Burning up for you baby

Jag hade inte ett enda fel på mina tänder den här gången, wonderful! Då var det bara att börja äta mer glass dåra? Älskar att de har kommit in med den här godsaken, nu kan vi som laktosintolleranta äta B&J's!

det här är goooooooooooott

Ringde Simon för inte så länge sen, han var på hif-dif på råsunda, vilka vinner? Who the hell cares, fotboll är en dramaqueen sport.
spelare: AAAAAAAAAAAJ MIN FOOOOOT!
domare: Oj gick det bra?
spelare: NE! Min högerfot, HAN *pekar* hoppade på den med flit!
domare: Aha.. vänta *det snackas i öronsnäckan* Aha, aha, aha. Vilken fot har du ont i grabben?
spelare: Eehm.. högra?
domare: OK, men på film så snubblar du över din egna fot, och landar på din rumpa?
spelare: Men det är bra nu, *hoppar iväg, på högra foten?



Skulle bara skriva att plugg suger, det är så tråkigt, stressigt, utmattande, irriterande, ouppskattande och det går alltid så ouhärligt långsamt! What the f, men vad ska man göra. Absolut ingenting vill man ju svara på den frågan men när fan får man göra ingenting, aldrig. Men jag ska plugga nu, nee?, goodie nighty sweets.

Three little birds

Väcktes av mobilen imorse, stängde av, la mig ner och kramade om Simon som låg brevid, myspys. Lukten, känslan och solen som slingrar sig igenom parsiennerna, så att det blir ett såndär orangeaktig färg i hela rummet, MYS.
 
eeeeeeeeeeeeh

Skoldagen började vid Hellasgården med orgentering med idrotten, jippiekajej motherf*cker. Svinkallt, direkt på morgonen och avkyvärt tråkigt. Även om jag och Rebecca inte gjorde precis som man skulle, så var det jobbigt. 
Något som är mer skrämmande är att jag ska till tandläkaren snart. Om dryga timmen så ska jag dit, bajsa på tandläkaren alltså. Hoppas jag inte har några hål, eller något annat jävligt som dom kan borra i.


Jag har så otroligt höga högar med plugg så att man knappt ser slutet på den, det är så mycket plugg att det kan bara komma en såndär stresstanke när som helst under dagen, jag kan börja svettas som fan bara av tanken på hur mycker plugg jag har att göra. Jag vart så trött idag, jag hann knappt börja med pluggandet så plötsligt vart jag helt slut och somnade i en timme i sängen när jag igentligen bara skulle vila någon minut, vafaaaaaan.


Ska somna lite till, är seg som gummi och trött som en lanare. Bye sweets!


Benissimo

Ursh vad jag ligger efter i skolan, är jätte upptagen med träning och plugg så hinner inte ens blogga! Jag kanske skriver något vettigt imorn, fredag äntligen. Men nu ska jag ut och gå, arrivederci!

RSS 2.0