Kom hem när du vill, jag är vaken hela natten

Sitter hos morfar och lyssnar på Melissa Horn med en alldeles för stor mugg med varm nyponsoppa. Lämnade av Johan precis, han får inte gå själv, sen har han inget lokalsinne. Ou si c'était simplement belle? Det tyckte jag iallafall. Romme igår ägde, dock var inte Fannyhoney med men vi får åka dit en annan gång själva och sjunga högt i liftarna. Jag har nog aldrig haft så kul och åkt bräda samtidigt haha. Åkte runt och saktade ned Michelle och Alehandra hela tiden ungefär.



Men ikväll blir det andra bullar! (bullar?) Johan har födelsedagskalas, och det ska firas med dans och alkohol, snapadeli. Men fattig som jag är har jag inte råd att hitta någon födelsedagspresent.. Helgen innan löning, good work. Zerokill det jag skriver makes no sense, jag slutar nu och försöker få tag i Fanny igen. Arrivederci.

Mindsex

Love is friendship set on fire, love is something that is setting things on fire, you shouldn't set beautiful things like friendship on fire.

Missis brightside

Jag kom hem sent igårkväll efter en mysmiddag på tgif's resturang för den nya 18åringen Alehandra! Insåg då när jag kom hem att jag inte tänker gå ut igen förens det blir sommar igen, eller ialafall tills snön har försvunnit. Vintern efter nyår är hemsk. Det är då man inte längre ser det vackra och mysiga i det, då blir det bara förseingar överjävlaallt och förfrysningar i tår, händer och ansikte. I do not like it.


Jag och Johan har listat ut varför alla hjärtans dag finns. Den finns för de mest oromantiska, det måste alltså finnas en dag, iallafall en dag, om året som de faktiskt måste vara romantiska, de romantiska måste liksom sätta in ett datum för de oromantisk för att de ska bli tvunga att vara romantiska. And that's why valentines day was born.

Mama, we're all full of lies. Mama, we're meant for the flies, I'm writing this letter because I hate to see you cry. Mama, we're all gonna die.

Har prövat en heltokig hårfön som ger supermycket volym, det är som en mössa som torkar håret som är inrullat i spolar, såg ut som en WALL-E.



Älskar gymet, var där i 3 timmar idag, jag vill vara där längre, men plugget ligger hemma och väntar på att bli klart tyvärr. Whatthefuckever. Lördag betyder Laroy. Och det här inlägget betyder ingenting, lika mycket som jag ibland. Bratigt.


RSS 2.0