Shop 'til you shop more

Jag, Ebba, Johanna och Simon har trallat runt på stan hela dagen. Nu, efter all shopping, belönar vi oss själva med sorbet glass och godis. För alla er som hade tid för att läsa dett aonödiga inlägg, kram. Arrivederci.

Ebba Johanna och bella är trötta

De fula men endå toksköna skorna uggs, visste ni varför man gjorde sånna från början?
Det var faktist till de stackars surfarnas kalla fötter efter dom hade surfat hela dagen. Weird huh?

Computer and information.

Johanna - ska jag skriva datorkunskap eller datakunskap?


Dator är en dator. Data betyder information.


Where the fuck are ACDC?

Bella hittar inte AC DC på spotify?.. Någon annan som gör det?

Gum gum Dum dum

Tuggummi. Vi tuggar det varje dag? Eller de flesta, och gärna med öppen mun, ursh! Men whatever. När du försöker sluta bita på dina naglar tar du hellre upp ett tuggummi eller hur? Eller när du är hungrig, ett tuggummi täcker upp aptiten. Kanske när du luktar dåligt i munnen, OK oftast är fallet så.
Men visste ni aliens att när du tuggar just tuggummi, "lurar" du magen att du tuggar på mat. Magsäcken förbereder sig då på mat på ingång, de producerar magsyra så att du sedan kan smälta din mat. Eftersom du aldrig sväljer någon mat så resulterar det till att du blir hungrigare, och det kan också förekomma att du får magvärk.
Så nästa gång du väljer tuggummi framför ett äpple eller en juice, kommer du komma ihåg den här onödiga kunskapen?

Why so serious?

Vart på kurs hela dagen, från 10 till 19.. Baskurs i anatomi, intressant men väldigt mycket på samma gång må jag säga. Yeye jag ska inte klaga. Ingen kunskap är onödig, oh! Bara för det ska jag skapa en ny kategori som heter just det och lägga upp fakta om lite ditt och datt, spännande? Shit jag måste verkligen ha tråkigt..
Höstlov, jag avskyr hösten, den luktar död, hemska färger, kallt och blött och sliskigt och slaskigt.. Men lov är ju inte helt fel. Ska dricka upp mitt söderte här nu på öster. Arrivederci.

Are you scared of me?

Täppt, lock för öronen, rinner i ögonen, hostar, fryser och nyser.. Jag har faktist inte tid att bli sjuk! Äckel höst, kan den inte bara susa förbi så att det blir snö och julmys?


Ska på Halloween maskerad nästa helg, någon som kan gissa vem jag ska vara? (de som redan vet får inte gissa!)
Kritvit i ansiktet, blod i ansiktet, svart runt ögonen, en grön väst.. Mer får ni om några dagar! Guess who? Den som gissar rätt får en kram!

Fluortanen..

Alltså den här rackaren har riktigt ställt till det för sig själv.. Kolla in här! http://isntitobvious.blogg.se/2009/october/isabella-har-trakigt.html Stackars mig!


Jag har lite ont i benen känner jag efter att Guled har kastat mig upp i luften för att jag sen ska landa med mina smalben emot bordskanten.. Det är bara bita ihop haha.


Där kommer flourtanten! Måste dra.

3 three tre tres

Mmmmmm, varmt jasmin te med honung.. Skola, jobb och mys imorgon. På lördag blir det jobb och partaj! Ska fira Julia Carlsson minsann, liten partyprinsessa där. Eller OK hon är längre än mig, men det är väl inget att skryta med, jag är ju trottsallt 1,64.


YOU: Do what I say, I'll count to five!
BELLA: I'll count to three.

I said BRR, it's cold in here

Nu är den fjärde gången jag drömmer att Stephanie (min lilla syster i USA) kommer hem. Inte på den dagen hon ska komma hem, bara att hon dyker upp i Sverige liksom? Ooh, kan hon inte komma hem snart. Saknar henne bajsmycket, jag vill bara ligga och kolla på twilight eller criminal minds, äta massa godis och äta Ben&Jerry's med henne.. KOM HEM FÖRFAN.


Imorgon så är det sista dagen då Isabella och Rebecca går i min klass, jippiekyeymotherfuckers, mitt gymnaieår kommer att vara ensamt må jag lova. Long as youre happy brats. Ska käka snart, och teet är ju klart också. Arriverdeci.

Well what can I say?


Everybody, someone. Me? no one.

Måndagsmys hos Rebecca med Isabella och 2 andra busar. Lite ditt lite datt, jag gick och la mig först, färsking? Kanske det kanske, men jag var ju faktist hungrig, eller något liknande. Det är något som jag vill göra om iallafall.


Jag vet inte hur långt ner man kan gå, men av någon tråkig anledning så känner jag mig ganska långt nere idag, eller hela dehär 2 dagarna som har gått så känns det bara tråkigt. I don't know why, maybe it's because of R&I, I don't know. Men jag ska försöka plugga idrott nurå, arrivederci.

Yes she is

Rebecca Britz är bäst

tu parle francouise?

Élites des partis suédois

I'm drunk on your beautifulness hun'

En hel vecka med plugg, ursh vill inte ens lägga ner tid på att tänka på det. Lördag är det och jag med min armé ska göra stockholm osäkert inatt. Eller något liknande. Hoppas vi hittar något mysigt ställe som vi kan få liva upp stämningen på lite grann. Ohyes, I want to dance tonight.


Igårkväll somnade jag hos sweetest Johanna med Ebba. För er som inte vet, arrivederci.

Talk dirty to me




Oh I've been crying


I want to paint my name all over the sky






Stress är inte min vardag, jag lovar.

En sisådär oväntat seg helg, i fredags så kastade jag ut alla gäster vid tolvslaget för att jag höll på att somna, herreminskapare. I lördags var det jobb, sen sickla, på kvällen så rullade jag Ebbisen och Johannisen över till fridhemsplan på korvfest, 20-30 killar och en tjej, jag skämtar inte, en tjej. De flesta kom ifrån min skola och det var nog första gången så det var väl lite trevligt.


Den här veckan som väntas vara över om några minuter som önskat? .. Eller inte, hade redovisning idag, torsdag kemi prov och fredag Psykologiprov och jobb. Give me a break. Jag halvgillar lärarnas upplägg om att vi ska hinna vara ungdomar, innan det är försent, med allt pluggande? Vill bara kräkas på alla prov och läxor. Jag har faktist bara lust att träna, jobba och mysa med pojkvännen just nu, eller te skulle sitta bra. Arrivederci

Bella was a fjotiz

Lookie at the fjortis









Haha, döda vad roligt man kan ha med gamla bilder. Man ser inte på bilderna hur mycket smink jag har egentligen, men de här var de skarpaste bilderna jag hade. Den senaste bilden, tog för drygt 2 år sedan, så det var ju inte hur länge som helst tyvärr.. HAHA, and yes I was the biggest fjortiz of them all.


You better work

Varför jag väljer att äta ägg före mackor eller yoghurt, är för att det är helt naturligt, det är inget tillsatt socker eller andra saker som jag inte vill ha med. Visst är det ganska mycket fett i det, men fett är inget dåligt som alla tror. Fett löser fett, och utan fett har vi tjejer t.ex no boobs or butt.


Shit vad trött jag är, och jag har igentligen sovmorgon den här morgonen. Men det är fredag, då är det ju världens skönaste dag! Jag tycker faktist mer om fredagar än lördagar, fredagar är en sån release. Idag så kommer Julia, Jossan och Amanda hit och fikelikar hos mig, jag har dock inte bakat något än.. måste skynda mig hem efter skolan tror jag. NU KOKAR ÄGGEN! Arrivederci.

RSS 2.0