He ate my heart

Vaknade upp i söndags med världens halsont, åkte på en Forever Living Products utbildning endå, var där i tre långa timmar. Visst fick man höra mycket, men det är lite för mycket för mig. Kan inte förklara med ord men, to much helt enkelt. Jag älskar Aloe Vera, många av Forevers produkter, jag kommer aldrig köpa en annan hudkräm än de jag faktiskt använder nu, Aloe vera är bäst, det tycker jag verkligen. Jag kommer fortsätta dricka gelen eftersom jag vet hur bra den är för hela kroppen, men själva försäljningsdelen.. Ja, jag rekommenderar produkterna, använder produkterna själv, men jag håller mig till mina kunder som är nära mig. Kommer inte försöka mig in på 100.000 i månaden, som man kan tjäna ja, if you work real hard, men på den här utbildningen dåra, det kändes som att flera var ute efter pengarna än självaste produkterna. Och då tycker jag att man lurar sig själv lite, det förstör lite hela konseptet, men det kommer väl alltid vara så med mycket. Whatever. Har varit svimfärdig hela helgen, och hela dagen idag har jag varit krasslig som fasiken. Blir ingen träning för benen idag då, bara lite tråkig sjukgymnastik och yoga. Horförkylning.



Så stört trist att vara sjuk, jag vill bara till gymmet och svettas ut förkylningen och ha sönder muskelfibrer som ger skön träningsvärk. Är taggad på att byta gym också, hoppas jag känner mig bättre imorgon!





A r r i v e d e r c i        brats


Don't mess up

Supersweet saturday, längtar efter sommaren. Vill ha sol, bad, summerburst, Ibiza och galna nätter, yes please.

Igår var det en fullspäckad fredag, först sjukgymnasten, sedan akutpunktur, och avslutade med gymet och en härlig fredagsmiddag med la familla. Allt var pretty perfect igår, bortsett från att jag var tvungen att gå till sjukgymnasten..
Känner i biceps att de fick jobba igår, brukar inte få så mycket träningsvärk i varken biceps eller triceps, skönt att känna lite smärta. Fick reda på att en mycket skön tjej som jobbar på gymet ska sluta, måste hitta en avskedspressie till henne, hon har ju trottsallt den bästa musiken igång när hon är där, house såklart. Ska byta gym också, blir nog Flex om någon månad, behöver byta. Har vart på samma gym enda sen jag började gymnasiet, och det var ett tag sen. Även om det känns som att jag hade min studentfest förra helgen. Tiden går fort när man har roligt.
30 min kvar tills ombyte, axlarna ska få jobba, yoga-övningar (stela höfter) och sjukgymnast-träning (jippie..)
A r r i v e d e r c i

Kokosvatten är crizzy jizzy

Igår var det fullspäckat schema, 08.20 sjukgymnasten, sen direkt till jobbet, slutar 17.30, gasa mot Medley simhall&gym i Tyresö för mer jobba (att agera dansinstruktör) och efter det vart det gymet, ett långt och smärtsamt magpass med älsklingen, precis som det ska vara. Mitt liv är underbart.



Idag skippade jag en utbildning inom Forever Living Products som jag har blivit återförsäljare för, lite sådär på sidan om bara. Älskar ju alla deras produkter, Aloe Vera is the shit. Jag struntade i den idag för att jag inte skulle hinna gyma annars, det hade blivit för brottom och Christoffer la som förslag att vi skulle gyma bröst en annan dag.... Skippa gymet för, jag för vadå? No way. Gymet vart det och träningsvärken är på g. Som det ska vara. Mitt liv är underbart.



Haha lagom snygga bilder från hemgången efter en störd LMFAO konsert i vintras, yeheah.



A R R I V E D E R C I


RSS 2.0