Can't kill the panic

Ursh, jag har inte känt den här känslan på aslänge. Inte på mer än 2 år, ohfyfan. Ibland kan man bara känna, nej jag måste gå och kräkas.

Oh darling

Tänk om man skulle vakna upp, och hela livet man levt i alla år bara var en dröm? Vilken tanke. Om det vore så, vill jag aldrig bli väckt. Men nu ska jag gå och drömma, arrivederci.

 


Kill the panic

Om 2 veckor ska jag på Monster Ball brats! OHohohohoho, musikens gudinna.


Just smile for it





Man kan ju bara le.

Jippie

Och varför började man nautrvetenskap för? Plugg, plugg och mer plugg. Kan man inte bara bli rockstjärna eller något sånt där roligt? Nehepp, livet var inte så lätt som jag trodde alltså.


Min helg har vart full med jobb och trevligheter. Jag har faktist träffat min lilla Nattus! HOjojojoj vad länge sen vi hade hängt med varann, hon har inte vart hos mig på 2 år! Om man räknar ifrån igår, hehe. Men det ska det bli ändring på, oh vad glad jag blir.


Sen har ju Ebba haft sin första arbetsdag på Notholmen, ah vad lyx! Ett perfekt sommarjobb ju, så fika där mycket i sommar brats och gör Ebba glad! Men nu ska jag faktiskt sätta igång lite mer te, oh vad gott.


Imitation

Vaknade upp imorse med solen i ögonen, och tänkte, ahhh skönt med lördag. Så kom jag på att det var söndag, blä vad trist! Igår spenderade jag med Ebba, myspys. Men jag var jättetråkig eftersom jag var hur trött som helst, jag hade jobbat den dagen men jag var så trött så att mina ögonen rullade, kl 11! Har jag gått och blivit pensionär eller? Tummen ner för att vara trött. Jag vill vara trött när jag ska sova, inte på en lördagkväll när man ska sitta uppe hela natten, buhu.


Tänkte bege mig till min brat senare också, vill kramas och garva gärnet åt "Hem till midgård" ha!


Den här veckan blir det för mycket plugg och asnajsträning, men det som är mest sämst är nog att Simon är borta hela nästa helg. Brat alltså. Nej nu måste jag hitta på något vettigt, arrivederci.

I should never think

And save your soul
Save your soul
Before your to far gone
Before nothing can be done


Sitter och försöker trycka in mitt tal i huvudet, har nationella provet i svenska B imorgon, ska hålla ett tal om kärlek. Om hur tiden påverkar våran kärlek, att vi bara vill hinna med och samtidigt som vi stressar stöter vi bort kärleken p.g.a ångest för att inte övervinna tiden. Undra om jag lägger upp talet sen, eller kanske små delar av det. Jag är kär i kärleken det är en sak som är säker iallafall.


Lyssnar på Twilight musik, nu tror alla att jag är en sån nörd, och jaha vadåra? Filmen är bra, Robert Pattinsons ansikte är vackert och jag älskar Kristen Stewarts haka, vadåra? Sen har jag helt missat att Robert Pattinson har en fantastisk röst? Hallå? Jag sitter här och ryser medan han sjunger, förjävligt vad perfekt jobb gud har gjort där alltså. (bortsett från kroppen)

Lyssna och njut brats.


Tiburtius

Mammas jobb just nu. Vaknade med sol utanför balkongen, underbart med vår!


Satt på Lattehouse på söder igår i nästan 4 tim med söta Elin, hojhojhoj vad trevligt. Prövade både inne och ute serveringen. Hoppas ingen pressbild på förstasidan kommer upp *blink*. Ha, Elin förstår.


Nu kan dehär dismolnen försvinna tack, nu kommer mamma iaf. Arrivederci.


Take me back to the feeling


Mi vergogno il mio tesoro

Söndag, solen skiner men det gör inte Bella. Det är skola imorgon, ha! otroligt hur mycket jag inte tycker om skolan, läskigt nästan. Jag vill bara åka hem till min Simon och skratta och kramas, but no, sometimes I may be to much, sometimes not in a pretty way.


Det var kalas med gänget igår, trevligt. Men jag har märkt en sak, på sista tiden, senaste halvåret, har jag fått en lätt ångest när jag är full. Jag tycker faktist inte särskilt mycket om att vara packad, full eller överhuvudtaget påverkad av alkohol. Det är jobbigt att fokusera, man är klumpig och säger konstiga saker, where's the fun in that? Jag har tappat suget efter just det roliga i det, eller så har jag bara gått och blivit tråkig. Inte för att jag dricker särskilt ofta eller mycket, men nu får det vara på ett tag. Ha, märks det att jag har tråkigt eller? Vilket känsloladdat inlägg, spännande.

Nu ska jag glo på den här skärmen ett litet, eller långt, tag till och kanske hittar något som sysselsätter mig! Hoppas kan man ju alltid göra.


Mingeling








Home ugly home

Kommit hem från Gran C nu! Helt värdelöst att komma hem, föstår ni att jag på 6 timmar får en temperatursskillnad på 25 grader?! 28 grader i ett härligt Spanien med palmer och papegojjor, till ett 5 gradigt Skavsta med duggregn.. toppen.


Sitter hemma hos Ebba nu med godis och sommarmusik, vill bara tillbaka!





Och här har jag precis badat, underbart med solen alltså...


RSS 2.0