Happy New Year!

Ojojoj vad jag har städat, ska ju få massor av gäster ikväll så det måste vara skinande rent! Jag är inte helt klar än så det blir en snabbis bara. Har precis smällt i mig en pepparkaka och jag njöööt. Spenderade min ovärdeliga tid med Josefin igårkväll, var hur mysigt som helst. Hon kommer nog förbi ikväll med och dansar lite vem vet.


Köpte ett par toksöta pumps från Halens igårkväll, kan användas till vardagen men samtidigt på festen, love them. Hoppas de finns kvar då, Halens brukar vara kända för att säga till lite för sent att de är slut i den storleken man vill ha.. hoppas!

OMG

Yeye, annars ville jag nog bara skriva Gott nytt år till alla godisar!

yeeeeeeeee

No comments

Ojojoj, det känns som om jag inte gjort mycket alls den här dagen men om jag skriver upp det så..

-Tvättat 2 maskiner
-Slipat spackel i mitt nybyggda rum
-Tvättat ansiktet med en massor av fina krämer
-Lagat mat, nyttig mat!
-Kramats en massa med Simon

Ja där ser ni, jag har ju faktist gjort en massa vettigt den här dagen! Det kanske kan bero på allt pepparkaks ätande och långa skönhetssömnsovande som jag känner mig så otroligt seg idag, men man kan ju bara inte låta bli!



Jag läste på MSN att några i Tjeckien hade ränkat ut att man har ett bättre sexliv om man hoppar över det vi kallar förspel, och jag vill bara ge dom ett stort mittenfinger, förspel är ju hur mysigt som helst! Vad är det för kvinnor de har där borta?
Vad tycker du om förspelet? Eller har du något i huvudtaget?

yea
Kofta från ONLY
Body från Gina Tricot
Midjebälte från MEXX
Kjol från MEXX


Yeye, ikväll blire kanske dubbledate bio eller nått. Eller, ah antingen bio eller mer skönhetssömn.. Ska göra något annat vettigt nu, bye my sweets!

Juldagen, den sega dagen

Den här morgonen vill jag bara vakna upp med en person och det är min sötnos, men man kan ju inte få allt här i världen. Har ätit upp det sista i min Ben and Jerry's glass och bara myst i min nya gosiga kofta som jag fick i julklapp av pojkvännen, otroligt soft, men ensamt.


hmmhmmhmhhm


Yeye, min julafton var iallafall helt underbar. Hela familjen och morfar med hans kvinna, julmat, julklappar och dansmatta, hehe. Tyvärr vart det ingen Kalle iår för oss, vi kom på att vi faktist inte hade kanal 1 (men en j*vla massa andra bajs kanaler) så vi missade hela showen. Men våran jul var glittrig och glamourös endå kan jag tycka. Mina julklappar har nog aldrig vart så oväntade som de här året, vart inte missnöjd med en enda. Allt vart som en riktig julafton.


jhjh



Hoppas ni fick en lika skön jul sweets!


Dan före doppardan!

Ska rulla iväg till stan idag med Johanna och Frida, sista minuten julshopping blir det. Har fortfarande inte hittat något perfekt åt min sötnos än, vet inte riktigt just nu heller vad jag ska ge honom.. Arsh, det får väl bli något konstigt som en radiostyrdbil..........


Yeye, julgranen är pyntad, det ligger redan flera julklappar under den, misteln sitter uppe, julstjärnor är tända och ljustakarna med, nu fattas bara julafton sweets!

LOVDAG.

sötnosar¨


yeaaa
Hehe sötnosar, Josefin, Julia och Amanda.


Hmmmmmmmmmmmmmmmmm, jag har tråkigt.

And now that i've found a home, feels' like i'm in heaven.

Oj nu var det nog mer än en vecka sen jag uppdaterade, men whatever.

yeyeyeye

Måndag, sista veckan på den här terminen, isn't it lovely? Började dagen med en låång sovmorgon med sötnosen sen muntligt prov i engelska som jag fick MVG (mvg-..)  i, sen har jag bara tagit det lugnt här hemma. Bör igentligen plugga till Bilogi provet som jag har på onsdag.. men jag är ju så duktig på att göra det jag igentligen borde göra. Nej jag dricker hellre te och glor framför datorn.


I helgen blir det nog sista-minuten-julklappshopping I think, mina 2 systrar och min baby är fortfarande utan.. fy på mig!

pepparkakeland!


Jag letar efter en någelunda billig platt tv, någon som har förslag på bra märke?


Yeye, ska dricka upp teet och börja plugga, förhoppningsvis plugga. Att plugga, pluuuugggaaa, det känns så långt de ordet.. bye sweets!

Got a house full of gingerbread houses.

pepparkake land!

Bakade en massor av pepparkakor och pepparkakshus den här helgen! Nu har vi en hel by av pepparkakor och godis! Så nu har man väl lagt på sig lite "sparfett" till ide tiden..

sweet

Här har vi snyggingen själv med flätor som spanar in pepparkaksburken, ser till att det inte ligger någon ensam kvar. Good work honey!


Såg filmen MAMMA MIA i fredags med Johanna och Frida, den var grym. Man vart så glad av den, so much löve.

yey

Ah, snart är det jullov och då får man sova hur mycket man vill, och vart man vill.. Ska göra lite te och kanske snegla lite på biologi boken ett tag nu, bye sweets!


TODAY'S HELPER
Vad har ska ni ge i julklapp till era sötnosar? (pojkvänner/flickvänner)

Buss 1 Frihamnen, vid 17. idag

Idag har det vart en känslosam fredag, jag har vart trött, deppig, glad, förbannad, haft mördarvilja osv (mörda någon annan alltså).. Undrar hur de kan sluta, det kan ju bara inte bli bättre..


Jag sitter på bussen påväg till mamis jobb, så ser jag att det är en man som gå runt och sätter sig på alla säten, bredvid folk och flyttar var sekund och beter sig konstigt. Först trodde jag han var en kontrollant, men det visade sig vara en av våra äckliga idioter här på jorden som älskar att trakassera andras liv. Han sätter sig efter det framför mig, och stirrar överdrivet, efter några sekunder sätter han sig istället brevid mig.. Han flyttar sig obekvämt läskigt obehagligt nära, så jag säger snällt till att han kan sätta sig någon annanstans, kanske på de fyra lediga säterna bakom mig? Men han vägrar, äckligt nog. Han lägger sin hand på sitt lår som sen försöker gnida över till mitt, men jag ryter till och förklarar enkelt att jag vill att han flyttar sig omedelbart. Han ger sig, sätter sig mitt emot mig igen och lägger sina fötter på mina, jag ber honom (ryter snarare till) att han ska flytta på dom, äcklet vägrar. Jag tar min väska och ska gå därifrån, men han tar tag med sina fötter så att jag inte kan flytta mig, men kommer lyckligtvis bort. Sätter mig brevid en tjej (så att han inte kan följa efter) När jag senare ska gå av, under en hemsk busstur med överdriven iaktagelse av den äckliga mannen. Så ställer jag mig vid dörrarna, han rusar till min plats som jag suttit på och luktar på den?! URSH! Jag går av skyndande, sen när bussen åker förbi mig en bit från hållplatsen, så ser jag att han inte är kvar på bussen, great, jag kutar.


Han hade långa äckliga naglar, långt äckligt svart lockigt hår, en stor beige jacka och en kasse med sprit.


Det roliga var att jag var den enda på bussen som sa till honom, för hon jag satte mig brevid senare hon sa "Han gjorde samma sak emot mig" hon sa också "Jag tänkte nästan sätta mig därbak med dig när jag hörde att du sa till" Då tänkte jag seriöst, fan gjorde du inte det för? Ja, varför gjorde ingen något för? Hade du gjort något, sagt till, snackat med busschaffören, om det där hände någon annan som du inte kände?


Hörni tjejer som åker buss sent, sätt er långt fram i bussen och gärna längst ut så att ingen kan sätta sig brevid er. Varför ni ska sitta långt fram är för att då kan ni säga till om det händer någon annan att han/hon ska ringa ett "säkerhetvakts bolag". Eller om det händer er, kan ni plinga på varje station, då märker busschaffören att det kanske inte går av någon på alla stationer, då brukar han komma fram till den personen. Men tjejer, seriöst, sitt långt fram i bussen så att ni kan snacka med chaffisen, säkrast så.


Ska senare hem till Johanna och träffa Frida, mysa med film och Ben and Jerry's! Hoppas ni läst allt jag skrivit den här gången, för det här är seriösa grejjer. Svara gärna på min fråga också, ha en great helg sweets!


Utmaning!

Maha, jag har blivit utmanad av Malin.


Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 st i slutet av inlägget, genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. Jag har ofta frågor som inte har något svar, vad är ögonens pixlar? 
2. Jag dricker mer liter te per år en vad du gjort, någonsin.
3. Jag klarar inte av att gå runt med mjukisbyxor utanför huset.
4. Jag tror ofta att jag är större än vad jag igentligen är, psykiskt.
5. Jag sjunger inte bara i duschen, så fort ingen annan hör.
6. Jag tror på änglar, inte på religon.
7. Jag har kritiskt valångest, när det gäller outfit på morgonen.


Det var väl på ett ungefär lite saker om mig, kanske. Glömde nog bort att skriva att jag vunnit en Oscar inom minsta lilltån ever, lustigkurre jag är..
 
Jag utmanar: Johanna, Rosanna, Jacquelinnie, Eric, Evelina, Lisa, Danielle.

Good luck sweets!

mjohoho

Nationellt prov i matematik, ja det gick ju som det gick, jag suger..
Ska hämta lite mer te, kanske laga lite mat åt mig själv. Äter ju inte samma mat som familjen, icke, jag gör egen mat. Senare ikväll är det Grey's Antatomy, DO NOT FORGET.

And baby when it's love if it's not rough it isn't fun

Tjolahopp! Dricker mitt varma te som vanligt, ska snart börja plugga, hoppas jag för mitt eget bästa. Har tyvärr hostat sönder ett revben så det kommer dröja enu längre tills jag får besöka mitt gym igen.. shitfun.

Det var myspys i helgen med sötnosen, julklappshopping och filmkvällar med pepparkakor, yey! Jag tänker däremot inte avslöja vad jag köpt till famlijen här i bloggen, det får alla veta på julafton. Köpte också en päls (fake ofc) jacka till mig själv också, den är jättemysig verkligen!

mjo..
Känner mig som en katt som alla vill klappa på när jag har på mig den, hehe...


"Ett katt blir klappad, när en katt vill bli klappad, capish?" Taget ur Lirarkatten med Shazaam.

Ska nog kolla Friends nu, hoppas ni har det great sweets! Ciao bellos.

RSS 2.0