Beg for it.

Oh har äntligen fått massor av tider som fritidsledare på skolan jag vill jobba på! Hela nästa vecka ska spenderas där, härligt! Äntligen ett jobb där jag börjar på morgonen, slutar på kvällen och är ledig på helgen, I love it! Sen att det är att jobba med ungar, det är ju helt underbart, så himla roligt, yey!


Har hittat bordet till min Bar Lounge (som jag fortfarande inte kommit på namn till?) eller borden blir det väl, 90 cm blev för kort så fixar ihop 2 st istället, like it.


Gymmet med älsklingen och Ebbs idag, rygg och biceps, sköönt. Det kliar i kroppen, och inte av Jacked, inte än iallafall, för att jag saknar konditionen så mycket. Men på fredag börjar det finally, ska jag kötta sönder pulsen och svettas ut all ilska och energi med trappmaskin och crossfit med älsklingen. Gosh vad jag längtar. Men nu blir det en kopp te, eller hur?


Arrivederci

Dancin' for dollars

LMFAO var awesome! De är ju helt enkelt bäst, det vart mycket shufflande och skrikande, galet svettigt, men ni som inte var där missade verkligen något! Tog inga bilder alls faktiskt, vart mycket dans och cider, I like that. Brännde väl runt 1000cal av allt hoppande, dansande och allt svett ha! Skulle egentligen ut och fortsätta på krogen efteråt, men kände att jeansen var alldeles för genomsvettiga och sminket bortdansat så tog nattbussen hem med chris baby och valde sängen före stockholms uteliv, kändes helt rätt efter att ha shufflat med Redfoo och resten av alla party rockers!


Införskaffade mig precis ett nytt kamerabatteri för er som bryr er, eller mer för att jag själv ska komma ihåg vad jag har köpt, pengarna bara rinner ur händerna på mig ibland. Just nu saknar jag:

- Ett sjuhelvetes roligt jobb
- Sommar och solbrända inoljade ben
- Gymet (hela tiden när jag inte är där)
- Rebecca, latte time?
- Nancy, min gudmor.
- Stephanie, min lilla syster (inte lillasyster)
- Gymet, yes just had to wright it down again.


Oh, btw. Blir nog Marbella nu i augusti med Chris och massa andra snygga brats, kom på det igårkväll. Ville bara skriva ned det.


Arrivederci

LMFAO på annexet idag!

LÖRDAG IDAG, that means LMFAO consert! Yeah buddy! Jag ska ha mina rosa, guldiga, blåa och vita sneakers, zebra tights, ett svart linne där det står PARTY på med olika färger och pajletter på, och självklart mina shyssta Tv-brillor, it's gonna rock! Kvällen kommer börja med lite smått och gott hos mig med Chris och Ebbs, ebbs vet dock inte det än men hon ska få reda på det sen huhu.


Igårkväll vart det tokmys, och ett litet race med pictionary, ni vet när man ska rita en sak och resten ska gissa vad det är? Aja, det är asbarnsligt, men superkul. Hittade 2 snygga tshirtar till min älskling, and ofcourse the David Beckham undies, det är ju lite av ett måste till alla killar, med betoning på lite.


Snart blir det gym, ska dricka lite smoothie ba.


Arrivederci

But I won't fall, I'm Titanium

FREDAG! Underbart. Vaknar upp bredvid en ängel som fredagslyx, frulle vart en kopp te och en mango&banana smoothie, mums! Ska jobba på fritids idag, ska bli superkul, så härliga ungar. Efter det blir det gymmet, rygg, biceps och mag-pass blir det. Ska bli så skönt. Igår var det Ixumba dans, trotts förkylningen, och ett bröst och triceps pass. Så nöjd för att nu har jag börjat lägga på vikter på bänkpressen, vilket är hela 10kg! Joda snart är jag bodybuilder, yeahright. Kör med de "röda hantlarna" med bröstpressen, de är lite tyngre än de silvriga, huhu. Ingen cardio på 8 dagar, alltså 6dagar kvar till 2 veckors vila från crosstrainern, bandet och trappmaskinen. Saknar det, men måste vila musklerna från knät och ner, har smart nog skaffat mig muskelhinneinflammation nämligen, vilket innebär vila. Annars kan man få otur och inte bli av med det alls, so let's pray for my rest to be useful, eller något liknande.



Ikväll ska det Alla hjärtans dag mysas med älsklingen, lite rosa bubbel och gott kött, I love my life. Längtar!



Arrivederci

Shoot me down

En helspeedad dag med massor av bussåkande.. Avskyr kommunaltrafik, all sådan. Har jobbat som danslärare, mattelärare och fritidsledre idag, I like. Det kommer bli mer sånt jobb framöver, I like. Det är så chill att bara hänga med ungarna, de är mellan 6 och 10 år, så jäkla härliga. Önskar att man var så liten igen bara.


Trotts allt dans och jobb har jag inte haft någon aptit alls, känner mig hungrig dock, men inget känns värt att stoppa i magen, så struntar hellre i att tugga något överhuvudtaget, det blir nog bara dricka ett tag nu. Whatever, i helgen är det LMFAO! Nattus, Julio, Jossan, Ebbs, Brorsan och min älskade chris, och alehandra! Är mina shuffle buddies i helgen, damn vad vi ska Do the runningman. It's gonna be epic.


Min älskling står i duschen naken, hoppas han kommer ut, naken.


Arrivederci

Technologic


I love my baby yup yup, I love my boy

Sov 12 timmar inatt, sjukt skönt, min chris behövde det. Sötnosen är sjuk, hes och hostig, inge najs. Så det vart en ensam tripp till gymet idag, men sällskap fick jag av Starke Ebbs. Det vart Biceps och triceps, ett snabbt pass eftersom ebbs slutade sent, men hoppas på träningsvärk tills imorgon. Nu har jag börjat med de röda hantlarna på gymet, så stolt. Ohja ni anar inte, de röda hantlarna har som minst vikt 12,5, i like. Så hantelpress vart med 12,5 i varje hand för första gången idag, B to the IFF! Haha musklerna syns dock inte, har för mycket adipem under huden, but soon that will be changed. Ohja.



Tomorrow yes, alla hjärtans dag. Min älskling är ju sjuk och hostar, så vi bestämde oss att fira Valentine på fredag. Då är nämligen pappsen hemma och tar hand om doggien, så kan vi kanske köra en heldag på gymmet och kanske gå på någon spa-grej, I don't know, något mysigt som vi kan göra tillsammans iaf. Även om vi gör allt tillsammans redan, vilket är galet och underbart, som bilden på mig, den är från när jag och Christoffer var i Egypten i somras, helt galet och helt underbart, bara han och jag, vi hade galet kul och det var så sjukt mysigt, I love my baby yup yup, I love my boy.


Arrivederci

Oh honey, no honey

2 nya låtar till iXumban, blir ju aldrig nöjd med uppställningen. Letar nya danssteg också, blir aldrig nöjd med det heller, vill att det ska vara jobbigt men också varierat med muskelgrupper och moves, gah vill ha en spegelsal att öva in allt med, but no, I practice this circus on my own in my kitchen with only an headset as a helper, and youtube ofcourse.


Jag läser ju aldrig min blogg själv, och ser därför inga kommentarer. Bara för det så kollade jag snabbt igenom och såg att, jajamensan, en liten kommentar hade skrivits av någon anonym fegis. Att kosttillskottet Jack3d som är en prestationshöjare och ger en skön stickande känsla innan och under träningen, ska vara "riktigt farligt" om man tar det samtidigt som man tränar cardio, kondition. Lilla vän, that's actually b.s, jag gör det, många andra gör det, min kille gör det, och vi tränar väldigt ofta, och det är jätteskönt att köra Jack3d innan träning, och fungerar helt utmärkt även när jag kör kondis. Står inget på förpackningen om det heller, dock om man lider av någon slags hjärtsjukdom eller är mycket känslig mot "pulshöjande" eller koffeinliknande preparat, ska man hålla sig borta från det, men det lär och hoppas jag att en läkare redan berättat till dem. Jack3d, eller Jacked, fungerar helt utmärkt i kombination med konditionsträning. That's all. Arrivederci.




Innehåller:

Schizandrol A: Denna lignan framställs ur en magnoliaart och är välkänd inom kinesisk medicin som adaptogen. Schisandrol A verkar både mentalt uppiggande och fysiskt prestationsökande. Schisandrol har i studier även visat antikatabol effekt genom att minska nivåerna av kortisol.

Koffein: Koffein är kraftigt centralstimulerande och ger en omedelbar ökning av signalsubstansen norepinefrin. Norepinefrin står för en höjning av blodtrycket och riktat blodflöde till muskulaturen, samt ökat mentalt fokus och vidgade luftrör. Kroppen gör sig redo för en prestation!

Beta-alanine: Carosinmängden i musklerna är avgörande för musklernas buffringskapacitet och därmed hur mycket mjölksyra vi klarar av. Beta-alanin är en precursor till dipeptiden carosin och ett tillskott ökar koncentrationen av carosin markant, vilket gör att du kan pressa kroppen hårdare utan att tvingas avbryta på grund av svidande mjölksyra. Höga carosinnivåer ger explosiva muskler!

Kreatin Monohydrat: Kreatin är ett ämne som finns naturligt i små mängder i muskulaturen men som snabbt förbrukas under muskelarbete. Kreatin har uppgiften att donera ämnet fosfat till de energigivande ATP molekylerna i muskelcellerna och "ladda om" ATP. Kreatntillskott gör att musklerna kan utföra tungt och explosivt arbete utan att musklerna tröttas ut på samma sätt som utan tillskott.

Geranium (1,3-Dimethylamylamine): Geranium är ett växtextrakt innehållande aktiva ämnen som ger en euforisk känsla och ökad mental kapacitet.

L-arginine alpha-ketoglutarate (AAKG): Aminosyrakomplexet AAKG har muskelsparande effekt samtidigt som det ökar blodflödet och näringstransporten till musklerna.

Kopierat från en hemsida som säljer jack3d.

Massor av godsaker! Skulle ha börjat med detta igen nu i februari, men vet inte vad som stoppat mig. Körde det först hela december, sen är det en månads vila från det så att inte kroppen blir "van" vid det och då ger en dämpad effekt. Det är ju bara eget påhitt att kroppen blir "van", men känner att Jack3d är såpass starkt att kroppen behöver vila lite från det ibland, så kroppen får jobba lite själv också. Och vad är inte bättre än varannan månad, enkelt att komma ihåg dessutom. Jaja, slutpratat om det. Nu måste mobilen laddas så jag kan lyssna på musika på gymmet, ska strax dit med chris och träffa ebba där, så blir det ett härligt Axlar, Mage och Cardio pass.

Arrivederci


Ciderkaraktär

Snap what a weahter, helt underbart. Dock så mår hunden inte riktigt hundra så får inte gå en härlig långprommis, det får bli en kortis. Det är lite skönt endå att vi inte får gå så lång, så jäkla kallt ute. Påtal om hunden, fifan vad jobbig han är idag. J*vla fjortis hund, beter sig som en riktigt jobbig och fjantig tonåring, kissar överallt och äter kattbajs och vägrar lyssna..


Som älsklingen sa idag "Det känns som att vi inte har varit på gymmet på jättelänge" Sist vi var där var i Fredags, men det känns faktiskt som att det var ett tag sen, men det blir gymmet ikväll so we will survive! Blir bröst, triceps och cardio, wunderbart.


HELGEN, yeah yeah wow wow. Lillebror fick sig en riktig suprise party, 18 år blev han! Köpte 4 st konfettibomber som fyllde hela huset med färgglada konfettis. Det vart riktigt brottom att fixa allt eftersom jag och chris var med i stan och åt middag med familjen, vi åkte hem en kvart tidigare än resten av la famillia. Men en kvart för att fixa iordning alla soffor, bålen, borden, spraya lakan med grattis-text på och samla ihop alla och se till att ingen syns, omg. Har inga bilder från festen men det var riktigt kul, även om jag gick och la mig kanske 4 timmar innan festen faktiskt var över.. Rare? Ohja. Men kul var det iaf, det var mycket att städa efteråt huhu.


Arrivederci

My favorite guys

Min hund hittar hem i den skog jag bott vid enda sen jag var 6 år. Han har bott hos oss enda sen i julas, lokalsinne?









Jag och mina 2 favoritkillar var ute och sprang i skogen i snöovädret, kan ju inte bli härligare.



Arrivederci

Oh lord, please don't let me be missunderstood

Igår vart det 3 ixumbapass och boxningspass med kidsen på Korpen, det var så galet kul! Att jobba med ungar är verkligen underskattat, de är så fulla av energi hela tiden, they are awesome! Efter det vart det dubbelpass på gymmet, that's even better. Så skönt, och så svettigt, men det ska inte vara lätt att träna, that's it.



Dock så betyder gårdagens kämpande att huvudet inte fick någon vila efter tisdagens bombnedslag till huvudvärk, så huvudvärken var tillbaka som oväntat. Men körde Ixumba idag endå, det gick ju faktiskt superbra även om det bara var jag och min mami och syrra, visst var det tråkigt att inga utomstående kom, men skönt att jag fick flumma till det med dom, huvudvärken var ju med mig hela passet liksom.. Sen bar det av till gymmet med Christoffer och Ebbs, dödade mina ben, sköönt.


Nu blir det nog en kopp te, har fixat lite dark chocolate också, mumma. Mor kom hem med semlor, jag avskyr semlor. But I love chocolate, love it.


Arrivederci


RSS 2.0