en fredagkväll som spolas ner i babysitting

Damnit jag lämnade in min kamera idag, jag hoppades på att få ett dumt kvitto och därefter skulle jag kunnat ta ut pengarna och använda dom till något vettigare,men sjävklart så ska dumma fula expertidh*ran säga att han ska lägga in kameran på lagning, om jag vill ha den lagad så kommer det kosta några hundralappar plus den idiotiska frakten som kommer gå på 900 spänn, inte nog med att jag är snart luspank på cash. Nedrans bidragsfuskare. Jaja nog med grubbel, jag är barnvakt (woho) världens bästa, sitter framför datan och fördriver bort tiden så effektivt som möjligt, ursh vad jag är hemskt. Det hade vart lite roligare om typ Simon hade vart här, kunnat gosa litegrann.. men han är på Heavy Metal konsert i Norrtälje typ och Stephanie är i Karlskrona med sin mami.. Fredag, fredag.. min fredag spolas bort med det här, hjälp mig. Fast jag har lekt lite på Facebook det är ju jätteroligt! (overdrajv) så det är väl det jag håller på med nu, på en fredagkväll.. buhu.

puss

tjejmiddag

Jag kom nästan precis en timme föresent, jag har samma kläder som jag gått runt med hela dagen, jag hittar inte hem till henne sista biten och jag har C blommor med mig.. dom var inte ens på B nivå. Men jag kom ju tillslut, jag var helt säker på att jag skulle vara knäpp tyst hela kvällen men det slutade med att alla faktist pratade och skrattade med varann. Det kunde bara inte bli bättre. Så jävla glad för att jag gick, jag tvekade nästan femton ggr innan jag kom dit. Tur att jag inte höll med tvekarna. Kvällen blev lyckad iallafall Amanda, tack för inbjudan. Jaja idag är det fredag och ingen fest för mig för att jag ska vara barnavakt åt mina småsystrar Lisa och Patricia. Men det är väl lika kul det? Yeah.

Puss


Björn gustafssons sång till Karina Berg

http://nordinjoel.diinoweb.com/files/Bj%F6rn%20Gustavsson-K%E4rlekss%E5ng.mp3

Lägg in på Mediaplayer/Itunes som URL-kod.

hej

Igår var jag med Nathalie som piercade tungan, hon var så duktig så hon svimmade inte alls eller drog in tungan någon gång! Yeah och hon passar i det verkligen, det är min Natta det. Jag hade tänkt att åka in till stan idag och köpa ett par shorts jag är lite betuddad på. Men att åka in själv är ju inte så roligt men ska endå åka direkt till Simon sen så det kanske inte skulle vara så roligt för min shopping partner att bli lämnad i stan ne. Såå det blir nog själv shopping en snabbis. Det går nog lika bra det. Ne nu ska jag måla naglarna och trycka i mig lite frukost. Ciao kaka


dagens outfit

Dagens Outfit? Att ta kort på vad man har på sig på dagen är för mig helt onödigt, jag tycker däremot att det är intressant att kolla på andra som tagit kort på sig själva med dagens. Jag går i skolan fem dagar i veckan ( vilket alla sveriges ungdomar i min ålder oftast gör ) och jag är inte den personen som piffar upp mig för att gå till skolan och plugga? Nejhe OK om jag ska träffa pojkvännen, han vill man alltid vara fin för men spackel och party dressers till skolan? Det är bara jobbigt, OK jag måste erkänna jag är ju inte heller den personen som går runt i mjukisar heller. Det bara går inte, men jag skulle aldrig orka sminka mig ordentligt och ha finkläder till skolan? Hur orkar ni? Ni är helt otroliga tjejer, jag menar inget illa med dagens outfit jag är bara imponerad!
puss


onödigt inlägg

Är hemma hos Peffie just nu, hon ska sminka Nida och sen fota henne med hennes urcoola kamera. Yeah den här helgen har vart chill, men det är inte slut på den än eftersom jag har sportlov brats. Ciao

citat av Stevens på Grey's

"If a person do bad things, It doesn't means it's a bad person"

image81

Min favorit på Grey's! Love you Stevens

kolla här!

Det är en tjej som gör egna smycken som du kan köpa, as fräscha! Gå in på sidan nedan och sen klickar du på logan, efter det ser du längst ner att det står "smycken" (det står massa andra saker också) tryck där så får du se vad hon har att bjuda på!
http://www.miaji.se

Den här var ju bara toksöt eller hur?
 image80


pussen

Jamelia - Beware of the dog

                       

ont i ryggen

Ursha det hugger till i ryggen hela tiden, känns som om det är någon som trycker in en kniv och snurrar den på min vänster sida ibland. Som idag när jag var på H&M och letade bh, så ba "HUUUUGH" kom ur mig för att det klämde verkligen till i ryggen, lite pinsamt eftersom det var nästan knäpptyst där inne men whatvever. Buhu smäärta. Ja men jag har vart rätt duktig idag, åkte och simmade direkt efter skolan och bastade bort kloret efteråt. Men jag luktar fortfarande brutalt mycket så bastandet hjälpte inte så mycket haha. Yeah det är skönt att man slutar 14.00 varje dag den här veckan, förutom på fredag då slutar vi efter lunch. Ojoj snart ere helg, har inte träffat min Baby än på hela veckan, OK det är onsdag men endå? Ikväll är det Grey's! Det måste man ju bara se, O'malley ska dumpa sin fru idag, det får man bara inte missa! Någon annan som följer Grey's? Jag letar fortfarande balklänningar som kan ge mig insperation, min ska bli skräddarsydd, av min morfars kvinna. Maha!
Här är några långa "prinsesskläninngar" om någon är sugen! Kan ni tänka er det där fast i silke? Wow..

image79


kramisen

balklänning

Hmm, jag ska ha en lång klänning på balen. Den ska vara i rosa silke med rosa skimmer och det ska vara en prinsessklänning, det är så sjukt sött! Inte "röda mattan" klänning, det har man på festivaler eller kändisfester, det här är en lite oseriös bal jag vill ha en askungenklännig! Yeah. Men här är lite bilder på några korta fina klänningar jag hittade för er som letar efter sånna, jag tycker dom är toksöta!

image77

puss på er

love

22 weeks idag galet kär fortfarande, älskar dig Simon <3 Du är verkligen bäst

balkomitté

Japp nu kom jag precis hem från Balkomittén som var på nybodas fritidsgård, var där med Wigger träffade Robin och Felicia där också! (Som jag "kände" fårn innan) sen var det lite mer folk som jag kände igen alla var jätte trevliga, inte för att jag pratade med ALLA men endå. Det var skönt att det var så många som var angagerade i vad vi skulle göraav Balen som är den 10 juni. Man fick ta hand om dekorationer, musik, maten t.o.m inbjudningskorten var ett slags arbete! Najs. Jag hoppas på det bästa när det gäller balen, jag vill att det blir en najs kväll inte för att jag är så bra polare med många som ska dit men det verkar bara så kul, liksom bal? Hur många gånger går man på en bal i sitt liv? Yeah. Men undra om folk vill ha mer fest än bal, eller en riktig bal som "kungligheter" går på? ..

bal?                                                                                                                                                  image76  
image75
party?         

Vad skulle du vilja ha mest?

puss

måste måste måste

study, study, study, study, study, study, study, study, study, study...
work out, work out, work out, work out, work out, work out, work out, work out...
_____________________________________________________________


det snöar ursha..

Vaknade upp brevid min Baby idag, vi hade det myspys hela kvällen igår. Yeah det är då livet är som bäst. Ikväll ska jag ut med Amanda skulle jag tro, men tvekar lite när jag kollar ut på vädret, det snöar, det snöar brutalt.. Ursha jag som trodde vi skulle få vår snart jag. Vad härligt bara gå ut med en tunn rock, skinnjacka eller tjocktröja över och inte behöva frysa, det är sjukt soft med vår. Men nej snöa på bara..
 Jag är klar med min ansökan till gymnasiet! 11 st blev det, tio i stockholmstad och en här i tyresö. En estetisk med Bild -formgivning, en Teknik Design och arkitetkur, ett fåtal Sam ekonomi och det populäraste var Natur. Jag vill helst komma in på mitt förstahandsval, inte för att det är så stor chans faktist men man kan väl alltid hoppas.. Det hemskaste vore ju om jag kommer in på mitt sista val som är Tyresö Gymnasium, typ strandskolan nummer två? Jag skulle uppskatta att inte gå grundskolan om igen. Aja ska inte tänka på det där så mycket nu, behöver plugga upp mig så jag kan komma in på det linjer fan kan ju inte gå runt och önska att jag kommer in måste ju göra något för att kunna förverkliga mitt hoppandes också! Eller nått.. Inte nu iallafall, det är helg då ska det vara sooova och mysaaa inget plugg BIG nono.

shetet inlägg

Gjort gymnasieval, känner mig inte helt nöjd och klar än men har nu 12 stycken på listan.. Det som måste vara klart på fredag shit! Imorn är det alla hjärtans dag! Då ska jag mysa med Simon hela dagen och hela natten! jag fick en liten förtidig alla-hjärtans-dag present av lillasuster alldeles nyss, jätte söt. Oh snart ska jag till bussen och möta Nattus Bästus (tack för att jag får låna din jättefina klänning!) och jag har fortfarande inte pluggat klart No.n än som det ska vara förhör på imorn, måste läsas ikväll.. Har inte heller köpt en alla <3ans dag present till Simon, måste göras så fort som möjligt imorgon! Ojojoj vad stressigt.. brat!

love

21 hela veckor idag med den sötaste på planeten! Älskar dig tokigt mycket Simon <3

image74

It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feelin shows
Cause you make me smile
Baby just take your time now
Holdin me tight

brat

DAFT PUNK IS THE SHIT RIGHT?
image73

helgish

Jadu i helgen vare bara chillerill. På fredagen var jag med Janet och åkte till Gudö och umgicks med några av hennes polare. Sov hos henne och kollade lite på film yeah! Det var as najs att få träffa sin favorit bästuts igen, det var så länge sen sist! <3
På lördagen var jag med Johanna och vi stack till Simon och  glodde film hela natten, inte bara vilka filmer som helst... DISNEY FILMER! We love it. Men vi kollade också på, Im a Legend, Göta kanal2 och Hitman! Dom var sjykt tuffa.  Yeah så ska dricka upp teet sen duscha så ska jag sticka till school snart.. pyss

Naaaaaaathalie!

Äntligen ska jag få träffamin bästus Nathalius! Äntligen äntligen äntligen! Hela mitt sommarlov spenderade jag med henne, vi var på grönan VIP, vi sålde jordgubbar tsm, vi festade varannan dag och alltid tsm! Hon är helt enkelt numero uno! Idag ska vi typ chilla på dagen sen på kvällen blire väl att träffa några fler typ, yeah!

image72

pyss


Phsyco

Vart hemma hela dagen idag slappat, glott tv och hängt tvätt.. trååååååk. Fan va Jerry Springer (om han heter så i efternamn?) programmet är dåligt, för er som inte vet vad det är för ett program så handlar det om dumt Amerikanskt folk som vill säga pinsamma sjuka saker i TV. Folket är ju galet pinsamma där det är ju sjukt, tjejerna slåss som katter, sliter av varandra kläderna, kastar stolar/skor på varandra och skriker som apor för att dom precis fått veta att dom har knullat samma kille hur länge som helst istället för att bete sig som en VUXEN och prata igenom det. Idag t.ex när jag sappade förbi det programmet så var det en kille som hade vart tsm med en tjej i 6 månader, de hade haft sex 3 gånger under sin relation, det han säger till henne i tv är att han vart manlig prostituerad hela sitt liv och att han är homosexuell. Det första jag tänkte var ju typ nästan "WTF?!?!?!?!"
Stackars tjej, vart tsm med en jävla hora (plus att hans mamma var hora) och att han inte ens var intresserad av  henne det minsta, man är ju fucking sick om du säger det i tv? eller har jag fel? Varför skämma ut sig på detta vis.
Dessutom! Det där phsyco programmet har ingen mening heller, när allihopa som vart med fått lättat sitt så är det slut, han ger inga råd han frågar mest, Jaha hur känner du nu då? Arg? Aa jag förstår. Vem åker du hem med? Det här kom väl lite hastigt va? IDIOT! Hans program finns bara för att kunna skämma ut folk, ursh ursh ursh! Som sagt hur kan man självvållet gå med på att skämma ut sig på detta vis. Och hur kan man vara så ond att man tar med sin ickevetande flick-pojkvän till det programmet och skämma ut henne/honom på det settet?

Nationellt prov imorn again.. i 2,5 timme ska jag sitta och skriva en uppsats hjälp! Tider kommer säkert inte räcka för mig, urhs så läskigt!
Min mobil funkar inte! :( Den har vart död i fyra dagar nu buää.. urshi!

Peace


love

20 veckor idag med den bästaste Simon <3
I LOVE YOU

image71

Imorgon så..

Imorn fyller min käre bror fjortis, köpte present till honom idag! Åkte in till stan med Kevin för att han skulle ha någon keps/mössa men hittade inget, men vi hittade HB Anton! Jävlar det var länge sen man träffade den kisen, trevligt nog så hängde han med mig och Kevin igenom Åhléns City och drack upp min latte. När Kevin skulle åka hem så stannade jag i stan med Anton och träffade hans kompisar istället, pallade inte åka hem och slöa framför datan (vilket jag gör nu) som jag var helt säker på att jag skulle göra om jag åkt hem. Ja så istället gick HB och jag runt en jävlabit i stockholms stad med hans två grabbar. Sen när grabbsen kommit till deras final destination (gymmet) stack jag till Tyresö Centrum och köpte ett tufft grattis-på-födeseldagen-kort till min Brysh.

Imorn är det mitt första Nationella Prov, det är i svenska Läsförståelse, alla säger att det är busenkelt men vad vet jag själv liksom tänk om jag inte fattar någonting? Föresten så drömde jag inatt att jag kom försent till provet! Bortsett från att det var sommar var den sjukt verklig, så när jag vaknade av att hemtelefonen ringde var jag lättad men pulsen var fortfarande uppe i 100. Tänk om den betyder att jag inte hinner bli klar med provet? Jag vet att jag kommer i tid jag går alltid upp när jag ska till skolan om jag är hemma och sover, alltid. Men oh jag vill inte torska, om alla säger att det är så enkelt så blir man ju lite lättad men endå lite mer nervös för tänk om du får Underkänt på provet, fatta vad galet pinsamt det skulle bli? Shiet..

Imorn så har jag och min Baby vart tillsammans i 5 hela månader! 20 veckor, underbart! Vi ska först vara hemma hos mig så jag kan få fira min bryr lite, fast han ska få min present först, och det ska bli på morgonen, jag hoppas han tycker om den, om inte så tar jag den! Maha. Sen ska han och jag nog försöka dra oss till stan och hitta på något, vet inte vad men något ska det väl finnas? Jaara.

IMORN KOMMER FET-TISDAG! DÅ FÅR MAN ÄTA SEMLOR! Äntligen en dag man har en anledning till att ha en ursäkt för att kunna äta något med drygt 1000 kalorier utan att känna ångest, imorn SKA man äta semlor det bara är så. Mumsi!

image70

fredag så fantastiskt

Fredag, Friday, Premte, يوم الجمعة , Petak, Perjantai, Παρασκευή, înî  etc etc.. Det är skönt att det är den här dagen iallafall! Ikväll ska jag träffa några polare förhoppningsvis och pojkvännen hoppas jag på. Men först måste man ju självklart städa hemma, tråkigt men en sak som måste göras. Och om man gör det med musik och känner att "då får jag ju det gjort så kan jag göra annat sen" plus att det blir skitfint efteråt! Det brukar gå för mig faktist. Jag städade badrummet och torkade alla dumma hyllor väldigt segt nu är fortfarande inte klar maha, ska fortsätta det ska skina om det! ska fortsätta BRB! <3

RSS 2.0