Don't stop what you're doing to me

Polo med gladiator kuddar, den mest intressantaste och slugaste sporten ever made.
Gymet idag med Sean, det var ju ett tag sen. Både sen man tränade och sen man träffade den nissen.


Middag vart väl ett glas med juice med iblandat spirulina och mesquite pulver, en kopp te, ett ägg och en äcklig skål med yoghurt, knäckebröd, havregryn och kanel.. Som faktist bara ligger och strirrar på mig just nu och undrar varför jag ens la upp den i en skål. Om det var någon som undrade, så känner jag mig lite generös av att dela med mig av min middag som jag fick äta själv. 

Och det var sista meningen för ikväll, arrivederci sweets.


Te, macka och ägg

Min helg, var ingen helg.. Har varit på kurs från tidigt på morgonen tills sent på kvällen, nu är det över iallafall och jag kan bara tänka på hur mycket jag längtar till nästa helg.


Yeye, måndag igen då, plugg plugg och träning har jag framför mig den här veckan, jippiekyeymotherfucker.


Well hi gorgeous


Skoldag på lördag

Ursh vilken hemsk lördag jag haft, för det första så hatar jag att lämna min Simon alldeles ensam i sängen på morgonen, sen att jag har suttit från 10.0 -17.0 (kom hem 18.3) i solna och inte lärt mig ett piss, de har bara snackat massa om barnen, som vi redan vet, sen så hade vi lekar i en idrottshall i en tim, där jag bara gjorde illa mitt knä!.. Yeye, ska rulla till Ebbsi snart och glo film med henne och Johanna, komigen nu gud ge mig något att glädjas åt iallafall. Arrivederci. 

Well I just wanna live

Att man ska behöva gå av en tunnelbana för att byta till en annan tunnelbana som går till samma ställe bara för att människor är dumma i huvudet är ju bara jobbigt. Äckel gubbar som stirrar vill man ju bara utrota.


"I gotta feeling, that tomorrows matteprov i matte c is gonna suck." Ah, hur trött som helst efter allt plugg, och endå så har jag inte lärt mig tillräckligt, underbart ironiskt. Men endå så är skolan ganska najs. 





Stressig är titeln på min helg, fredag, imorgon är det prov, gym, sen jobb.. Lördag och söndag blir det kurs i Solna från 10 till 17, which is going to suck the life out of me I believe. Hoppas på lite hångel med Simon iallafall. Arrivederci (med amerikansk accent)


Long serious conversation with Isabella

Min mage gör ont! Är jag på smällen kanske? Haha just jokin', käkade ingen middag igårkväll så därför har jag magont. Har pluggat matematik fucking C idag, världens bästa Sarah har hjälp mig, thanks love! Vi satt i 2,5 tim, jag hade gjort en halv sida.. Ser ni, jag behöver hjälp.

 

Fredagen var så mysig med min baby, middag i stan och sen gos hemma hos honom. Love it, everytime. Lördagen vart ju som den vart, jag hade jädrans roligt må jag säga, the time I remembered, men senare mot midnatt vill jag dock inte ge några kommentarer. Bortsett från att jag älskar min pojkvän mer än mycket annat, mer än allt annat.


 


Jello

Ska åka iväg snart till idrotten, måste ringa vårdcentralen sen.. den här jävla urinvägsinfektionen har ju inte gått över, och imorgon är sista medicin dagen.. Buhu.


På fredag är det 2års dag med min baby! Jag är helt slut på fredagar så undrar om vi inte bara tar en finmiddag ute och sen lite bubbelpool hemma hos honom, myspys. Eller kanske en överaskning? Någon som har något förslag?



Hihi, en liten smygbild på min snygging när han fixade fint på taket md högtryckstvätten.

Det är dags för fredagsmys.

Shit vilken dag.. Ska bli skönt att bara få sitta inne på bion ikväll och ta det lugnt. Uppe 05.30, prov i psykologi, har fått urinvägsinfektion (det gör så ont så att jag har grinat), sen första dag på jobbet som "simlek ledare".. Som tur var så har jag fått medicin och tagit 2 treo brusabletter och 2 st alvedon brustabletter så det har dämpats väldigt mycket. Men jag går fortfarande runt och trycker på magen för att se om jag är kissnödig.. Buhu. Läkarbesöket tog min gymtid så det vart ingen träning idag heller, söndag hårdträning alltså. Fast det ser jag igentlingen fram emot.


Just nu är min baby helt naken i min dusch, jag fick inte följa med in tyvärr.. tråkmåns. Men shit vad jag saknat honom, finally friday! Ska se bio vid nio, det blir premiären på The ugly truth, I just love Katherine Heigl and Gerard Butler is beautiful. Nu blir det chips, arrivederci!



Keep your hands off my girl











Beautiful

En halvtimme innan midnatt gick bussen i fredags mot party. 3 blondiner på vift again, underbart. Hemresan var en annan femma, i högklackat, gick därifrån 03.00 och framme vid busshållplatsen 04.20, och ja, i högklackat. Trevligt var det väl, party vill man väl inte säga, men trevligt.


I lördags var det middag hos Simon with his family, my family och min moster och hennes kille. Kräftor, kött, bad och en jädrans massa skratt. Myspys. Dock så var jag tvungen att åka iväg till tyresö igen vid 12. eftersom jag hade möte med jobbet. Så jag har faktist inte träffat min baby så mycket som jag igentligen velat den här helgen. Får väl sova lite i veckan med honom, eller mycket. Ska kolla lite photos, arrivederci!


OHYES.

DETOX DAY 4. Fortsättning..
Efter lunch vart det inte så mycket mer på några timmar, men när jag kom hem tröck jag ner 2 ägg. Till middag vart det 2 ägg till, ett glas med juice iblandat med havtornpulver och mesqite pulver.


Jag kände mig som ett barn på julafton idag! Leveransen som mami gjorde ifrån våran nya favorit hemsida Rawfoodshop.se kom hem idag! Massor av godsaker och kärlek i en låda, wunderbart. Havtornspulvret och Mesqite (meal) pulvret kom därifrån, havtorn är ju bär så det är ju väldigt vanligt. Men Mesqite, oho, min nya kärlek. Man blandar bara i 1 tsk i vilken flytande vätska som helst, sen stoppar den din hunger känsla under 4-6 tim. Det kan användas som glutenfritt "mjöl" om man bakar, fast det är nyttigt liksom. För att inte tala om cacaobutter burken, (kärlek i en burk) jag skulle kunna äta mig ur den burken på en fredagskväll lätt! Bilder och mer "specificerad information" om hela beställningen kommer någon annan gång. Måste nog fortsätta plugga nu, arrivederci!


Paper gangster.

DETOX DAY 4.
Frullebulle juice med spirulina pulver och blåbärste. Lunch som jag precis stoppat i mig vart middag från igårkväll, mozzarella, tomater och broccoli.. smaskens? Ska dra vidare snart till mamsen sen blir det skola till 16.35, och mensvärk är inget att skojja om idag känner jag. Igentligen vill jag bara gå hem och lägga mig, men det är ju så tråkigt. Skriver mer ikväll, arrivederci.

Oh it's taking over me

DETOX DAY 3.
Frukost, juice med iblandat spirulina pulver, en banan och en kopp med blåbärste. Lunch (matlåda!) qinoua, herrkuvert (gröna skaker?) och fetaost. Skippade mellanmål och drog dirr till gymet och sprang i 40 min. Innan det så vart det styrke träning, damn I think I am the svagaste in the gym..  När jag kommit hem så vart det 2 ägg, en froosh smak mango och apelsin. Snart blir det pepparmintte och en asgod middag. Broccoli, tomater och mozzarella i ugn.. smaskens!
Humöret idag då? Jo jag blir kissnödig väldigt ofta, och jag ä hur trött som helst. Det känns nästan som att jag drömmer mig igenom hela dagarna för att jag är så trött! Eller så beror det på skolan, hur mycket plugg som helst just nu som väntar..uhuu.


Vill bara skriva också hur mycket jag vill lägga mig i soffan med Simon just nu, jag vet att han aldrig läser min blogg. Men just nu bara saknar jag honom jättemycket, ooooooooh.. Ibland undrar jag faktist varför han inte ligger i min säng varje natt. Ska kolla teet, arrivederci!

Oh baby.

DETOX DAY 2.
Frukost, pepparmintte och juice med spirulina pulver iblandat. Mellanmål, froosh med smak mango och apelsin (en smoothie) Lunch, en liten tallrik rivna morötter och en banan. Middlemeal, chiqita smoothie smak mango apelsin. Just nu? Pepparmintte med massa honung.
Igårkväll när jag tvättat bort ansiktsmasken och bortat gaddarna, plockar min käre far fram mackor och som pålägg en jättegod bratwurst (stavning?) Jag som är så van vid att äta precis vad jag vill, tar två små skivor och sätter mig i soffan. Det tar ett tag.. efter en kvart hoppar jag upp ur soffan och frågar högt "Varför åt jag korv för?!" Haha, hade helt glömt bort att jag gick på detox, stupid cupid.






Ska dricka upp teet, sen blir det prommis med Johanna och Ebba! Arrivederci.

RSS 2.0