Heyyyyyyyyyyyyy

Ojojoj vilken dag, vaknar med värsta vädret, blir en promenad efter frukost med sötnosen och sen taggade vi till för shopping. En bikinitopp och små iphone-högtalare till stranden i Hurghada, massa fina flaskor till hemresan och lite mer goda saker. Var tvungen att skaffa lite energi mitt i all shopping-rush så mumsade i oss lite sushi också, huhu.


Jaha, så har vi den här lilla vita negern som vi aldrig blir av med, eller alltid vill va med menar jag. Han fyller 19 i helgen så det ska firas med champagne-sprut och fist-pumps, I so bloody love it. Laddar upp för det imorgon, blir först jobb till 21.. but the money is like my playboy-bunny jumping around making me sweat. Always worth it. Snart kommer en nyduschad (förhoppningsvis lättklädd) snygg pojke in så needa finito. Nu blir det mer energidricka och Jersey shore, finns ju inget bättre sätt att ha fredagsmys på. Arrivederci guidettes.

Dessert talk becomes a desert walk.

Just nu är livet på topp. Jersey shore på kvällarna, träning hela dagarna (för oss som inte jobbar hela tiden och inte går i skolan hehe), resa om 20 dagar långt åt helvete och allt detta med världens vackraste varelse, nämligen Mister. Gaudi.


Igår vart det bokat och klart. YESSSSSSSS. Den här dagen har vart mysig, mycket sova och ut och rastas. Igår var det en heldag träning, och bastning, so nice. Längtar efter min dator så jag kan lägga upp bilder. Så tråkigt att bara skriva, eller något. Gah nu kommer han snarto, arrivederci. Or how do I say goodnight in arabian?

I'm gonna marry the night, for sure

Oh vilken helg! Massor av jobb, men längtat så mycket till det jag skulle göra efter så det gick ganska fort, huhu. Lördagskväll, jobb, natten avslutas med sushi och mys med sötnosen. Söndagen vart fortsättning på lördagsnatten, mysmode on. Vart en tripp till Tgif' för lite lunch/middag. I so adore my weekends with you love.

Veckan har fortsatt med jobb, och mys! Den här dagen har varit ett långt träningspass med sötnosen. Först simning på Eriksdalsbadet, sen gym, sen ut och springa. N to the ajz. Till kvällsmiddag vart det proteinpannkakor och snart smoothie. Men nu kommer nog Christoffer ut ur duschen, gotta go! Arrivederci!

The hardest part is when you still can feel the taste on your tongue, but you said goodbye an hour ago.

Det var frukost på sängen imorse, eller mer godis på sängen, eller mer han låg där hela natten också.
Oh vad det är underbart att mysa med älsklingen. Önskar bara att man kunde få göra det varje morgon.



Nu har det letats jobb, not done 'til I've find the one, letade efter delfinskötare men fann inga sökalternativ dock. Blivit tipsad om en helt grym jobbcoach av min gudmor, hoppas jag hittar och får hjälp av honom, han verkar superbra!


Gymet idag, in about an hour actually, blir mer cardio, förhoppningsvis hinner jag med lite muskelbyggning också, huhu. Ska glida in mot stan för att köpa mer coffeeshots till espressomaskinen efter, spännande. Sen är det jobb till 22, wie.. The lifestyle of the rich and the famous, eller? Dagen började som allra bäst iallafall, ohja. Arrivederci.


Curriculum Vitae

Hej jag är en tjej som är trött på sitt jobb och söker därför nytt.
Älskar att träna, lyssna på grym musik och klämma på muskler, men bara Christoffers. Te och choklad är en stor passion. Att gå upp på morgonen är inga problem, men gärna med en sol som skiner, fåglar som kvittrar och en varm&god latte med kakao på placerad i min högra hand.
- Att jobba är inga problem, så länge ingen utnyttjar sin eller min arbetsposition och leker nazist eller tror att man är bättre än någon annan.
- Att någon gång komma försent eller stanna över för att något inte är klart eller kanske behöver ledigt är bara mänskligt, om en arbetsgivare hade velat något annat finns robotar att investera i.
- Att utvecklas på sin arbetsplats är något mycket eftertraktat, att gå tillbaka i tiden eller känna sig hjärndöd är väldigt tråkigt. Jag vill utvecklas, bli så intresserad av det jag arbetar med att jag blir proffisionell på det jag gör, så att jag sedan kan tjäna stora pengar, och sedan göra företaget större så att flera kan arbeta och tjäna stora pengar.

Tack för att ni läste. Arrivederci.


So put antoher dime in the jukebox

Jag vill bara sova idag, och bara hitta ett nytt jobb idag. I fucking hate complaining all the bloody time. Måste därför skynda mig att hitta något nytt, tråkigt att majoriteten av arbeten är något du endast kan jobba som om du är färdigutbildad och klar.. Ska man fortsätta leta och jobba samtidigt eller sluta med jobbet och leta nytt? Jag vet att pengar är mycket, men jag tror att jag tycker att det är så tråkigt att jag snart struntar i pengarna. Inte helt men till stor del..



Det känns som att det är många som säger upp sig på sitt jobb just nu, kolla facebook, kolla på jobbet, så är det ganska många. Därför borde det väl inte vara så svårt att hitta ett nytt? Alla får liksom byta jobb med varandra. Typ. Eller något sådant. I'mma go crazy on this one. Arrivederci.

You can stand under my umberella

Vaknade av regnet, och av att min klocka ringde en hel timme förtidigt? Oh vad det regnar. Bortsett från att allt blir blött och tre ggr jobbigare när man tar sig till bussen så är det väldigt mysigt tycker jag. Älskar vattenfall, havet och regnet. Det är så fint och på så sätt att det inte är skapat utav någon stor designer eller något sånt utan av naturen själv så blir det liksom vackert. Tråkigt bara att man inte har regnkläder så att man inte behövde bli såhär blöt som man faktiskt blir..




Längtar till gymet, längtar till ett nytt jobb, längtar till Christoffer sötnos, längtar till att få åka utomlands.. Gah I so want it. Idag blir det kondition, tric- och bic- och mage. Har för tillfället stört ont i magen, tummen ner för magont. 


Okej allt det där kändes bara grått. Kanske matchar till vädret dock men jag är inte grå, fan inte grå. Je suis heureux, galet lycklig. Arrivederci.

if it's not rough it isn't fun

Gymet var så löjligt underbart idag. Trappmaskinen är fortfarande en favorit. 800 cal på 50 min, not bad. Sen vart det jobb, och en lång bussväg hem som vanligt.. Kände för att sjunga Linda Bengtzing och Markoolio med Värsta Schlagern. Den blir aldrig dålig. Det är seriöst den bästa kareoke låten, rekommenderas!



Oh so in love with the caramel pink drink.


Har lite ont i magen, sötnosen har inte smsa tillbaks på ett tag nu, uh vad löjlig jag är. Nu blir det te som smakar godare en rosa vin och favorit Criminal Minds, nu fattas ju bara en viss perfekt människa. Arrivederci

I like the way you shake your ass around me.

Oh har skickat en ansökan om instruktörtjänst till ett gym nu! Oh wich me luck. Jag håller tummarna iallafall. 


Jobbet tråkade ut mig idag igen, gav mig huvudvärk idag igen, och gav mig mer anledningar till att skaffa ett nytt, idag igen. Underbart. Jag tänker seriöst söka som delfinskötare. Vore inte det ett kul jobb?



Simma med den här besten varje dag vore väl inte helt fel?

I got to get a goat, get it?

Vet inte vad jag är hungrig på, verken mat eller jobb. 2 ägg och te blev det iaf.

Jag vill gå i skolan, oh vad jag vill gå i skolan! Jag vill skaffa ett körkort, sen skaffa en Ford Mustang GT -07 för att sen ha en French Bulldog som sitter i passagerarsätet och snarkar. Sen vill jag arbeta, jag vill jobba som mitt drömyrke. Delfinskötare. Nej helvete heller. Event manager. Jag vill ha mycket att göra, jag vill ha ett crew att bry sig om, arbetsmässigt och känna att det är värt det. Att jobba över eller under långa perioder är inga problem, för att man tycker om sitt jobb. Att tycka att det här slitet för att få något gjort och göra det under den högsta prestation man har att ge skulle vara så otroligt givande och roligt. I want it so bad. Jag ska fan nå dit, jag tänker inte nöja mig med att vara nöjd.


Ain't no dollars on my trees.

Kakao är kung

Jaha, var ute och powerwalkade i en kvart? Fick ont i skenbenen, har haft inflammation förut och kunde knappt jogga, kul. Gick hem, boxning är kul, nehe? Inte det heller. Så det vart:
20 utfall följt utav 20 knäböj x 4.
Med mina supertunga 2 kg hantlar vart det. 20 biceps curl med handflatan innåt, 20 b.c handflatan uppåt, 20 triceps övning och 20 axlar övning x 4.
100 situps på en maskin vi har hemma, den är väldigt skön och ger masor av träningsvärk dagen efter, men tror nog att den ger kanske samma energi som 50 siptups när man gjort 100, eller kanske mindre, ha!

Vill egentligen ut och springa arslet av mig, men vart lite kompakt hemmaträning. Känns lamt men något är iallafall gjort huhu.

'


Gjorde en supergod söt liten smoothie, behöver något som piggar upp mig. Är fortfarande på mysmode tror jag efter helgen med sötnosen. Turkisk yoghurt, bra protein och mycket fett. Massor av bär och lite kakao i. Jag älskar kakao, har det i latten också. Det är av 100g kakao 28,1 g protein i, 14,5g kolhydrater och 11g fett. Me like?


The white month

Nu blir det ingen alkohol på en månad, inte för att det inte är kul, inte för att jag mår dåligt dagen efter, vilket jag faktiskt inte gör. Mer för kroppens skull, jag känner av hatet från min kropp dagen efter, hur ofokuserad och oren den känner sig. Kul att man precis köpt ett lager hem, men fan det är skönt att vara fräsch och pigg. Det är lite svårt när man har druckit dagen innan tycker jag. Jag älskar att vara just fokuserad och känna sig en aning pigg är ju inte helt fel. Okej det låter seriöst som att jag dricker hela tiden och lite mer än måttligt varje gång men jag kan inte ljuga och säga att jag inte låtit en vecka gått förbi utan ett glas rosé. Jag vet att det inte är farligt, men det ska bara bli skönt att rena kroppen lite. Te. Smoothie. Latte. Blåbärssoppa, huhu. Mumsi.

Fishshot, shshshsh

Party och mys, helt perfekt helg! Firade Christoffer med fest, bål, shots, drinkar och ett annat bus som var Jackass inspirerat, nämligen vatten och mjöl, en väldigt klibbig kombination som jag inte ville vara med på. Men resten av kvällen/natten var som en bal på slottet, huhu. Helgen fick ett mysigt och härligt avslut, vart Fast Five med hunkarna/hundarna? som gör hela filmen, älskar alla bilar och muskler...dreggel............Kex och ost, sen det bästa, världens mysigaste kille. Oh vad jag mår, som en gammal romantisk italiensk låt.



the meaning of dirty rich, the understanding of money, pick a pathern brat

Ligger i sängen och kan inte komma på vad jag ska ha på mig på lördag.. The worlds most beautiful thing ever lived fyller hela 20, stor kille! Vad vill han ha i B-dayspressie då? Jo juste ett mixerbord och en Mac, svårflörtat? Varför rånar man inte bara en bank, så löser sig allt? What if you went to the bank to check out how much money you had on your card, and the checknote said "A milli" with a smiley at the end.

Jag har iallafall träningsvärk från ett fleeeeer antal shoppingtimmar från igår med världens minsta Nattus, sen vart det gymet, wich I so loved. Hoppas den lilla braten vill börja på samma som jag går på! Men nu, back to the birthdayparty for the el oh ve eh, varför är det så svårt att hitta kläder? Man har så mycket att det går över till minus tror jag. Som den digitala klockan, efter 2359 blir det 0000. För mycket blir ingenting tillslut. What a girl to do? Måste sova tror jag, hoppas jag drömmer om en perfekt outfit, och att jag kommer ihåg hur den ser ut sen när jag vaknar! Arrivederci.

RSS 2.0