Don't look for symphaty in your symphony

Sitter på bussen och det skakar som fan med lapotopen. Fixat allt, nästan precis allt till nyår. Det fattas bara BUS, ny mascara och eyeliner, annars är verkligen allt finito.
- Pajlett tights
- Topp
- Örhängen
- Handskar
- Gliter manikyr
- Horpajletthatt ( den ska ha vart hos alla innan nattens slut! )

Är på väg hem actually, ska tvinga upp Ebba ur hennes skönhetssömn, nu ska vi ut och vandra i snön! Eller bara dricka te.. Ska också finslipa på min boytoys outfit, jag har fått lov att pynta hans överkropp, så har fixat en liten nyårspresent. Jag är medveten om att Simon inte ens lägger märke till att jag ens har en blogg så kan lika gärna lägga ut ett foto på den när jag är klar. Får se hur det går.

(Nu har datorn startat igen och Simons pressie vart perfecto! ) Arrivederci.

You don't have to be rich


Heartbreak hotel


I just want your extra time

Hittade gamla foton, jag har verkligen världens snyggaste pojkvän, no doubt.





Snygg på morgonen också, och det är inte hur lätt som helst, en naturbegåvning är vad han är.

Merry christmas

Alltså jag vet inte exakt vad jag ska skriva, jag har helt enkelt fått en laptop i julklapp av min underbaraste Simon, jag är helt mållös.. Så otroligt glad och lyrisk haha. Måste kila, mami ska fixa mig nu. God jul alla brats.

Show me your teeth

2 dagar innan julafton.. Jag har 2 julklappar kvar att hitta!

Igår trallade jag runt i stan med Ebba och Johanna, hittade massor av klappar och lite saker till moi också. Jag köpte mig sjläv en tidig julklapp, en superstor gosig fuskpälsjacka, it's wonderful.

Today I'm going to meet Rebecca in the cit-t-ty, then we are going back to my place to bake some cupcakes! Det blir julkappar till gamla släkten, hihi.

That would be the best therapy for me








I won't shoot, unless you try to

I lördags vaknade jag och var så lycklig, lördagar är bäst. Hög dopaminutsöndring eller så har jag bara ett jävligt bra liv helt enkelt.

Men visst blir man inte lycklig av snö? Jag blir alldeles till mig, som ett barn på julafton faktist. Älskar hur de lyfter och tystnaden runtomkring, ingen riktig vinter utan snö. Jaha, men vad önskar man sig i julklapp då? Jag önskar mig samma sak som förra året, snö på julafton och nyår. Jag är mer för att köpa julklarrar åt andra och slå in dom, I love it! Även om det ibland är svårt att veta vad man ska ge någon.. Som en pojkvän som man vart med i 2 år? Jag har gått igenom 2 andra julaftonar med honom, och vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ge honom. Jäkla Ilandsproblem.

IDAG FYLLER EBBA 12 ÅR!
Bilder ifrån lördags kommer senare pimps. Arrivederci. 


I can tell by the look in your eyes

En tomtenisse smet in ifrån kylan, buskiga ögonbryn och en stor fet röd näsa, hon krävde pepparkakor och skoggsbärste?








Shame on me






Sankta Lucia

Fredag, oherreminskapare vad slut jag är.  Jag ska pallra mitt feta arsle till dearest Johanna alldeles strax, eller orkar jag det? Hinner jag ens skriva klart det här inlägget innan jag somnar? Vi får se...

Vart på Luciafika i min lillasysters skola, barn. Barn, barn, barn, överallt, okontrollbara, completly insane and unstoppable. Jag vill bara säga, att om du ska på fika med mer än tio barn, ät inte lussebullarna. Om du inte vill ha mask, förkylning eller bara baciller som strössel. Jag kan garatera dig att minst ett barn har minst taffsat på bullen du äter, och det är bara ett barn. Alla barn ska ta på alla bullar, det är någon konstig regel de har tror jag.

Min mage bubblar, den behöver kärlek. Det behöver jag också. Arrivederci.

a S with two stripes in it

Rebecca och jag har köpt latte ifrån E.H precis, det smakar skit. Baristan som igentligen brukar göra supergod latte har misslyckats, det var sista gången jag åkte dit av impuls för att smaka på den förredetta goda latten.

Det är för mycket plugg för att hinna ha kul tycker jag, tid är något som kostar pengar och jag är luspank känner jag.

Pengar är också något som jag känner bara rinner ut ur mina händer, finns det kurser för folk som vill lära sig att spara pengar? Arrivederci (med amerikansk dialekt)


Vamanos vamanos

Mina knogar svider satan. Börjat på boxning med Ebba, världens mest roligaste träning seriöst. Hammarbyboxning here I come.

Jag har alldeles för mycket plugg för att ha roligt igentligen, men jag vet inte, antar att jag prioriterar mitt liv som jag lever just nu istället för matematik. Ingen vidare klipsk idé, men jag mår jävligt bra just nu bara. 

Listen an rock.

RSS 2.0