Sailing along the waves

Midsommar imorgon då, drar ut med segelbåten till skärrgården med familjen och pojkvännen familj, myspys ju! Så min torsdag komer att bestå av tvätt och pack inför imorgon. Älskar skärrgården, älskar segelbåten, älskar sommaren. Väntat så himla länge nu på att äntligen få bada och bara softa i båten. Jag struntar seriöst i om det regnar, jag tänker inte sitta och tjura en enda sekund den här sommaren! Det tycker inte jag någon annan heller ska göra, smile dude.






kloikloiklo

Hehe gamla bilder ifrån andra sommrar, ska tvätta lite mer nu, arrivederci sweets.

Running with bad boys

Ryggen drar ihop sig, armarna är svåra att lyfta, fötterna värker.. har inte tränat, jag har jobbat som lekledare på ett sommarläger för 94 ungar.. Haha, helt underbart att det är över men damn vad roligt det har varit, det absolut mest slitande men också roligaste sommarjobbet ever.


Igår var den jobbigaste dagen för alla ledare iallafall, vi skulle vara med på vattenkrig och sopafotoll. Vi började dagen med Gladiatorerna, då fick vi puckla på barnen ganska mycket faktist, that was fun. Med nästan 100 ungar och 15 ledare, alla ska springa minst 2 varv var, de flesta sparkas och skriker att vi inte tar i ordentligt och självklart stekte solen oss som ägg. Vilket underbart sätt att vakna upp på. 




Teckningar som jag fick av massa sötnosar från lägret.


Ska värma lite vatten, nej vad fult det lät. Nu ska jag fixa lite te till moi, arrivederci sweets!


I hope you like Jammin to

Imorn är sista dagen på jobbet! Visst är det skönt att äntligen få sommarlov, men det känns lite som att jag kommer sakna de små aporna. Även om det faktist nog var den värsta dagen idag, så är de faktist ganska underbara.


Fyllt år också, fick tusen fina saker från mina söta släktingar och min Simon, och hans familj! Det är inte ofta man får födelsedagspresent från, vad kallar man dom då, pojkvänsföräldrar? Svärföräldrar låter ju lite.. Jaja, supernöjd! Men nu ska jag knapra lite på kakorna som är kvar ifrån söndags, arrivederci!

Ge mig sommarlov

Jobb, är en förkortning på jobbigt. Det är bara när du arbetar det är kul.


Trött och sliten är 2 ord som sitter så otroligt perfekt just nu. Jag som trodde att det här jobbet inte skulle vara jobbigt alls, men jag kände att så fort jag satte mig ner på gräset, skrek benen att jag skulle sitta kvar där. Men de kan man ju inte göra, man måste ju vara en bra förebild för barnen så att de inte också bara sitter ner hela tiden..


Jag fick heller inte så bra kritik från cheferna, shitkids, huhu. Hoppas på att Johanna ringer snart så att jag hittar på något roligt att spendera kvällen med. Det skulle ju inte vara helt fel om min Simon kom över, men jag tror inte att han orkar faktist. Han kom däremot hem till mig igårkväll! Jag vart så glad, jag fick lite kramar iallafall! Aja ska sätta mig i solen eller något, arrivederci bellos!

My friend you get knocked down, get up again

Men sjävklart, missade bussen till balen så det blev inga finfoton... bajsa på SL. Det betyder alltså att jag har spenderat hela den här underbart långa tråkiga dagen hemma, ensam, uttråkad och trött. Det enda spännande som hänt är väl sticket i armen, woho what a day. Ett stort suck på den här dagen iallafall.


Imorn börjar jag 07.30 nere i Alby, ska ha lekgympa/idrott med massa barn hela dagen så undrar om jag verkligen behöver träna på kvällen? Lär ju vara ganska utmattat efter allt slit och släng, det kommer bli roligt.


Fan, ne nu borde min Simon vara här och mysa med mig, kom hem till mig sötnos! Känner mig lite ensam nu faktist. Jag behöver en kram. (citat från Åsnan i filmen Shrek)


Vad tycker ni om min nya header? Ska nog dricka lite te för att muntra upp mig lite grann, goodienighty sweets!

Stilikon med silikon, bor i samma stad som du vill ifrån

Det gör ont i armen, lite öm bara, men det gör ont. Tog, för första gången, blodprov i armväcket, det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra. Men efteråt, nu alltså, blåmärke. Stackars lilla armen.


Rebecca och Issa får ta och ringa snart, jag är trött på att sitta här hemma och leta kläder som man kan drömma sig bort i. Det är nästan det enda jag gör framför datorn, letar kläder. De sajter som alltid besöks är typ, Nelly.com, Stylebystars.com, Chicy.se. De har oftast inte så hemskt dyra kläder och alltid fina klänningar.







Ikväll blir det bal för 1993:orna, japp då är jag, Johanna och Frida beredda med kamerorna! Hoppas deras bal blir roligare än våran, det enda som var roligt med våran bal var att få glida runt i våran limousine. När man var inne på balen så ville man typ efter en timme gå därifrån. Men jag ska försöka få tag i mina hundar nu, arrivederci bellos.


Vart är mina armpuffar?

Ooooooooooooh, såg ni Magnus askicking Betnér igårkväll eller?  He's adorable.



Ett litet smakprov..

I wanna Jammin with you

Mina drömmars man fyller år idag, grattis på fyrtiosexårsdagen sexy!

johnny_depp_97.jpg johnny depp image by rodeobabe030


Visste ni att jag har sommarlov idag? Igentligen slutar jag på fredag, men är ledig imorn och jobbar tors-fre, I'd rather make some money then smiling to something I don't even like. Men vad firas det med? Jo en joggingtur runt alby, ensam. Alldeles röd i fejan, svettig och flåsandes runt alby, sexigt. Åandrasida köpte jag ett par sexiga shorts idag från Gina Tricot, och eftersom det är så tufft&trendigt att ta kort på dom och visa i bloggen, så tänker inte jag göra det.


Jag ska avsluta med att ni absolut inte får glömma att jag fyller år på söndag, jag hoppas på en massor av blommor skickandes från alla mina fans!.. Eller något. Goodiebag dooshbags!

What you get for waking up in Vegas

Snart är det sommarlov ju, wuuunderbart. Segla, bada, sola, festa, chilla, bada, sova, äta, shoppa, bada, jobba, mysa, etc etc. Sommarlov,  yeah.


Fyller år om exakt en vecka, på en tråkig söndag alltså. Man kan fråga folk, vad händer på fredag, eller lördag, men söndag? Det är ju en sån dag som knappt räknas, söndagar innebär ju oftast bakfyllor, sista-minuten-plugg, eller bara en innedag. Då man bara tar det lugnt, så måste alla stackars släktingar komma och gratta lilla bella. Ser inte fram emot det särskilt mycket, visst tårta och bullar är ju gott men en söndag? Önskar mig bara ett fint väder faktist.

Ska dricka upp mitt te också, goodie nighty sweets.

RSS 2.0