I wanna see you burn

Ajajaj mina stackars små händer, vad uppfarten känns stor när man måste skövla bort all snö ifrån den.. Jag ska inte klaga, lite träning och en 100lapp kom ju med på köpet.
 

Helgen har spenderats i min mosters lägenhet i stan med söta Simon, crazy cosy. Har bara ätit chips och slappat alldeles för mycket för ens egna bästa.

huhuhu

Fick precis reda på att man var paxad till imorn, Issa har hittat på något bus som jag ska med på, undra vad det kan vara, huhu. Men först blir det boxning med kusin Elin, börjar imorn, börjar bli lite uttråkad av att gymma själv här i Tyresö. Så nu blir det Odenplan boxing, yeah!

PUSS!

Josefin ska väl ringa snart, sen så drar vi oss till min Simon och glor enu mer film och trycker i oss enu mer godis, mmmmmmm. Bye my sweets!

All you need is love

En mysig och mycket mättande alla hjärtans dag vart det iallafall. Frukost på sängen, kött, och champagne, love it.

kärlek

meaaaaat

yeee

ljus


jagälskardig kakor

puzzzz

Det var helt perfekt, låg och skrattade åt Jim Carrey och Melodifestivalens patetiska låtar, lagade god mat, gosade runt och hade det myspys.
Vad gjorde ni på Valentin då sweets?


I fredags så träffade jag mina gamla classm8s, och damn vad jag saknat dom! Samma stämning och sköna stil på allihopa, det var najz. Anyway, ska rulla vidare till soffan, goodie nighty sweets!


Så frächa att jag ser stjärnor

babies

my babies

Tänk om jag levde fredag hela månaden

Tänk om jag hade pengar, tänk om jag vore rik,
tänk om jag faktist inte brydde mig ett jävla skit, om det.


yeaaaaaaaaaaa
En lite sådär snygg bild på mig.....

En kick och du följer med

Hoppade över gymet idag, vilket inte glädjer mig alls, blir träning at home med träningsvideon som mami har köpt istället.

Här nere är en bild på de nya kosttillskotten jag köpt från gymgrossisten, energiförstärkande och ökar fettförbränningen (det är jag lite osäker på) men jag har tagit dom i 2 dagar nu. Om jag mår bra av det i 1 månad så fortsätter jag och hoppas på resultat efter kanske 4-6 dryga månader (inte så stor förändring!), man ska inte luras och tro att det tar några veckor. Man måste ha tålamod med träning och hälsa! Det tar sin lilla tid och jag lovar, det är värt att vänta på resultat, även om det faktist tar flera månader.

najz


Min homie Johanna och jag ska på Beyoncé konserten i maj! Inte för att jag är helt såld på just den artisten men hon är endå jävligt bra. Har en massa av hennes låtar, plus att hon är ju otroligt snygg. Någon annan som vill följa med?



Men ska träna lite nu, påtal om ingenting, är det någon som har något förslag om vad jag kan skriva mer om i bloggen? Alltså, jag kan inte mycket om massor, men en del om träning och hälsa, väldigt intresserad av musik.. Är det någon som skulle vilja vara till hjälp och kanske skriva en kommentar om vad jag mer kan skriva om? Blir lite trött på mina inlägg ibland.. Aja, goodie nighty sweets!


Den klick som jag rullar med

Äntligen kan man säga att det äntligen är fredag.  Skoldagen idag har gått fort men varje minut var dötråkig, från 08.0 - 13.0 non stop, sen luch, sen idrott igentligen, men hoppsan den gick man ju inte på, ne.


Jag blir så glad av att se den här bilden, jag är trött på vinterslasket, ge mig sommar!

yeaa


Men ikväll blir det skönare takter, ska iväg med min Simon för att träffa Issa och ha det myckeet trevligt. Får se vart humöret tar oss, låt säga.


Ne nu ska jag ta och dricka upp mitt väldoftande te, dricker min favoritsmak ifrån vardagslyx med champagne och jordgubb, lovely. Ni får ha en toppenhelg alla sweets!


RSS 2.0