Halloweeeeen

Hade halloweenfest igårnatt. Härliga människor med härliga utklädnader! Hade Pikachu, Mimmi pigg och vilsen mexikan och massor av andra brats. Underbart. Vart sådär perfekt full, bara lite vinglig, ärlig och flinig, underbart. Jag tyckte det var jättemysigt. Feelin' me? Didn't think so either.



Dagen innan kom en liten fågelunge förbi och klingade lite på hans vis.





lägger upp mer sen. Ska åla och handla pizza till pizzapicnic nu. nArrivederci.

estimation

Je suis tres fatigué de personnes



Lördag, jag vill fotografera, vad? Jag vill måla, vad? Jag vill hitta musik, vad? Vad är det för fel på den här lördagen? Något stämmer inte, någon stämmer inte, det här stämmer inte. Jag ska göra lite te och leta efter lite snygga kläder och skor. Arrivederci.

était avec moi darling












Ohohoho, vaknade upp med massor snö utanför mina fönster, underbart! Älskar snön, älskar hur de faller ned mot marken, det dämpande ljudet när man går utomhus, eller hur man får sitta inne med en kopp latte och titta ut och bara mysa med någon man tycker om. Oooooh, mys! Är det någon som vill första snön mysa med mig? Feelin' me? Didn't think so either.

A moment forever is never to come

Brats, jag är så trött. När klockan var 21. var jag helt övertygad på att klockan var 22 och det var läggdags, men icke. Snart...snart....snart....snaark. Har varit på strålande humör och jättepigg, men nu bara neeeeer, alltså inte humöret, piggheten förstås. Jag kan inte sluta flina. Feelin' me? Didn't think so either.


Imorgon är det tisdag, underbart va? Jag längtar. Fellin' me? Didn't think so either.


Stop smiling for christsake

Fy i helvete vad jag biter mig i läppen nu, fan att du är så




No one knows who you are

Tell your boyfriend, if he says he got beef, that I'm a vegetarian and I ain't fucking sared of him




Det finns en som alltid blir lika fin på alla bilder och det måste fan vara jag

Sometimes it's hard to tell in the dark

Prov idag, snälla gud låt det ha gått bra. Jag kände mig så flummig, först när jag kom in fick jag lite panik sen vart det lugnt, fellin' me? Didn't think so either.

Fredag snart, längtar. Kalas, party, fest, dans, en jävla massa skratt kommer det iaf vara. Det ska jag se till, nu ska jag fasiken ha roligt. Men när den här skoldagen var slut längtade jag bara till måndagen igen. Feelin' me? Didn't think so either.
Arrivederci

Is it love or is it art?


Patricia

Mon petite

Fick en smula tillbaks

Legat död i minuter
Hojojoj, städat hela lägenheten nu. Kliniskt säger jag bara. Lyssnar på Daniel Adams -Ray, he rules. Skön snubbe. Jag vet inte om jag ska sätta mig och äta lite glass, jag tror inte att det blir så, kanske, eller? Inte så sugen. Det blir nog lite mörk mint choklad som ebba lämnade kvar med kärlek. Joo, det är fasiken godare. Arrivederci brats.

This is not so bag

Jag fryser, det är ett fönster som är placerat lite för högt så att jag som är kort inte kan stänga det. Jag är ensam, bokstavligen, fast det är 2 katter här iofs, fast det är nog bara sorligt. Det är mörkt, kl är snart halv 2 och mitt i natten så jävligt förståeligt men endå jävligt surt. Trodde någon kunde göra lite mer som förut men man ska nog inte tro så mycket. Lite trist endå, kan komma ihåg att 30 min kunde vara bag, men nu kan man lämna någon ensam till ens egna fördel. Det är roligt att existera ibland.

She looks good

Haha kände att det inte kom upp mycket foton på Juliaaaa, så här kommer det lite photografs on the lady.
Brat mafia
The couple of cupcakes
Smile with your eyes
Tree is a magic number

Gangster


wtf happend'?


ohsnap

Julia fyller åååår idag! :D Myspys, inte jättelyckad utgång men det var trevligt endå, smile*

But I don't give a


Waiting for the right time never to come

All this time I've felt this way, but I could never find the words to say

I will dance with cindebella

Sitter och njuter av mitt te, men det är inte rumba, jag hittar inte mina strumpor i den här pyttelilla lägenheten. Blir snart tokig, eller snarare sjuk eftersom det är iskallt här inne. Min moster som egentligen bor här har dragit för helgen och tagit med sig alla strumpor förutom en, och den försöker så gott den kan att värma min vänstra fossing just nu.
Lyssnar på gruppen Hurts som förövrigt suger, men den här låten Stay är inte så pjåkig after all. Nej nu skulle det passa med en strumpa och lite glass, en ebba att kolla på greys anatomy eller house med?
Mjaha, det blir nog en ganska ensam helg after all. Men inte ikväll, då kommer mina pinglor hit och super sig fulla innan de ska ut på krogen med Juliaaaaaaaaaaaa för första gången! Oho mys. Vart fan är mina strumpor? .. Brrrr kallt. Aurevoir brats.

mon charmant cherie..

Je vais continuer à vous faire du mal
Alltid lika vackert med festbilder

Tie you to this bed, and put this house on fire


Guess it is why they call it boardgames

Vaknar 05.00 hos simon, åker till tåget, åker till tyresö centrum istället, väntar i 30 min kl 06.15 tills bussen kommer så jag får komma hem för att ta en kopp kaffe med mor för att sedan bege mig mot skolan. Gick in till ett prov idag vetandes att jag skulle gå ut därifrån med ett IG, försöker läxa upp mig själv att jag inte kan plugga sista minuten hela tiden. Bad bella.




Told you this was my fault.

I can't tell you what it really is

I can only tell you what it feels like


An oldie ain't getting no goldie.

RSS 2.0