Sunlight

Lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove my high

Kill the konservjar

Eftersom jag har gymkort på tyresö gym, som då oturligtvis ligger i tyresö, och jag inte befinner mig där för tillfället, fick jag lägga ihop en spellista på Spotify och dansa i ungefär 30 minuter istället för att springa på springbandet på gymet, men svettigt vart det! Man måste ta till fantasin ibland, det såg så tråkigt ut i mitt huvud när jag tänkte på att göra massor av situps och utfall i vardagsrummet.. Ne, dansa är roligare och lättare att göra längre.
Min moster har inte ett särskilt stort utbud på käk i sitt kylskåp så slängde ihop något gott, vart faktiskt förvånad över att jag hittade så matchade saker. Ägg och tonfisk har jag köpt sen innan, hittade en liten bit av en gurka sedan en halv turkisk matyoghurt som förvånansvärt inte gått ut än, tog en lök och hackade ihop allt och tröck i mig. Hälsokost sa jag ju.
Jag hade dock lite problem med att öppna tonfisk konservburken.. Min moster har ju inte en gammal, vanlig, enkel konservöppnare. Det hon har är något som mer ser ut som en avancerad minikött malare. Så jag hade sönder hela burken och det visade sig fungera minst lika bra. 

He want some

Var på Pride festivalen med tema Schlager igårkväll med Peff, det regnade så det var inte super roligt but I'd find it pretty sweet. Tog en långpromenad från gärdet till kungsträdgården för lite hamburgare och paj, hihi. Sedan bar det av till lägenheten där vi såg ett avsnitt med världens bästa kriminalserie, nämligen Criminal Minds. Både jag och Peff har en liten crush på Spencer Reed, tönten som har fotografiskt minne, he is bloody adorable! Sen fick jag sorgligt nog sova ensam, lite smått läskigt, men skönt att vakna upp själv. Bortsett från att den oranga feta bratkatten vid namn Winston skulle ha uppmärksamhet den första halvtimmen, jävla östermalmskatter alltså.
Jaha vad trevligt, fick precis reda på att jag ska på middag för Lisa som fyllde 18 igår på Inferno på medborgarplatsen, förträffligt spännande. I like.
Ska försöka hitta något bra att äta, känner att jag inte ätit särskilt bra senaste veckan, det får man lida för med magont och illamående, nej idag så jävlar blir det hälsokost. Börjar med lite vatten, arrivederci.

A wonderful party

Fotograferat och redigerat av HENRIK BENGTSSON, min mosters kille, smile*

Haha kan fortfarande inte komma över den dagen, kvällen, natten. Den ägde!
Fotograferat och redigerat av HENRIK BENGTSSON, min mosters kille. Visst är han grym? Hihi hade en helt egen papparazzi på mitt egna kalas.

Still have fun

Fotograferad och redigerad av Henrik Bengtsson, min mosters kille.

Skaka på rumpan

RUMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, shejka den för shaaaan banaaaan!
Haha den låter äger, den kommer spelas mest nu på lördag. Då blir det partaj, nästan det sista kalaset innan skolan börjar igen. Nej nu ska jag inte låta deppig, men jävlar vad kul vi ska ha.
Kom precis tillbaka från en liten shoppingtur, vart ett litet paraply för 30 kr på drömhuset, som hittat! Innan det så var det en latte&bulle på Fresco, närmaste caféet, med mami. Trevligt, älskar att fika med mami.

Gick hem för att jag fick ont i huvudet, så tog en brustablett, och av den får jag bara rysningar och vill kräkas. Nej, inget ska stoppa mig från PRIDE! Undrar om det inte var vinet igårkväll som gör mig såhär huvudvärkig, eller att jag inte ätit kött på ett tag. Kött... dreggel* Då drar jag ut och jagar nu då, eller springer till en korvmoj och nöjer mig med lite ihoptryckta rester från den riktiga slakten. Det blir väl en överaskning.

Weski with white wine

Var hos Ebbs igårkväll, hur mysigt som helst! Nastarovio!
Resan tillbaka till stan var en annan femma. Mötte på massor av roliga människor, mycket förträffligt. Pratade med Jessle i telefon, hur underbart är inte det? Det är något som man inte får göra varje dag, mucho najso. Sedan kommer jag hem och väcker världens finaste Simon i hans skönhetssömn, ops.

OJ JÄKLAR NU REGNAR DET ORDENTLIGT. Snart ligger stockholm under vatten kan man säga. Oh no this ain't paradice.

Thug

Another reason for me to do this.

Pride B.S

Sitter på östermalm och stirrar ut för fönstret och ser bara regn regn regn. Well this is Sweden darling. Ska snart dra mig i kragen och se till att fräscha till mig till att gå på jakt efter ett par gummistövlar. Ska vara ute hela kvällen med Peff, guess where we are going? PRIDE BACKSTAGE. Ska bli så jävla roligt, pride är hur coolt som helst. Jag ska ha ett par persikorosa tights, som jag fått låna av Lindisch, sedan något glittrigt, sedan ett par nya stövlar eller Peffs med döskallar på, ohyea!
PRIDE.png gay pride image by emotionalboy123

Sundaydoggy

Brrrrrrrr, vilket mysamedteochfiltväder det är idag. Ska dricka mitt pepparmintste och sedan gå ut och promenera lilla Roxy, Lindas, min storasysters, doggybag. Ska bli skönt med en liten prommis. Arrivederci

Grattis lillasyster

Idag fyller min lillasyster Patricia tonåring, hela 13 år! Grattis grattis grattis!


Speldosa

Hade en härlig dag i regnet på grönan med Peff igår, fick information om att jag skulle hålla i en flagga. Nothing else, bara hålla i en enkel flagga. Men ingen information om att vi skulle stå på scen i direktsändning, ha. Men det var faktiskt pretty cool. Anna Bergendahl sjöng sin nya låt army typ, och så stog vi tjejer med stora vita flaggor i regnet, lite awesome var de iallafall, haha.


Såg Shan Banan ett flertal gånger, var pinsamt nog påväg att börja sjunga på rumpa låten varje gång han gick förbi, RUMPHAAA.


Idag är det söndag mitt i juli och det ser snarare ut som slutet av oktober.. Fan vad det har regnat! Underbart, gick hem till Ebba mitt i natten med musik intryckt i öronen, det vart soundtracket till Robin Hood, Merry men heter låten. Och med regnet som piskade ner så var det awesome, jag gillar faktiskt när det regnar sådär läskigt mycket. Nu har det dock slutat av vädret avslutar fint med dimma.

Breakfast for you darling



Ojoj, Depp kan sina poser.

If I could breath





If I could breath




With the swedish "r", I love you Russell Crowe



En av mina favorit artister är den fantastige Russell Crowe, såg på bio, Robin Hood, igårkväll med Simon och Ebba. Självklart var den helt underbar, och gissa vad jag gör för tillfället? Något som också var självklart när jag gick ut ur biosalen, jag ska ha hela soundtracket. Min favorit film nu och har varit i 10 år är Gladiator, och ja där är den facinerande Mr. Crowe med också. Jag är helt såld och förälskad, och i filmen Robin Hood säger han till Lady Marion när han ska ut i krig mot engelske och franske kungen "I love you Marion" Han säger det så perfekt uttalat med svenska "r:et". I love you Russell Crowe. (Uttalat med svenska r:et.)

Did I lock the door?

Fredag, idag igen? Ska inte klaga. Det blir antingen shopping med min Simon eller slappa hemma, inget bad som inplanerat iallafall, vad är det här med 18 grader kallt? Det är ju inget hit.

Ikväll bär det av till Ebbelini iallafall, ska hitta något fint att ha på mig. Och nej jag kommer inte lägga upp det på bloggen. Jag måste faktiskt införskaffa en externhårddisk för att lägga över alla bilde jag har, har från julafton redan fyllt hela minnet på datorn.. Uhoh. Yeye, om man är papparazzi så är man.


Tränatränatränatränatränatränatränaträna, love it.

Don't care where it takes me, just want to go

Oh sitter hos Simon och hämtar Lil Wayne och Amanda Jenssen, behöver något färskt i öronen känner jag. Varit här i haninge hela veckan och passat min darling och hans trädgård, wunderbart. Veckan har bestått av jobb, läkarbesök och massor av flumm.


Hör och häpna, jag var på ekerö slottet, hos världens härligaste Rebecca Brrrrrritz. Det roliga är att min bästa vän Stephanie kom precis hem från att varit borta i U.S.A i 11 månader och 3 veckor, det tragiska är att min bästa vän Rebecca åker iväg för att vara borta i U.S.A ett år... Why the face liksom. Aaaaaaaah hon kommer att ha jävligt roligt iallafall, ohyeah!



Hihi, med Rebeccis längst fram i rampljuset, blink*

Summernights

Sitter hemma at ebbas place, hon ska vara borta över helgen. Jaha och vad trodde hon jag skulle ta mig till då? Vad ska jag göra nu då? Jag slänger ihop ett grillparty istället och super ned mig i sorg, eller något liknande.
Iallafall, jobbar på hårt nu för att samla ihop shoppingpengar till Turkiet i augusti med världens finaste Linda, min storasyster. Sedan bär det av till Göteborg och Tylösand för att partaja lite smått, wunderbart. Något annat som också är wunderbart är ju vädret i Stockholm, hett!
Ska ut och träna snart, sedan blir det jordgubbssittande med Julia, lovely. Arrivederci.

RSS 2.0