Who's first at the ice cream car?

I måndags så fyllde Seaniboy 19 år, det firade vi med mys på Ojojoj på söder, galet trevligt. Tjugo i tolv sjön vi för Sean, tjugo över tolv sjöng vi för mig haha. Underbart. Fick inga presenter, många glömde bort min födelsedag (inkluderat min lillebror! shame on you) men jag klagar inte, fick massor av gulliga grattis av de närmsta, nästan alla iaf, ett grattis på Peffs blogg, smile. Fick en mycket överdrivet mysig och magisk kram som pågick enda från medborgarplatsen hem till mig, det slog allt materiellt man kan få i present, he knows I think about it that way.




Ebba och jag i Söndags på Havspärlan i Hammarbysjöstad, mums.


Imorgon börjar lägret, oh em gee. Ska göra en lägerdans till låten Lipstick, oho! Det får gärna bli fredag, arrivederci.

Tiffanys ass is pretty

Sitter ensam i en mycket skön lägenhet på kungsbroplan, Ladder 49, 39? En brandmansfilm typ, Jaquin Phenix är med så det blir väl bra. Har chillat galet idag med Putte och Ebba, de sista människorna som gick ifrån mig från festem var vid tre.. Festen slutade 09. på morgonen crazy. I loved it. Är hur trött som helst, tråkigt att vara trött, men det är ju forthoppningsvis en dag imorgon också, smile. Hoppas något roligt dyker upp, nu tänker jag göra något annat. Arrivederci.

How's gonna save the world tonight?

Jag tog studenten igår, oh em gee. Det var magiskt, fick springa ut först, sprang till Karlaplansfontänen först, gick av flaket först haha. Jag, Ebba och bror min kände att det inte kunde bli roligare än vad vi hade haft så då var det dags att dra sig hemmåt. Mottagningen var mysig, senare mot natten förvandlades det till en fest. Det var så kul! Glow sticks, Ed Hardy tattueringar, shots och massor av champagne, I loved it. Jag gick och badade med en sötnos vid 03 ungefär och somnade på stranden i en dryg timme, när vi sen kom hem kl halv 7 på morgonen, så var säkert 10 pers kvar och festade. Väckte Johan, Ebba och Mackan so låg och sov i min soffa på verandan med en flaska champagne sputandes på dom, busigt. Jag har aldrig haft så roligt som igår/imorse/mitt på dagen idag. Thanks for the love! Arrivederci

Ojojoj

Hoppade och sjöng ut till Markoolio på grönalund i måndags med bratsen, hur svettigt som helst. Märkte hur alla 8-12 åringar tittade snett på oss, eftersom vi kunde alla danser, alla låtar och lät mest på hela grönan, och vi var 18-20 bast.. Haha det var stört kul. Senare satte vi oss på Ojojoj på söder och myste till det riktigt ordentligt med massa gosiga människor, och en speciellt söt brat var också med. Han lurade vi senare tillbaka till tyresö för ett litet dopp i öringebadet. Oh så otroligt mysigt.
Nu kommer Ebba ut ur duschen, arrivederci!

Summerburst welcomes Bella



















Ohyeah

Amandas student och Summerburst!

I fredags var det studentmottagning för vackra Amanda, hur kul som helst! Så himla mysigt, massa glada roliga brats och härligt väder, thanks Amanada for a great party!













Det absolut mest brutalaste häftigaste och coolaste partyt var igår iallafall. Summerburst 2011 på Stadion, oh em gee. I fucking loved it. Alla snygga och porriga ungdomar samlades på en och samma fest. Det var 14.000 pers där, såg kanske ca 10 st fula tjejer, och kanske 20-30 fula killar. De andra resterande 13.960 bratsen var gorgeous. Det var det mest awesome festivalen ever. Bella heart Summerburst 2011.

RSS 2.0