Stanna tåget någon!

Sitter hemma och letar iXumba musik, ohyes nya låtar, nya danssteg och 2 ggr i veckan! Kommer skaka rumpa varje torsdag och söndag hela terminen ut. Underbart.


Andra dagen i skolan och jag och Ebbs var hjältar. Detta är inte något som händer varje dag, det var första gången jag var tvungen att ringa 112. En kille i 40årsåldern som satt bredvid mig och Ebbs på tunnelbanan mot skolan fick epelepsi (stavning?) anfall. Han började först låta, vi trodde att han var utvecklingsstörd först, men sen började han luta sig mot ebba och stirra tomt mot taket, det var då vi såg att något inte var helt rätt. Han började slänga sig hastigt fram och tillbaka och saliv och blof rann ur munnen. Jag och ebba försökte få kontakt med de andra på tåget och jag ringde en ambulans. Ursh. 2 killar hjäpte till att bära av honom tunnelbanan och la ned honom på perrongen, där han ytterligare får fler anfall och han blir alldeles blå i ansiktet. Som tur var hittade Ebba hans plånbok och kollade om han var diabetiker vilken han inte var. Sen kom ambulansen och försökte kolla blodprov men det gick ju inte som han skakade med hela kroppen. Så blod över handen och golvet. Vilken morgon.. Jag tyckte jätte synd om honom, såg en ring på vänstra ringfingret och såg framför mig en fru där hemma som ska få ett samtal om att hennes kille ligger på sjukhus. Ursh ursh ursh. Det kan hända vem som helst, jag känner bara att det var tur att han satte sig bredvid mig och Ebbs som inte är särskilt rädda för att hjälpa till och rycka in. Hoppas han mår bra nu.


Efter käkade jag och Ebbs lunch, vi båda var helt slutkörda. Även om det bara hände under ca 20 min, kändes det som någon hade körtöver en med något öronbedövande. Nej nu blir det jakt på min iPod, arrivederci.

Taxi inatt 03.30 mot arlanda

Om mindre än 12 timmar är jag och min Simon i turkiet och steker gärnet. Det ska bli så jävla skönt att bara sola, bada, shoppa, chilla, kröka och äta god mat med ett härligt sällskap. Linda är redan där nere och har vart där i 2 veckor den braten. Oooooh jag vill vara där nu!




Hasta la vista brats. Ses om en vecka i skolan Ebs!

Lets have some fun



Miss Behave


A milli

Kom hem igårkväll, tvingade Ebba att komma över på ett glas rosé. Vi letade i längtan och onödan efter mina silver bling örhängen som jag skulle kunna ha på mig hela resan i turkiet som jag ska till snart. Men icke, mycket mödan för lite bröd. Haha va?

Att gå upp klockan 11.17 är ett tufft jobb, men att gå upp kl. 05.50 är inga problem. Åkte med far och mor till jobbet, frukost och latte, wunderbart. Jag vill faktiskt börja skolan, det kommer bli så galet kul och skönt.
Städade kliniskt rent hela min mosters lägenhet, hon kommer inte se det minsta spår av att jag har knarkat sönder hela väggarna, jag vet inte om katterna avslöjar något på deras ögon, jag är givmild och delar gärna med mig av kockset. Hur ska jag annars skaffa kompisar?
Lunch med mami, delade på en fräsch Pizza på vapiano och ett varsitt glas rosé, med en fin avslutning av en latte. Men för tillfället sitter jag ensam och lyssnar på min enda vän, musiken, och försöker leka proffisionell på photo shop. Nu är det hög bas och jag ska göra en kopp te till min badring.
Arrivederci brats.

Nothing above you

Fool me fool me, oh how you do me.

You should never think, I always do

Isabella Weski, a night after a long day

So quite, feeling so quite

Hade det mys med Jullis och Amandis igårkväll i lägenheten, vi satt med choklad och lakrits och suktade efter Jude Law som är en av The most beautiful man alive. Yeye, Amanda sov kvar och vi tjattrade tills klockan vart alldeles för mycket. Fick ungefär 4 timmars sömn, ha. Var fotograf på en begravning idag, själva begravningen var fin och det var mycket sorgligt. Jag är tyvärr fräck och skriver att det inte är lika sorgligt att dö som att leva kvar. När frun Kerstin gick fram till kistan i kyrkan, då brast det. Det måste, det måste bara vara så hemskt att förlora någon som man levt med, någon som man älskat så länge och så mycket.
Bara för att jag är jag, något som jag nästan tycker är lika sorgligt är fotografierna som togs.. Hur kan jag vara så värdelös på att fota? Suck..







Bite

Oh hittade änu en vacker bild på mig och min kära. Vi är så fotogenic!

Emile

Vaknade för inte så länge sen, patricia äter risifrutti och jag letar efter den fulsnygga killen från filmen vi tittade på igår. Var jag den enda som kollade på The Girl Next Door igår på 5:an? Iallafall, huvudrollen som förs av Emile Hirsch, beautiful name, är den fulsnygga killen. Han är så intressant och söt, med fina drag i ansiktet men han blir faktiskt ful i vissa vinklar, därför blir han fulsnygg. Men jag tycker han är mer åt det söta hållet, a piece of eyecandy. Ska göra en ny kategori i bloggen som heter just det. A piece of eyecandy, starring Emile Hirsch!

Cody Simpson iYiyiyi

Sitter i lägenheten på Ömalm med lillesyrran, hon ska sussa hör inatt! Smile*
Kolla in den här sötnosen, Justin Bieber är utklassad. Den här snubben är mer äkta tycker jag, det är mer musik här, han sjunger inte som en liten flickan heller. Det är ju hur gulligt som helst i videon när han knyter fast ett armband på tjejen vid stranden, man känner sig som 12 igen! Cute.



Buena notte

Ligger i sängen ensam hemma och försöker sova, jag har hört 3 ggr att det knakar i mammas och pappas rum som ligger brevid, men jag tror att det bara är fysik, tyngd och massa som samarbetar. Skönt att katten sover hos mig iallafall, har tv:n igång på nedre våningen och min balkongdörr öppen så att jag hör ljud. Jag kan seriöst omöjligt somna när det är helt knäpptyst och jag är helt ensam. Då brukar jag andas högt och somna till det iaf, haha hur ska det gå när jag flyttar hemifrån?

Ne, jag ska försöka tänka på annat, boken jag läser, som är bäst (om jag kunde drömma, twilight 1) vad ska jag hitta på imorgon? Och hur ska jag skaffa ihop 6lax på 2 veckor, good question.

Men är det inte lättare att somna med någon annan? Spelar ingen roll om man vet att om det kommer någon eller något så är man trygg endå, eller det känns som det iallafall. Jag måste skaffa en hund, no 'fense kitty cat, men en hund skulle säga till om det kommer någon, inte spinna. Arrivederci.


home sweet home

Är hemma nu från en hel veckas roadtrip i gbg/halmstad/tylösand. Min favorit var lördagen när Anders kom från fyllecellen och allihopa spenderade hela dagen på tylösands jättefina sandstrand! Anders låg mest och sov. Men det var väldigt kallt i vattnet så det var väl inte så mycket bada för oss andra heller huhu.
Orkar inte lägga upp så mycket bilder, tar så lång tid.. smile.







RSS 2.0