Oh oh my god

Snart gymet med Christobal, oh oh my god. Just nu är det bara fokus på att träna bort förkylningen efter AC:n från Egypten. Wich by the way was insanely nice. Så varmt, så mysigt, så najs. Fast Egypterna kan verken laga mat eller bjuda på gott vin eller öl. Thank god att vi köpte massor från taxfreen. Sen är de extremt otrevliga och läskiga. Så på hotel resorten spenderades det mest tid, och nere vid marinan, bland alla stora båtar och fina resturanger huhu.

Nästa trip blir till Istanbul med mami, och kanske papi? Ska bara spendera pengar på kläder och julklappar, japp jag är ute i god tid iår. Förra året köpte jag sista julklapparna dagen innan julafton, hemskt. Sen blir det aldrig en bra julklapp om det är sistasista, för då är allt typ utplockat, och  man vill ju ge en vettig julklapp, inte något man bara slängt i kassan för att få åka hem så fort som möjligt.

MEN NU KOMMER CHRISTOFFER OCH HAR SUPERBROTTOM. Arrivederci.

Fistpump, push-up, lipgloss

Nu kommer Christoffer. Han måste rastas. Ska ut och gå nu. Arrivederci.

När man ser sand, då är det dags att börja gå.

Efter tre veckor fungerar äntligen mobiljäveln, skönt.



Pälsmössor - check
Bling - check
Sushi - check
Muffins, från Muffins Fabriken - check
Gymet - om 20
Måla rum med Christoffer, Nattus och Ebbz - tonight
Äta mammas löjligt goda bakade kanelbullar, för att det är kanelbullens dag - tonight

Hitills har dagen vart så otroligt bekväm och mysig att den innehåller t.o.m fluffiga pälsmössor. Vart en trip till Farsta centrum med sötnosen Christoffer, där 2 par pälsmössor var ett måste, lite bling och ett halsband. Underbart. Men nu får det räcka med att sitta framför datorn själv, ska nypa Christoffer lite i rumpan. Arrivederci.

RSS 2.0