Kokain nose & trendy clothes, got to send her to rehab

As usual är jag lika dålig på att pluggat, har perfekta "plugg platsen" har mosters lägenhet för mig själv liksom, men endå så går det inte att plugga.. poop.


Simon får ta och skynda sig nu va, jag är hungrig som fasiken. Kanske ska på bio senare, Wolverine går på Rigoletto biografen vid 23.30, får se.


Segar vid Spotify istället, kul tidsfördriv, mata mig nu förfan. Farewell sweets.

I do not have the time to think about how it looks

gaaaaaaaaaaarh

gaaaaaaaaarh

White trash queen, American dream, Oh what i rolemodel

Man vill ju glädjas till att det är fredag men det känns som om jag bara har en massor av plugg framför mig just nu, jag tror seriöst att jag fick IG på matteprovet, shoot me, and shoot me now.

Dammit vad deppigt, aja får se vad som händer imorn. Kanske något kul med mina små djur Rebecca och Isabella, antingen så ska vi göra stan osäker eller så blir det B&J's och twilight, inget är ju tråkigt så det spelar igentligen ingen roll vad som händer.

huhu

Jag ska väl glädja mig åt att faktist min baby Simon är påväg hit till mig så kan vi pussas och kramas eller något, sen så köpte jag en ascool ljusblå jacka ifrån Gina Tricot idag, för hundalappen, najz. Jag antar att jag inte kommer lägga upp en bild på den som alla andra gör så fort de köpt något, jag är för ointresserad eller lat.

Ska dricka lite mer te och knapra lite mer på de nya flingorna mami köpt, mumsi. Arrivederci bellos.

So you say, thats it's not OK, to be gay, I think youre just evil.

Sov 5 timmar inatt.. jag som igentligen sover minst 8 tim per night! Jättebra att göra det just den natten, hade ju Nationella prov i Ma B imorse. Jag hoppas på G, anledningen till att jag var uppe så sent igårkväll var ju för att jag pluggade, sista sekunden, att man aldrig lär sig att det är så jädrans dumt att bara plugga dagen innan.


Igentligen så måste jag plugga som en hackande hackspett, men jag har istället fixat hem en massor av ny fet musik och hittat lite kläder jag vill köpa, det är ju faktist så mycket roligare.



Haha, älskar den där bilden.


Jag fyller ju år om en månad nästan! Dancingqueen, only seventeen, yeah. Ge mig sommalov nu för fan.
Nu ska jag dricka lite mer te och kolla om det finns lite tonfisk i skåpet som jag kan snutta på. Bye sweets.

vampyrkärlek

Mitt huvud känns så otroligt tungt, det gör ont att blinka.. Skulle ju gå prommis me Johanna och Jossan idag, meeeeee.

2 saker har jag fokus på den här veckan. Plugga matte som bara den, nationellt prov snart. Skapa ihop pengar till de där gudomligt snygga skorna från tiamo till slutet av månaden.

Juste, såg den populära filmen Twilight, trodde den skulle vara typiskt amerikansk tonårs kärleks babbel... Men jag är förälskad, förälskad i kärleken som spelas i filmen. Man bara, ooh, jag vill se den igen. Någon som är sugen? Ska dricka mer te och bli frisk, goodie nighty sweets.

RSS 2.0