osv.
Jag fick gå ifrån Flottsbro till busshållplatsen vis motorvägen, 40 minuters promenad alldeles själv, "bella på upptäcksfärd". Så jag kände att jag inte behöver träna ikväll, eller låt säga att jag inte orkar det ikväll. Helt utarbetad efter att ha jagat dessa kändisar i backarna och haft solen i ögonen konstant. Underbart.

Arrivederci.

Wake up sleeping beauty

Kom hem för en timme sedan från ett iXumba pass! Helt slutkörd! Det märks att jag har fuskat med både träning och kost på lovet alltså, phew vilken match det blev! Det brände i mina lår och svetten bara rann, sen när vi skulle "skaka tuttar", ni vet hur man gör, kände jag att jag knappt orkade i en halv minut, EN HALV MINUT! Det blir gymet hela veckan lilla bella! Hoppas jag hinner med lite boxning också. Inte vart på boxningen på 4 veckor nu, jag känner mig fett taggad att slå någon! Hah! Skämtade bara, men jag älskar att boxas, men bara själva träningen, inte att slå mot någon annan. (Jag får ju alltid stryk..) Ha! Skämtade bara, jag får ju aldrig... eller?


Tomorrow, Flottsbro med några i klassen. Jag är sämst på att åka snowboard även om det är det ända jag åkt, jag har åkt skidor 1 gång i mitt liv, och jag tror att jag började grina då faktist för att jag kom inte ens fram på platt mark.. Pathetic. Så jag bestämde mig att leka lite papparazzi and bring my camera to the party. I'll hope I'll see some famous brats over there, maybe Elin Kolam or Sarah Meshhjhjiiiihhiiinn Mojhheeehhh, rumphaaahhh.. Eller?

Arrivederci brats.


Grow up Peter Pan




I'll be your angel

I måndags, igår alltså.. hojoj det här har vart den längsta dagen i mitt liv. Vaknade av mig själv kl 08.00 första dagen på lovet, städar hela huset från 09.00 till halv sex, då jag rusar över till Jossan och sminkelinkar mig, eftersom AMANDA FYLLDE 18 igår. Resturang och champagne, kalas till midnatt sen sova i 5 timmar, för att sedan gå upp, still drunk, åka till Nacka för att vara förskolevikarie till kl 17. And yes, I'm littery fucked up in the hed. Nej men jag vet iallafall vad jag inte ska bli när jag blir stor, och det är förskolelärare. Småbarn i all ära, men en hel bacillhärd som konstant grinar och stökar till, tack men nej tack.


Jag väntar på att Jossan ska komma hit till mig och ta en kopp te med trötta jag, myspys. Hittar ingen rolig bild jag vill lägga upp. Arrivederci brats.

RSS 2.0