Glömd


OH

Julafton har varit och det var mys, men imorgon är det den härigaste dagen på året, den sista! Haha vad sorglig jag är, jag menar ju självklart nyårsafton, fyrverkerier och massa andra godsaker. Jag hoppas på en riktig toppennatt! Den ska spenderas med ett par bratiga brats så bör inte behöva oroa mig för något annat, smile.











Ikväll vart det utgång med brudsen och bratsen. Slutade på Magenta, första och sista gången jag var där, minsta dansgolvet och bara nej, roliga människor träffade jag självklart, Rosanna en tjej vars blogg jag läste när jag väl läste andras bloggar än mina vänners, henne träffade jag! Sjukt vad världen är liten, hon är en riktig partyprinsessa for sure! En gammal vän som är lika trevlig idag som förr träffade jag också, Schmed tack för igår!
Nej men nu ringde Fanny så bye!

VS den 30 oktober på 3an girls





The girls dream about it twice as much as the boys, ohyes they do.

Doppardagen? Dirty.

Köpte sista julklapparna igår, dagen innan julafton, jag hade ingen stress faktiskt, kan bero på att man vart lugn av sällskapet. Fellin' me? Didn't think so either. Julgranen är tanig iår, men otroligt nog matchande jämfört med andra år då den är fylld med alla färger och former som vi haft, iår vart  det, rött, guld och silver, classical. Tomten bella gav ut morgonjulklappar imorse, ett snöre till paketet som går till paketetsägares rum där det är fastknutet på handtaget, busigt. Själv vaknade jag av en katt som försökt klöst sig in hela natten får komma in och spy på mitt golv, djur ska fan sitta i bur ibland.




Men idag är det julafton, nu är det bara magin som saknas, och en dusch. Arrivederci.

För allt du tror på

Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna, det är mörkt nu, men det blir ljusare igen.



JAG ÄLSKAR BRATS



Om jag gifter mig gifter jag mig med de här 2 bratsen, for real.

Älska det

Oh so loveable
But still we're terrified
I can't escape from it.





Oj nu åt jag lite för mycket peppisar.

But we are still terrified

Det är sjukt mycket snö här i Tyresö, stört. Det går upp till höften på mig, crazy. Men fint är det, och eftersom jag inte är lika dum som andra med korta strumpor eller de som springer runt i skinnjacka fortfarande så fryser jag inte och kan njuta av det fina vädrert, hihi.

Idag vart det film i skolan, sedan busade jag runt i stan med Michello och Malino, mucho trevligto. Latte och brända mandlar, mums som Montazami skulle sagt.









Imorgon är det julavslutning, med julbord och allt, myspys. Nu ska vi se vad vi ska ha på oss.. so much to wear, so little time to wear it. Arrivederci.

New Yorker, Old Yorker

Idag har det shoppats julklappar, det blir många mjuka klappar iår har jag märkt. Men det är väl inge fel på det? Köpte några pressies till mig själv också, busigt. New Yorker i Nacka Forum is the. Det vart lite pajletter och ett par mjuka sköna träningsbyxor, mys!



Oh, vad man kan utvecklas, Justin Baby, nej Bieber var det. Nu ska datorn startas om också, Arrivederci.

Mosquito

To big sunglasses little brat, to big to know youre telling a true story.



Letar efter något i vos yeux

Nu blir det missbrukning av pepparmintste med överdriven honungs tillsättning och överbelastning av citron, en hals som gör ont går inte ihop med träningen va, vill bo på gymet ibland, inte gå ut därifrån för att slippa risken att bli sjuk så att man inte kan gå dit igen. Kan bella dricka te, kan bella dricka te! Arrivederci.

I guess when you have one to many





Damn, who's hot? Haha or not, underbart. Det är jul om mindre än en vecka och jag vill bara ha sommar, studenten, bartender i grekland, solen, kläderna, klackarna, stranden, morgonen och kvällen, stek-stek-steka köttbullar. Jag har märkt en annan sak också, jag älskar att köpa christmaspresents, men oj vad dålig jag är på det. Har köpt 3 stycken "morgonjulklappar" hitills bara... (En mysig och enkel julklapp på morgonen innan frukost för lite magisk känsla, sedan finalen på kvällen) Nu får jag lägga på ett kol, annars kanske jag får det i min julstrumpa. Ojojoj, arrivederci brats.

Jag tänker nu, vad tänker du?

Måndag igen, kallt idag igen, vinter igen.
Helgen var toppen, afrodanskonsert med Fanny, hur häftigt som helst. Älskar afrika och deras galna danssteg. Sedan utgång med Johanna, inte lika mycket afrodans men j*klar det är inte dåligt att vara ute och skaka rumpa med den tjejen. Love it! Lördagen var tokmys i lägenheten, Vapiano och musik hela natten med en charmant sak.
Nu ska det studeras, Arrivederci.

Je pense que tu es belle

Demandez-lui si elle veut rester un certain temps.
Fredag, snön är jättefin. Det har snöat mycket idag, älskar snön, elle est belle. Havet är djupt. Nu snöar det igen. Ska på party ikväll, dansa hela natten lång.

RSS 2.0