I walk the Line

Igårkväll var jag riktigt duktig, jag skrev min engelska uppsats och ursh vilken tid det tog! I hela 5 timmar non stop (bortsett från kisspauserna) skrev jag en hel historia.. på en och lite mer än en halvsida. Det blev typ ingenting men jag var typ alldeles svettig efteråt haha! Svettig & Stolt, jag förtjänar ett fint betyg på den alltså! Hoppas på lite mer än G iaf maha.

Imorn är det fredag igen! Jag har ingen aning vad jag ska hitta på då faktist, bara chillerilla eller kanske fest. Är sugen på båda! Men ikväll blire gymmet i några timmar med mami och antingen nu eller senare ikväll ska jag skriva 2 st hemkunskap uppsatser som är helt jävla onödiga men skolan är väl aldrig nödvändig, eller? Fyfan vad kul det ska bli.


"When i was just a baby my mama told me 'son always be a good boy don't ever play with guns' But I shot a man in Rino just to watch him die..When i hear that wistle blowing, I hang my head and cry."
Hur tokigt coolt är det inte att heta Johnny Cash? Jonny Pengar liksom, Jonny artisten var ju hur grym som helst! Synd att han inte finns längre och kan göra mer musik åt oss fans, Damnit Cashy!

image68



yeah

I helgen var det bara mys med Simon, det var skönt att bara kunna slappna av lite från skolan, sova ut och grejjer.
Och jag åkte aldrig till construction collgege! Jag vaknade hemma hos Simon en timme innan öppethus skulle börjat så jag struntade i det maha. Jag ska åka nu på lördag istället, med Josefinish! Hoppas de är en skön skola för dom har precis den linjen jag vill komma in på och alla kurser jag behöver för att utbilda mig till det jag vill bli. Yeah!

Simon & jag hade 19 weeks igår! <3 det är galet hur snabbt tiden går alltså, ibland det kan kännas som om jag träffade han förra veckan för första gången. Det bästa är att jag fortfarande är "nykär" i honom, galet najs!
 I LOVE YOU SIMON

Have a Great Weekend

Fredafredagfredag äntligen fredag! Jag är fortfarande hemma i det jag sov i eftersom jag börjar 9.50 idag. Senare idag ska jag nog träffa Simon och mysa yey. Imorn ska jag på öpptehus på constructioncollege gymnasiumet vid kungsholmen på Warfvinges väg 27.  Fast vi får se hur det blir efter som det är vid 13.0 på en lördag.. mah det ska nog gå! Om någon undrar så är det öppethus där nästa lördag också samma tid!
Ha en trevligt helg charmtroll!
                                              image66


rest in peace

OMG den charmiga Heath Ledger has past away, försvunnen i intet. Överdos, fan.

                                                        
image65




Vila I Frid Ponte också, min farmors hund. 13 år vart det med honom, har ingen bild på honom tyvärr.

jag litar inte på den här tabellen haha

 Den här snodde jag ifrån min urgulliga vän Nathalie (skäms!) kolla hennes blogg också! http://beingmee.blogg.se   <3




i. helt underbar i sängen.
s. lätt att bli kär i
a. har dom vackraste ögonen
b. alla vill ha dig.

e. jättebra på att kyssas.

l. alla älskar dig.
l. alla älskar dig.
a. har dom vackraste ögonen

------------------------------------------------------------------------------------

a. har dom vackraste ögonen

b. alla vill ha dig.

c. riktigt barnslig.

d. gillar att dansa loss.

e. jättebra på att kyssas.

f. bra personlighet och utseende.

g. skiter i vad andra tycker.

h. en gosig nallebjörn.

i. helt underbar i sängen.

j. alla avgudar dig.

k. vild och galen.

l. alla älskar dig.

m. ruskigt smart.

n. du kan behålla hemligheter.

o. as sexig, grr.

p. populär bland alla.

q. mindre snygg..

r. helt GALEN.

s. lätt att bli kär i

t. omtänksam och bryr sig.

u. kung på att bara ta't lugnt.

v. alltid lika glad.

w. otur i kärlek.

x. inte alls duktig i skolan..

y. bästa pojkvän/flickvän som finns.

z. alltid redo.

å. har en dold talang.

ä. kan inte behålla hemligheter.

ö. gillar att dricka/festa.




jag vill inte ha snö!

Onsdag igen, mitten av vardagarna..
Jag sitter hemma fast jag igentligen borde vara i skolan. Jag var så trött så jag gick  hem, jag mår askonstigt jag fryser hela tiden, ryser så mycket att det är obehagligt.. vill bara sova.

Vi har något jätte knäppt skolprojekt i SO, vi ska välja någonting som handlat/handlar om krig. Jag ska jobba om Rädda Barnen och Amnesty (om det heter så) Vi ska lära oss allt om det och lite runtomkring det hela. Sen ska vi göra en muntlig redovisning inför gruppen. Jag tycker inte om att stå framför publik, det är sjukt läskigt! Att man uttalar ord fel, blir generad, tappar pappret, tappar tråden! börjar prata om något helt annat, som typ om någon annan viskar något till kompisen brevid är du helt säker på att du gör något fel eller ser konstig ut. Nej det är helt enkelt inte min grej.

Oh ikväll ska jag till Jensen Västra på öppethus! Det kommer bli det första öppethus jag är på och jag hoppas att det blir intressant för då vet jag iallafall en skola man kan välja, om man kommer in förstos. Min kompis Peffie går där, i den linjen jag vill gå också! Så det är ju ett plus. Hon säger att den är jättebra and I have No doubts!

Igårkväll ar jag med Lisa, Anders och Simon. Vi kollade på "Hem till Midgård" den gammla serien som gick när jag var typ 12-13? Den serien är så barnsligt rolig! Jag ligger där och asgarvar åt när Haldan skrattar sitt get-skratt, när De blonde Tvålfager (det heter han i efternamn) lägger sina korkade kommentarer på allt! Haha!
Jag och Lisa åt en Bens & Jerrys New York glass samtidigt, mums!
Det slutade med att jag sov över hos Simon as usual, tokmysigt! <3 Mm jag och min Baby har vart tsm i 18 veckor nu!

bilden är från i fredags då vi hade parmiddag..<3
image64

ska kolla vänner nu, ciao

phew

Jag har klarat av en HEL måndag, again. På onsdag blire öppethus på Jensen, hoppas den skolan är najs för då väljer jag den. Fan att jag inte tog vara på tiden på Gymnasiemässan, istället för att verkligen titta omkring och fråga om olika linjer och grejjer så istället ska man sjävklart lunka runt som en zombie bara för att "det inte är något viktigt" med gymnasievalet. Det är ju bara TRE ÅR av livet liksom? Shit.. Men jag var ung och dum! OK det var ca tre månader sen men det känns som om det var mycket mer än så. Helvete det kommer säkert sluta med att jag inte väljer någonting och hamnar hemma framför soffan och blir Guitarhero nörd! Hjälp! Nej det får inte hända, aldrig i livet.

Imorn träffar jag Simon! Förhoppningsvis. Sjukt underbar han är, bäst. <3



pöss

första dagen på de sju dagarna

Ursh nu var det måndag igen tänkte jag och att det inte kunde bli värre. Men jovisst kunde det bli det sjäklvart så ska det börja snöa, dumma snö som tror att den kan få ligga kvar. Hallå? Det här är stockholm? Här ligger aldrig snön kvar, horsnö det blir ju bara slask av allt!

Jag har jätte ont i magen känner jag, mår illa. Säkert för att snön kom på besök..
Jaja idag har jag 50 glosor i franska, kan typ 1. Hoppas på att kunna mer senare så jag slipper göra om det.
Oh igår var jag med Simon! Han höll på med sin bil och städade den och trixade. Sen chillade vi med film, myspys! <3



mhm

bäst
Yeah det var askul på middagen med Simon Anders och Lisa! Haha för förska gången så skrattade jag så mycket så att det rann läsk ur näsan! Vi hade det myspys och jag och Simon fick som vi ville, Lisa <3 Anders!





sämst
Wow vad jag hatar tjejer, det är nog därför jag har så få tjejkompisar. De flesta tjejer är Psycobitchar, och jävlar vad jag hatar dom. Dom är fega vidriga patetiska fittor som inte vet vad dom håller på med, oftast. Jag är ju tjej jag med, men shit vad många brudar det finns som leker kungar, fyfan vad jag äcklas.

atjoooo

Dagen gick snabbt idag, det är nog bara för att man går runt och tänker på att det är fredag imorn, NICE.

Oh jag vill träna mer, får lite ångest av att veta att snart ska alla springa runt i bikinis, lite sådär halvnaket. Och jag är inget stort fan av min byggnad, jora den är helt okej men den är inget att skryta med haha! Såå jag får kämpa lite mer när det gäller det dära Beach 08 framträdandet.

Gymnasievalet ligger fortfarande och pressar en lite smått varje minut, idag har jag mindre tid på mig att välja än vad jag hade igår..
Min galne vännina Lisa har tänkt att välja Bygg i Tyresö Gymnasium, det är fucking desperat raring, snälla för min skull slösa inte bort dina talanger i matematik, musik, idrott, engelska etc. etc. på Bygg i det sämsta gymnasiet bara för att det är chill. DU KOMMER FÅ MANS HÄNDER!

pöss




trams

Skola idag som vanligt på tisdagar, precis som de flesta dagar i mitt liv. Fatta hur mycket tid man spenderat i skolan? Nästan en tjredjedel av mina 15 år här på jorden har jag befunnit mig i skolan, jävlar..
Vi lär oss om Atombomben, sjukt tråkigt men det var en massa saker som jag inte hade någon aning om, som att strålningen efter Atombomben exploderat håller på upp till 15 år. Det är vidrigt med kärnvapen, sånna borde inte få produceras eller behållas av olika land för att hota andras.

17 veckor baby. Simon och jag var med varann igår, helmysigt. Vi var hemma hos honom och bara softade hela kvällen, wow jag är fortfarande så sjukt "nykär" i honom. Pirrar alltid i magen när jag ser på honom och blir alldeles till mig innan jag ska träffa honom, aldrig känt såhär starkt om någon såhär länge och såhär helatiden. Underbart. <3

Gymnasium val? HJÄLP?! Jag är väldigt van vid att någon annan bestämmer åt mig, inte över mig. Men det är som att jag har två val, mer kanske. Då frågar jag alltid den som frågar t.ex "Vad skulle du gjort?" eller "Vad tycker du?" Och jag tycker om när det är så, jag har såkallat valångest. Haft enda sen jag vart liten, fast när jag var liten och var tvungen att välja mellan två olika saker och ingen ville välja åt mig då crashade allt och jag började asböla. Det kunde handla om två olika sorters godispåsar liksom maha! OK nu är det inte så farligt med godispåsarna då.. men alltså jag menar alla säger "Det är ditt val". Självklart är det MITT val, men lite hjälp skulle nog inte skada? Fast när jag skriver hjälp menar jag någonstans att någon ska säg avart jag ska gå, shit vad är förvirrad när det gäller gymnasium. Det är något jag verkligen ser fram emot, träffa nya människor och äntligen få gå ut grundskolan. Men vart jag ska gå? Jag har inte gått på ett enda öppethus det känns som om alla gör det? Jag har ju kollat på internet och det har väl svarat på en fråga av hundra som jag undrar. Jag får panik av att veta att det är mindre än en månad kvar tills det är sista dagen jag ska välja, av hur många val som helst så har jag inget? Det känns som att tiden bara rinner ur mitt grepp och jag hinner inte med direkt när det gäller det här gymnasie valet..

I Want Friday Night! Simon, Anders, Lisa och jag! YEY!


pöss

mihi

we got that You hang up No you hang up kind of love baby


http://h1.ripway.com/01/Simon-hjarta-Isabella.mp3

fullt ös hela helgen!.. om man får vara ironisk

Simon står och spelar Guitarhero i bara kallingarna just nu och jag har precis fixat mig, mihi myspys!

Vi har pyntat ner granen idag och allt annat julpyssel runt om i huset är borta.. så nu får fan sommaren ta och titta fram! Det vi alla längtar till mest eller hur?!

Igår var jag och hela Simons  familj  och kollade på bio "National Treasure" astuff! Värd att se hörni.
Sen chillade vi hela kvällen hos mig och idag har vi inte åstakommit så mycket heller, bara myst.

Imorn är det vidrig skola..blää jag vill till gymnasiet, grundskolan är skittrist. Oh är det någon som vet ett bra gymnasium med Natur? den ska helst vara i Stockholm.
Oh juste fan jag,Lisa,Anders och Simon ska ha middag hos Lisa på Fredag, lätt asnajs! 

tråkigt inlägg jag vet, men satt här framför datan så ^^

pöss!

hej

fjortisar har inte råd att måla hela ansiktet, därför målar det bara en del och tar kort.

mobiltjaffs

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:

1  Amanda
13 HB anton
6 Filippa
16 Josefin
21 Lisa
28 Mike
5 Chebou
9 Gay
31 Niklas
17 Kiko
40 Wigger
42 Simon

Har du pussat nummer 40?
En skojj puss men jag nuddade bara mina tummar haha
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 6? Massor av minnen!
När ska du träffa nummer 5? Imorn antagligen, vi går i samma klass
Är nummer 13 söt? Jora riktig heting dära haha
Vad var ditt första intryck av nummer 16? Det kommer jag inte ihåg det var så länge sen!
Hur träffade du nummer 6? Hehe mitt äckliga ex var otrogen och det var med henne
Gillar du nummer 13? Jora vi är m8s
Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? Ja idag hehe
När såg du nummer 31 sist? Jag vet inte, på en perrong sist med massa folk
Har du varit i nummer 1 hus? Japp! och i hennes farmors hus!
När är nästa gång du ska träffa nummer 5?  Imorn han går fortf i min klass..
Är du nära vän med nummer 17? I don't know vi känner varann hehe
Har du gått på bio med nummer 21? Jamen det har vi redan gjort! fast inte själva..
Skulle du kunna gå ut med nummer 42? Ja sjävklart att jag går ut med min pojkvän :P
Vad pratar du och nummer 28 oftast om? Allt, han är knäpp
Känner du nummer 9? Haha han är min little brother
Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? Jaara det får hon varje gång vi säger hej
Hur är vänskapen mellan nummer 31 och 28? Dom vet inte vilka varandra är haha
Hur länge har du känt nummer 1? 4 år typ
Har nummer 9 ett förhållande? Haha bror min? nee om inte någon hemlig kille..
Har du velat slå 42 i ansiktet? Haha skulle aldrig komma på tanke.

sista terminen kvar

Nu har skolan börjat igen, helvetes sunk ställe.
Jag sov hos Simon inatt, hur mysigt som helst. Vi fick gå upp klockan 06.0 för att han börjar kvart i sju på praktiken så jag fick åka runt hela Svedala innan jag kom hem och fem minuter efter det så gick jag till skolan, yey.
Haft ont i magen hela dagen, det är säkert bara för att man var tvungen att gå till skolan, fyfan.
Världens tråkigaste inlägg jag vet men jag ville skriva något,.

tjadå
 

skön låt

                       http://h1.ripway.com/01/[email protected](karlakarl).mp3


LOVE

4 månader idag! <3  JAG ÄLSKAR ATT ÄLSKA DIG

här är en bild som togs på nyårsaftons tolvslag
image55

Idag är den dagen jag och min Baby vart tillsammans i 4 hela månader. Så för 4 månader sen nu på morgonen var jag påväg till skolan, fast vid ca tre på dagen så träffade jag Simon på perrongen vid Haninge Centrum, senare så låg han och jag och kollade på film i hans säng. Jag kan verkligen komma ihåg det som igår, när jag räknade i huvudet till tre att jag skulle ta tag i hans hand, hur han lutade sig över mig och gav mig en puss för första gången. Wow.
Nu har det gått fyra månader sen dess yeah, men idag ska jag och Simon hitta på något men jag vet inte exakt vad. Vi går oftast på resturang, bio eller kollar på film hos honom. Vi har lagat mat hos honom ensamma och fått bubbelvin. Åkt till afrika för att dansa runt en brasa med målningar i ansiktet, och jag tröttnar aldrig, bara det är med Simon är det alltid kul! (Typ allt det där nästan)
Men jag vill ha lite hjälp, finns det någon som kan komma på något galet man kan sysselsätta sig med nu i vinterslasket? Vi ska inte vara i vinsterslasket.. men har du någon crazy idé på vad vi kan göra? Skulle vara shysst om du kom med ett litet förslag! 


Igår var jag med min lillasyster hela dagen. Vi åkte till simhallen, fikade i centrum och köpte kläder. Hon fick glass efter det, sen innan på dagen hade hon och jag bakat chokladbollar och kollat på disneychannel. Hela dagen igår var för min Patricia. Hon förtjänade det den lilla råttan.
När jag och Patricia skulle åka hem från att vi badat så träffade vi på en PUNKARE!! som hon alltid skrek ut när hon berättade om vem hon var, hela tiden. Som en skrikfjortis ba "JAG ÄR EN PUNKARE!" Hon hade sin lillasyster med sig som sa att hon ville bli fjortis senare i livet och att hon inte ville se ut som hennes storasyster som såg ut som en häxa. Storasystern till hon som ville bli fjortis var ca 12 år och svartsminkad i ansiktet, springer runt med musik i mobilen på högt ljud, skriker jämnt och ständigt att hon är punkare och att hon får fribiljetter till Tokio Hotel.. suck*
Sen till kassörskan på fikat, hur trög som helst och jätte otrevlig. Det hatar jag verkligen, där man har ett jobb folk sitter och fikar runtom dig på din arbetsplats bör du inte ge vibbar som elektricitet? Hon frågade inte ens efter kvitto när jag var klar!? Hon bara tog nästa, helvetes jävla kassörska.
Fast trots de knäppa människorna så hade jag och Patricia roligt, konstigt nog haha!

här är Patricia för jättelänge sen!
image59


GOODMORNING STOCKHOLM

,

rykten, skitsnack och hat, det är sthlms vardagsprat.


08.14

Går upp tidigt idag eftersom jag börjar skolan på onsdag och vill vänja mig vid tiden. Igår sov jag hos Peffie, vi chillade hela dagen och på kvällen åkte vi till en resturang som hette något med Texas blabl.. låg lite längre bort än hammarby sjöstad.
Jag bestämde mig igår för att åka till Simon och mysa lite med honom med jag kom aldrig dit! Jag ville verkligen åka dit så bara gör jag inte det?! Okej jag har inget busskort eller bussremsa men fan jag kunde gått? Då kanske jag hade vart framme nu typ.. hehe
Min mobil är trasig, eller det är  inte sjävla mobilen som det är fel på det är SIM-kortet som är "inaktivt". Bläää..
Jag har tidigare vart utan mobil i en lång tid och jag klarade mig fint utan en  sån tyckte jag, visst var det lite svårt att få tag i mig ibland men det var endå skönt att slippa undan konstigt nog. Nu när jag haft min nya mobil i typ en månad? Så känns det jätte tomt utan min mobil, jag smsar med den, folk smsar mig, jag ringer folk med den, folk ringer mig, jag lyssnar på musik, jag har alarmet på min mobil.. Okej det kanske inte känns TOMT utan den men lite ångest får man ju när man inte kan ringa eller bli uppringd. 
Nu ska jag lyssna lite mer på McFly som är Peffies favoritband, dom är faktist sköna. Just nu lyssnar jag på "It's All About You" med McFly. Yeah?

image54


GOODMORNING STOCKHOLM

statuskoll


KLÄDER:
hotpants, t-shirt (för liten haha!) handuk runt håret
HUMÖR: pigg men seg
SUGEN PÅ: skulle inte mango vara jävligt smakens nu?
VÄDER: det snöade igår, nu smälter det bort..
EKONOMI: inget busskort så kommer inte långt
SJÄLVKÄNSLA: med kladdet jag har i ansiktet så känner jag mig som ett sexigt monster, nat.
DAGENS HÖJDPUNKT: den har inte dykt upp än, dagen har inte gått.
SYSSELSÄTTNING: väntar på att ansiktmasken ska torka.
URSÄKT: till katten att jag snurrade runt den så att han ramlade när han skulle gå.
TACK: för mina älskvärda högtalare.

mjo

                  lever tung, dör ung, kommer till himmelen som kung!

the day after last year.

15 veckor idag! <3 SIMON DU ÄR PERFEKT




Idag vaknade jag upp med Simon klockan 16.00 åt frukost och chillade, jag snaggade honom sen skulle han åka hem och nu sitter jag här mätt och belåten av smörgåstårtan jag smakade på alldeles nyss.
Igårkväll var det galet kul! Nyårsafton liksom, min favoritdag på året, den sista dagen! Fast vi var väldigt få det här året. Jag var hemma med hela familjen och Simon. Senare kom det vuxna och barn som festade med oss. Jag, Simon och Peffie tittade förbi hos Erik närmare nio snåret och hälsade på alla homies och m8s, juste min lillebror fick följa med han med.. men han är skön, brorshan :)
Våra fyrverkerier, jävlar jag har nog aldrig sett en raket gå så högt upp i luften. Vi hade fyra stycken stora raketer som vi skulle skjuta som avslutning, dom skulle gå 150 meter upp i luften, den sista som vi hade av dom fyra kallades "GOLD" och den måste gått högre för att den var bakom molnen. Knappt att man såg den så klart som man såg alla andra raketer. Så himla fint!
Jag och Simon gosade hela natten och dansade och tog foton med min mosters "proffs" kamera. Peffie hon hade också en sån så vi sprang runt och hade askul med dom, fast hon stack hem väldigt tidigt det var inge kul ville att hon skulle stannat längre..
Men wow vad vi hade kul endå fan, nyår är så himla roligt, bästa dagen på hela året. YEAH!

GOTT NYTT 2008 M8s

image51

RSS 2.0