Houston, you got a problem.

Fick vakna upp bredvid en ängel imorse, I so love it. Igår vart det gym och solning, hade stringisar på mig så fick en ojämn fin rand på rumpan.. N to the ajs. Dumt att ha trosor jag vet, men känns så ofräscht att vara utan i ett solarium, eller så är man pryd även i sin ensamhet vad vet jag.



Är hemma från jobbet idag, dags att leta nytt! Idag ska det tränas, leta pressie och jaga jobb, exiting. Men helst vill bella gå i skolan och utbilda sig till sitt drömyrke. Nämligen drottning av chokladstaden. Or not. Nej men nu behöver jag en kopp te. Arrivederci.

You can't fix a broken star, it burns up in the atmosphere.

My life, Paradise, Right above it och How to love med Lil Wayne. Den fetaste gangstern. Jag har så mycket att säga men så lite att skriva. Önskar jag kunde så mycket mer än vad som kommer ut. Tiden är bara ett horverktyg som människan skapat för att kunna katigorisera ärenden som att sova, träna och jobba. En horverktyg som styr allt, tänk om man vore klockan. Vad fan skriver jag? I should stop, start and both of it.





Work out, work it, work you.

Lil Wayne, how to love

Jag vill gå i skolan.


Fick vakna upp bredvid världens finaste sötnos idag, sen blev det tråkjobb, hemgång och en prommis med hörlurarna. Är ledig imorgon, då blir det klippning, träning, stan och sedan träning igen. Oh längtar efter imorgon!
Jaja, ska leta reda på lite jobb nu, måste från matbutiken.. jag är för ung för att ha tråkigt! Arrivederci.

Keglevich vodka melon

Hemmafesten var galen, hade så stört kul, alla var så glada och härliga! Kommer väl inte ihåg allt men till mitt försvar så gör inte Christoffer det heller, huhu. Skolan börjar för alla lyllos som går i skolan, och alla andra som inte är dunderförkylda kan gå och gyma.. Är så stört avis, vill ha sönder muskelfibrer och känna blodsmak i munnen för att man tagit i lite för mycket. I so miss it.


Är hemma hos härliga Christoffer, har varit en mysdag, så underbart att jag inte ens kan tro att det är sant. Han är och gymar den busen, jag sitter kvar hemma och dricker te, nej jag ska inte klaga, I love it. Let's drink it up! Arrivederci.

Despite with all our memories

Hush baby speak softly.

Shit helvete horfuck äckel jag vill ha sönder något, även om något redan är trasigt, fan vad jag vill få det att vara som det redan är, fast jag kan inte tänka nu bara då. Helvete vad jag behöver ha roligt nu tror jag. Helvete, det är ett jävla helvete, fan hor äckel vad förbannat jävla desole jag blir. Stört, fucked up, tack The big bang theory for making me laugh.

Tell me you're awflully sorry.

But you'll always be my hero, even though you've lost your voice.

Jobb, är pengar. Pengar, är najs. Dunderförkyld och fattig, inte så underbart. På fredag är det en hederlig bratig hemmafest hos sötnosen Christoffer, så trevligt! Har inte vart på hemmafest på superlänge, haha vad löjligt egentligen, men mysigt, oh så mysigt. Imorgon blir det lunch med moster, och på det lite nålar i kroppen. Nej inte det fina kokaina, sånnahär akupunktur nålande huhu. Snart är det dags för att springa ifatt bussen igen, off to work!

Oioi sailor

Helgen var så underbart chill, jobbat 8 dagar i rad, sedan ut med segelbåten med favoritgrabbarna, nämligen Papi och Christoffer. Så mysigt och skönt att få slippa stan och jobb, bara segla, dricka och äta gott och bara njuta av allt runtomkring en. I so love the sea. Just nu har det kirrats Magnus Betnér, the worlds most awesome dude ever, till kvällen. Vill se Fast Five också. Regnet kanske sabbade badplanerna men det ska inte hindra en mysig söndagskväll, Papi och jag fixar awesome pizzapicnic och grym filmunderhållning. 8 av tre toasters. Haha, so much better then that. I so love it.


Yeye mer te!

RSS 2.0