addicted to clothes

Jag sa till mig alldeles nyss "Men oh vad bra för mig och min lilla ekonomi att jag förstått att jag klarar mig utan vissa saker och ting" Så hittar jag världens fabulösaste, och jag lovar, den mest fabulösaste klänningen ever! Men jag har inte råd.. hatar man bara inte pengar ibland?

You walking around like you're oh so debonair

Sing hallelujah, solen skiner och......ja det var väl inte så mycket mer än det.

muuuuuuuuuuuums

Har precis tjuvat i mig lite Ben&Jerry's glass som igentligen tillhör min ena lillasyster, jag slätade ut den lite kan man väl säga, eller så var det bara lite syskonkärlek hon fick. Sen har jag en kopp med mitt favorit thé, champagne och jordgubb, och nej, det smakar inte champagne.


Min sötnos sov i min säng inatt, myspys, so I had a hell of a good morning, lovely. Plus att det snart är påsklov, det betyder att man får sova så länge man vill och hur mycket man vill.. big yey. Annars så har dagen vart hur seg som helst, men trevlig, det är väl et man kan säga om min tisdag. Ska försöka plugga lite, arrivederci bellos!

You'll be the prince and i'll be the princess

Helgen har vart crazy cozy i mosters lägenhet i stan, kramats med Simon och gullat med tjejerna. Det vart höga siffror på mat och godis, mest godis.. Glass, choklad, chips, dipp, läsk, lösgodis, nötter etc. Nu känner man att man behöver träna, jag har hoppat över träningen i 6 veckor tror jag faktist. Först hade jag ingen lust, sen gjorde jag illa knäna, sen har jag vart förkyld, men de andra veckorna har jag skippat träningen av ren slöhet, which sucks. Får ta och skärpa till mig, ordentlig, simning hela veckan blir det då.




Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, så ska det bli måndag imorn igen, what the fuck happened liksom.

Men ska dra nu, gnugga bort smink och strecka muskler. Strechar alltid innan jag går och lägger mig nu (började med det för någon dag sen?), det får blodet att cirkulera bättre, plus att dina muskler slappnar av, då ska du sova bättre sägs det. Aja, goodie nighty sweets.

It's a lovestory, Baby just say yes

Mardröm inatt, den var så otroligt verklig så jag vaknade upp av att tårnarna bara rann nerför, brännandes mot mina kinder, URSH. Men som tur var så låg min baby Simon där brevid, skönt att kunna somna om lugn och tryggare än någonsin i någons armar, i världens finaste armar.

Konstigt nog så handlar alltid mardrömmarna om samma sak, det är inte på samma plats eller samma människor. Men det slutar alltid med att Simon lämnar mig, den här drömmen som jag hade inatt toppade nog av alla mardrömmar jag haft. Mycket hände, men i slutet så höll jag i ett kuvert som jag fått av Simon, med massor av frimärken. Han hade skrivit massor av lappar, som en dagbok ungefär. Jag satt på knä och grät, det regnade och jag fortsatte att säga till mig själv att "jag visste att det här skulle hända" (eftersom jag väldigt många gånger blivit lämnad ensam i slutet av en historia)
Någon som kan tyda drömmar? Eller jag vet inte riktigt om jag vill veta vad dom betyder, de är ju så vidriga allihopa.

ooooooooooldie


Jag har tröttnat på bloggandet, jag har ingen bra anledning, men orkar inte ha det heller. Är bara trött på det, känner inte samma sug som förut. Eller så är det kanske så att jag faktist skaffat mig ett liv? Skojjar bara, men det är väldigt tråkigt att blogga, jag har så mycket att säga, men orkar inte sitta och skriva om det.. Ingen riktig författare som ni ser. Ska lyssna lite mer på Taylor Swift nu, goodie nighty sweets!

.


Here she goes again

Har precis skuttat till Piatto med Rebecci och Issa för att hämta energi ur varm choklad och juice, mumsi! Har inte bloggat på ett år känns det som, får se om jag skriver något när jag kommer hem!

Ska nog försöka skriva på min novell nu, idiotisk jävla ämne svenska är ibland. Någon som har förslag på vad man kan skriva om? C ya, don't wanna be ya.


Stay the night

Tänkte inte gå till skolan imorse, men ändrade mig i sista sekund för att hinna göra mig vacker och åka iväg med mami. Om det inte är knäont så ska det väl vara halsont, jag och min tur är inte så sams ibland. Vart en flitig frukost på E.H, latte och bagel, jummy.




Köpte denna goding idag, vaniljsmak till kaffet! Underbart, nu kan jag göra egen Vaniljlatte på morgonen, vilken lyx! Aight? Bara 39:- på Espresso House, som gör riktigt kaffe. 7eleven eller pressbyrån kan dunsta, deras kaffe/latte/choklad smakar ju vatten efter fjärde klunken.


jummy
Dräääggeeeeel...

Imorn blir det suulning med sötnöten Johanna, känner mig alldeles för likblek nu när solen smitit sin väg. Jag skiner ju nästan i mörkret för att jag är så "obrun". Fast ursh vad tråkigt det kommer att vara i skolan imorn, vad positiv jag låter ibland.


Snart är det Grey's, vem om inte jag ska titta på det? Först kanske jag borde plugga lite, vem vet, kanske är det bra att faktist hålla på med sånt. Nej jag bara driver, jag har inget annat val.. Goodie night sweets!

I have THE GREATEST sex

Aa det har jag verkligen, piffar upp det lite med smaksatta oljor och tända ljus ibland.. Tycker om när vi gör det sådär impulsivt, icke planerat, helt från ingenstans. Det blir som en överaskning liksom, och vem älskar inte överaskningar?


Var är det tokigaste stället du haft sex på?



(Hoppas inte mamma läser det här haha)

Make me throw my hands up

Ajajaj, mina stackars små knän. Dumma bella dansar på en stol som hon sen druttar ner för.. idiotiskt. Jag går inte till skolan idag bara för att jag har så ont, det går knappt att gå upp eller ner för trappor. Ne, knäna ska man vara rädd om, för fan får man inga nya iallafall!

sunglasses

sunglasses

Hela lovet har vart helt underbart, bara massor av impulsshopping och andra händelser. Bortsett från att min pojkvän har vart lite upptagen så har jag endå haft jädrans kul. Synd att lovet är slut nu bara, men 4 veckor till så blir det påskislovis!


Har bestämt mig för att jag inte klarar av att gå kvar i Jensen Södra, jag skrev att jag vantrivs i pappret om att byta tillbaka till Västra. Lärarna ser det däremot som en jättestor grej, särbehandlar mig till hundra. Igentligen så har jag gått i Södra i ca 6 veckor, jag ska bara byta tillbaka till den skola som jag gått i innan. Inte byta skola EN GÅNG TILL, som lärarna uttyckte det. Att det skulle bara jobbigt för mig att inte gå kvar där, vad som igentligen skulle vara jobbigt för mig är faktist att gå kvar.

Yeye, ska kräla mig till köket och kolla om vi har pepparmints te och kanske klå min förkylning a little bit. Hoppas ni får en skön måndag, bye sweets!

RSS 2.0