Night fever

Idag är det lördag. Finally. Det kommer lite tomtar över och äter hamburgare med mig, trevligt. Nu ska jag leta upp min pojkvän och bita honom i kinden. Arrivederci.


I like were we are, here.

You are the one that lyes close to me, whispers hello.


Blanda Edwardo

Okej jag gör ett nytt försök.

Skolan äger!.. Där ljög jag. I am such of a sinner.

Ligger i sängen med min lapotop till pärla och vill att Simon ska ringa upp. Helgen har varit slö och slapp som björnen i ide. Jag vill också.. Trodde jag var inbjuden på filmmys i fredags men icke, överakande så var det partaj och en uppblåst naken hårig kåt man slängdes upp och ned i luften. Folket var fulla och glada iallafall. Lördagen spenderades hos mig, Ebba och jag bakade sånna där goda kakor, mumsi. Sen kom svansarna Linus, Emil, Julia och David (observera ironin), jag trodde det var nog att träffas i fredags but whatever. Vi hade det super mysig, jag somnade och vaknade sedan upp med chips i munnen och att alla skrattade åt mig (obsevera att jag låtsas skojja men att det faktist hände) men allt var bra igen när jag fick kramas med min Simon. Fan, kan han inte kommer hit?


Nu har jag lite ont i armen, ligger lite konstigt och skriver. Buena notte bellos.

Give me a break

Hur fan kan det vara så att det redan är måndag igen imorgon? Hur i helvete. Ursh, jag låter så tråkig, men skolan är lite depp just nu. Inte snygg som Johnyy Depp, utan deprimerande.

Jag vill ha den där känslan som man kanske får en gång per år, eller millenium, kan variera. Att man har vart borta ifrån skolan så länge att man längtar tillbaka. Förstå att längta tillbaka till något som man är trött på? Uppskattning med ett finare ord. Jag har tappat uppskattning för skolan. Nu känns det bara som att vi kommer att fyllas med läxor och hemmasittandes ångest för att vi är försenade med något arbete eller bara inte kommer ihåg. Det är inte mänskligt att ha så mycket plugg..


Jag tror nog att Isabella behöver gå ut och fotografera, fan alla inlägg som hon skriver är ju urtrista.

I can find someone better, with a bigger, oh OH




I bit my tounge, damnit

OK, fredag imorgon. Lång dag i skolan, boxning, städning, jag garanterar att jag stupar så fort jag får chansen att faktist sätta mig ned och bara stirra ut i intet. (Oh vad poetisk jag är). Jag vet inte vad det är med mig men jag är bara helt enkelt trött på, kan inte sätta fingret på det men jag är trött på någonting som säkert inte finns. JAG ÄR TRÖTT HELT ENKELT. Svårare än så var inte det, mystery solved.


Det där lät ju sorgligt, att jag ens publiserar något sådant deprimerande och sunkigt påstående, blä på att vara trött. Jag vill göra min kärlek till stjärnskottet Ke$ha officiell, hon äger inte Lady Gaga but I may cheat on Miss Gaga with this wonderchild.
Ke$ha "Got a bottle of water with whiskey in my handbag"

(Hade planerat att lägga upp bilder på den fantastiska Miss K, men min dator hade ingen lust/ avundsjuka)

Take a good hard look at this

Sliten och nederbiten är väl rätta takterna när jag sitter i skolan. Så j*vla trött på allt bajs, jag tänker inte, TÄNKER INTE gå i skolan i Sverige efter gymnasiet. Drar antingen till Italien och säljer glass eller till Frankrike och bantar ner mig på croissanter med mörkchoklad. Jag vill vakna upp och veta vad jag vill bli, bara sådär, typ, arkitekt, delfinskötare, skoputsare, elivskopia eller kanske fotograf för ICA's veckotidning. Je's pas.



HAHAHAHHA, nu kom favoritlåten på. I'M ON A BOAT MOTHERFUCKERS! Kan inte sluta garva när jag hör den här låten, det är helt omöjligt att sluta flina.

NYC

Att bli kallad diva är ju inte särskilt kul, men kollar här. Ordet kommer från italienskans divina som betyder gudomlig.


Och Bimbo är en huvudstad. Sen vet jag när jag var i Spanien förra året att det fanns ett bröd som hette bimbo. Bimbobröd och bimbostad.

Please myself

Nej nu är jag faktist trött på det här vädret, såkallade vintern. Det var mysigt ett litet tag, men jag vill fram med asfalt så att jag kan få gå med mina högklackade skor utan att se ut som att man balanserar på en liten lina p.g.a all jävla snö. Jag vill kunna vänta på bussen utan att bli förkyld, jag vill ha vår!

Idag har varit seg, klockan är bara halv elva och jag är redan trött på måndagen, ursh bara det ordet.

Jag har redan bestämt hur en liten del av min lördag ska se ut. Baka American Cookies a lá Simon and Ebbas way! Oooooooooooh längtar.

Thing on my first letter

Stulen av Ebba.

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till! 

1. Vad heter du? Igor (haha fult)
2. Ett ord på 4 bokstäver? Illa
3. Flicknamn?
Inte emil
4. Pojknamn?
Inte olivia
5. Yrke?  Isprinsessa
6. Färg?  Isbrun
7. Klädesplagg? Ingenting
8. Mat?
Isterband
9. Sak i badrummet? 
10. Plats/stad? I ditt as
11. Orsak att vara sen?
Inte intresserad av att komma i tid
12. Något man skriker? IIIIIH (brat ljud)
13. Film? Ice Age
14. Något man dricker?
Ice smirnoff (observera, har aldrig testat)
15. Artist? Inga from Sweden
16. Djur? Isbjörn
17. Gatunamn? Islandstorget (tunnelbana typ)
18. Bil? Racer bil
19. Sång? I'm on a boat, motherfuckers
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare?
Innanfest (skippa förfesten)

Det finns för jävla många dumma män i sneakers

Hihi, hittar sommarmusiken med Ebbsi. Bubbelvatten är gott och jag får inte nog av svensk fjortis pop.

Goodmorning

Nu sitter jag i skolan med ångest. JAG VILL HEM IGEN.

Horhatten

Slet mig upp ur sängen idag med träningsvärk, hojojoj, gymet igår med Johannisen. Fast det är jätteroligt, ska försöka trimma till sig lite grann nu när man snart ska till Teneriffa, woho! Ska dit med min boytoy och hans härliga familj, tokmysigt!
Hoppas på en massor av fina bilder och kanske en sexig bränna. Kommer at ha med mig lapotopeno, kan väl blogga på kvällarna kanske. Måste ha med mig den för att kunna lägga in bilder iallafall.


Mah, idag blir det mer matte plugg, tror dock att jag får gå om matte C kursen, men fan varför ska man ge upp för? Sen blir det gymet med Johannaa igen, armar, mage och kondition blir det idag. Även om jag kör mage och kondition varje dag, wunderbart. Längtar tills man får lite resultat. Tror dock att det kommer ta minst en månad tills jag orkar springa mer än en timme igen.. Wunderbart! Ska göra lite mer te nu, arrivederci bellos.


I did'nt wish for nothing

Oj då.. väckte min far precis genom att skicka ett onödigt sms. Man ska nog leta överallt efter internetdosan innan man skyller ifrån sig och stör någons skönhetssömn.

Ska leta lite gymkläder, behöver nya känner jag. Men jag känner behov av springbyxor, strechiga tighta byxor? och handskar, klarar inte av alla smutsiga maskiner, kände lite bacillskräck idag faktist. Wish me luck.

Sugar chock

Valter, Eric, Josefin, Amanda, Simon, Ebba och jag ska få äta kakor snart.

Model for the night












Tasty

En smakbit?



Fotograf: Isabella Weski

Sparkling

Nu ska vi toksminka Ebba och sen fota lite, hoppas det blir bra!

Matematik C

Varför jag går naturvetenskap kan jag inte ge någon ett vettigt svar på. Jag var seriöst inte alls seriös när det kom till att välja gymnasium, jag hade IG i NO när jag gick i 8:an. Jag avskydde allt som hade med svampar och deras befruktning att göra.. det var det jag trodde naturvetenskap var, det var det enda som vi fick lära oss i grundskolan ju. Nu är det ju helt underbart med naturvetenskap, mitt favorit ämne i 1:an var Biologi, den här terminen som gått har ett av mina favoriter varit Kemi. Jag längtar tills vi får börja med Fysik. Vetenskap är sjukt häftigt om jag får säga. Men det var inte det jag ville komma fram till. I naturvetenskapsprogrammet så måste man ha klarat av kurserna Ma A, B, C, D. Jag har gått 3 av 4, i kursen ma c bytte vi lärare. En lärare som jag inte anser över huvudtaget lämplig för att ens vistas i en klass där matematik är en sån viktig del i hela gymnasiegången.
Mina betyg under den här första terminen i 2:an kommer om 2 veckor, jag har IG i ma c. Jag kommer nog få gå om den kursen, vilket betyder att jag inte kommer att få gå ma e i 3:an. Vilket betyder att när jag ska söka till universitetet senare så kommer dom att skratta åt mina betyg och slänga dom i närmsta papperskorg. Underbart hur lärare kan psyka en så mycket till ett underkänt. Jag anser inte att mitt betyg beror på mina handlingar, jag skyller seriöst allt på min lärare. Nu tror alla att jag verkligen är dum i hela huvudet, men om ni fick höra hela historien skulle ni nog förstå. (Jag är för lat att ge alla detaljer) Jag tycker inte om tanken att jag ska gå om kursen ma c.. En till termin med detta helvete.

Det jag ville komma fram till är att skolor, alla skolor, borde se till att lärarna verkligen ger allt för att få elever att lära sig. När jag har en lärare som verkligen visar att han vill vara i klassrummet med min klass för att lära oss det vi vill lära oss om kursen, då är jag grym på det. Någon som håller med?





I JUST FELT LIKE WRITING THIS.

Inject me baby



I dagens samhälle är vi paralyserade av den musik som spelas om och om igen, inga stilar eller sound är nytt eller fräscht. Rockband, pop-sångare, rappare, soulsingers etc. Folk som vill "slå igenom" kommer inte hela vägen in till människornas huvud. Låtar kommer och går, sommarhiten 09, partylåten 08, whatever. Någon som verkligen är så dramatisk att hon faktist syns i den massan av vardaglighet är Lady Gaga. En konstnär som visar musikvärlden vad man kan göra med toner och ljud. En kvinna som kan göra sig så ovanligt och unikt ful att det blir förtrollande vackert. Någon som var född att ta världen med storm är hon.
By: Isabella Weski


American cookies

OOoooooooooooooooooooooooh jag, smom, ebba och josefin bakade American cookies igårnatt. Omg, there so delicious. Har kvar idag också, sitter och smaskar i mig en just nu, it's good.

Ska bli skönt på ett sätt att börja skola igen, rutiner. Matrutiner, träningsrutiner och sovrutiner. Den här terminen ska jag kämpa som f*n för att nå mitt mål med utseendet, (nej jag vill inte gå ned i vikt, jag vill gå ned i massa och gå upp i muskler!) det skulle bara vara så himla häftigt att klara av att faktist trimma kroppen lite. (säger jag som sitter här och trycker i mig A.Cookies..) Men jo, nu jävlar, inget jävla beach 2010, hela 2010 och det som kommer efter! Nu ska jag dricka lite te, arrivederci.

The bermuda triangle






Feed me

Hihi, sitter hemma hos Ebba och undrar om vi ska på bio eller om vi ska stanna hemma och hitta på något annat bus. Well I want chips that's for sure..


Oh ten








RSS 2.0